Dodaj do ulubionych

Idiotka zostala ministrem

24.11.04, 08:43
to moze przydarzyc sie kazdemu. pozdrawiam black
Obserwuj wątek
    • xyz-xyz Re: Idiotka zostala ministrem 24.11.04, 08:49
      Ta "idiotka" jest rónoczesnie wiceprezesem Rady Ministrów. Zatem:

Art. 226. Kodeksu Karnego
      § 1. Kto znieważa funkcjonariusza publicznego albo osobę do pomocy mu przybraną
      podczas lub w związku z pełnieniem obowiązków służbowych,
      podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do
      roku.
      § 2. Przepis art. 222 § 2 stosuje się odpowiednio.
      § 3. Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ Rzeczypospolitej
      Polskiej,
      podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat
      2.

Czy jakiś prokurator zagląda na froum?;)))))))
      • Gość: MYCHA Re: Idiotka zostala ministrem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 09:37
        Rany Boskie IksYgrekZecie - a gdzie Ty byłeś jak Urban w swoim NIE pomawiał
        prezydenta RP, że ma lewe dziecko z Edytą Górniak, albo twierdził, ze Leszek
        miller jest idotą, powinien strzelić sobie w łeb i wogóle dać sobie spokój z
        rzade? Gdzie Ty byłes jakw Faktach red. Rolicki w Twojego "Leszka" ówczesnego
        premiera walił epitetami jak w bęben? Wtedy jakoś nie wołałeś o prokuratora!
        Masz cholernie wybiórczy stosunek do prawa i praworządności.
        • xyz-xyz Re: Idiotka zostala ministrem 24.11.04, 09:52
          Alez Mycho. Może ty ślęczysz przet Tiwizorami i czytujesz wszystko co istniej,
          ja tam czasem wole napić się Fraterka zagryzając pleśniowym srkiem i bezmógowo
          pogapić sie w jakąś grę. Co o mojego wybiórczego podejścia do prawa, to powiem
          tak:

przyganiał kocioł garnkowi.

A co do czernej dziury, to powiem, że wcale nie zależy mi na wsadzeniu
          czernego do paki. Chodzi właściwie o to, że czernyj na prawo i lewo (w zasadzie
          tylko na lewo) wrzeszczy jak to się Prawo łamie, sam zaś nie widzi jak właś nie
          sam to robi:)) To taka zaczepka. Nie unoś się Mycho:)

Ja jestema za pezkarnością za wyrażenia w stylu: Jan Paweł II, to stara
          pierdoła.
          • ja_aska Re: Idiotka zostala ministrem 24.11.04, 09:54
            Mycha tam były uśmieszki dla podkreślenia żartu. Przestań aż tak bardzo
            pilnować xyz. A ze blekot to ostatnio cham, to inna sprawa.
            • Gość: MYCHA Re: Idiotka zostala ministrem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 10:18
              Dobra Blekuś, odpuszczam mu, i... cieszę się, że wróciłeś!
              Ja też nie cierpię epitetów, ale na nie można wszak nieco bardziej finezyjnie
              reagować niż wyjeżdżać "uśmieszkami" z prokuratorem, nie uważasz?
              • ja_aska Re: Idiotka zostala ministrem 24.11.04, 10:31
                nie uważam. nie długo spalą xyz na stosie bo pisuardesom zrobi
                się "historyczno -histerycznie".
                • Gość: MYCHA Re: Idiotka zostala ministrem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 10:44
                  To fakt, będzie historycznie-histerycznie. Zresztą - histerycznie to już
                  jest. ;))))))))
              • blackexit Re: Idiotka zostala ministrem 24.11.04, 10:45
                Gość portalu: MYCHA napisał(a):

> Dobra Blekuś, odpuszczam mu, i... cieszę się, że wróciłeś!

ja tez sie ciesze. pozdrawiam black

patyna.blox.pl/html
                w pogoni za rozumem
              • xyz-xyz Re: Idiotka zostala ministrem 24.11.04, 11:05
                Mycho w przypadku blekota uśmiech w połączeniu z prokuratorem jast
                jaknajbardziej stosowny:))
        • Gość: Pola Re: Idiotka zostala ministrem IP: *.plonia.sdi.tpnet.pl 24.11.04, 13:19
          Paranoja pana XYZ pogłębia się.Lekarzaaaaaaaaaaaa!!!
          • xyz-xyz Re: Idiotka zostala ministrem 24.11.04, 13:22
            Lekarzaaaaaaaaaaaa!!!

Gorzej ci?
      • Gość: Mariner Re: Idiotka zostala ministrem IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.04, 16:14
        Rzeczywiście "idiotka" to przesada. Min Jaruga Nowacka jest inteligentna
        inaczej.
        M.
      • Gość: jolka to nie zniewaga !!! To ocena kompetencji !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 09:50
        a tak już bardziej serio... jeśli można w tej sytuacji
        może i idiotka ;-)) ale za to jaka SŁODKA !!! :)))
    • Gość: Swawolny Dyzio blackexit still alive IP: *.iscnet.pl 24.11.04, 10:31
      O! Największy Bełkot Świata - Came Back

Nigdy nie zrozumiełem żadnego twojego postu, ale poniekąd cieszę się wróciłeś
      na forum. Zadziałał pewnie ten sam mechanizm w mózgownicy, który skłania nas go
      oglądania własnej kupy w sedesie albo smarków w husteczce. pozdrawiam swawolny
      • blackexit Re: blackexit still alive 24.11.04, 10:49
        Gość portalu: Swawolny Dyzio napisał(a):

- Came Back

came black mozna by powiedziec.

>

> Nigdy nie zrozumiełem żadnego twojego postu,

ja nigdy chyba twojego nie przeczytalem. jak czegos nie rozumiesz wystarczy
        zapytac. a jak dotczytalem do konca co anpisales to rozumiem dlaczego nie
        rozumiesz. nie adresuje swoich wypowiedzi do kiboli dresow meneli
        lumpenproletariatu itd. wiec nie przejmuj sie. pozdrawiam black
    • Gość: Swawolny Dyzio Re: Idiotka zostala ministrem IP: *.iscnet.pl 24.11.04, 11:14
      >ja nigdy chyba twojego nie przeczytalem.

w jakims tam stopniu usprawiedliwia cie zwrot "chyba" , ale z racji
      niewielkiego upływu czasu, nie do konca. przeczytales przeciez tekst moj tekst
      powyzej.

> jak czegos nie rozumiesz wystarczy
      zapytac.

o coz tu pytac, twoja zdeterminowana psychika jest prosta jak mysl lenina

> a jak dotczytalem do konca co anpisales to rozumiem dlaczego nie
      >rozumiesz. nie adresuje swoich wypowiedzi do kiboli dresow meneli
      >lumpenproletariatu itd.

problemy ze zrozumieniem wynikaja glownie z faktu, ze zapis graficzny,
      stylistyka, ortografia. wszytko to sklania mnie ku przekonaniu, ze czytajac
      twoje posty mam do czynienia z przedstawicielem grupy spolecznej, o ktorej
      byles laskaw wspomniec.

>wiec nie przejmuj sie.

nie przejmuje sie. wrecz przeciwnie. mniemam, ze ty bedac z rodziny
      lumpenproletariackiej, zdobywszy na fali komunistycznych przemian, tytul
      magistra, uzurpujesz sobie prawo do decydowania o losie innych. wybacz jestes
      zwykla sciolka i pozostaniesz do konca swoich dni. jak bedziesz grzeczny i
      uparty to moze twoje potomstwo.

pozdrawiam swawolny
      • blackexit Re: Idiotka zostala ministrem 24.11.04, 11:58
        Gość portalu: Swawolny Dyzio napisał(a):

> >ja nigdy chyba twojego nie przeczytalem.
        >
        > w jakims tam stopniu usprawiedliwia cie zwrot "chyba" , ale z racji
        > niewielkiego upływu czasu, nie do konca. przeczytales przeciez tekst moj
        tekst
        > powyzej.

racja. a splodziles cos jeszcze?

> > jak czegos nie rozumiesz wystarczy
        > zapytac.
        >
        > o coz tu pytac, twoja zdeterminowana psychika jest prosta jak mysl lenina

jest prosta a ty nie rozumiesz. lekka niekonsekwencja.

> uzurpujesz sobie prawo do decydowania o losie innych.

?nie mam zamiaru decydowac o niczyim losie. zyj swoim zyciem i nadal nie
        przejmuj sie ze czegos nie rozumiesz. pozdrawiam black
    • zaczepialski wydaje mi się XYZecie że to ty raczej będziesz mia 24.11.04, 11:19
      kłopoty z KK a nie Black. On napisał jedynie
      cyt."Idiotka zostala ministrem to moze przydarzyc sie kazdemu."
      Nie napisał kraju i nazwiska owej "idiotki".
      To ty a nie on dookreśliłeś o kogo chodzi :-))) zawęziłeś krąg potencjalnych osób cyt. "Ta "idiotka" jest rónoczesnie wiceprezesem Rady Ministrów."
      • xyz-xyz Re: wydaje mi się XYZecie że to ty raczej będzies 24.11.04, 11:21
        E tam zaczepialski. Ja bedę miał kłopoty z KK za przynalezność. Narazie mam za
        korupcję:))) Jako ptrzestępca zorganizowany rzecz jasna:)
        • blackexit Re: wydaje mi się XYZecie że to ty raczej będzies 24.11.04, 12:01
          xyz-xyz napisał:

> E tam zaczepialski. Ja bedę miał kłopoty z KK za przynalezność. Narazie mam
          za
          > korupcję:))) Jako ptrzestępca zorganizowany rzecz jasna:)

moj idol: wesoly jak rywin, cyniczny jak miler, niewinny jak czarzasty, sexowny
          jak jakubowska, kompetentny jak pani jaruga. pozdrawiam black
          • xyz-xyz Re: wydaje mi się XYZecie że to ty raczej będzies 24.11.04, 12:05
            Ale sympatyczny, czego o blekocie powiedzień niesposób:))))
            • blackexit Re: wydaje mi się XYZecie że to ty raczej będzies 24.11.04, 12:08
              xyz-xyz napisał:

> Ale sympatyczny, czego o blekocie powiedzień niesposób:))))

1. dlaczego uwazasz ze jestem niesympatyczny? bo nie lubie sld?
              2. dlaczego uwazasz ze pani jaruga jest idiotka?
              pozdrawiam black
              • xyz-xyz Re: wydaje mi się XYZecie że to ty raczej będzies 24.11.04, 12:15
                1. Cała twoja twórczość to potwierdza. Albert_c za SLD nie przepada, ale jest
                sympatyczny. Ty nie.
                2. Ja nie uważam, że pani Izabela jest taka jak ją opisałeś (nie mam tu na
                myśli kompetencji). Ty sugerujesz, ze jest taka a nie inna. Co do kompetencji,
                to uznałem że porównanie mnie do Pani izabeli to pochlebstwo, ale wolałem nie
                dziękować żebyś nie zmienił zdania:))) Nie myliłem się:))))
          • Gość: H56 blecki,podaj skład rządu który byłby twoim zdaniem IP: *.comnet.krakow.pl 24.11.04, 12:07
            kompetentny i bez idiotów. No i podaj powody dlaczego p.Jarugę uważasz za
            idiotkę ?
            • blackexit Re: blecki,podaj skład rządu który byłby twoim zd 24.11.04, 12:09
              Gość portalu: H56 napisał(a):

> kompetentny i bez idiotów. No i podaj powody dlaczego p.Jarugę uważasz za
              > idiotkę ?

to ostatbnie pytanie sam zadalem do xyz. a ze skaldem rzadu to dobry pomysl
              zmoe zrob osobny watek? pozdrawiam black kazdy napisze swoj zestaw.
              pozdrawiam black
              • Gość: H56 Re: blecki,podaj skład rządu który byłby twoim zd IP: *.comnet.krakow.pl 24.11.04, 12:19
                na ale to nie xyz, nazwał Jaruge idiotką
          • przecznik_prasowy zapracowany jak Blekus b/t 24.11.04, 12:20
    • piotr33k2 Re: Idiotka zostala ministrem 24.11.04, 13:46
      nie zgadzam sie z tym stwierdzeniem absolutnie, dla mnie idiotą był niejaki
      kołodko ,niejaki łapiński i jeszcze by sie paru znalazło ale napewno nie ona .
    • penderecky protestuje 24.11.04, 13:52
      Pani premier dwojga nazwisk z pewnoscia nie jest idiotka! Zdaje sobie sprawe,
      ze nie kazdy musi ja cenic, ja mam mieszany stosunek, ale uzywanie tak ostrego
      epitetu jest przesadzone, bo co nalezaloby w takim razie powiedziec o
      Begerowej, Blochowiak czy prezydencie Jurczyku ?
      • swarozyc Xyz powienienes zalozyc watek... 24.11.04, 14:51
        pt " Idiota zostal ministrantem". w rewanzu...

--

Pomagaj Dadźboże i Koło Swaroże!
        W Polsce bedzie normalniej kiedy dorobimy sie antyklerykalnej i areligijnej
        prawicy.
      • blackexit Re: protestuje 24.11.04, 14:52
        penderecky napisała:

uzywanie tak ostrego
        > epitetu jest przesadzone, bo co nalezaloby w takim razie powiedziec o
        > Begerowej, Blochowiak czy prezydencie Jurczyku ?

o tych to chyba lepiej nic nie mowic, ale rzeczywiscie w porownaniu do tych
        postaci to geniusz intelektu ale mamy do czynienia z wicepremierem a nie szarym
        poslem czy prezydentem jakiegos miasteczka. pozdrawiam black
        • piotr33k2 Re: protestuje 24.11.04, 16:24
          a ja sie pytam bleki dlaczego to niby jaruga jest idiotką?dlatego że ma inne
          spojrzenie na sprawy obyczajowe niż święto.. i politycy nz pisu czy np. tak
          znienawidzeni notabene przez ciebie kibice piłkarscy? ( vide poznań).moim
          zdaniem jaruga to naprawde inteligetna dobrze wychowana i kulturalna pani
          całkim dobrze prezentująca sie publicznie pod każdym wzgledem na tle tych
          wszystkich zacietrzewionych i oblesnych typów dyskutujących z nią często w
          mediach na tematy szeroko pojętej obyczajowości i tolerancji ludzi wobec ludzi.
          • Gość: H56 blecki wijesz się jak piskorz i unikasz odpowiedzi IP: *.comnet.krakow.pl 24.11.04, 16:42
            - dlaczego Jaruga to idiotka ?
            - i jaki widziałbyś skład rządu bez idiotów.
            Mnie akurat odpowiada ten rząd co jest teraz.
            • Gość: sven idiocie po drodze z idiotami IP: *.cm-upc.chello.se 24.11.04, 18:40
              • ja_aska Re: idiocie po drodze z idiotami 25.11.04, 09:21
                jak ładnie:-) no i cóż, że ze szwecji:()
              • blackexit sven 25.11.04, 09:48
                to do mnie czy do henia czy ogolnie? pozdrawiam black
            • blackexit Re: blecki wijesz się jak piskorz i unikasz odpow 25.11.04, 09:46
              Gość portalu: H56 napisał(a):

> - dlaczego Jaruga to idiotka ?

odpowiedzialem w poscie do piotra.

> - i jaki widziałbyś skład rządu bez idiotów.

no ok mwowielm zebys zrobil osobny watek ale nie chesz to poweim tutaj.
              niestety m,usimy siegnac tylko do zyjacych jak rozumiem. w kazdym rzadzie moze
              nzlezc sie jakis idiota albo skretyniec po drodze od wladzy piniedzy czy tak po
              prostu. wiec jak juz pisalem kazdemu moze sie przytrafic. siegam wiec tylko do
              obecnej sceny politycznej i zastrzegam modyfikacje jesli ktos mnie rozczaruje
              albo mi sie zmieni widzenie swiata:

premier: rokita
              wicepremier balcerowicz
              min finansow zyta
              min sprawiedliwosci zoll
              rolnictwa olejniczak
              zdrowia balicki
              pracy kuron gdyby zyl moze bugaj ale chyba zbyt konflikotwy
              sporaw zagranicznych: bartoszewski? gieremek? jesli za starzy to suchocka? walz?
              skarbu panstwa balcerowicz
              obrony ?
              rolnictwa?
              mswia ziobro
              abw miodowicz

prezydent tusk

zdaje siobie sprawe ze z tymi ludzmi tez cud sie nie stanie bo nie ma co cudu
              oczekiwac ale bylibysmy pare latek do przodu.

> Mnie akurat odpowiada ten rząd co jest teraz.

no to fajnie poprzedni tez ci odpowiadal? nie za bardzo rozumiem dlaczego
              jestes zadowolony z polskiej rzeczywistosci, ale coz mozna wymagac od emeryta.
              my mlodzi chcemy zyc w normalnej polsce. pozdrawiam black
              • Gość: H56 Re: blecki wijesz się jak piskorz i unikasz odpow IP: *.comnet.krakow.pl 25.11.04, 12:20
                z tym stwierdzeniem,że Jaruga darmozjad to sie zgodzę. Mnie też się nie podoba
                jej pustosłowie i gwiazdorstwo. Wolałbym na jej miejscu p.Piterę albo Środę.
                Chociaż jestem ateistą to westchnę o Jezus! zgodziłbym się tylko na Tuska i
                Olejniczaka. Zapewniam Cię ,że poprzedni rząd mi się nie podobał tak jak i 90%
                całego SLD. Młodych trzyma tam chyba tylko majątek po byłej PZPR. W tym rządzie
                też bym mocno pomajstrował, ale ogólnie niezależność Belki mi się podoba.
          • blackexit Re: protestuje 25.11.04, 09:37
            piotr33k2 napisał:

> a ja sie pytam bleki dlaczego to niby jaruga jest idiotką?dlatego że ma inne
            > spojrzenie na sprawy obyczajowe niż święto.. i politycy nz pisu czy np. tak
            > znienawidzeni notabene przez ciebie kibice piłkarscy?

juz odpowiadam drogi piotrze. tyle ze od konca. ja nie nienawidze kibicow.
            chyba obecnie nie ma takiej osoby ktora ninawidze a co dopiero jakiejs
            zbiorowosci. nie lubie kiboli uwazam ich z aniebezpieczna dzicz, ale to inna
            sprawa. inne spojrzenie jest jak bnajbardziej ciekawe i na miejscu o ile cos
            ciekawegow nosi w wykonaniu pani jarugi to chory belkot bez tresci. dla mnie
            jest pusta kukielka zupelnie inna niz kuron czy modzelweski ludzie ktorych
            mozemy jakos do lewicy przypisywac. nie wiem czy wies zz e sprawowala taki
            smieszny urzad do spraw rownouprawnienia i urzad ten najwiecej kasy wydal w
            pobliskiej restauracji. idiotka to moze za mocne ale darmozjad jest jak
            najbardzije na miejscu placimy kase za to zeby pani glosila jedynie jakies
            ultralewackie poglady i byla gwiazda ktora ma jednoczyc lewice. - polecam
            ogolnopolska gw wlasnie o tym mowa on nic nie zrobila i nie zrobi interesuje ja
            tytul kasa pozycja liderki ambicja urzad gwiazdrostwo lewicowe. bez foni to
            oczywiscie milej na nia popatrzec niz na pana jajko czy innego milera ale nie o
            to chyba w tym teatrzyku chodzi. pozdrawiam black
            • ja_aska Re: protestuje 25.11.04, 12:50
              bleki wprawdzie jakoś ostanio cię nie lubię ale ma jedno pytanie: skoro Jaruga
              jest darmozjadem, to jaki inny polityk nie jest? czemu jej ultralewackie
              poglądy mają byc zakazane a ultraświętoinkwizycyjne (uff) mają być szerzone?
              • blackexit Re: protestuje 25.11.04, 13:09
                ja_aska napisała:

> bleki wprawdzie jakoś ostanio cię nie lubię

ostatnio? a czemoz to?

ale ma jedno pytanie: skoro Jaruga
                > jest darmozjadem, to jaki inny polityk nie jest?

no wydaje mi sie ze taki minister finansow czy minister zdrowia cos robia a ta
                pani od gloszenia moglaby to spokojnie robic za darmo.

czemu jej ultralewackie
                > poglądy mają byc zakazane a ultraświętoinkwizycyjne (uff) mają być szerzone?

zadne normalne poglady nie moga byc zakazane ale gloszenie pogladow to jedno a
                funkcja ministra to drugie. przy tym dopuszcalne jest tez uznanie niektorych
                pogladow za dosc chore, a jesli do ich gloszenia powoluje sie specjalny urzad
                pt gloszenie pogladow w drogiej restauracji to jest to chore podwojnie.
                pozdrawiam black
                • ja_aska Re: protestuje 25.11.04, 14:30
                  > > bleki wprawdzie jakoś ostanio cię nie lubię
                  >
                  > ostatnio? a czemoz to?
                  >
                  JA - psychika jakoś ci ostatnio siadła. PRZYSZŁOŚĆ Z TAKIMI POGLĄDAMI WŁĄDZY (A
                  MA TAKA BYĆ) ŹLE MI SIE KOJARZY. trochę z "nocą kryształową".

> no wydaje mi sie ze taki minister finansow czy minister zdrowia cos robia a
                  ta pani od gloszenia moglaby to spokojnie robic za darmo.
                  >
                  JA- każdy inny też.

> zadne normalne poglady nie moga byc zakazane ale gloszenie pogladow to jedno
                  a funkcja ministra to drugie. przy tym dopuszcalne jest tez uznanie niektorych
                  > pogladow za dosc chore, a jesli do ich gloszenia powoluje sie specjalny urzad
                  > pt gloszenie pogladow w drogiej restauracji to jest to chore podwojnie.
                  > pozdrawiam black
                  >
                  JA- ja też poglądy kilku osób uznaje za chore ale od idiotek i darmozjadów nie
                  wyzywam.
                  zresztą ciekawe, że można jarugę od idiotek wyzywać a pani z muzeum od
                  pustostanów juz nie.
                  • piotr33k2 Re: protestuje 26.11.04, 14:08
                    bleki!, zarówno ultra lewackie jak i idiotka to są słowa bardzo mocno
                    przesadzone i mocno niesprawiedliwe dla jarugi ,chyba żeby przyjąć te słowa
                    jako odnośnik włąśnie do jej poglądów na temat obyczajowo-spłecznych i szeroko
                    rozumianej tolerancji ale wtedy to ja tez chyba jestem ultra lewakiem ,mogę
                    natomiast sie zgodzić że do tej pory pełniła funkcje wyłącznie bardziej
                    medialne i w zwiazku z tym specjalnie za nic nie odpowiadała tak na poważnie co
                    tym samym mozna uznać od biedy za "pasożytnictwo" .pieniądze o których mówisz
                    to kwoty wydane na funkcje reprezentacyjne z powodu goszczenia licznych
                    oficjalnych miedzynarodowych organizacji kobiecych o podobnym charakterze ,czy
                    słusznie? to rzecz dyskusyjna ale napewno ich jaruga nie zdefraudowała na cele
                    prywatne.
                    • blackexit Re: protestuje 27.11.04, 12:08
                      piotr33k2 napisał:

> bleki!, zarówno ultra lewackie jak i idiotka to są słowa bardzo mocno
                      > przesadzone

taki juz jestem.

pieniądze o których mówisz
                      > to kwoty wydane na funkcje reprezentacyjne z powodu goszczenia licznych
                      > oficjalnych miedzynarodowych organizacji kobiecych o podobnym
                      charakterze ,czy
                      > słusznie?

sam znasz odpowiedz na to pytanie.

to rzecz dyskusyjna ale napewno ich jaruga nie zdefraudowała na cele
                      > prywatne.

moimz daniem to sa zupelnie prywatne cele jesz sobei obiadek kolacyje i
                      opowiadasz cos z podbnie nawiedzonymi paniami jakby tu zrobic parytet albo jak
                      sie ubierac,malowac panzokcie, kiedy nasteopne spotkanie kto jaka ksiazke
                      wydal. zjazd czarownic darmozjadek. pani jaruga wszystkim czym jest jest tylko
                      dziki parii. niech zostanie niezalezna publicystka, bojowniczka uliczna z
                      globalizacja facetami i czym chce ale swoim wlasnym wysilkiem i za swoja kase.
                      pozdrawiam black
                  • blackexit Re: protestuje 27.11.04, 12:04
                    ja_aska napisała:

> > > bleki wprawdzie jakoś ostanio cię nie lubię
                    > >
                    > > ostatnio? a czemoz to?
                    > >
                    > JA - psychika jakoś ci ostatnio siadła.

w jakim sensie?

PRZYSZŁOŚĆ Z TAKIMI POGLĄDAMI WŁĄDZY (A MA TAKA BYĆ) ŹLE MI SIE KOJARZY. trochę
                    z "nocą kryształową".

przyszlosc wladzy kojarzy ci sie z noca krysztalowa. no i co ja mam do tego?
                    naopisz do leppera.

>
                    > > no wydaje mi sie ze taki minister finansow czy minister zdrowia cos robia
                    > a
                    > ta pani od gloszenia moglaby to spokojnie robic za darmo.
                    > >
                    > JA- każdy inny też.

wowczas kazdy inny bylby paodobnym pasozytem.

> JA- ja też poglądy kilku osób uznaje za chore ale od idiotek i darmozjadów
                    nie
                    > wyzywam.

a szkoda.

> zresztą ciekawe, że można jarugę od idiotek wyzywać a pani z muzeum od
                    > pustostanów juz nie.

nie bardzo wiem o kogo chodzi. pozdrawiam black
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka