Gość: Obserwator IP: *.ath.forthnet.gr 17.11.04, 09:31 A gdzie mega PZM?? Nie wygrali, bo Kierownika nie maja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: witek Meyer szkodzi Policom IP: 83.168.75.* 17.11.04, 16:21 Police miałyby jeszcze lepsze wyniki finansowe gdyby nie Marszałek Meyer, który nie chce oddać im niesłusznie pobranych pieniędzy. Police od prawie dwóch lat walczą o swoje pieniądze ale Meyer chyba czeka na wziątkę żeby podpisać decyzję zgodną z prawem oddając nadpłacone pieniądze Z.Ch.Policom. Tak to wygląda z dokumentów. A LPR o wszystkim wie - radny Chruszcz posiada dokumenty i milczy. Pewnie są w układzie kolesiowskim. Huczy o tym cały Szczecin, ale prasa udaje, że nie ma tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: ZCh Police filarem zachodniopomorskiej gospod 17.11.04, 16:32 przestancie mnie rozśmieszać państwowa firma z kreatywną księgowością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 To ZEDO jest deficytowe ? IP: *.comnet.krakow.pl 18.11.04, 08:41 a ja myśłałem ,że energia elektryczna to sprawa dochodowa. Jeżeli nie przynosi dochodu to po jaką cholerę to, to isnieje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: To ZEDO jest deficytowe ? IP: *.teleton.pl 18.11.04, 10:04 Bo nie bardzo koledzy wiedzą z kim trzymać. Wszędzie daleko a z ENEA im nie po drodze. Poza tym mają dośc nowy park maszynowy i technologie, więc nie przynoszą jeszcze strat. A poza tym, Kulczyk, na ich szczęście nie wpompował w naszą sieć tańszej ukraińskiej energii. Odpowiedz Link Zgłoś