Dodaj do ulubionych

___ZDRADA____!!!

28.09.04, 01:01
Podobno przyjeto uchwale dajaca panu ptakowi dochody miasta z tytulu oplat
targowiskowych. to haniebne i niezwykle glupie posuniecie jest gwodziem do
trumny nie tylko miasta ale i samej pogoni, pan ptak przeciez nie uczyni z
niej realu. radni zachowali sie w sposb kompromituuacy przedkladajac interes
prywatnej spolki i prywatnej osoby nad interes miasta. znalazlo sie 6
sprawiedliwych (patrz watek dyktatura ciemniakow) ale moim zdniem to za malo
tak jak 56 tys rozsadnych w referendum jurczykowskim to za malo by zyc w tym
skorumopowanym i trawionym glupota rzadzacych miescie, zasiedlonym w zbyt
duzej czesci przez potomkow niepismiennych i klasy robortniczej, co to piwko
meczyk i kiepscy. w d#pie mam sprzedajnych radnych, niedorozwinietego starca
na stolku, jego swite cwaniaczkow, pogon szcecin, syf uliczny, dresiarzy i
caly ten jeb##ny buraczany szczecin. do widzenia.
pozdrawiam black

ps zamieszcze jeszce liste zdrajcow i sprawiedliwych.
Obserwuj wątek
    • maciej.popielarz Re: ___ZDRADA____!!! 28.09.04, 01:06
      255/04 - zmieniająca uchwałę w sprawie opłaty targowej
      Głosujących ZA: 13
      Głosujących PRZECIW: 6
      WSTRZYMAŁO SIĘ: 3
      Głosujących : 22

www.szczecin.pl
      • Gość: szeFc [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 01:19
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • enancjo Re: ___ZDRADA____!!! 28.09.04, 08:28
        .. raczej 13 przekupionych w taki lub inny sposob,
        .. 6 NIE,
        .. 3 w traktcie rozmów :)),

.. zawsze mowilem ze oprocz w PIERS DENTEGO nalezy
        odwolac cala raduchna tworczoc maluczkich pazernych,
        glodnych i chorych oczek .. no ale kto z kim przystaje ...

Enancjo
        ps : swoja droga ..
        .. na jedzenie dla dziecka w domu dziecka jest 3,50 dziennie + koszty!!
        .. na wieznia utrzymanie ca 50 dziennie + koszty,
        .. a na pilkarzyka co biega intensywnie po zielonej murawie bedzie ca 150
        dziennie w prezencie od miasta ..
        .. a ile jest na kulture ?

• Gość: fantx Re: ___ZDRADA____!!! IP: *.espol.com.pl 28.09.04, 01:41
      kiedy bleki dasz imienna liste radnych ?
    • blackexit SLD i Od nowa 28.09.04, 07:14
      za GS:
      Szczecin dołoży do utrzymania Pogoni. Taka decyzja zapadła po 4 godzinach
      nocnej dyskusji. Za głosowało prawie całe SLD i klub Od Nowa. Sesja zakończyła
      się po północy.

Radni nie mieli wczoraj wątpliwości, czy należy dofinansować Pogoń. Chodziło
      tylko o to, w jaki sposób przekazać pieniądze.

Prezydent Marian Jurczyk zaproponował, by spółka zajęła się zbieraniem opłaty
      targowej. Do tej pory robiła to firma miejska. Za swoje usługi otrzymywała 30
      proc. zebranej kwoty. Klub miałby zatrzymywać prawie połowę sumy, rocznie to
      ok. 1,5 mln zł. Od tego trzeba odliczyć koszty zatrudnienia inkasentów.

Marian Jurczyk przekonywał, że należy zapewnić płynność finansową drużynie.
      Twierdzi, że nie zrezygnował z prób przekazania Antoniemu Ptakowi gruntów na
      obrzeżach Szczecina.

- Może uda mu się stworzyć inwestycję, która zapewni tysiące miejsc pracy -
      rozmarzył się prezydent.

Prawnicy miasta przyznali, że dotacja musi być ukryta, bo samorząd nie może
      dofinansowywać profesjonalnego sportu.

pozdrawiam black
      • blackexit Re: SLD i Od nowa 28.09.04, 07:18
        za GW:

Dyskusja była burzliwa. W jej trakcie odrzucono m.in. wniosek radnego
        niezależnego Bartosza Arłukowicza o odesłanie projektu uchwały wnioskodawcy
        (prezydenta), celem uzupełnienia.

Przeciwko przekazywaniu pieniędzy był - wbrew własnemu klubowi - SLD-owski
        radny Roman Nowicki: - Na promocję miasta wydamy w tym roku 948 tys. zł. Na
        stowarzyszenia kultury fizycznej i sportu - 3,1 mln. Jak to ma się do
        przekazania miliona prywatnej spółce? Komu ten milion zabierzemy w przyszłym
        budżecie?

Najbardziej przychylnie nastawiona była Od Nowa.

- Mecze Pogoni to 13 olbrzymich widowisk dla 15 tys. ludzi - mówiła radna
        Małgorzata Jacyna-Witt. - Kto inny w tym mieście potrafi zorganizować tak
        atrakcyjne widowisko, w dodatku współtworzone przez kibiców. Ja jestem kibicem
        kibiców Pogoni. Nie znaleźliśmy lepszego sposobu pomocy klubowi.

pozdrawiam black
    • blackexit Przekret 28.09.04, 07:15
      za gs:

Prawnicy miasta przyznali, że dotacja musi być ukryta, bo samorząd nie może
      dofinansowywać profesjonalnego sportu.

pozdrawiam black
      • blackexit Re: Przekret 28.09.04, 07:16
        za GW:

Radni POPiS podkreślali wczoraj, że wciąż są wątpliwości prawne, czy taki plan
        wspomożenia klubu jest legalny: nadal nie wiadomo, czy można bez przetargu
        wybrać podmiot zajmujący się pobieraniem inkasa, czy wolno publiczne pieniądze
        dawać prywatnej spółce, jaką jest Pogoń, i wreszcie - czy zrezygnowanie z usług
        podmiotu, który brał za ściągnie opłat targowych 30 proc. wpływów, na rzecz
        podmiotu, który za to samo dostaje za to samo 45 proc. nie kłóci się z zasadą
        dobrego gospodarowania, narzuconą samorządom zapisami Ustawy o finansach
        publicznych

pozdrawiam black
    • Gość: Nico Re: ___ZDRADA____!!! IP: 212.14.11.* 28.09.04, 07:25
      Blacky nie wyzywaj zapomniałeś co mówiłeś jeszcze wczoraj , przecież nie można
      finansować prywatnych spółek więc skoro świt leć do prokuratury złożyć
      zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa.
    • topdog69 Re: ___ZDRADA____!!! 28.09.04, 07:25
      Szczere wyrazy współczucia i ubolewania. Pozostający w smutku.... . Ale ostro
      pojechałeś tych sku#####ów.
      Pozdrawiam
      Chabry z poligonu

PS Jeżeli Maciej Popielarz to ten o którym myślę to serdecznie pozdrawiam Maćku.
    • Gość: Nico Re: ___ZDRADA____!!! IP: 212.14.11.* 28.09.04, 07:26
      Nikt na szczęście nie zdradził Pogoni a to w tym wszystkim najważniejsze, a że
      ucierpiały Twoje poglądy i przekonania - jutro już o tym zapomnisz
      • buddy Re: ___ZDRADA____!!! 28.09.04, 07:31
        wczoraj oglądałem sąde uliczną na tygryf o pogoni i głosy były podzielone z
        lekką przewagą na za a blacki denerwuje się bo nie udało się przepchnąć pomysłu
        jego kolegów z PO i Panowie Litwiński i Nitras nie zabłyszczą.
        • Gość: Ana Re: ___ZDRADA____!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.09.04, 10:09
          buddy,ty jednak po prostu i zwyczajnie głupiutki jesteś.....
          • buddy Re: ___ZDRADA____!!! 28.09.04, 10:20
            powiedział bym ci coś dosadnie ale szkoda mi ciebie ty chodząca jedyna
            objawiona prawdo
            • Gość: Ana spokojnie,buduś IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.09.04, 10:40
              budziaczku,nie denerwuj się,to przecież prawda....zazwyczaj nie zajarzasz o
              czym jest dyskusja i piszesz głupstewka,ale wierzę,że się rozwiniesz...
              • buddy Re: spokojnie,buduś 28.09.04, 10:43
                jak ktoś nie pisze po twojej myśli to znaczy że nic nie rozumie ciekawa teoria
                możesz ją rozwinąć
                • anamar Re: spokojnie,buduś 28.09.04, 11:08
                  no i widziś,budziaczku?znowu nie zrozumiałeś...ale to nic,będę cierpliwa i
                  wyrozumiała....
                  • buddy Re: spokojnie,buduś 28.09.04, 11:14
                    poddaje się ale zmiany w twym mózgu są już tak daleko posunięte że już nic nie
                    rozumiem
                    • anamar Re: spokojnie,buduś 28.09.04, 11:18
                      buddy napisał:

już nic nie

rozumiem........................................................................
                      ..no widzę przecież...ale nie martw się,zmądrzejesz i zrozumiesz.wierzę w
                      ciebie!i nie poddawaj się!
                      • buddy Re: spokojnie,buduś 28.09.04, 11:36
                        ale ja nie rozumiem tylko ciebie
                        • anamar Re: spokojnie,buduś 28.09.04, 11:38
                          buddy napisał:

> ale ja nie rozumiem tylko
                          ciebie .........................................................................
                          .wydaje ci się,bo rośniesz...
                          • buddy Re: spokojnie,buduś 28.09.04, 11:50
                            anamar napisała:
                            .wydaje ci się,bo rośniesz...
                            ale to mądre i byłyskotliwe
                • Gość: XYZ Re: spokojnie,buduś IP: 213.155.191.* 28.09.04, 12:13
                  Buddy jeszcze nie zauwazyłeś? Strata czasu. Spróbuj nazwać piewcę egalitaryzmu
                  głupitka, to dostaniesz łatke chama... sobie tej łatki nie przypnie nigdy, tak
                  jak siodła nie kupi... Ale tacy sa piewcy egalitaryzmu...
                  • Gość: Ana Re: spokojnie,buduś IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.09.04, 12:19
                    xyzecie,jeśli chcesz,by cię buduś zrozumiał,używaj prostszych słów.a swoją
                    drogą,co się dziwisz,że"jeszcze nie zauważył"-to normalne....
                    • buddy Re: spokojnie,buduś 28.09.04, 12:37
                      to wykaż się swą i wyjaśnij mi o co chodziło xyz bo nie wiem którego fragmentu
                      nie rozumiem
    • Gość: Nico Re: ___ZDRADA____!!! IP: 212.14.11.* 28.09.04, 07:39
      Ale się uniosłeś, nie potrafisz przegrywać a co grsze nie potrafisz przyznać się
      do błędu dla Ciebie smutek dla mnie i innych radość!!!
    • Gość: krust Re: ___ZDRADA____!!! IP: *.espol.com.pl 28.09.04, 07:40
      Czerny, obraziłeś mnie i cały Szczecin tym swoim "buraczany jebany Szczecin"
      oraz pogardą dla mojego miasta. Więc, albo czas na lekarza ( dignoza-nienawiść),
      albo nie jesteś stąd, więc wracaj tam skąd przybyłeś. Tam z utęsknieniem
      czekają na Twoje rady. Żegnam i życzę zdrowia.
      • Gość: fan myie2.com Re: IP: *.espol.com.pl 28.09.04, 07:50
        Idą plemniki czarną dziurą, idą... Nagle jeden z nich krzyczy,
        ___ZDRADA____!!!
        ___ZDRADA____!!!
        jesteśmy w du#ie!
      • Gość: Marian Paździoch Re: żegaj czarny ch...charakterze... IP: *.ksiazat.v.pl 28.09.04, 08:07
        w tym wątku po raz kolejny udowodniłeś, że jesteś wrzodem na dupie który
        pękł.teraz pozostaje ci płomienny pożegnalny post w stylu absztyfa i zjeżdżaj z
        mojego miasta. jeżeli masz odrobinę honoru. chociaż słownictwo i styl
        ostatniego wątku pokazuje że jesteś człowiekiem z gminu. a chamy honoru nie
        mają! m.p.
        • buddy Re: żegaj czarny ch...charakterze... 28.09.04, 08:09
          coś nam zamilkł czarnuszek
          • Gość: fan myie2.com Re: żegaj czarny ch...charakterze... IP: *.espol.com.pl 28.09.04, 08:13
            Wróci... albo przepoczwarzy się!
            • ja_aska spokojnie chłopaki 28.09.04, 09:14
              zachowajcie kulturę.
              • fifrock Re: spokojnie chłopaki 28.09.04, 11:18
                jaka kulture?? przeciez wedlug niego wszystcy kibice to dresiarze.
                Jeszcze z dwoch oszolomow dostanie apopleksji i forum bedzie normalne,
                rzeczowe, spokojne.
    • Gość: rzeźnik Re: ___ZDRADA____!!! IP: 62.29.137.* 28.09.04, 08:17
      Gdyby radni dali na budowę nowego kościółka to pewnie wychwalałbyś ich pod
      niebiosa.
    • Gość: WOY ŻENADA. Szczecin miastem kiboli! IP: 212.14.63.* 28.09.04, 08:18
      Wysoki poziom rozrywki? :))))
      Radni odsłaniają swój poziom intelektualny i preferencje kulturalne.

A jednak to prawda, ze to miasto kiboli, cinkciarzy i alfonsów!

Wynoszę się stąd!
      • Gość: rzeźnik Re: ŻENADA. Szczecin miastem kiboli! IP: 62.29.137.* 28.09.04, 08:23
        Zabierz ze sobą Blekiego.
      • Gość: krust Re: ŻENADA. Szczecin miastem kiboli! IP: 62.233.223.* 28.09.04, 08:27
        WOY, zapomniałeś jeszcze o kurwach i marynarzach, stoczniowcach i portowcach,
        sklepikarzach i handlarzach, chemikach i alchemikach.
        To CZARNE charaktery, WOY ! Masz racje-wyjeżdżaj.
        • enancjo Re: beda dodatkowe dochody z nieboszczykow .. 28.09.04, 08:32
          .. to jak widac NASI RADOSNI maja gest .. !!!
          Enancjo
          • Gość: agent Re: beda dodatkowe dochody z nieboszczykow .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 09:51
            od niegospodarności miasta jest chyba regionalna izba obrachunkowa. nie wiem
            tylko czy powinna się ona zająć sprawą z urzędu czy powinna zostać
            poinformowana np. przez radnych
            • Gość: kaziuk Re: beda dodatkowe dochody z nieboszczykow .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 09:55
              Aczy tej uchwały nie można zaskarżyć do sądu jako niezgodnej z prawem?- pytanie
              do prawników.
              • ja_aska Re: beda dodatkowe dochody z nieboszczykow .. 28.09.04, 09:59
                czemu nikt nie darł się jak było rozdawnictwo "naszej" kasy na różne
                pozorowane ruchy:szpital miejski, stocznię, projekty kąpielisk..... czy
                teraz "ratowanie" szkół i przedszkoli padających na pysk z powodu niżu dem.
                • Gość: XYZ Re: beda dodatkowe dochody z nieboszczykow .. IP: 213.155.191.* 28.09.04, 10:11
                  Nie przypominam sobie również wrzawy przy okazji przekazania Selezjanom działki
                  o wartości 6,8 mln zł za niecałe 3. Selezjanie prowadzą tam działalność
                  gospodarczą. Gdy miasto chciało oddać Czarnej Struktórze liceum przy Wojska
                  Polskiego za 8 tys. złotych, to się radnym SLD dostało za zablokowanie tego.
                  Przypomne, że budynek wyceniono na 1,8 mln zł (buuuuu cha cha cha), a gmina
                  wsadziła 250 tys. w remont. Jakos nikt tez nie krzyczy, że Zoolidarność dostała
                  za friko wille przy Wojska Polskiego. O milionie na Brzydactwo Stoczniowca
                  wspominał rzeźnik.
                  • Gość: Ana Re: beda dodatkowe dochody z nieboszczykow .. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.09.04, 10:20
                    oto typowe myślenie xyzeta...skoro kościół dostał działkę poniżej kosztu,to
                    czemu nie dać paru banieczek ptakowi?czysty idiotyzm...to tak,jakby morderca
                    tłumaczył się przed sądem,że inni przecież też mordowali,więc o co chodzi?
                    • ja_aska Re: beda dodatkowe dochody z nieboszczykow .. 28.09.04, 10:33
                      ANA ale to trwa cały czas. obdarowywanie jednych bez słowa sprzeciwu i
                      sprzeciwy w przypadku obdarowywania innych. lekuchne zakłamanie.
                      • Gość: Ana Re: beda dodatkowe dochody z nieboszczykow .. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.09.04, 10:41
                        masz rację,asiu..tylko,że to nie jest argument za dalszym rozdawnictwem......
                      • Gość: XYZ Re: beda dodatkowe dochody z nieboszczykow .. IP: 213.155.191.* 28.09.04, 12:08
                        Prózny trud aśka, tropiciele kłamstw i matactw nie widzą nic zdroznego, w tym
                        że jednych morderców usprawiedliwiają, a drugich za ten sam czyn ganią...
                        strata czasu...
                • anamar Re: beda dodatkowe dochody z nieboszczykow .. 28.09.04, 11:16
                  ja_aska napisała:

> czemu nikt nie darł się jak było rozdawnictwo "naszej" kasy na różne
                  > pozorowane ruchy:szpital miejski, stocznię, projekty kąpielisk..... czy
                  > teraz "ratowanie" szkół i przedszkoli padających na pysk z powodu niżu
                  dem. ...........................................................................
                  asiu,wszelkie przejawy"rozdawnictwa"są szkodliwe,jednak nie mów mi,że nie
                  widzisz różnicy pomiędzy,np.szpitalem miejskim,a prywatną spółką szemranego
                  biznesmena spod łodzi.....
    • Gość: SLD NRS ODNOWA powstala koalicja SLD OD NOWA NRS IP: *.espol.com.pl 28.09.04, 10:11
      :)))
      • fifrock Re: powstala koalicja SLD OD NOWA NRS 28.09.04, 11:20
        raz czy dwa zaglosowali razem i juz koalicja... ehh
    • Gość: plemnik Re: ___ZDRADA____!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 11:37
      Zdrada! krzyknal plemnik do plemnikow stwierdzajac ze znajduje sie w dupie.
    • lorsol_in_szczecin Nowa nazwa miasta: "Szczecin Pogoń" 28.09.04, 11:40
      Dumnie będzie brzmiało! Nie? Np. - Andrzej Mickiewicz Radny Miasta Szczecin
      Pogoń...
      :(((((((((((((

A jak to będzie brzmiało: szczecinianin - pogonianin? szczecinianka -
      pogonianka?

To tak a propos bilbordu który kiedys widziałem: Jestem Europejką, Polką,
      szczecinianką - pogonianką... :)

Mówi do was Mirosław Czesny, Prezydent Szczecina Pogoni...
      • ja_aska ana 28.09.04, 11:46
        widzisz, ja nie bardzo widzę różnice pomiędzy szpitalem a pogonią. jakoś w tym
        pierwszym przypadku "wietrzę" również skok na kasę. ciekawi mnie kiedy dostanie
        go (szpital) nasza medyczna uczelnia.
        • Gość: Ana asiu... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.09.04, 12:01
          asiu,szpital jest własnością miasta.pompowanie więc przez miasto w niego kasy
          (nawet jeśli niewłaściwe)pozostaje dofinansowaniem swojej własności,pogoń jest
          prywatną spółką p.ptaka...przekazanie mu pieniędzy jest więc dofinansowaniem
          PRYWATNEJ spółki.dodatkowo wierzę,że pieniądze na zakup,np.wyposażenia szpitala
          uratują komuś życie,zmniejszą czyjeś cierpienie...
          • ja_aska ana 28.09.04, 12:07
            ja wiem co masz na myśli i teoretycznie się z tobą zgadzam. ale praktycznie mam
            obawy co do szczerości intencji. obawiam się, że4 niedługo usłyszymy o
            przejęciu budynków wraz z wyposażeniem i pozbyciu się działek wokół.
            a pogoń? kibicuję pogoni:-) ale nie działaczom. kiedyś było łatwiej i lepiej
            dopókiu rynkiewicz jej nie rozwalił.
      • lorsol_in_szczecin Ile u Was bierze się w łapę za taki przekręt? 28.09.04, 15:02
        i czy to jest dzielone przez liczbę radnych, czu np. szefowie klubów biorą
        więcej? Generalnie rzecz dotyczy konkretnej kwoty, więc te 10% to nie jest
        jakas taka wielka kwota do podziału. Zwłaszcza jeżeli weźnie się pod uwagę że
        to jeden z ostatnich "dili" w życiu, bo po takim zeszmaceniu się, raczej szansa
        na ponowny wybór jest niewielka...
    • Gość: dodo ALE syf. jurczyk, czesny, ptak, rzucam pawia i poj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 12:25
      adę sobie daleko daleko od nieuków i małych ludzików politycznych
    • basia.pelasia Re: ___ZDRADA____!!! 28.09.04, 12:34
      blackexit napisał:

> to za malo by zyc w tym
      > skorumopowanym i trawionym glupota rzadzacych miescie, zasiedlonym w zbyt
      > duzej czesci przez potomkow niepismiennych i klasy robortniczej, co to piwko
      > meczyk i kiepscy. w d#pie mam sprzedajnych radnych, niedorozwinietego starca
      > na stolku, jego swite cwaniaczkow, pogon szcecin, syf uliczny, dresiarzy i
      > caly ten jeb##ny buraczany szczecin. do widzenia.
      > pozdrawiam black

radziu, nieposkromiony lowco taksowkarzy, sp.... i lapy precz od Pogoni:)
    • Gość: czytelnik Re: ___ZDRADA____!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 13:12
      Black, czy masz już listę zdrajców? Bartnik jak głosował?
      • Gość: fan myie2.com Re: ___ZDRADA____!!! IP: *.espol.com.pl 28.09.04, 13:22
        Czarny, nie męcz PTAKA... puść pawia.
    • student1 Re: ___ZDRADA____!!! 28.09.04, 14:15
      jakoś nikogo z tych potępiających radnych głosujących za kasą dla Pogoni nie
      zmartwił fakt przekazania do spółek mieszkań lokali i gruntów miejskich
      hipokryzja sięga zenitu
      większość radnych lekką ręką oddając za darmo pozbyła się majątku miasta
      szacowanego na ponad 700 milionów złotych
      ciekaw jestem czy wtedy pytali o nadzór na niby miejskimi spółkami i kasą przez
      nich obracaną
      ale nie przypuszczach
      bo mają w tych spółkach zatrudnionych swoich rodzinnych i partyjnych pociotów
      więc nie będą podcinać gałęzi na której siedzą

• zaczepialski student1 zapadnij się ze wstydu pod ziemię za 28.09.04, 14:30
        swoją faworytę - totalna kompromitacja. I nie odwracaj uwagi od tej publicznej kasy sld-owska metodą "a co żeście robili kiedy ...?" WSTYD
        • mlody.patriota Re: student1 zapadnij się ze wstydu pod ziemię za 28.09.04, 14:31
          nie widze wiekszej roznicy miedzy SLD a OD NOWA
          • Gość: Ana Re: student1 zapadnij się ze wstydu pod ziemię za IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.09.04, 14:35
            a to prawda.....
            • student1 Re: student1 zapadnij się ze wstydu pod ziemię za 28.09.04, 14:42
              pozdrawiam anę i zaczepialskiego
              a młodemu czujność patriotyczna jakby stępiała
              i zapewniam że jestem dumny z moich radnych i ich wypowiedzi
              czego się nie da powiedzieć o innych interlokutorach
              jakoś nie podpieracie się zdaniem swoich radnych
              chyba że się tego wstydzicie
    • moja_prawa_noga Re: ___ZDRADA____!!! 28.09.04, 16:27
      blackexit napisał:

> radni zachowali sie w sposb kompromituuacy przedkladajac interes
      > prywatnej spolki i prywatnej osoby nad interes miasta.

Tak, to prawda, która dla wielu beneficjentów tego układu będzie solą w oku.

Gość portalu: mirek napisał(a):

> mimo pewnej sympati do MJW,to tym razem opowiada "głodne" kawałki. Jezeli
      jest
      > to "sprawnie zorganizowane" widowisko dla 15 tysiecy kibiców, to w ciagu roku
      > na meczach jest około 250 tys.ludzi. Niech bilet w takim razie kosztuje 40 zł
      > to mamy 10 milionów zł z samych biletów. Do tego wpływy z transmisji TV,
      reklam
      >
      > itd. I nie jest potrzebna ZADNA pomoc z naszych pieniędzy. Miasto i tak na
      > własny koszt utrzymuje stadoin. To chyba wytarczy. Ja jeżeli chcę popływać,
      cy
      > pograc w piłkę to musze płacić pełne koszty wynajmu sa;li czy basenu.

• donald13 Re: ___ZDRADA____!!! 28.09.04, 20:32
        uspokójcie sie w formier komentarzy,ten numer z kasą długofalowo nie przejdzie.
        Szkoda zdrowia i nerw. jurczyk odejdzie, ptak odejdzie przyjdzie KTOS i może
        bedzie lepiej. Zacznicie dziś pracować nad tym aby ten KTOS był
        lepszy ,mądrzejszy i miał wizję przyszłości. Szkoda tracić czas na dzien
        dzisiejszy, ta kadencja i ten czas jest już stracony. Winni zostana rozliczeni
        za swoje czynny i ukarani.
        PS
        to chwila nawiedzenia u mnie ,to praktyka tak bedzie
        • Gość: kibic Re: ___ZDRADA____!!! IP: *.asternet.pl / *.asternet.pl 28.09.04, 21:32
          donald13 napisał: Winni zostana rozliczeni
          > za swoje czynny i ukarani.

donald przez kogo oni zostaną ukarani, widziałeś aby któryś przekręt w naszym
          mieście został ukarany... czyś Ty się urwał z choinki

W naszym mieście panuje choroba wściekłych krów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka