agatak 18.11.04, 19:24 Czy zaglada tu ktos z typow? hę.... mysle o roczniku 1990 - 95 ciekawa jestem co u was slychac? jakies dzieci, zony, mezowie;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghe78 Re: ludzie z Plastyka 28.11.04, 11:49 Ja też po plastyku, ale z lat 93-98. Bardzo miło wspominam. Klasa Sawczuka. Pozdrawiam wszystkich, którzy plastyk skończyli lub po prostu przez jakiś czas do niego uczęszczali. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k 78 Re: ludzie z Plastyka IP: *.gala.net.pl 27.02.05, 00:22 klasa Sawczuka:-)Oddam wszystkie lata studiów za jeden dzień łażenia po trzeszczących schodach w tą i z powrotem. Nawet mnie mogą jeszcze raz w prawach ucznia zawiesić, pani Eryka może na mnie nawrzeszczeć bez powodu, a pani Jadzia może mieć najbardziej szałowy fiolet na włosach...o Ślimaku nie wspomnę...ani o pani od polskiego...Pozdrawiam Gosię i całą resztę ferajny Odpowiedz Link Zgłoś
agatak Re: pamiętacie kokę? 05.03.05, 22:04 owszem i a jakze wygladala na zadowowlona dwa tygodnie temu a co? Odpowiedz Link Zgłoś