blackexit 24.11.04, 08:43 to moze przydarzyc sie kazdemu. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xyz-xyz Re: Idiotka zostala ministrem 24.11.04, 08:49 Ta "idiotka" jest rónoczesnie wiceprezesem Rady Ministrów. Zatem: Art. 226. Kodeksu Karnego § 1. Kto znieważa funkcjonariusza publicznego albo osobę do pomocy mu przybraną podczas lub w związku z pełnieniem obowiązków służbowych, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. § 2. Przepis art. 222 § 2 stosuje się odpowiednio. § 3. Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ Rzeczypospolitej Polskiej, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Czy jakiś prokurator zagląda na froum?;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MYCHA Re: Idiotka zostala ministrem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 09:37 Rany Boskie IksYgrekZecie - a gdzie Ty byłeś jak Urban w swoim NIE pomawiał prezydenta RP, że ma lewe dziecko z Edytą Górniak, albo twierdził, ze Leszek miller jest idotą, powinien strzelić sobie w łeb i wogóle dać sobie spokój z rzade? Gdzie Ty byłes jakw Faktach red. Rolicki w Twojego "Leszka" ówczesnego premiera walił epitetami jak w bęben? Wtedy jakoś nie wołałeś o prokuratora! Masz cholernie wybiórczy stosunek do prawa i praworządności. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Idiotka zostala ministrem 24.11.04, 09:52 Alez Mycho. Może ty ślęczysz przet Tiwizorami i czytujesz wszystko co istniej, ja tam czasem wole napić się Fraterka zagryzając pleśniowym srkiem i bezmógowo pogapić sie w jakąś grę. Co o mojego wybiórczego podejścia do prawa, to powiem tak: przyganiał kocioł garnkowi. A co do czernej dziury, to powiem, że wcale nie zależy mi na wsadzeniu czernego do paki. Chodzi właściwie o to, że czernyj na prawo i lewo (w zasadzie tylko na lewo) wrzeszczy jak to się Prawo łamie, sam zaś nie widzi jak właś nie sam to robi:)) To taka zaczepka. Nie unoś się Mycho:) Ja jestema za pezkarnością za wyrażenia w stylu: Jan Paweł II, to stara pierdoła. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Idiotka zostala ministrem 24.11.04, 09:54 Mycha tam były uśmieszki dla podkreślenia żartu. Przestań aż tak bardzo pilnować xyz. A ze blekot to ostatnio cham, to inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MYCHA Re: Idiotka zostala ministrem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 10:18 Dobra Blekuś, odpuszczam mu, i... cieszę się, że wróciłeś! Ja też nie cierpię epitetów, ale na nie można wszak nieco bardziej finezyjnie reagować niż wyjeżdżać "uśmieszkami" z prokuratorem, nie uważasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Idiotka zostala ministrem 24.11.04, 10:31 nie uważam. nie długo spalą xyz na stosie bo pisuardesom zrobi się "historyczno -histerycznie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MYCHA Re: Idiotka zostala ministrem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 10:44 To fakt, będzie historycznie-histerycznie. Zresztą - histerycznie to już jest. ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Idiotka zostala ministrem 24.11.04, 10:45 Gość portalu: MYCHA napisał(a): > Dobra Blekuś, odpuszczam mu, i... cieszę się, że wróciłeś! ja tez sie ciesze. pozdrawiam black patyna.blox.pl/html ********* w pogoni za rozumem Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Idiotka zostala ministrem 24.11.04, 11:05 Mycho w przypadku blekota uśmiech w połączeniu z prokuratorem jast jaknajbardziej stosowny:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Idiotka zostala ministrem IP: *.plonia.sdi.tpnet.pl 24.11.04, 13:19 Paranoja pana XYZ pogłębia się.Lekarzaaaaaaaaaaaa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Idiotka zostala ministrem 24.11.04, 13:22 Lekarzaaaaaaaaaaaa!!! Gorzej ci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariner Re: Idiotka zostala ministrem IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.04, 16:14 Rzeczywiście "idiotka" to przesada. Min Jaruga Nowacka jest inteligentna inaczej. M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka to nie zniewaga !!! To ocena kompetencji !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 09:50 a tak już bardziej serio... jeśli można w tej sytuacji może i idiotka ;-)) ale za to jaka SŁODKA !!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swawolny Dyzio blackexit still alive IP: *.iscnet.pl 24.11.04, 10:31 O! Największy Bełkot Świata - Came Back Nigdy nie zrozumiełem żadnego twojego postu, ale poniekąd cieszę się wróciłeś na forum. Zadziałał pewnie ten sam mechanizm w mózgownicy, który skłania nas go oglądania własnej kupy w sedesie albo smarków w husteczce. pozdrawiam swawolny Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: blackexit still alive 24.11.04, 10:49 Gość portalu: Swawolny Dyzio napisał(a): - Came Back came black mozna by powiedziec. > > Nigdy nie zrozumiełem żadnego twojego postu, ja nigdy chyba twojego nie przeczytalem. jak czegos nie rozumiesz wystarczy zapytac. a jak dotczytalem do konca co anpisales to rozumiem dlaczego nie rozumiesz. nie adresuje swoich wypowiedzi do kiboli dresow meneli lumpenproletariatu itd. wiec nie przejmuj sie. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swawolny Dyzio Re: Idiotka zostala ministrem IP: *.iscnet.pl 24.11.04, 11:14 >ja nigdy chyba twojego nie przeczytalem. w jakims tam stopniu usprawiedliwia cie zwrot "chyba" , ale z racji niewielkiego upływu czasu, nie do konca. przeczytales przeciez tekst moj tekst powyzej. > jak czegos nie rozumiesz wystarczy zapytac. o coz tu pytac, twoja zdeterminowana psychika jest prosta jak mysl lenina > a jak dotczytalem do konca co anpisales to rozumiem dlaczego nie >rozumiesz. nie adresuje swoich wypowiedzi do kiboli dresow meneli >lumpenproletariatu itd. problemy ze zrozumieniem wynikaja glownie z faktu, ze zapis graficzny, stylistyka, ortografia. wszytko to sklania mnie ku przekonaniu, ze czytajac twoje posty mam do czynienia z przedstawicielem grupy spolecznej, o ktorej byles laskaw wspomniec. >wiec nie przejmuj sie. nie przejmuje sie. wrecz przeciwnie. mniemam, ze ty bedac z rodziny lumpenproletariackiej, zdobywszy na fali komunistycznych przemian, tytul magistra, uzurpujesz sobie prawo do decydowania o losie innych. wybacz jestes zwykla sciolka i pozostaniesz do konca swoich dni. jak bedziesz grzeczny i uparty to moze twoje potomstwo. pozdrawiam swawolny Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Idiotka zostala ministrem 24.11.04, 11:58 Gość portalu: Swawolny Dyzio napisał(a): > >ja nigdy chyba twojego nie przeczytalem. > > w jakims tam stopniu usprawiedliwia cie zwrot "chyba" , ale z racji > niewielkiego upływu czasu, nie do konca. przeczytales przeciez tekst moj tekst > powyzej. racja. a splodziles cos jeszcze? > > jak czegos nie rozumiesz wystarczy > zapytac. > > o coz tu pytac, twoja zdeterminowana psychika jest prosta jak mysl lenina jest prosta a ty nie rozumiesz. lekka niekonsekwencja. > uzurpujesz sobie prawo do decydowania o losie innych. ?nie mam zamiaru decydowac o niczyim losie. zyj swoim zyciem i nadal nie przejmuj sie ze czegos nie rozumiesz. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
zaczepialski wydaje mi się XYZecie że to ty raczej będziesz mia 24.11.04, 11:19 kłopoty z KK a nie Black. On napisał jedynie cyt."Idiotka zostala ministrem to moze przydarzyc sie kazdemu." Nie napisał kraju i nazwiska owej "idiotki". To ty a nie on dookreśliłeś o kogo chodzi :-))) zawęziłeś krąg potencjalnych osób cyt. "Ta "idiotka" jest rónoczesnie wiceprezesem Rady Ministrów." Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: wydaje mi się XYZecie że to ty raczej będzies 24.11.04, 11:21 E tam zaczepialski. Ja bedę miał kłopoty z KK za przynalezność. Narazie mam za korupcję:))) Jako ptrzestępca zorganizowany rzecz jasna:) Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: wydaje mi się XYZecie że to ty raczej będzies 24.11.04, 12:01 xyz-xyz napisał: > E tam zaczepialski. Ja bedę miał kłopoty z KK za przynalezność. Narazie mam za > korupcję:))) Jako ptrzestępca zorganizowany rzecz jasna:) moj idol: wesoly jak rywin, cyniczny jak miler, niewinny jak czarzasty, sexowny jak jakubowska, kompetentny jak pani jaruga. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: wydaje mi się XYZecie że to ty raczej będzies 24.11.04, 12:05 Ale sympatyczny, czego o blekocie powiedzień niesposób:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: wydaje mi się XYZecie że to ty raczej będzies 24.11.04, 12:08 xyz-xyz napisał: > Ale sympatyczny, czego o blekocie powiedzień niesposób:)))) 1. dlaczego uwazasz ze jestem niesympatyczny? bo nie lubie sld? 2. dlaczego uwazasz ze pani jaruga jest idiotka? pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: wydaje mi się XYZecie że to ty raczej będzies 24.11.04, 12:15 1. Cała twoja twórczość to potwierdza. Albert_c za SLD nie przepada, ale jest sympatyczny. Ty nie. 2. Ja nie uważam, że pani Izabela jest taka jak ją opisałeś (nie mam tu na myśli kompetencji). Ty sugerujesz, ze jest taka a nie inna. Co do kompetencji, to uznałem że porównanie mnie do Pani izabeli to pochlebstwo, ale wolałem nie dziękować żebyś nie zmienił zdania:))) Nie myliłem się:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 blecki,podaj skład rządu który byłby twoim zdaniem IP: *.comnet.krakow.pl 24.11.04, 12:07 kompetentny i bez idiotów. No i podaj powody dlaczego p.Jarugę uważasz za idiotkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: blecki,podaj skład rządu który byłby twoim zd 24.11.04, 12:09 Gość portalu: H56 napisał(a): > kompetentny i bez idiotów. No i podaj powody dlaczego p.Jarugę uważasz za > idiotkę ? to ostatbnie pytanie sam zadalem do xyz. a ze skaldem rzadu to dobry pomysl zmoe zrob osobny watek? pozdrawiam black kazdy napisze swoj zestaw. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: blecki,podaj skład rządu który byłby twoim zd IP: *.comnet.krakow.pl 24.11.04, 12:19 na ale to nie xyz, nazwał Jaruge idiotką Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Idiotka zostala ministrem 24.11.04, 13:46 nie zgadzam sie z tym stwierdzeniem absolutnie, dla mnie idiotą był niejaki kołodko ,niejaki łapiński i jeszcze by sie paru znalazło ale napewno nie ona . Odpowiedz Link Zgłoś
penderecky protestuje 24.11.04, 13:52 Pani premier dwojga nazwisk z pewnoscia nie jest idiotka! Zdaje sobie sprawe, ze nie kazdy musi ja cenic, ja mam mieszany stosunek, ale uzywanie tak ostrego epitetu jest przesadzone, bo co nalezaloby w takim razie powiedziec o Begerowej, Blochowiak czy prezydencie Jurczyku ? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Xyz powienienes zalozyc watek... 24.11.04, 14:51 pt " Idiota zostal ministrantem". w rewanzu... -- Pomagaj Dadźboże i Koło Swaroże! W Polsce bedzie normalniej kiedy dorobimy sie antyklerykalnej i areligijnej prawicy. Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: protestuje 24.11.04, 14:52 penderecky napisała: uzywanie tak ostrego > epitetu jest przesadzone, bo co nalezaloby w takim razie powiedziec o > Begerowej, Blochowiak czy prezydencie Jurczyku ? o tych to chyba lepiej nic nie mowic, ale rzeczywiscie w porownaniu do tych postaci to geniusz intelektu ale mamy do czynienia z wicepremierem a nie szarym poslem czy prezydentem jakiegos miasteczka. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: protestuje 24.11.04, 16:24 a ja sie pytam bleki dlaczego to niby jaruga jest idiotką?dlatego że ma inne spojrzenie na sprawy obyczajowe niż święto.. i politycy nz pisu czy np. tak znienawidzeni notabene przez ciebie kibice piłkarscy? ( vide poznań).moim zdaniem jaruga to naprawde inteligetna dobrze wychowana i kulturalna pani całkim dobrze prezentująca sie publicznie pod każdym wzgledem na tle tych wszystkich zacietrzewionych i oblesnych typów dyskutujących z nią często w mediach na tematy szeroko pojętej obyczajowości i tolerancji ludzi wobec ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 blecki wijesz się jak piskorz i unikasz odpowiedzi IP: *.comnet.krakow.pl 24.11.04, 16:42 - dlaczego Jaruga to idiotka ? - i jaki widziałbyś skład rządu bez idiotów. Mnie akurat odpowiada ten rząd co jest teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: idiocie po drodze z idiotami 25.11.04, 09:21 jak ładnie:-) no i cóż, że ze szwecji:() Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit sven 25.11.04, 09:48 to do mnie czy do henia czy ogolnie? pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: blecki wijesz się jak piskorz i unikasz odpow 25.11.04, 09:46 Gość portalu: H56 napisał(a): > - dlaczego Jaruga to idiotka ? odpowiedzialem w poscie do piotra. > - i jaki widziałbyś skład rządu bez idiotów. no ok mwowielm zebys zrobil osobny watek ale nie chesz to poweim tutaj. niestety m,usimy siegnac tylko do zyjacych jak rozumiem. w kazdym rzadzie moze nzlezc sie jakis idiota albo skretyniec po drodze od wladzy piniedzy czy tak po prostu. wiec jak juz pisalem kazdemu moze sie przytrafic. siegam wiec tylko do obecnej sceny politycznej i zastrzegam modyfikacje jesli ktos mnie rozczaruje albo mi sie zmieni widzenie swiata: premier: rokita wicepremier balcerowicz min finansow zyta min sprawiedliwosci zoll rolnictwa olejniczak zdrowia balicki pracy kuron gdyby zyl moze bugaj ale chyba zbyt konflikotwy sporaw zagranicznych: bartoszewski? gieremek? jesli za starzy to suchocka? walz? skarbu panstwa balcerowicz obrony ? rolnictwa? mswia ziobro abw miodowicz prezydent tusk zdaje siobie sprawe ze z tymi ludzmi tez cud sie nie stanie bo nie ma co cudu oczekiwac ale bylibysmy pare latek do przodu. > Mnie akurat odpowiada ten rząd co jest teraz. no to fajnie poprzedni tez ci odpowiadal? nie za bardzo rozumiem dlaczego jestes zadowolony z polskiej rzeczywistosci, ale coz mozna wymagac od emeryta. my mlodzi chcemy zyc w normalnej polsce. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: blecki wijesz się jak piskorz i unikasz odpow IP: *.comnet.krakow.pl 25.11.04, 12:20 z tym stwierdzeniem,że Jaruga darmozjad to sie zgodzę. Mnie też się nie podoba jej pustosłowie i gwiazdorstwo. Wolałbym na jej miejscu p.Piterę albo Środę. Chociaż jestem ateistą to westchnę o Jezus! zgodziłbym się tylko na Tuska i Olejniczaka. Zapewniam Cię ,że poprzedni rząd mi się nie podobał tak jak i 90% całego SLD. Młodych trzyma tam chyba tylko majątek po byłej PZPR. W tym rządzie też bym mocno pomajstrował, ale ogólnie niezależność Belki mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: protestuje 25.11.04, 09:37 piotr33k2 napisał: > a ja sie pytam bleki dlaczego to niby jaruga jest idiotką?dlatego że ma inne > spojrzenie na sprawy obyczajowe niż święto.. i politycy nz pisu czy np. tak > znienawidzeni notabene przez ciebie kibice piłkarscy? juz odpowiadam drogi piotrze. tyle ze od konca. ja nie nienawidze kibicow. chyba obecnie nie ma takiej osoby ktora ninawidze a co dopiero jakiejs zbiorowosci. nie lubie kiboli uwazam ich z aniebezpieczna dzicz, ale to inna sprawa. inne spojrzenie jest jak bnajbardziej ciekawe i na miejscu o ile cos ciekawegow nosi w wykonaniu pani jarugi to chory belkot bez tresci. dla mnie jest pusta kukielka zupelnie inna niz kuron czy modzelweski ludzie ktorych mozemy jakos do lewicy przypisywac. nie wiem czy wies zz e sprawowala taki smieszny urzad do spraw rownouprawnienia i urzad ten najwiecej kasy wydal w pobliskiej restauracji. idiotka to moze za mocne ale darmozjad jest jak najbardzije na miejscu placimy kase za to zeby pani glosila jedynie jakies ultralewackie poglady i byla gwiazda ktora ma jednoczyc lewice. - polecam ogolnopolska gw wlasnie o tym mowa on nic nie zrobila i nie zrobi interesuje ja tytul kasa pozycja liderki ambicja urzad gwiazdrostwo lewicowe. bez foni to oczywiscie milej na nia popatrzec niz na pana jajko czy innego milera ale nie o to chyba w tym teatrzyku chodzi. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: protestuje 25.11.04, 12:50 bleki wprawdzie jakoś ostanio cię nie lubię ale ma jedno pytanie: skoro Jaruga jest darmozjadem, to jaki inny polityk nie jest? czemu jej ultralewackie poglądy mają byc zakazane a ultraświętoinkwizycyjne (uff) mają być szerzone? Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: protestuje 25.11.04, 13:09 ja_aska napisała: > bleki wprawdzie jakoś ostanio cię nie lubię ostatnio? a czemoz to? ale ma jedno pytanie: skoro Jaruga > jest darmozjadem, to jaki inny polityk nie jest? no wydaje mi sie ze taki minister finansow czy minister zdrowia cos robia a ta pani od gloszenia moglaby to spokojnie robic za darmo. czemu jej ultralewackie > poglądy mają byc zakazane a ultraświętoinkwizycyjne (uff) mają być szerzone? zadne normalne poglady nie moga byc zakazane ale gloszenie pogladow to jedno a funkcja ministra to drugie. przy tym dopuszcalne jest tez uznanie niektorych pogladow za dosc chore, a jesli do ich gloszenia powoluje sie specjalny urzad pt gloszenie pogladow w drogiej restauracji to jest to chore podwojnie. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: protestuje 25.11.04, 14:30 > > bleki wprawdzie jakoś ostanio cię nie lubię > > ostatnio? a czemoz to? > JA - psychika jakoś ci ostatnio siadła. PRZYSZŁOŚĆ Z TAKIMI POGLĄDAMI WŁĄDZY (A MA TAKA BYĆ) ŹLE MI SIE KOJARZY. trochę z "nocą kryształową". > no wydaje mi sie ze taki minister finansow czy minister zdrowia cos robia a ta pani od gloszenia moglaby to spokojnie robic za darmo. > JA- każdy inny też. > zadne normalne poglady nie moga byc zakazane ale gloszenie pogladow to jedno a funkcja ministra to drugie. przy tym dopuszcalne jest tez uznanie niektorych > pogladow za dosc chore, a jesli do ich gloszenia powoluje sie specjalny urzad > pt gloszenie pogladow w drogiej restauracji to jest to chore podwojnie. > pozdrawiam black > JA- ja też poglądy kilku osób uznaje za chore ale od idiotek i darmozjadów nie wyzywam. zresztą ciekawe, że można jarugę od idiotek wyzywać a pani z muzeum od pustostanów juz nie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: protestuje 26.11.04, 14:08 bleki!, zarówno ultra lewackie jak i idiotka to są słowa bardzo mocno przesadzone i mocno niesprawiedliwe dla jarugi ,chyba żeby przyjąć te słowa jako odnośnik włąśnie do jej poglądów na temat obyczajowo-spłecznych i szeroko rozumianej tolerancji ale wtedy to ja tez chyba jestem ultra lewakiem ,mogę natomiast sie zgodzić że do tej pory pełniła funkcje wyłącznie bardziej medialne i w zwiazku z tym specjalnie za nic nie odpowiadała tak na poważnie co tym samym mozna uznać od biedy za "pasożytnictwo" .pieniądze o których mówisz to kwoty wydane na funkcje reprezentacyjne z powodu goszczenia licznych oficjalnych miedzynarodowych organizacji kobiecych o podobnym charakterze ,czy słusznie? to rzecz dyskusyjna ale napewno ich jaruga nie zdefraudowała na cele prywatne. Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: protestuje 27.11.04, 12:08 piotr33k2 napisał: > bleki!, zarówno ultra lewackie jak i idiotka to są słowa bardzo mocno > przesadzone taki juz jestem. pieniądze o których mówisz > to kwoty wydane na funkcje reprezentacyjne z powodu goszczenia licznych > oficjalnych miedzynarodowych organizacji kobiecych o podobnym charakterze ,czy > słusznie? sam znasz odpowiedz na to pytanie. to rzecz dyskusyjna ale napewno ich jaruga nie zdefraudowała na cele > prywatne. moimz daniem to sa zupelnie prywatne cele jesz sobei obiadek kolacyje i opowiadasz cos z podbnie nawiedzonymi paniami jakby tu zrobic parytet albo jak sie ubierac,malowac panzokcie, kiedy nasteopne spotkanie kto jaka ksiazke wydal. zjazd czarownic darmozjadek. pani jaruga wszystkim czym jest jest tylko dziki parii. niech zostanie niezalezna publicystka, bojowniczka uliczna z globalizacja facetami i czym chce ale swoim wlasnym wysilkiem i za swoja kase. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: protestuje 27.11.04, 12:04 ja_aska napisała: > > > bleki wprawdzie jakoś ostanio cię nie lubię > > > > ostatnio? a czemoz to? > > > JA - psychika jakoś ci ostatnio siadła. w jakim sensie? PRZYSZŁOŚĆ Z TAKIMI POGLĄDAMI WŁĄDZY (A MA TAKA BYĆ) ŹLE MI SIE KOJARZY. trochę z "nocą kryształową". przyszlosc wladzy kojarzy ci sie z noca krysztalowa. no i co ja mam do tego? naopisz do leppera. > > > no wydaje mi sie ze taki minister finansow czy minister zdrowia cos robia > a > ta pani od gloszenia moglaby to spokojnie robic za darmo. > > > JA- każdy inny też. wowczas kazdy inny bylby paodobnym pasozytem. > JA- ja też poglądy kilku osób uznaje za chore ale od idiotek i darmozjadów nie > wyzywam. a szkoda. > zresztą ciekawe, że można jarugę od idiotek wyzywać a pani z muzeum od > pustostanów juz nie. nie bardzo wiem o kogo chodzi. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś