Gość: ciekawy IP: *.linux.pl 25.09.04, 15:51 Co roku sporządzamy ten ranking, jakie są wasze opinie w tym roku? Ja myślę, że : 1. Kurier Szczeciński 2. Gazeta Wyborcza 3. Fakt 4. Głos Szczeciński 5. Super Express Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wesola kumoszka Re: RANKING GAZET IP: *.espol.com.pl 25.09.04, 16:14 1.GW . . . . . . .10, 11 - Kurier, Glos . . . . . . . 44,45 - Fakt, Super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczeciniani Re: RANKING GAZET IP: *.linux.pl 25.09.04, 21:48 Zdecydowanie FAKT, najbardziej lokalny z tych gazet.... dalej moze Gazeta i Kurier Glos czytalem tylko dwa razy, i nie podoba mi sie, bo sa slabo widoczne strony lokalne, ktorytch poszukuje....w ogole za malo lokalnosci jak dla mnie Super Express juz zupelnie spadl na psy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bar55 Re: RANKING GAZET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 22:08 1. Heloł Szczecin 2. Heloł Szczecin itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Re: RANKING GAZET IP: *.pl / *.pl 25.09.04, 22:39 1 Rzeczpospolita 2 Gazeta Wyborcza 3 Życie 4 Głos Szczeciński 5 Fakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przewrazliwiony Re: RANKING GAZET IP: *.linux.pl 25.09.04, 22:59 niestety u nas nie ma dobrych gazet poza Faktem....tak szczerze mowiac w takim dupowatym Koszalinie sa lepsze gazety Odpowiedz Link Zgłoś
jkammer Re: RANKING GAZET 26.09.04, 14:46 ... dupowatym Koszalinie...??? Dziękuję za szczerość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fakt Re: RANKING GAZET IP: *.linux.pl 26.09.04, 14:00 TYLKO FAKT sie liczy O TYM SIE MOWI, zreszta FAKT jest liderem w wojewoidztwie zachodniopomorskim: FAKT 35 467 Kurier Szczecinski 31 245 Gazeta Wyborcza 25 465 Glos Koszalinski 18 123 Glos Szczecinski 16 543 Glos Pomorza 7 654 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyfakt Re: RANKING GAZET IP: *.espol.com.pl 26.09.04, 14:06 Fakt to gazeta dla ludzi umyslowo niedorozwinietych. Dla wtornych analfabetow, tam nawet obrazkow wiecej niz tekstu. Zenujacy poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sceptyk Re: RANKING GAZET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 16:58 Dlatego ma największy nakład, przecież społeczeństwo to piramida, Fakt korzysta z tych, którzy są na jej szerokiej podstawie. Tych na szczycie jest mało, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurwier Re: RANKING GAZET IP: 207.140.211.* 26.09.04, 15:12 Jak na razie Fakt pracuje na dumpingu, ciekawe jak skończą mu pomysly (jak długo można dopłacać?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: Veto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 16:15 Zamieszczanie w jednym slupku badan czytelnictwa dziennikow ogolnopolskich i lokalnych jest bledem. Natomiast czytelnictwo GW nie ma nic wspolnego z poziomem czy czytelnictwem szczecinskiego dodateczku lokalnego. Najczesciej GW kupowana jest dla ogolnopolskiej czesci i tresci , a poziom lokalnego ocenia potoczna nazwa poprzez jedno z najdelikatniejszych okreslen : "Gazetka Kryminalna". Przy czym lokalne pryszczate "piórka" okreslajace sie jako dziennikarki (-rze) GW podnosza smiesznie wysoko glowy jakby byly z pierwszej strony niezlego dziennika , a sa (na razie) z dodateczku kryminalnego Szczecin Odpowiedz Link Zgłoś
mepps producenci makulatury i bajek 26.09.04, 20:50 Gdy kupuje Gazete od razu 3/4 laduje w koszu, przez nastepne 2,5 minuty czytam dodatek regionalny, w ktorym z reguly sa same reklamy i jakies bzdury a pozniej dodatek laduje w koszu. Jesli mam szczescie to przez nastepne 5 minut czytam sport, ktory pozniej czeka los dodatku regionalnego. Czesc glowna gazety zostawiam na koniec, bo moze jest jeszcze jakas afera, ktorej nie rozdmuchano. Generalnie uwazam, ze Gazeta przejela sie wejsciem na polski rynek Faktu i gorliwie pedzi w kierunku czolowki szmatlawcow. Kilka juz razy mialem okazje skonfrontowac tresci pisane w Gazecie z rzeczywistoscia i rece sie zalamuja nad bezkarnoscia dziennikarzy. Nawciskac ludziom takiego kitu, byle tylko doczlapac sie do jakiejs "sensacji". Zenada. Odpowiedz Link Zgłoś