Gość: ona&on IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 10:49 Szukamy fajnego i nie za bardzo drogiego lokalu na chrzciny w Częstochowie.Orientujecie sie gdzie mogę zrobic i jaki jest serdni koszt?dziekujemy serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Chrzciny...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 10:56 kłania się tu tzw. W Y S Z U K I W A R K A !!!!!!!!! ćwoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =++++ Re: Chrzciny...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 11:09 ćwokiem to ty jestes!chamstwo to wrodzone jest więc lepiej bałwanie zamknij sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Chrzciny...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 11:42 Gość portalu: =++++ napisał(a): > ćwokiem to ty jestes!chamstwo to wrodzone jest więc lepiej bałwanie zamknij sie > ! pocałuj mnie w zad ty debilu !! Następna chora ciota sie odezwała. Skad takie barany sie tu na tym forum nieudacziki biora ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Do gościa "=++++" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 11:45 Gość portalu: =++++ napisał(a): > ćwokiem to ty jestes!chamstwo to wrodzone jest więc lepiej bałwanie zamknij sie > ! Ty denny debilu !!!! C W E L U głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: Chrzciny...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 11:44 Gość portalu: ona&on napisał(a): > Szukamy fajnego i nie za bardzo drogiego lokalu na chrzciny w > Częstochowie.Orientujecie sie gdzie mogę zrobic i jaki jest serdni > koszt?dziekujemy serdecznie Faktycznie kretynko, wyszukiwarka sie klania, jak nie wesela i sale to chrzciny !! Barany korzystać z wyszukiwarki ćwoki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 45829726 Re: Chrzciny...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 12:02 Buraki bez wykształcenia co to na wsi sie internetu dorobili!nic dziwnego ze Polacy nie maja pracy no cóż z takim językiem i brakiem taktu pozostawia to sobie wiele do zyczenia...ale jak sie szkole widziło przez okna rudery to nic dziwnego...szkoda słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Chrzciny...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 12:33 Gość portalu: 45829726 napisał(a): > Buraki bez wykształcenia co to na wsi sie internetu dorobili!nic dziwnego ze > Polacy nie maja pracy no cóż z takim językiem i brakiem taktu pozostawia to > sobie wiele do zyczenia...ale jak sie szkole widziło przez okna rudery to nic > dziwnego...szkoda słów... No proszę jaki buc, wieśniak się odezwał !! A skad ty chamie sie wywodzisz ty buraku falisty, ćwoku je-bany !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Chrzciny...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 12:49 Gość portalu: 45829726 napisał(a): > Buraki bez wykształcenia co to na wsi sie internetu dorobili!nic dziwnego ze > Polacy nie maja pracy no cóż z takim językiem i brakiem taktu pozostawia to > sobie wiele do zyczenia...ale jak sie szkole widziło przez okna rudery to nic > dziwnego...szkoda słów... Nie masz co ciulasie, buraku pisać ! to Freda sobie debilu pomarszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cos konkretnego Re: Chrzciny...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 12:56 Wszyscy jestescie beznadziejni. Jak chcesz to mogę Ci podać telefon do lokalu ,który zaczyna działalność , nie będa drodzy bo to poczatek , ale w Konopiskach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona&on Re: Chrzciny...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 13:02 Gość portalu: cos konkretnego napisał(a): > Wszyscy jestescie beznadziejni. > Jak chcesz to mogę Ci podać telefon do lokalu ,który zaczyna działalność , nie > będa drodzy bo to poczatek , ale w Konopiskach. Pocałuj się w dupsko. Odpowiedz Link Zgłoś
figula5 Re: Chrzciny...... 10.03.07, 09:13 Czesc Jak mozna to bardzo bym prosiła o ten nr tel do Konopisk. Bardzo mi zależy na czasie Odpowiedz Link Zgłoś
beza007 Re: Chrzciny...... 10.03.07, 09:44 fajny lokal profesjonalna obsługa Karczma u Wilka ostatnio miałam tam organizowaną imrezę i było ok www.wilkcatering.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartuś Re: Chrzciny...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 10:07 Beza ale Ty jesteś słodka. Przesadziłaś dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: Chrzciny...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 22:01 polecam Delite Łukasińskiego 28. robia wspaniałe imprezy tel.3238194 Odpowiedz Link Zgłoś
ponkierka Re: Chrzciny...... 04.03.20, 13:06 chrzcinyikomunie.pl/czestochowa Nie znam się na cenie ale co ja na to poradzę. Różne lokale, rózne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś