shizol1 09.08.04, 20:21 Spławiałem się kilka dni temu kajaczkiem po Drawie z grupą osób z Polic i okolic... Super sprawa, fajni ludzie a koszty takiej imprezy jednodniowej przy ośmiu kajaczkach to 15.00 zł na osobę... :-) Polecam www.trzebiez.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
parkowy Re: Drawa 09.08.04, 20:36 Znam pewną grupę kajakarzy z Polic.:) Jednak oni raczej pływają prawie wyczynowo.Za tydzień wyprawa do Tlenia i Brda też będzie zaliczona.:)\ Pozdrowienia dla kajakarza z Trzebieży,ahoj. Odpowiedz Link Zgłoś
shizol1 Re: Drawa 10.08.04, 16:20 Mnie tak wzieło na plywanie, ze chyba jeszcze w te wakacje zrobie sobie jakis maly splyw... ;) Albo dorobie sie kajaczka!!! Wiosło juz mam... Zdobyczne z Drawy. Takie starodawne i lekko podniszczone ale jest ok. A co do wyczynowego pływania. Zostawiłem okularki przy pluskaniu sie w Drawie i musiałem po nie wracać jakis kilometr... :-D To juz jest wyczyn, co? :D:D Pozdrawiam!!! www.trzebiez.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sheki Re: Drawa 10.08.04, 21:17 Nie,no skoro tak Cię to wzięło...Mogę skontaktować Ciebie ze znajomymi.Jakieś kajaki też się pewnie znajdą.:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś