Dodaj do ulubionych

Zwolnić Kurasa!!!!!!!

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 20:10
to on przegral mecz z wisla
Obserwuj wątek
    • milseog Re: Zwolnić Kurasa!!!!!!! 11.04.02, 15:11
      to ja ciebie zwalniam. jestes zwolniony!
      • Gość: REKIN Re: Zwolnić Kurasa!!!!!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 11.04.02, 16:34
        Bez komentarza, widać pikiniki powracają, może z jednej strony to dobrze.
        • rabarbarian Re: Zwolnić Kurasa!!!!!!! 11.04.02, 16:41
          Mam nadzieje ze to tylko:
          �ci nieliczni, ci biedni, ci glupcy...�
          Mario, Mario trzymaj sie!:))))))))))
          • Gość: fan Re: Zwolnić Kurasa!!!!!!! IP: 192.168.1.* 11.04.02, 21:02
            Mario-znam Ciebie od tylu lat ,ze traktuje Ciebie jak czlonka rodziny wiedz o
            tym ,ze nasze uwielbienie dla Ciebie Twojej pracy jest nieograniczone.
            Przepraqszam Ciebie za tego idiote ja go znam jest nieodpowiedzialny i w sumie
            spodziewalem sie po nim czegos gorszego.Wybacz jeszcze raz.Zawsze wierni
            kibice z sektora 4-go.Robisz kawal dobrej
            roboty. PS. Wszyscy Ciebie kochamy
            • Gość: Tomik Re: Zwolnić Kurasa!!!!!!! IP: *.ncr.com 12.04.02, 07:56
              Ot co jest! A z jakiego drzewa urwał się palant który założył ten wątek - nie
              wiem ?? Mario pokazał, że mimo fatalnej sytuacji finansowej i osłabienia
              drużyny potrafi zmotywować chłopaków do walki! Myślę, że jeśli w najbliższym
              czasie sprawy finansowe (inwestor?) się unormują to z niewielkimi może
              wzmocnieniami, Mario stworzy zespół na miarę mistrzostwa Polski!

A teraz to w sobotę: j....ć Gieksę j....ć !!!!! :)))
              • Gość: red Re: Zwolnić Kurasa!!!!!!! IP: *.fish.ar.szczecin.pl 12.04.02, 11:51
                zwolnić, ale tego idiotę co ten wątek załozył
    • Gość: RG Re: Zwolnić Kurasa!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 21:21
      lsd - naćpałeś się lsd i p...ysz głupoty !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka