Forum Sport Tenis
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Londyn-Grupy.

IP: *.c3-0.elm-ubr2.qens-elm.ny.cable.rcn.com 02.11.13, 19:09
    www.atpworldtour.com/News/Tennis/2013/10/44/London-Finale-2013-Draw-Ceremony.aspx
    Grupa A
    Nadal
    Ferrer
    Berdych
    Wawrinka

Grupa B

Djokovic
    Del Potro
    Federer
    Gasquet

Ferrer znowu pokona Nadala i final bedzie Djokovic-Ferrer.
    Obserwuj wątek
      • Gość: j. We wtorek rewanże za paryskie połówki IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.13, 22:27
        Już we wtorek w Londynie zobaczymy rewanże za dzisiejsze półfinały. W sesji popołudniowej, o godz 15 czasu polskiego zagra Nadal z Ferrerem - a wieczorem, o 21, mecz Novaka przeciw Rogerowi.

Start turnieju w poniedziałek o 13 meczem deblowym: Frytka & Matka zagrają z parą Quereshi/Rojer.
        • Gość: MACIEJ Stan The Man beat Tomas Berdych!! IP: *.c3-0.elm-ubr2.qens-elm.ny.cable.rcn.com 05.11.13, 02:03
          w trzech setach.
          Del Potro pokonal w trzech setach Gasqueta i juz w pierwszym gemie wymiana miala 32 uderzen.
          Bardzo duzo dlugich wymian i konca nie bylo wiadomo kto wygra.

Matka/Frytka wygrali swoj pierwszy mecz grupowy.
          • Gość: MACIEJ Mistrz i Nadal zwyciezaja. IP: *.c3-0.elm-ubr2.qens-elm.ny.cable.rcn.com 06.11.13, 04:21
            Djokovic walczyl 3 sety z Federerem i w 3-cim secie pokonal go 6:2.
            Nadal dal Ferrerowi ugrac tylko 5 setow w calym meczu 63 62.
            Szykuje sie ciekawy mecz w ktorym Stan The Man bedzie walczyl z Rafa z ktorym nigdy nie wygral na 11 razy.
            Nadal niczym nie zaimponowal w meczu z Ferrerem,za to po Ferrerze widac bylo zmeczenie poprzednim turniejem w Paryzu gdzie przegral w finale z Mistrzem.
            Nadal mial po prostu wiecej czasu na odpoczynek i to dalo mu zwyciestwo.
            • Gość: MACIEJ Mistrz pokonal Del Potro w trzech setach. IP: *.c3-0.elm-ubr2.qens-elm.ny.cable.rcn.com 07.11.13, 23:21
              Novak"The Red Nose" Djokovic pokonal Del Potro 63 36 63 a w ostatnim gemie do zera.
              Mistrz idzie po kolejny tytul i Rafa mu nie grozny.
              • Gość: MACIEJ Stan"The Man" vs Ferrer 67 64 61. IP: *.c3-0.elm-ubr2.qens-elm.ny.cable.rcn.com 08.11.13, 21:00
                Stasio ma 2W/1D a Ferrer 0W/3D.
                Berdych 1W/1D bedzie dzisiaj probowal pokonac Nadala 2W/0D.
                • Gość: MACIEJ Rafa i Stan"The Man" w polfinalach. IP: *.c3-0.elm-ubr2.qens-elm.ny.cable.rcn.com 08.11.13, 23:27
                  Rafa pokonal w trzech setach Berdycha i razem ze Stasiem awansuje do polfinalow.
                  Szkoda ze Berdych nie postawil sie tak Wawrince.
                  • Gość: MACIEJ Del Potro-Federer. IP: *.c3-0.elm-ubr2.qens-elm.ny.cable.rcn.com 09.11.13, 03:10
                    Jestem za Del Potro bo przynajmniej polfinal z Nadalem bedzie mial jakis ciekawy obraz i sens.
                    • Gość: j. Re: Del Potro-Federer. IP: *.dynamic.chello.pl 09.11.13, 22:03
                      Gość portalu: MACIEJ napisał(a):

> Jestem za Del Potro

Ja wiem, że ta istotność tej informacji jest znikoma naprzeciw finału challengera WTA w Taipei, ale mimo to ośmielę się zauważyć, że do półfinału mistrzostw ATP wszedł jednak Fedek, a nie Delpo.

W półfinałach będziemy mieli więc dwu cyborgów ( z Serbii i z Hiszpanii) oraz dwu Szwajcarów grających jednoręcznym bekhendem
                      • Gość: MACIEJ Novak-Gasquet. IP: *.c3-0.elm-ubr2.qens-elm.ny.cable.rcn.com 10.11.13, 05:16
                        Zaskoczyl mnie Novak swoja slaboscia na korcie,cos jakby sniadania nie jadl.
                        Ale jakby Mistrz nie gral to Stasia lyknie.

Polfinaly: Djokovic-Wawrinka i Nadal-Federer.
                      • Gość: ps Re: Del Potro-Federer. IP: *.tvk.torun.pl 10.11.13, 14:02
                        Trochę szkoda mi del Potro-który to już wyrównany mecz przez niego przegrany w tym roku z kimś ze ścisłej czołówki? Przyznać jednak trzeba, że Szwajcarowi dawno tak nie zależało na wygranej, jak w we wczorajszym spotkaniu. Teraz Nadal i jestem bardzo ciekawy tego spotkania. Na otwartym terenie stawiałbym na Rafę, ale na nawierzchni halowej szanse Federera znacznie rosną. Pytanie tylko, jak on będzie się czuł po takiej batalii fizycznie-nie należy też zapominać, że Hiszpan miał dzień przerwy, do tego program jest dla Rogera fatalny, bo gra jako pierwszy. Awans do półfinału Wawrinki mnie cieszy i to bardzo. Po tym świetnym sezonie należało mu się. Norman odwalił niezłą robotę, układając Stanislasa mentalnie-młodszy ze Szwajcarów wygrał kilka spotkań, które kiedyś by zwyczajnie przegrał albo oddał bez walki.
                        • Gość: MACIEJ Mistrz pozamiatal Hiszpanem w finale. IP: *.c3-0.elm-ubr2.qens-elm.ny.cable.rcn.com 11.11.13, 23:28
                          Novak wygral zadziwiajaco latwo 63 64.
                          Bedzie sie musial Rafa sprezac w 2014 by #1 nie stracic,bo Novak mu siedzi na karku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka