Gość: krust IP: 62.233.223.* 16.08.04, 09:53 .... odprawy dla byłego prezesa Orlenu. Z szacunku dla moich wspóobywateli mogliby tego nie publikować w mediach. Chyba, że to obrzydliwa prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: no i dobrze Re: 6 mln zł..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 13:51 trzeba bylo sie uczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczciwy Re: 6 mln zł..... IP: *.pool8022.interbusiness.it 16.08.04, 14:31 podpierdalać kolegów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Re: 6 mln zł..... IP: *.vx.pl / *.vx.pl 16.08.04, 14:37 NO to mamy już czrno na białym, dlaczego politycy tak zaciekle walczą o stołeczki. Przy korycie gruba kaska oj gruba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas znam takich co się duzo uczyli IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.04, 21:04 uczyli się, i uczyli i zostali nauczycielami... Odpowiedz Link Zgłoś
mlody.patriota Re: znam takich co się duzo uczyli 16.08.04, 22:44 :(((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotruś Re: znam takich co się duzo uczyli IP: *.devs.futuro.pl 17.08.04, 00:18 dobry btł nausczyciel który wyuczył takiego ucznia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wodni.k Re: 6 mln zł..... 17.08.04, 01:44 >Gość portalu: krust napisał(a): > .... odprawy dla byłego prezesa Orlenu. > Z szacunku dla moich wspóobywateli mogliby tego nie publikować w mediach. > Chyba, że to obrzydliwa prowokacja. Przed chwila pojawiła sie informacja o odwołaniu kolejnego prezesa Orlenu, Walczykowskiego. Co to oznacza? Ano pewnie kolejne6 baniek dla odwołanego prezesa. Ciekawe ilu jeszcze ludzi przewinie się przez kasę Orlenu. Nawet komuniści tyle nie kradli. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: 6 mln zł..... 17.08.04, 07:01 6 mln zł.czyli około 1,5 mln dolarów w dwa tygodne za "legalnie wykonaną pracę"tak nie zarabia się w najbogatszych krajach świata ,ba !takiego czystego zysku nie ma żaden chyba szejk naftowy czy prezes międzynarodowego prywatnego koncernu ,powtarzam prywatnego a co dopiero mówić o koncernie z udziałem skarbu państwa !no ale polska to kraj o nieograniczonych mozliwościach ,kraj mlekiem i miodem płynący!gdzie wszystko łącznie ze służbą zdrowia jest odpowiednio finasowane !nic tylko wziąć pałę i lać po tych złodziejskich nomenklaturowych mordach!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krust Re: 6 mln zł..... IP: *.espol.com.pl 17.08.04, 07:21 I popatrz Piotrze, że na to siły nie ma. To takie sku...ństwo. Kiedyś w Angli był napad stulecia, milion dolarów ukradli. Gazety, telewizja, nawet film powstał. Nieuki jedne do nas przyjechać! Tu się uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: 6 mln zł..... 17.08.04, 07:42 własnie najgorsze to to ze nic zrobic nie można, wszystko legal, nikt nie jest odpowiedzialny i nikt nie jest władny ,mało tego nikogo oprócz dziennikarzy to nie obchodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Pażdzioch Re: 6 mln zł..... IP: *.ksiazat.v.pl 17.08.04, 08:18 ludzie którzy powinni zająć się tym, nie chcą wyskakiwać przed orkiestrę, po co im niezdrowy rozgłos. mają swoje kury znoszące złote jaja. dziennikarze zaś mają swoją uciechę pisząc o najnowszych sensacjach, jednocześnie zapominając o poprzednich. zresztą jest tyle sensacji każdego dnia, że nie sposób na bieżąco śledzić, i komentować każdą w nieskończoność. a czytelnicy, słuchacze, widzowie, lub jak kto woli zwykli ludzie, cóż? przywykli. przyzwyczaili się i takie zwykłe sensacje jak 6 milionowe odprawy na nich nie działają. za dużo tego, za dużo! pozdrawiam serdecznie!mp. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: 6 mln zł..... 17.08.04, 08:57 wodni.k napisał: > Przed chwila pojawiła sie informacja o odwołaniu kolejnego prezesa Orlenu, > Walczykowskiego. > Co to oznacza? > Ano pewnie kolejne6 baniek dla odwołanego prezesa. * Wodniku, 'biedaczek' dostanie tylko 700tys - tak podali rano w radio tok fm, no cyba ze tak jak w przypadku wrobla powstal jakis aneks:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas proszę o pomoc IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.04, 17:21 ze wzgledu na trudna sytuacje materialną proszę bardzo o zatrudnienie mnie na parę tygodni na stanowsku prezesa Orlenu. Kwota ta 700.000 zł odprawy - moze być połowa - pozwoli mi na godne zycie, a przez ten czas i tak nie zaszkodzę tak duzej firmie, a nawet moze coś polepsze. Mogę podlewać kwiatki, sprzatać w swoim gabinecie lub jeździć służbowym samochodem - żeby nie mieszać. Zresztą może nasz Rząd pomyśleć, bo to może być dobry sposób nie tylko na polepszenie sytuacji naszych i tak kiepskich polityków, ale powiem więcej na BEZROBOCIE. Z wyrazami głębokiego szacunku ... andreas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no i dobrze Re: proszę o pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 17:24 Obludnie placzecie,lamentuje,strzykacie zolcia,ze ktos tam bierze 6mln zl,tak jak stanowi podpisana umowa.Gdyby to was dotyczylo,daje glowe ze nie zrezygnowalibyscie z tych"niemoralnie przyslugujacych pieniedzy" ale dalibyscie sie zabic i pokrajac za wielokrotnie mniejsza sume niz te nedzne 6mln.Jestescie za maluczcy zeby siegac po takie pieniadze.I zapamietajcie sobie jedno,cienkie bolki,podpisana umowa to rzecz swieta!!!I zajmijcie sie lepiej swoim podworkiem,a nie cudzymi pieniedzmi i miejcie odwage sie przyznac-po prostu zazdroscicie innym tych pieniedzy.Po prostu zadroscicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: proszę o pomoc IP: *.net.iton.pl 19.08.04, 13:06 Gość portalu: no i dobrze napisał(a): zajmijcie sie lepiej swoim > podworkiem,a nie cudzymi pieniedzmi i miejcie odwage sie przyznac-po prostu > zazdroscicie innym tych pieniedzy.Po prostu zadroscicie. Nie wiem czy ty płacisz podatki,ale pewnie tak,choćby w kupowanym paliwe,i jakichkolwiek produktach choćby w kiochu,więc jest też twoje podwórko,widzę że masz to gdzieś co się dzieje z twoją kasą a to oznacza że jestes gołodupcem i nie liczysz tego co wydajesz.To jest skandal że jakiś frajer bierze taka odprawę i to w dodatku z naszych po części pieniędzy.A to że ktoś podpisuje taka umową spowodowane jest tym że ktoś mu taką umowę zaproponował,więc odpowiedzialność leży po stronie zarządu tej zlodziejskiej firmy.A jeżeli niekt nie będzie intersował się pieniędzmi podatników to tak pokradną,że będziesz niedługo czołgi na ulicach widział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas ależ oczywiście IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.04, 20:52 tak jak najbardziej zazdroszcze, a KTO NIE ZAZDROŚCI niech rzuci kamieniem. Cieńki ze mnie bolek - masz rację. Zabić to chyba nie dałbym sie dla tej odprawy - bo to straciłoby sens - ale jakąś sznyte to dałbym sobie zrobić. A jak myślisz co dał sobie zrobić ten czy tamten prezes za taką odprawę?? Myślę, że jestem godny tych 6 mln a nawet tylko te 700 tys. za te parę tygodni. Jestem mądry, wykształcony, ładny, mam firme i prowadze ją już nasty rok... No, chyba byłbym godny. Jest nas godnych tej odprawy więcej. Niestety, stołek czy raczej fotel tylko jeden... Dla wszystkich nie starczy... Mogę działać i udzielać się politycznie, to może coś bym wyhaczył, bo potrafie być miły i przyjemny... No, tak szkoda że to nie dla mnie. ALE GRAM CZASAMI W LOTTO JAK JEST KUMULACJA WIĘC MOŻE NIC STRACONEGO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no i dobrze Re: ależ oczywiście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 21:29 Andreas,masz racje.Chetnych jest wielu,a stolek tylko jeden i ktos na nim musi siedziec.A ze padlo na innych....coz,slepy los.Ale kto wie,moze i my kiedys na nim zasiadziemy.A i odprawy moze beda wyzsze. Odpowiedz Link Zgłoś