Dodaj do ulubionych

belce przybyło

20.08.04, 10:05
dziś rano w radyju słyszałem że rządowi belki przybyło 10 punktów
procentowych na plus również sam belka zyskam tak dalej panie premierze
Obserwuj wątek
    • albert_c Re: belce przybyło 20.08.04, 10:06
      Zakowski sie smial dzis w tok fm 'im premier dalej tym go lud lepiej ocenia':)))
      • buddy Re: belce przybyło 20.08.04, 10:19
        w takimrazir trzeba gdzieś wysłać millera może na placówkę do mongolii ;)
        • Gość: XYZ Re: belce przybyło IP: 213.155.191.* 20.08.04, 10:22
          Lepiej do Watykanu...
    • Gość: rzeźnik Re: belce przybyło IP: 62.29.137.* 20.08.04, 10:18
      Na zdrowie!!!
      • piotr33k2 Re: belce przybyło 20.08.04, 10:25
        belka chce być technokratą i chwała mu za to, w porównaniu z millerem to
        geniusz kompetencji i uczciwości.
        • ja_aska Re: belce przybyło 20.08.04, 10:54
          do watykanu - może zlikwidują.
          • absztyfikant Re: belce przybyło 20.08.04, 15:21
            Ja slyszalem, ze przybylo 13% poparcia...
        • Gość: Ana wielkie mi halo! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.08.04, 16:00
          w porównaniu z millerem,każdy wydaje się geniuszem....
    • Gość: polita Re: belce przybyło IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.04, 15:55
      Niech szczezną w ogniu piekielnym zanim rozkradą wszystko i wszystkich . Niech
      ich pochłonie ogień piekielny . Jeden cel tych śmieci to kasa z Orlen a w
      Szczecinie PŻM bo najcenniejszą część stoczni Porte Petrol już ukradli.
      • albert_c ot taka refleksja mnie naszla 23.08.04, 11:47
        tak sobie trawilem i trawilem ta informacje i w gruncie rzeczy to taka
        informacja, ktora bardziej niz sld powinna cieszyc opozycje - bo po pierwszych
        dwoch miesiacach rzadow Belki notowania mial niewiele lepsze niz rzad Milera i
        juz sie wydawalo ze kazdy kolejny rzad bedzie nisko notowany - skok notowan to
        dobry sygnal dla opozycji ze rzady niezaznaczone zbytnim partyjniactwem moga
        sie spoleczenstwu podobac - doprawdy nieczesto sie zdazalo aby notowania rzadu
        rosly - tendencja byla raczej zazwyczaj odwrotna...
        • buddy Re: ot taka refleksja mnie naszla 23.08.04, 11:53
          albercik chyba nie myślisz że platformie, która sama nie da rady wygrać uda się
          stworzyc rząd fachowców co kolwiek by to znaczyło, pisiory nie pozwolą a
          pamiętaj że psl-owcy prawdopodobnie mogą uczestniczyć w tej koalicji a jak
          wiesz psl zawsze łakomy był na stanowiska
          • albert_c Re: ot taka refleksja mnie naszla 23.08.04, 12:00
            nie mysle o nikim konkretnym tylko o opozycji wszelakiej, o sld tez bym nie
            pomyslal ze stworzy taki rzad, a tu prosze mr Belka radzi sobie zupelnie dobrze
            i np w mojej osobie nie ma antagonisty...a to juz jest cos co mnie niepokoi:)))
            • Gość: XYZ Re: ot taka refleksja mnie naszla IP: 213.155.191.* 23.08.04, 12:06
              Może jednak jad podziałał?>;)
              • albert_c Re: ot taka refleksja mnie naszla 23.08.04, 12:14
                nie tak szybko:)

a na powaznie to zaskakujaco pozytywne sa dla mnia dzialania Belki - nawet z
                klasa potrafi zalatwic trudny temat via ministar od sprawiedliwosci.

jak juz chyba zdazyles mnie poznac: wiecej we mnie zdania wlasnego niz poprzez
                sympatie partyjne przeslonietego. jako sympatykowi PO, Belka by mi pasowal aby
                prowadzic rzad PO.
                • Gość: rzeźnik Re: ot taka refleksja mnie naszla IP: 62.29.137.* 23.08.04, 12:30
                  Myślę, że Belka gra na siebie. Jego ewentualny sukces nie przełoży się na
                  wygraną lewicy w wyborach parlamentalnych. Punktów trochę sld pewnie przybędzie
                  ale nie więcej niż do 15%. A za rok po przegranych wyborach (przez lewicę
                  oczywiście) Belka zostanie namaszczony przez Kwacha na prezydenta. I będzie
                  miał duże szanse. Zawsze to jednak lepsze niż jakieś leppery czy kaczory.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka