Dodaj do ulubionych

Kosmetyczka Roku 2017

25.10.17, 10:49
Konkurs Kosmetyczka Roku to największe tego typu wydarzenie w Polsce. Mogą wziąć w nim udział wszyscy profesjonaliści – niezależnie od tego, z jakimi markami współpracują. Co roku w konkursie bierze udział kilkaset specjalistów z całej Polski. Pierwszy etap konkursu polega na rozwiązanie testu z wiedzy. W 5. jubileuszowej edycji podwojono liczbę finalistów, aż do 20: -16 "mistrzów województw" oraz - 4 dodatkowe osoby z najlepszymi wynikami testu. Drugi etap konkursu polega na wykonaniu zabiegu na losowo wybranej modelce przy komisji. Nazywam się Andrea Bieganowska i to ja reprezentuję Nasze Województwo Zachodniopomorskie. Jestem mieszkanką Szczecina i od 2010 roku pasjonuje się kosmetyką. Zamiłowanie do zawodu oraz ciągłe dokształcanie w zawodzie spowodowało, że jestem mistrzem Województwa. Oprócz konkursu właściwego ( Kosmetyczka Roku 2017) równolegle organizowany jest również konkurs na Kosmetyczkę internautów. Tutaj wychodzę z prośbą do Państwa. Wam oddanie głosu zajmie tylko chwilkę, a mi może pomóc wygrać. Pokażmy, że razem możemy pokonać inne Województwa i że to właśnie u Nas w Szczecinie są ludzie pełni zaangażowania i najlepsi specjaliści w Polsce! link do głosowania : www.kosmetyczkaroku.pl/wyroznienie-internautow/
Ogłoszenie wyników odbędzie się na Gali Finałowej w Krakowie 5 listopada na 36 Kongresie LNE. Tam dowiemy się która z 20 finalistek jest najlepszą w Polsce oraz która zdobędzie tytuł kosmetyczki internautów. Gala prowadzona będzie przez Oliviera Janiaka. Szykuje się wspaniała impreza!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewelina Re: Kosmetyczka Roku 2017 IP: *.play-internet.pl 25.10.17, 11:14
      Możesz liczyć na Nas! Głos oddany- już zmotywowałaś moje koleżanki z pracy. Trzymam kciuki za nasza, a co -niech Szczecin wygra 🏆

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka