Dodaj do ulubionych

Złe wychowanie - protest na protest

14.09.04, 17:20
my dodkonale rozumiemy przesłanie tego filmu i dlatego właśnie protsetujemy
przeciw jego wyświetlaniui dystrybuowaniu..ten film to brutalny i chamski
atak na kościół i wartości narodowe..to kolejny element walki z tradycją i
religią...a mlodym lewakom przypomnę jako to niedawno protestowali przeciw
filmowi Mela Gibsona Pasja...
Obserwuj wątek
    • Gość: Jaro Re: Złe wychowanie - protest na protest IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 14.09.04, 17:23
      Na naszych oczach łeb podnosi katonazizm. Jak się wam film nie podoba, to go
      nie oglądajcie. Proste? Marzy wam się cenzura, jak za PRLu. Nie tak dawno
      długopis (p)osła Ludzi Pozbawionych Rozumu zafajdał w Białymstoku obrazy
      wystawione w galerii sztuki.
      • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Złe wychowanie - protest na protest 16.09.04, 17:04
        Jak ks prałat robi wystropje grobu panskiego to protestów lewaków jest co nie
        miara. i kazdorazowo ks prałat musi modyfikowac wystrój i jakoś się nie skarży
        że go lewactwo cenzuruje
    • absztyfikant brawo LPR, brawo SLD !!! 14.09.04, 17:24
      Brawo LPR! Jak powszechnie wiadomo nie ma lepszej reklamy dla filmu od
      stetryczalych zastepow Radia Maryja czy LPR pikietujacych kina pod
      pretekstem walki z rzekomo obrazoburczym filmem! Nieswiadomie przysluzcie sie
      promocji tego doskonalego filmu (juz widzialem) wysmienitego hiszpanskiego
      rezysera.

Brawo SLD! Jak wiadomo nie ma lepszej promocji dla Ligi Pozbawionej Rozumu od
      podszczypywania ich przez totalnie skompromitowane ugrupowanie! Macie u
      Giertycha obiecane posady ? Pogratulowac przebieglosci!

ZGRAJO ZALOSNYCH POLITYKIEROW, GDZIE BYLISCIE GDY RADA MIASTA PRZYZNALA 0 PLN
      (SLOWNIE ZERO ZLOTYCH) NA BUDOWE SCIEZEK ROWEROWYCH, GDZIE ? PRZESTANCIE
      ZAWRACAC DUPE WALKA I OBRONA TYM RAZEM MESKICH DUP NA EKRANIE
      • Gość: Piotruś Popieram protest LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 17:46
        Odkąd byłem z moim chłopakiem na tym filmie, częściej chce od mnie analu:)
      • buddy Re: brawo LPR, brawo SLD !!! 15.09.04, 08:08
        po pierwsze jeśli uważasz że nie należy protestować przeciw postawą
        reprezentowanym przez lpr to twoja sprawa. mi wydaje się iż powinno napiętnować
        sie takie postawy ponieważ stanowią one zagrożenie dla demokracji. po drugie
        powiedz gdzie ty byłeś jak rada przyznawała pieniądze na ścieżki nie o
        wszystkim wiemy ale jeśli masz ochotę to z chęcią przyłączymy się do
        zorganizowanego przez ciebie protestu oraz spróbujemy porozmawiać z radnymi na
        ten temat. więc na koniec nie krzycz tyle tylko weź się do roboty, jeśli wiesz
        co to znaczy
        • Gość: Ana Re: brawo LPR, brawo SLD !!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.09.04, 13:10
          BUDDY,słyszałeś kiedyś o interpunkcji?o ortografię nie pytam już nawet.....
      • Gość: XYZ Re: brawo LPR, brawo SLD !!! IP: 213.155.191.* 15.09.04, 11:20
        Absztyf Niefrsobliwy, nie zauważył różnicy pomiędzy SLD, a FMS? To nie to samo.
        Co do diagnozy LPR, to się zgadzam. Nie ma lepszej reklamy. Tak obejrzałem
        film "Ksiądz". Słabiutkie to dość było. Ale przesłanie ciekawe. Za to
        jazgot "trafionych w uczucia" żałosny i reklamujący zarazem.

Co do występu FMS, to wcale nie uważam, żeby była to reklama LPR. Pokazali łysi
        Wszechpolacy, że są cykorami i boją się kilku panienek + Albin;) Sama nazwa
        Xięga tez jest ciekawa:)) Przypomnę tez Abszyfowi Sklerotycznemu, że jakoś nie
        gromił platfusiej (czy może kaczej- hi hi hi XYZ Sklerotyczny) brojlerni za
        dwanaście buraków... Choc idąc tokiem rozumowania reklamowali SLD. Bliższa
        koszula ciału?:)))
        • absztyfikant Re: brawo LPR, brawo SLD !!! 15.09.04, 13:05
          Wiem, ze powiedzialem troche na wyrost by podkrecic temperature dyskusji, ale
          to, ze mlodziezowki zajmuja sie duperelami zamiast walczyc o sprawy mlodziezy -
          sciezki rowerowe - jest faktem. Dlaczego nie zbierzecie sie do kupy z Mlodymi
          PiS, Mlodym Centrum UW, Mlodymi Demokratami PO, FMSem, Mlodymi SdPl, Mlodymi
          Zielonymi 2004 nawet nieszczesnym Wiechceckim z MW i nie zrobicie akcji
          propagandowej by tych bezczelnych radnych przywolac do porzadku. Rower jest
          apolityczny, wiec laczy zamiast dzielic. Wiem, ze dupy sa ciekawsze, ale moze
          troche pomyslec czasem warto ?
          • buddy Re: brawo LPR, brawo SLD !!! 15.09.04, 13:22
            proszę bardzo zorganizuj a FMS napewno się włączy
            • absztyfikant Re: brawo LPR, brawo SLD !!! 15.09.04, 13:23
              To ty jestes od organizowania efemesowy leniuszku, wlasnie ty.
              • buddy Re: brawo LPR, brawo SLD !!! 15.09.04, 13:29
                a ty to co chcesz żeby wszystko za ciebie robili a ty będziesz tylko krytykował
                • absztyfikant Re: brawo LPR, brawo SLD !!! 15.09.04, 13:31
                  Taka moja rola. Ja siedze w wygodnej lozy komentatora. Jestem notorycznie
                  zlosliwy, wscibski, pamietliwy, niekiedy rubaszny, czasem powazny, od czasu do
                  czasu patetyczny, ale jestem tylko absztyfikantem, bytem forumowym. A ty jestes
                  efemesowym leniuszkiem.
                  • buddy Re: brawo LPR, brawo SLD !!! 15.09.04, 13:41
                    wypraszm sobie leniuszka jeśli masz ochotę mogę przedstawić ci czym się teraz
                    zajmujemy i czym wypełniam swój czas
          • Gość: XYZ Re: brawo LPR, brawo SLD !!! IP: 213.155.191.* 15.09.04, 13:23
            Cóż jak dla mnie piętnowanie zapędów cenzorskich, to nie sa duperele. To
            poważne sprawy poruszone w mniej poważny sposób. Ale ważne jest by uświadomić
            ludziom, czym grozi bagatelizowanie takich zapędów.

I dlaczego piszesz do mnie "zbierzecie się". Pluralis maiestatis? Ja nie jestem
            członkiem żadnej z wymienionych przez ciebie organizacji. A "zbieranie się" z
            Wiecheckim trąci mi przysłowiem "lepiej z madrym zgubić, niz z głupim znaleźć".

Co do ścieżek rowerowych, to niestety nie powstały od powstania gminy Miasto
            Szczecin. Szkoda, lubię jazdę rowerem, a po ulicach się boję.

A dupy istotnie są ciekawe...;) Zwłaszcza... hmmm.... zmilknę;))))))

I dlaczego posądzasz mmnie o brak myślenia????
            • absztyfikant Re: brawo LPR, brawo SLD !!! 15.09.04, 13:25
              Kontynuujmy ten watek na forum glownym, zalozylem watek.
          • buddy Re: brawo LPR, brawo SLD !!! 15.09.04, 13:28
            a tak poza osobiście mam gdzieś ile jest scieżek rowerowych bo nie lubie
            rowerów wolę piłkę choć zaznaczę uważam że lepiej by było jak by tych scieżek
            było więcej do przestali by jeździć po chodnikach
            • absztyfikant Re: brawo LPR, brawo SLD !!! 15.09.04, 13:32
              Rozumiem, ze to Twoje stanowisko, a nie stanowisko efemesiku ?

buddy napisał:

> a tak poza osobiście mam gdzieś ile jest scieżek rowerowych bo nie lubie
              > rowerów
              • buddy Re: brawo LPR, brawo SLD !!! 15.09.04, 13:39
                oczywiście wśród młodych komuchów jest wielu wielbicieli dwóch kółek ja wolę
                raczej pokopać piłkę albo porzucać nad siatką
      • vojciech Re: brawo LPR, brawo SLD !!! 15.09.04, 18:01
        absztyfikant napisał:

> Brawo LPR! Jak powszechnie wiadomo nie ma lepszej reklamy dla filmu od
        > stetryczalych zastepow Radia Maryja czy LPR pikietujacych kina pod
        > pretekstem walki z rzekomo obrazoburczym filmem!

Byłem w zeszłym tygodniu na filmie. Moja lepsza połowa jeszcze miałą
        wątpliwości, czy na pewno na to chcemy iść, ale jak jej powiedziałem, że to jest
        właśnie ten film, co to LPR tak głośno zabrania oglądać, to od razu bilety
        kupiła :-)

Film: dobry.
      • nowy.oszolom.z.radia.maryja spiskowa teoria dziejów u 16.09.04, 17:00
        • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: spiskowa teoria dziejów w wersji lewackiej 16.09.04, 17:01
          a mówia ze to domena prawicy..
    • Gość: Nerv ALEŚ DZIAŁA WYTOCZYŁ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 17:47
      Widać, że niewiele rozumiesz z przesłania tego filmu. Pikanterii sprawie dodaje
      fakt, że spora część księży, których bronisz, ma podbne dylematy jak ludzie ze
      Złego wychowania. Nie bądź hipokrytą. na świecie jest miejsce dla "normalnych"
      i "normalnych.
    • babciny_bambosz Re: Złe wychowanie - protest na protest 14.09.04, 21:36
      babcia powiedziala, ze protestowac nie pojdzie bo ja korzonki bola i podagra
      dokucza.
      • ja_aska Re: Złe wychowanie - protest na protest 15.09.04, 07:43
        1. absztyf - to było agresywne
        2. piotruś - to było głupie
        • Gość: piotruś Asia, co Ty wiesz o zabijaniu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 08:43
        • Gość: piotrus Re: Złe wychowanie - protest na protest IP: *.devs.futuro.pl 15.09.04, 08:55
          ja_Aśka napisała: "1. absztyf - to było agresywne
          2. piotruś - to było głupie"

Asiu to nie ja ktoś sie podemnie podszywa!!!!!!!!

FUCK od mojego psełdo

pozdrawiam
    • Gość: Nudy Re: Złe wychowanie - protest na protest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 08:34
      LPR i spółka robi reklamę temu filmowi, dystrybutor z pewnością się bardzo cieszy.
      Byłem na "Złym Wychowaniu" i powiem krótko: ten film jest po prostu potwornie
      nudny. Fajna czołówka, ale cała reszta to niemalże scenariusz rodem z
      brazylijskiego serialu (zresztą chyba we wszystkich filmach Almadovara jest
      klimat brazylijskiego serialu ;)), jedyna różnica to fakt, że główne postacie to
      geje. Z kina wyszedłem ziewając.
    • buddy Re: Złe wychowanie - protest na protest 15.09.04, 08:42
      a nie uważasz że takie kwestie należy pozostawić ludzią niech sami zadecydują
      co o tym myśleć, czy może uważacie że ludzie są na tyle głupi że nie potrafią
      podjąć samodzielnej decyzji a jeśli chodzi o pasje nie przypominam sobie
      protestów FMS-u
    • Gość: piotrus Re: Złe wychowanie - protest na protest IP: *.devs.futuro.pl 15.09.04, 08:52
      co jest !!!!!!!!!!!!!! ktoś mi, będzie mówił co mam oglądać, a co nie? ktoś
      chce zrobić z nasz maszyny? mamy wykonywać tylko polecenia?

pozdrawiam działaczy LPR i musze wam powiedzieć że już byłem nie zniechęcił
      mnie ten film do kościała, ale i nie zachęcił!!!

moją opinią przed pujściem do kina było - że coraz mniej jest BOga w
      kościele!!!! i nie zmieni mojej opini wasze pochukiwanie na nas abyśmy byli
      bardziej gorliwymi katolikami!!!!!!

pozdrawiam
      • ja_aska Re: Złe wychowanie - protest na protest 15.09.04, 09:16
        co do "pasji" to protesty mogły by ale organizacji żydowskich a nie
        politycznych.
        • Gość: piotrus Re: Złe wychowanie - protest na protest IP: *.devs.futuro.pl 15.09.04, 09:20
          Asiu w polsce wszystko stoi na głowie!!!

pozdrawiam
        • Gość: piotrus gej Asia czy Ty wiesz, co to przenośnia?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 09:50
          • ja_aska Re: Asia czy Ty wiesz, co to przenośnia?? 15.09.04, 09:53
            jeszcze wiem. ale ty masz chyba lekuchne problemy.
            • Gość: piotrus gej A kto ich nie ma:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 09:55
      • Gość: piotrus gej Jak piszemy: pójść?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 09:53
        • ja_aska Re: tak piszemy: pójść 15.09.04, 09:57
          • Gość: piotruś gej To było do tamtego Piotrusia, co mu niby nicka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 09:58
            zabrałem:)
            • Gość: H56 Re: wlazła na wątek jakaś ciota i przeszkadza ! IP: *.comnet.krakow.pl 15.09.04, 11:03
              tzn. film dla kochających inaczej ? cościk mnie małżonka molestowała aby to
              obejrzeć. Pieprzony LPR, jak nie pójdę to będę się czuł tak jakbym się
              zastosował do woli tych 'ludziów pozbawionych rozumu'.
              • Gość: piotruś gej a gdzie Twoja tolerancja? :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 11:28
                Poza tym może zaczneisz czytać między wierszami. Wiem, że wynurzenia na forum
                są zazwyczaj proste, ale czasem może warto ruszyć kiepełką:)
                • Gość: piotrus Re: a gdzie Twoja tolerancja? :-) IP: *.devs.futuro.pl 15.09.04, 11:41
                  no właśnie gdzie czy niemogę pisać pujść jak mi się chce?

a tak przy okazji LPR zabrania oglądać filmy niedługo zacznie zakazywać czytać
                  ksiązki (oprucz Biblii), zakaz słuchania radia i telewizjii (oprucz słuchania
                  kazań księzy) i wtedy wszyscy będą szczęśliwi

FUZk

pozdrawiam
                • nowy.oszolom.z.radia.maryja tolerancja to skompromitowane i wyświechtane słowo 16.09.04, 17:02
              • Gość: XYZ Re: wlazła na wątek jakaś ciota i przeszkadza ! IP: 213.155.191.* 15.09.04, 11:40
                Henio, gdybym był swarkiem (a nie jestem) to połączyl bym chęć obejrzenia przez
                twoja kobietkę, z chęcią "kolegi" piotrusia geja. Na szczęście nie jestem
                swarkiem i nie połączę;))))))
                • Gość: piotr XYZ -dobre, patrz, o tym nie pomyślałem :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 11:42
    • albert_c Re: Złe wychowanie - protest na protest 15.09.04, 17:11
      nowy.oszolom.z.radia.maryja napisał:

> my dodkonale rozumiemy przesłanie tego filmu i dlatego właśnie protsetujemy
      > przeciw jego wyświetlaniui dystrybuowaniu..ten film to brutalny i chamski
      > atak na kościół

* ogladales w ogole ten film, czy tez przeczytales broszurke partyjna?

> wartości narodowe..

* jakie? konkrety prosze...i czyje narodowe...nasze czy Hiszpanow?
      konkreciki...a nie jakies eufemizmy pieniacze mi tu oszolomie zapodajesz...

>to kolejny element walki z tradycją i
      > religią...

* byly jakies do tej pory?

> a mlodym lewakom przypomnę jako to niedawno protestowali przeciw
      > filmowi Mela Gibsona Pasja...

* no tak sztuka sztuce nie rowna...na tych swoich zlotach lysoli katoli palice
      ksiazki? powaznie pytam...moze szpule palicie?
      • Gość: XYZ Re: Złe wychowanie - protest na protest IP: 213.155.191.* 16.09.04, 09:11
        Tak w ogóle, to przypomnij mi albercie kiedyz to SLD bądź FMS robiło co kolwiek
        w okół "Pasji"????? No chyba, że typowym myśleniem katokomunistów z LPR SLD i
        FMS to Żydzi. Bo jak pamiętam to oni protestowali.

P.S.
        Co do katokomunistów. Wpadło mi to do głowy gdy porównałem hasła rosyjskich
        komunistów Zjuganowa i hasła polskich katokomunistów Giertycha. Toz to jedno i
        to samo. Juz wiesz gdzie skryli się starzy komuniści?
        • albert_c Re: Złe wychowanie - protest na protest 16.09.04, 09:21
          Gość portalu: XYZ napisał(a):

> Tak w ogóle, to przypomnij mi albercie kiedyz to SLD bądź FMS robiło co
          kolwiek
          >
          > w okół "Pasji"?????

* nie bardzo Cie rozumiem...wiesz, nie bede Ci przypominal czegos o czym
          pojecia nie mam, moglby Cie jeszcze w blad wprowadzic;)

• Gość: XYZ Re: Złe wychowanie - protest na protest IP: 213.155.191.* 16.09.04, 10:21
            Piłem do twierdzeń nowego osdzołoma.

Nie odniosłeś się do katokomunistów. Nazwę można zmienić na rydzykokomunistów:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka