buddy 20.08.04, 10:05 dziś rano w radyju słyszałem że rządowi belki przybyło 10 punktów procentowych na plus również sam belka zyskam tak dalej panie premierze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albert_c Re: belce przybyło 20.08.04, 10:06 Zakowski sie smial dzis w tok fm 'im premier dalej tym go lud lepiej ocenia':))) Odpowiedz Link Zgłoś
buddy Re: belce przybyło 20.08.04, 10:19 w takimrazir trzeba gdzieś wysłać millera może na placówkę do mongolii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: belce przybyło IP: 213.155.191.* 20.08.04, 10:22 Lepiej do Watykanu... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: belce przybyło 20.08.04, 10:25 belka chce być technokratą i chwała mu za to, w porównaniu z millerem to geniusz kompetencji i uczciwości. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: belce przybyło 20.08.04, 15:21 Ja slyszalem, ze przybylo 13% poparcia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana wielkie mi halo! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.08.04, 16:00 w porównaniu z millerem,każdy wydaje się geniuszem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polita Re: belce przybyło IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.04, 15:55 Niech szczezną w ogniu piekielnym zanim rozkradą wszystko i wszystkich . Niech ich pochłonie ogień piekielny . Jeden cel tych śmieci to kasa z Orlen a w Szczecinie PŻM bo najcenniejszą część stoczni Porte Petrol już ukradli. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c ot taka refleksja mnie naszla 23.08.04, 11:47 tak sobie trawilem i trawilem ta informacje i w gruncie rzeczy to taka informacja, ktora bardziej niz sld powinna cieszyc opozycje - bo po pierwszych dwoch miesiacach rzadow Belki notowania mial niewiele lepsze niz rzad Milera i juz sie wydawalo ze kazdy kolejny rzad bedzie nisko notowany - skok notowan to dobry sygnal dla opozycji ze rzady niezaznaczone zbytnim partyjniactwem moga sie spoleczenstwu podobac - doprawdy nieczesto sie zdazalo aby notowania rzadu rosly - tendencja byla raczej zazwyczaj odwrotna... Odpowiedz Link Zgłoś
buddy Re: ot taka refleksja mnie naszla 23.08.04, 11:53 albercik chyba nie myślisz że platformie, która sama nie da rady wygrać uda się stworzyc rząd fachowców co kolwiek by to znaczyło, pisiory nie pozwolą a pamiętaj że psl-owcy prawdopodobnie mogą uczestniczyć w tej koalicji a jak wiesz psl zawsze łakomy był na stanowiska Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: ot taka refleksja mnie naszla 23.08.04, 12:00 nie mysle o nikim konkretnym tylko o opozycji wszelakiej, o sld tez bym nie pomyslal ze stworzy taki rzad, a tu prosze mr Belka radzi sobie zupelnie dobrze i np w mojej osobie nie ma antagonisty...a to juz jest cos co mnie niepokoi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: ot taka refleksja mnie naszla IP: 213.155.191.* 23.08.04, 12:06 Może jednak jad podziałał?>;) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: ot taka refleksja mnie naszla 23.08.04, 12:14 nie tak szybko:) a na powaznie to zaskakujaco pozytywne sa dla mnia dzialania Belki - nawet z klasa potrafi zalatwic trudny temat via ministar od sprawiedliwosci. jak juz chyba zdazyles mnie poznac: wiecej we mnie zdania wlasnego niz poprzez sympatie partyjne przeslonietego. jako sympatykowi PO, Belka by mi pasowal aby prowadzic rzad PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeźnik Re: ot taka refleksja mnie naszla IP: 62.29.137.* 23.08.04, 12:30 Myślę, że Belka gra na siebie. Jego ewentualny sukces nie przełoży się na wygraną lewicy w wyborach parlamentalnych. Punktów trochę sld pewnie przybędzie ale nie więcej niż do 15%. A za rok po przegranych wyborach (przez lewicę oczywiście) Belka zostanie namaszczony przez Kwacha na prezydenta. I będzie miał duże szanse. Zawsze to jednak lepsze niż jakieś leppery czy kaczory. Odpowiedz Link Zgłoś