Gość: Jelcyn IP: *.omega.szn.pl 12.04.02, 13:04 jak w dzisiejszej gazecie/sport na zdjeciu walczacy pomocnik POGONI z Markiem Świerczewskim to Maciej Kaczorowski to ja jestem JELCYN:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franekkk Re: Kaczorowski?!?! , a moze Mysona?!! 12.04.02, 14:03 sory jelcyn ale ten temat to na podforum w lewym gornym rogu Odpowiedz Link Zgłoś
obs Mysona walczący 12.04.02, 14:17 Gość portalu: Jelcyn napisał(a): > jak w dzisiejszej gazecie/sport na zdjeciu walczacy pomocnik POGONI z Markiem > Świerczewskim to Maciej Kaczorowski to ja jestem JELCYN:) To jest oczywiście Mysona walczący. W imieniu redakcyjnych kolegów - sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Mysona walczący 12.04.02, 14:22 czesc obs jak jestes to odpowiedz na pytanie tylko nie znikaj jak zwykle czy mozna zrobic tak ze watek zalozony na glownym forum pojawia sie rownolegle w podforum? dot glownie pogoni ale tez architektury i innych byc moze natlok pogoniowych tematow nie kibicow odstrasza inna sprawa ze jak chcialem cos pokrecic na podforum to zeczywiscie cisza Odpowiedz Link Zgłoś
obs Odpowiedzi 12.04.02, 14:33 franekkk napisał(a): > czesc obs jak jestes to odpowiedz na pytanie > tylko nie znikaj jak zwykle Nie znikam. Pracuję ;-) > czy mozna zrobic tak ze watek zalozony na glownym forum pojawia sie rownolegle > w podforum? dot glownie pogoni ale tez architektury i innych To raczej możliwe, ale ma wadę. Licznik pewnie zwariowałby - dodawałby zdublowane posty x2 > byc moze natlok pogoniowych tematow nie kibicow odstrasza > inna sprawa ze jak chcialem cos pokrecic na podforum to zeczywiscie cisza Przyjęliśmy zasadę, że przenosimy do podforów wątki z dołu listy - np. jak spadną z pierwszej strony. Nie można nikomu zbronić zakładania wątków, jakie chce (chyba, że nieobyczajne). Kiedyś niezainteresowanych irytował Colleoni. Teraz jest Pogoń. Nie ma przymusu klikania. Czyli - wolność dla Pogoni! Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Odpowiedzi 12.04.02, 14:37 to ja ci obsie jeden te watki bede podnosil az mi sie znudzi rzecz jasna jak to przenoszone a architektoniczne sa przenoszone? ostatnio chyba nie milej pracy i milego przesilenia piatkowo-sobotniego wiem jottka wiem wazelina :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: podlizywanie ;) 12.04.02, 14:59 Jak to kiedyś tłumaczył pewien cudzoziemiec, obserwując zachowania studenta wobec pana profesora: - Patrzcie, on mu podlizuje! - Po polsku się mówi, że on się podlizuje... - Nieprawda, on nie się podlizuje, on właśnie jemu podlizuje!!! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: podlizywanie ;) 12.04.02, 15:03 ale przynajmniej szystosc bedzie no nie na jezyku ale bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: podlizywanie ;) 12.04.02, 15:05 jottka pomozesz podciagac pogoniowe watki? bo ja zaraz znikam a obsidlo niech zobaczy jak latwo sie w forum poznan co o lechu glownie gada zamienic no nie smiem napisac podliz sie!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: podlizywanie ;) 12.04.02, 15:09 A jak już się mam podlizywać, to co ja z tego będę miała? ;))) Rozmawiamy o czarnej korupcji, franekkk, ja nie będę tego idealistycznie czynić. Bilety na mecze Pogoni to już mi rabarbarian stawia, więc tym mnie nie przekupisz... Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: podlizywanie ;) 12.04.02, 15:15 tak tak tam w krakowie to centusie sory ale wlasnie znikam i nie przychodzi mi do glowy co bedziesz z tego miala najwyzej wirtualnego buziaka sprawdze czy zasluzylas :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skuter Re: podlizywanie ;) IP: 192.168.0.* 12.04.02, 15:23 jottka napisał(a): > czynić. Bilety na mecze Pogoni to już mi rabarbarian stawia, więc tym mnie nie > przekupisz... Franek zalatw jej szaliczek Wisly jak juz przyjedzie na ten mecz... Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: podlizywanie ;) 12.04.02, 16:00 i oto pojawiam sie ponownie tym razem przy domowym obiadku szaliczek wisly to ty skuter jako znany kibol powinienes :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: podlizywanie ;) 12.04.02, 16:13 jottka - czuj sie jakbys juz ten bilet w rekach trzymala:) ale zeby szalikiem zWisly sie zaraz okrecac? niesmaczne:((( Pogoniowy nasz szalik tez Ci postawie - jak szalec to szalec:) Wszak Ty nasza jestes:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jottka Re: szaliczek IP: *.net.autocom.pl 12.04.02, 19:12 Rabarbarian, ja się chyba ze wzruszenia zacznę zapoznawać z tabelami wyników Pogoni... ;))) Nie domagam się od Ciebie świadczeń nad miarę, szaliczek we własnych, jakże gustownych kolorach posiadam i innymi się obwijać nie muszę. A co do podbijania pogoniowych wątków, to ja się trochę pogubiłam w tych makiawelicznych koncepcjach frankkka. Najpierw na wątku "polski walczącej" wygłosił w praktyce mowę nad moimi - wprawdzie bohaterskimi - zwłokami, to już mi się nie chciało z trumny wstawać ;))) To teraz mam to robić właściwie po co? Żeby tych wątków nie przeniesiono na podforum? To jakaś kara? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: szaliczek 12.04.02, 21:26 chocby po to zeby dostac w koncu jakis kolorowy ciuch:))) czyli szaliczek szaraczek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: dawaj szaliczek ;))) 13.04.02, 00:10 No to podbijam w nadziei na szaliczek. Czy do szaliczka trzeba coś pokrzykiwać? Nie znam się na stadionowym sawuarwiwrze ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuter Re: dawaj szaliczek ;))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.02, 08:49 jottka napisał(a): > No to podbijam w nadziei na szaliczek. Czy do szaliczka trzeba coś pokrzykiwać? > > Nie znam się na stadionowym sawuarwiwrze ;))) pokrzykiwac niekoniecznie, ale jakiego bejsbala tudziez bagnetu nie zaapomnij! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuter Re: szaliczek IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.02, 08:47 Gość portalu: jottka napisał(a): > Rabarbarian, ja się chyba ze wzruszenia zacznę zapoznawać z tabelami wyników > Pogoni... lepiej nie:( Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: szaliczek 13.04.02, 11:39 Skuter, czyżby defetyzm wkradł się w wasze szeregi? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: szaliczek 13.04.02, 23:40 skuter przypekal ze jak jottka zacznie chodzic na mecze (buhaha) to sam normalny zostanie a poniewaz norme wyznacza wiekszosc wiec pewnie nie taki znowu normalny z drogi mi z tym jednosladem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: GDZIE szaliczek?!! 14.04.02, 00:10 Mącisz. I wykręcasz się z szaliczka. Gdzie on ? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: GDZIE szaliczek?!! 14.04.02, 14:39 zaraz, zaraz:) to ja szliczek mialem fundnac no i jakby cus to czeka:) A co trzeba z nim robic? Po okreceniu sie nim udac na Papricane im. Floriana Krygiera, wydzierac sie dopingujac Pogoń (w tym temacie ostatnio panuje wolna amerykanka:) bez wulgaryzmow:) A w tabele (grupy mistrzowskiej) smialo zagladaj:) nie jestesmy na ostatnim miejscu:) To kiedy uroczyste wreczenie szalika?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: och... 14.04.02, 17:02 :))))) to po pierwsze, a po drugie - to ja na razie wyjeżdżam na parę dni w stronę przeciwną niż Szczecin :((( A kiedy będzie coś szczególnie wartego wysiłków kibica, np. Pogoń wygrywa mistrzostwo świata czy coś takiego? Chciałabym użyć Szaliczka w możliwie najlepszej sprawie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: och... 14.04.02, 17:14 OK do tego jeszcze kupie Ci podrecznik nauki kopania pilki Pana Talagi:) Kultowa lektura:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś