babciny_bambosz 01.09.04, 20:14 Jurczyk sam zarabia krocie, oscentacyjnie lamie prawo budowlane, funduje miastu wielomilionowe odszkodowania, a ludzie zdychaja jak psy na ulicy. Ile jeszcze ludzi umrze z glodu za Jurczyka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uotr Re: Śmierć bezdomnych w pobliżu Dworca Głównego IP: 83.168.96.* 01.09.04, 21:12 dobre pytanie. ciekawe ile bezdomnych mozna wykarmic za odzszkodowania zasadzane miastu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Śmierć bezdomnych w pobliżu Dworca Głównego IP: *.nll.se 02.09.04, 14:19 Czy ktorys z tych bezdomnych zmarl z glodu? Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Śmierć bezdomnych w pobliżu Dworca Głównego 02.09.04, 07:56 jeden zostal zamordowany, drugi jeszcze nie wiadomo co do tego ma jurczyk???????????????? dzis zimno na dworze jak ten jurczyk mogl do tego dopuscic???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babciny cycek Re: Śmierć bezdomnych w pobliżu Dworca Głównego IP: 61.19.243.* 02.09.04, 08:17 Tak się składa że Prezydenta Jurczyka znam doskonale. Wielokrotnie a zwłaszcza w Boże Narodzenie dzieliłam się z nim opłatkiem. Bywał i w hospicjum i w caritasie, pomadał jak mógł, Nawet duchem. A babciny bambisz to takie ścierwo w ludzkiej skórze. Żaden bezrobotny go nie zna, Nikomu nie pomógł, ukrywa się tu, ta bladź za parawanem anonimowości. I z ukrycia próbuje szczur podgryzać. Bambosz jesteś gnidą,!!! Odpowiedz Link Zgłoś
babciny_bambosz cycuszku 02.09.04, 17:22 cycuszek napisal: > Tak się składa że Prezydenta Jurczyka znam doskonale. Wielokrotnie a zwłaszcza > > w Boże Narodzenie dzieliłam się z nim opłatkiem. ***I starczylo tego oplatka na wykarmienie wszystkich glodujacych szczecinian ? *** Bywał i w hospicjum i w > caritasie, pomadał jak mógł, Nawet duchem. *** Nawet duchem. Jestem pod wrazeniem. Ciekawe ile goracych posilkow i przez ile lat mieli by szczecinianie za te miliony odszkodowan*** > A babciny bambisz to takie ścierwo w ludzkiej skórze. *** Zadne scierwo, porzadny kapciuch*** Żaden bezrobotny go nie > zna, Nikomu nie pomógł, ukrywa się tu, ta bladź za parawanem anonimowości. ***Babciunia mnie chwali, cieplutki i wygodny jestem*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec TO JURCZYK!! IP: 213.155.178.* 02.09.04, 14:08 To Szwadrony Śmierci Andrzeja Jurczyka daja juz znac o sobie cos na wzor brazylijskich. Nie ma pieniedzy na pomoc najbiedniejszym to trza sie ich pozbyc w najbardziej okrytny sposob ,poprzez smierc. Jurczyk juz dawniej zapowiadal 'zajecie sie sprawA bezdomnych'..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam pytanie Re: Śmierć bezdomnych w pobliżu Dworca Głównego IP: *.espol.com.pl 02.09.04, 21:43 czy w szczecinie ktos (lub organizacja) zajmuje sie dokarmianiem bezdomnych ? Odpowiedz Link Zgłoś
babciny_bambosz Re: Śmierć bezdomnych w pobliżu Dworca Głównego 04.09.04, 20:05 Jest - Marian J.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutas Re: Śmierć bezdomnych w pobliżu Dworca Głównego IP: *.astermedia.pl / *.astermedia.pl 05.09.04, 20:34 a przedszkola i żłobki Odpowiedz Link Zgłoś