Dodaj do ulubionych

Kaczorowski?!?! , a moze Mysona?!!

IP: *.omega.szn.pl 12.04.02, 13:04
jak w dzisiejszej gazecie/sport na zdjeciu walczacy pomocnik POGONI z Markiem
Świerczewskim to Maciej Kaczorowski to ja jestem JELCYN:)
Obserwuj wątek
    • franekkk Re: Kaczorowski?!?! , a moze Mysona?!! 12.04.02, 14:03
      sory jelcyn ale ten temat to na podforum w lewym gornym rogu
    • obs Mysona walczący 12.04.02, 14:17
      Gość portalu: Jelcyn napisał(a):
      > jak w dzisiejszej gazecie/sport na zdjeciu walczacy pomocnik POGONI z Markiem
      > Świerczewskim to Maciej Kaczorowski to ja jestem JELCYN:)

To jest oczywiście Mysona walczący. W imieniu redakcyjnych kolegów - sorry.
      • franekkk Re: Mysona walczący 12.04.02, 14:22
        czesc obs jak jestes to odpowiedz na pytanie
        tylko nie znikaj jak zwykle
        czy mozna zrobic tak ze watek zalozony na glownym forum pojawia sie rownolegle
        w podforum? dot glownie pogoni ale tez architektury i innych
        byc moze natlok pogoniowych tematow nie kibicow odstrasza
        inna sprawa ze jak chcialem cos pokrecic na podforum to zeczywiscie cisza
        • obs Odpowiedzi 12.04.02, 14:33
          franekkk napisał(a):
          > czesc obs jak jestes to odpowiedz na pytanie
          > tylko nie znikaj jak zwykle
          Nie znikam. Pracuję ;-)

> czy mozna zrobic tak ze watek zalozony na glownym forum pojawia sie rownolegle
          > w podforum? dot glownie pogoni ale tez architektury i innych
          To raczej możliwe, ale ma wadę. Licznik pewnie zwariowałby - dodawałby zdublowane posty x2

> byc moze natlok pogoniowych tematow nie kibicow odstrasza
          > inna sprawa ze jak chcialem cos pokrecic na podforum to zeczywiscie cisza
          Przyjęliśmy zasadę, że przenosimy do podforów wątki z dołu listy - np. jak spadną z pierwszej strony.
          Nie można nikomu zbronić zakładania wątków, jakie chce (chyba, że nieobyczajne). Kiedyś
          niezainteresowanych irytował Colleoni. Teraz jest Pogoń. Nie ma przymusu klikania.
          Czyli - wolność dla Pogoni!
          • franekkk Re: Odpowiedzi 12.04.02, 14:37
            to ja ci obsie jeden te watki bede podnosil
            az mi sie znudzi rzecz jasna

jak to przenoszone a architektoniczne sa przenoszone? ostatnio chyba nie

milej pracy i milego przesilenia piatkowo-sobotniego
            wiem jottka wiem wazelina
            :)))
            • jottka Re: podlizywanie ;) 12.04.02, 14:59
              Jak to kiedyś tłumaczył pewien cudzoziemiec, obserwując zachowania studenta
              wobec pana profesora:

- Patrzcie, on mu podlizuje!

- Po polsku się mówi, że on się podlizuje...

- Nieprawda, on nie się podlizuje, on właśnie jemu podlizuje!!!

;))))
              • franekkk Re: podlizywanie ;) 12.04.02, 15:03
                ale przynajmniej szystosc bedzie

no nie na jezyku ale bedzie
                • franekkk Re: podlizywanie ;) 12.04.02, 15:05
                  jottka pomozesz podciagac pogoniowe watki?
                  bo ja zaraz znikam a obsidlo niech zobaczy jak latwo sie w forum poznan co o
                  lechu glownie gada zamienic
                  no nie smiem napisac podliz sie!!
                  :))
                  • jottka Re: podlizywanie ;) 12.04.02, 15:09
                    A jak już się mam podlizywać, to co ja z tego będę miała? ;)))

Rozmawiamy o czarnej korupcji, franekkk, ja nie będę tego idealistycznie
                    czynić. Bilety na mecze Pogoni to już mi rabarbarian stawia, więc tym mnie nie
                    przekupisz...
                    • franekkk Re: podlizywanie ;) 12.04.02, 15:15
                      tak tak tam w krakowie to centusie
                      sory ale wlasnie znikam i nie przychodzi mi do glowy co bedziesz z tego miala
                      najwyzej wirtualnego buziaka
                      sprawdze czy zasluzylas
                    • Gość: Skuter Re: podlizywanie ;) IP: 192.168.0.* 12.04.02, 15:23
                      jottka napisał(a):

> czynić. Bilety na mecze Pogoni to już mi rabarbarian stawia, więc tym mnie nie
                      > przekupisz...

Franek zalatw jej szaliczek Wisly jak juz przyjedzie na ten mecz...
                      • franekkk Re: podlizywanie ;) 12.04.02, 16:00
                        i oto pojawiam sie ponownie tym razem przy domowym obiadku

szaliczek wisly to ty skuter jako znany kibol powinienes :)))))
                        • rabarbarian Re: podlizywanie ;) 12.04.02, 16:13
                          jottka - czuj sie jakbys juz ten bilet w rekach trzymala:) ale zeby
                          szalikiem zWisly sie zaraz okrecac? niesmaczne:((( Pogoniowy
                          nasz szalik tez Ci postawie - jak szalec to szalec:) Wszak Ty nasza
                          jestes:)
                          • Gość: jottka Re: szaliczek IP: *.net.autocom.pl 12.04.02, 19:12
                            Rabarbarian, ja się chyba ze wzruszenia zacznę zapoznawać z tabelami wyników
                            Pogoni... ;))) Nie domagam się od Ciebie świadczeń nad miarę, szaliczek we
                            własnych, jakże gustownych kolorach posiadam i innymi się obwijać nie muszę.

A co do podbijania pogoniowych wątków, to ja się trochę pogubiłam w tych
                            makiawelicznych koncepcjach frankkka. Najpierw na wątku "polski walczącej"
                            wygłosił w praktyce mowę nad moimi - wprawdzie bohaterskimi - zwłokami, to już
                            mi się nie chciało z trumny wstawać ;))) To teraz mam to robić właściwie po co?
                            Żeby tych wątków nie przeniesiono na podforum? To jakaś kara?
                            • franekkk Re: szaliczek 12.04.02, 21:26
                              chocby po to zeby dostac w koncu jakis kolorowy ciuch:))) czyli szaliczek
                              szaraczek
                              :)))
                              • jottka Re: dawaj szaliczek ;))) 13.04.02, 00:10
                                No to podbijam w nadziei na szaliczek. Czy do szaliczka trzeba coś pokrzykiwać?
                                Nie znam się na stadionowym sawuarwiwrze ;)))
                                • Gość: skuter Re: dawaj szaliczek ;))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.02, 08:49
                                  jottka napisał(a):

> No to podbijam w nadziei na szaliczek. Czy do szaliczka trzeba coś pokrzykiwać?
                                  >
                                  > Nie znam się na stadionowym sawuarwiwrze ;)))

pokrzykiwac niekoniecznie, ale jakiego bejsbala tudziez bagnetu nie zaapomnij!

• Gość: skuter Re: szaliczek IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.02, 08:47
                              Gość portalu: jottka napisał(a):

> Rabarbarian, ja się chyba ze wzruszenia zacznę zapoznawać z tabelami wyników
                              > Pogoni...

lepiej nie:(
                              • jottka Re: szaliczek 13.04.02, 11:39
                                Skuter, czyżby defetyzm wkradł się w wasze szeregi? ;)))
                                • franekkk Re: szaliczek 13.04.02, 23:40
                                  skuter przypekal ze jak jottka zacznie chodzic na mecze (buhaha) to sam
                                  normalny zostanie a poniewaz norme wyznacza wiekszosc wiec pewnie nie taki
                                  znowu normalny

z drogi mi z tym jednosladem
                                  • jottka Re: GDZIE szaliczek?!! 14.04.02, 00:10
                                    Mącisz.

I wykręcasz się z szaliczka. Gdzie on ? ;)))
                                    • rabarbarian Re: GDZIE szaliczek?!! 14.04.02, 14:39
                                      zaraz, zaraz:) to ja szliczek mialem fundnac no i jakby cus to czeka:)
                                      A co trzeba z nim robic? Po okreceniu sie nim udac na Papricane im.
                                      Floriana Krygiera, wydzierac sie dopingujac Pogoń (w tym temacie
                                      ostatnio panuje wolna amerykanka:) bez wulgaryzmow:) A w tabele
                                      (grupy mistrzowskiej) smialo zagladaj:) nie jestesmy na ostatnim miejscu:)
                                      To kiedy uroczyste wreczenie szalika?:)
                                      • jottka Re: och... 14.04.02, 17:02
                                        :)))))

to po pierwsze, a po drugie - to ja na razie wyjeżdżam na parę dni w stronę
                                        przeciwną niż Szczecin :((( A kiedy będzie coś szczególnie wartego wysiłków
                                        kibica, np. Pogoń wygrywa mistrzostwo świata czy coś takiego? Chciałabym użyć
                                        Szaliczka w możliwie najlepszej sprawie ;)))
                                        • rabarbarian Re: och... 14.04.02, 17:14
                                          OK do tego jeszcze kupie Ci podrecznik nauki kopania pilki Pana
                                          Talagi:) Kultowa lektura:)
                                          pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka