Dodaj do ulubionych

Zwrot podatku z zagranicy

10.09.14, 13:58
Pracowałeś za granicą?
Chcesz odzyskać podatek lub świadczenie rodzinne?
Pomożemy Ci w tym!

Pomagamy odzyskać podatek oraz świadczenia rodzinne z:
- Holandii,
- Niemiec,
- Wielkiej Brytanii,
- Irlandii,
- Austrii,
- Belgii.

W ramach współpracy z firmą zajmującą się doradztwem w zakresie zwrotu podatku płaconego przez osoby legalnie pracujące za granicą, oferuje Państwu pomoc w rozliczeniu.
Zadzwoń: 507870281
Obserwuj wątek
    • Gość: fullerek Re: Zwrot podatku z zagranicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.14, 20:56
      Mogę polecić usługi Euro Punktu - tu masz na ich namiary, na pewno znajdziesz jakiś oddział blisko Ciebie - kontakt
      • Gość: puffin Re: Zwrot podatku z zagranicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.14, 17:48
        Ja korzystam z ich usług (www.euro-punkt.p - godni polecenia.
        • Gość: puffin Re: Zwrot podatku z zagranicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.14, 17:50
          > Ja korzystam z ich usług (www.euro-punkt.pl - godni polecenia.
    • lukkul82 Re: Zwrot podatku z zagranicy 25.12.14, 17:15
      Z pełną odpowiedzialnością polecam kdf-podatki.pl
      Bez opłat wstępnych, kasa migiem na koncie sprawdzona firma w temacie zwrot podatku z zagranicy.
      Pozdrawiam
    • margotzzz Re: Zwrot podatku z zagranicy 29.01.15, 09:56
      Ja korzystałam z www.mag-tax.pl/, a raczej ich przedstawiciela, bo firma ma swoje oddziały w całej Polsce. I bardzo mi się to spodobało, bo jednocześnie korzystałam z usług dużej firmy z doświadczeniem, a z drugiej miałam ją "za rogiem" :)
      • 4amanina Re: Zwrot podatku z zagranicy 27.03.15, 22:34
        Ja mogę polecić biuro Europejskie Centrum Podatkowe - solidna firma i kompetentni pracownicy :)
    • nasny10 Re: Zwrot podatku z zagranicy 17.04.15, 09:30
      Za pierwszym razem chciałam rozliczyć podatek sama i nie za bardzo mi to wyszło. Od tej pory korzystam z usług firmy z Sosnowca. Generalnie polecam, nie robią problemów, kontakt bardzo miły. Zwrtot Podatków
      • Gość: chomik Re: Zwrot podatku z zagranicy IP: 213.155.191.* 17.04.15, 12:47
        A kto wie gdzie moge rozliczyc podatek z Norwegii w szczecinie?
        • anne8 Re: Zwrot podatku z zagranicy 18.04.15, 15:43
          allegro.pl/poradnik-odzyskaj-sam-podatek-z-holandii-i5276147775.html
        • Gość: eliza Re: Zwrot podatku z zagranicy IP: *.devs.futuro.pl 25.06.15, 17:08
          W Szczecinie na ulicy Cyryla i Metodego jest biuro gdzie się rozliczałam. Kolega chyba na Piskorskiego. Mogę jak najbardziej polecić.
          • Gość: gość Re: Zwrot podatku z zagranicy ZABRZE ŚLĄSK IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.15, 12:41
            Witam
            Mogę polecić Biuro Rachunkowe SODAR z Zabrza ul. Ks Wajdy 3 (32)777-30-61
            Miła obsługa i szybka realizacja
    • Gość: zg Re: Zwrot podatku z zagranicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.15, 11:10
      NIE POLECAM EURO-PUNKT WROCŁAW! Ponad rok odzyskuje pieniądze, co tydzień dzwonie i zawsze ta sama odpowiedz - pieniądze będą za tydzień. Jestem bliska zgłoszenia na policję! Nie polecam!
      • Gość: irmina81 Re: Zwrot podatku z zagranicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.15, 18:26
        Ja mam zupełnie inne doświadczenia z Euro-Punkt - szybko załatwili zaległy zwrot podatku, mimo skomplikowanej sytuacji. Tak że jestem naprawdę zadowolona i każdemu polecam, aż mi trudno uwierzyć, że ktoś może mieć obiekcje co do ich pracy, bo w moim odczuciu są bardzo profesjonalni.
    • Gość: Golas1993 Re: Zwrot podatku z zagranicy IP: *.static.ip.netia.com.pl 06.10.15, 16:58
      Dostałem ten kontakt od znajomego, mówił że nie miał problemu cuf-podatki.pl/rozliczenie-podatku-szczecin ale ja sam nie korzystałem (sam się rozliczałem).
    • majka-1996 Re: Zwrot podatku z zagranicy 21.10.15, 22:31
      ja polecam BUF na Piłsudskiego 8-10, Rzeszów obok Sherpy. za 150zł rozliczyłam się z Holandii za 2014 rok, polecam zwrot podatku za granicy u nich www.biurouf.pl/zwrotpodatku.html
    • anka36667 Re: Zwrot podatku z zagranicy 17.02.16, 14:41
      Z tego co słyszałam, firma krzak, zwinęli się z Rzeszowa- znajomy podpisał umowę i załuje, nie ma z nimi kontaktu. Ja zawsze się rozliczałam z mężem w firmie Mag-Tax, biura w całej Polsce. Nie ryzykowałabym rozliczeniem w nowej firmie.
    • anka36667 Re: Zwrot podatku z zagranicy 17.02.16, 14:42
      Z tego co słyszałam, firma krzak, zwinęli się z Rzeszowa- znajomy podpisał umowę i żałuje, nie ma z nimi kontaktu. Ja zawsze się rozliczałam z mężem w firmie Mag-Tax, biura w całej Polsce. Nie ryzykowałabym rozliczeniem w nowej firmie.
      • andzelika.85 Re: Zwrot podatku z zagranicy 20.06.16, 14:19
        Dokładnie! Mag-tax jest sprawdzony nie ma co ryzykować. Prowadzą sprawę od początku do końca tylko trzeba pamiętać żeby przynosić im listy z zagranicy. Wtedy rozliczenie jest szybkie i bezproblemowe. Jeszcze nie miałam takiej sytuacji żeby pieniądze nie zostały mi wypłacone. Rozliczam się tu już od dawna z podatku z Niemiec i z czystym sumieniem mogę polecić to biuro.
    • Gość: tadek Re: Zwrot podatku z zagranicy IP: *.podkarpacki.net 04.08.16, 14:50
      ja polecam TimeTax oferują najwyższy możliwy zwrot, szybka obsługa i krótki okres oczekiwania
      informacje dla zainteresowanych : rzeszow@timetax.pl
    • pattu095 Re: Zwrot podatku z zagranicy 19.08.16, 11:38
      Ja mogę szczerze polecić firmę TimeTax .. wszystko przebiega sprawnie i klient jest informowany na bieżąco :)
    • guzioreks Re: Zwrot podatku z zagranicy 30.04.17, 14:29
      Zwrotami podatków z zagranicy zajmuje się firma www.kaweccygroup.pl/ bardzo miła obsługa, szybko wykonana praca, ja jestem bardzo zadowolony
      • andzelika.85 Re: Zwrot podatku z zagranicy 26.05.17, 12:54
        Ja też rozliczałem się w MAG-TAX. Szybko, sprawnie, co najważniejsze kasa się zgadzała, polecam.
    • sandera31 Re: Zwrot podatku z zagranicy 26.04.19, 17:22
      sandora31.oferty-kredytowe.pl/o/salechannel.php?idSaleChannel=508&idDistributor=303712

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka