Dodaj do ulubionych

Czy szefostwo SLD zanim przemowi do narodu

24.11.04, 09:03
musi strzelic lufe? patrze na te mordy nalane, czerwone wzrok metny w
najlepszym razie na ogromnym kacu, albo lekko usmiechniete czyli juz po
znieczuleniu. i blebla to cos o polski interesie a mysli o kolegach i
mercedesie. pozdrawiam black
Obserwuj wątek
    • ja_aska Re: Czy szefostwo SLD zanim przemowi do narodu 24.11.04, 09:39
      o qu.. niestety wrócił. cóż nadzieja matką głupich.
      • Gość: MYCHA Re: Czy szefostwo SLD zanim przemowi do narodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 10:23
        Asiunia, nie klnij, nie po to poświęciłam swoje 100-tne urodziny na Blekusia,
        byś narzekała, że wrócił. Nie widzisz, że jak każdy rasowy samczyk wymusił całe
        wiadro komplementów, zabiegów itp. różnych przymilasków? Blekuś musi być dla
        równowagi z XYZ-etem, bo będzie nudno i jednostronnie. Uśmiechnij się, jest
        piękny dzisiaj dzień za oknem!
        • ja_aska Re: Czy szefostwo SLD zanim przemowi do narodu 24.11.04, 10:29
          Dzień był piękny dopóki nie zobaczyłam znowu tego prawdziwego, pełnego miłości
          do bliźnich katolika na forum. święta inkwizycja wrraca tak jak ta ochydna moda
          z lat '80.
          • Gość: MYCHA Re: Czy szefostwo SLD zanim przemowi do narodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 10:48
            Asiuuuuuuuu!!!!!!!! Jest Dzień Miłości dla Zwierząt, to musi być też Dzień
            Sympatii dla Bleckiego. No, bądź dzisiej nieco.... ekumeniczna?! proszę!
            Może po tej autobanicji na Forum Blecky nieco utemperował swój fundamentalizm,
            w końcu też ma szare komórki (czasami nieco przyczernione) i czyta Twoje posty
            ze zrozumieniem!
          • blackexit Re: Czy szefostwo SLD zanim przemowi do narodu 24.11.04, 10:51
            ja_aska napisała:

> Dzień był piękny dopóki nie zobaczyłam znowu tego prawdziwego, pełnego
            miłości
            > do bliźnich katolika na forum.

nigdy sie za takiego nie podawwalem rzecza ludzka jest badzic boska wybaczac.

>święta inkwizycja wrraca tak jak ta ochydna moda z lat '80.

ciekawe podejscie do opozycji demorkatycznej prezentuje mloda nasza lewica
            znaczy lwica kochana. pozdrawiam black
          • Gość: H56 wiedziałem ,że nie wytrzyma IP: *.comnet.krakow.pl 24.11.04, 11:04
            ja tam się cieszę ,że wrócił. Jego obecność na forum potrafi podnieść ciśnienie
            wielu ludziom, to osoba który kocha jak inni ją nienawidzą. Brakowało mi tego
            jak prawie każdy wątek zaczynał się od ataków na SLD i jego wielka irytacja gdy
            któryś z antyklerykałów wspomniał cokolwiek o czarnej mafii.
            • blackexit Re: wiedziałem ,że nie wytrzyma 24.11.04, 11:19
              Gość portalu: H56 napisał(a):

Brakowało mi tego
              > jak prawie każdy wątek zaczynał się od ataków na SLD i jego wielka irytacja
              gdy
              > któryś z antyklerykałów wspomniał cokolwiek o czarnej mafii.

irytuje mnie jedynie glupota a z ciekawoscia poczytam normalna krytyke kk jaka
              starala sie uprawiac pani mycha np. nie odszedlem tez (bo zanim odejde na
              zawsze to sie pozegnam jak to juz bywalo) a zrobilem sobie przerwe w czasie
              ktorej m in wspieralem ukrainska opozycje. beda jeszce podobne przerwy zanim
              rok nam sie skonczy. szczecin interesuje mnie coraz mniej, swiat troche, polska
              bardzo, rodzina jeszcze bardziej (nie mylic z mafia). pozdrawiam black
          • swarozyc aska 24.11.04, 12:29
            ja_aska napisała:
            Dzień był piękny dopóki nie zobaczyłam znowu tego prawdziwego, pełnego miłości
            do bliźnich katolika na forum. święta inkwizycja wrraca tak jak ta ochydna moda
            z lat '80.
            '''''''''''''''''''''''''''
            To moze jakis szybki numerek relaksujacy?...
            (nie mylic z laksujacym..)
    • zaczepialski black jak było na wakacjach :-))) Pozdrawiam 24.11.04, 11:00
      • blackexit Re: black jak było na wakacjach :-))) Pozdrawiam 24.11.04, 11:22
        bylo zimno czulo sie oddech rosji i oddech smierci jak umarl pawlowski.
        pozdrawiam black
        • xyz-xyz Re: black jak było na wakacjach :-))) Pozdrawiam 24.11.04, 11:34
          A więc blekot w Finlandii był. Za kasę z zasiłku? SLD jest wielkie:)))
          Bezrobotnych stac na wojaże po Finlandii. :)))
          • Gość: H56 Re: to nie wakacje tylko delegacja IP: *.comnet.krakow.pl 24.11.04, 11:37
            zapewne z Opus Dei
            • ja_aska Re: to nie wakacje tylko delegacja 24.11.04, 12:33
              walnęłabym jakąś konstruktywną krytykę kk ale mi same zboczenia wychodzą a nie
              chcę zniżać się do szlamu czarnego.
              PS Mycha we mnie nie ma potrzeby ekumenizmu na tym poziomie. idę walczyć
              o "aborcję" i "eutanazję" bo argument już mam.
              • Gość: lekarz Re: to nie wakacje tylko delegacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 14:32
                idę walczyć
                > o "aborcję" i "eutanazję" bo argument już mam.
                o aborcje to troche za pozno - twoja matka winna byla
                o eutanazje idz walczyc - chetnie odlacze cie od aparatury
    • piotr33k2 Re: Czy szefostwo SLD zanim przemowi do narodu 24.11.04, 14:43
      czyżbyś bleki gdzieś znowu widział w delegacji prezydenta z siwcem?
      • ja_aska Re: Czy szefostwo SLD zanim przemowi do narodu 24.11.04, 15:08
        czyżby miał też rozdwojenie i wciągnął swego rodzinnego na forum ?
        • Gość: H56 ' ciekawe podejscie do opozycji demokratycznej ' IP: *.comnet.krakow.pl 24.11.04, 17:13
          bleckuś ,nie osłabiaj mnie, Ty się uważasz za demokratę ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka