Gość: skuter IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 07.05.02, 12:36 przed chwila cytowali moj post i nikt nie twierdzil, ze marudze:))))) tralalalalalalala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skuter Re: skuter w IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 07.05.02, 12:52 franekkk napisał(a): > > ktory > o inwazji? nieee. to byl list do radia na temat aktualnej audycji pt. donos w slusznej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuter Re: skuter w IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 07.05.02, 12:58 jottka napisał(a): > No tak, donosi i jeszcze się chwali... ;))) to moj obywatelski obowiazek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: skuter w 07.05.02, 13:07 No fakt, mały donosicielu ;))) To teraz zwierz się nam, żebyśmy wiedzieli w jakiej to Słusznej Sprawie doniosłeś. Niektórym radio przeszkadza, gdy pracują :))) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: skuter w 07.05.02, 13:10 jottka napisała: > No fakt, mały donosicielu ;))) ciekawe dlaczego jottce skuter kojarzy sie z napoleonskim wzrostem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: skuter w 07.05.02, 13:12 Mały donosiciel odnosi się do wieku, przecież popiskiwał oburzony, że młody ;))) A po dalsze - przecież skuter to nie Kamaz, małe toto ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuter Re: skuter w IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 07.05.02, 13:16 jottka napisał(a): > A po dalsze - przecież skuter to nie Kamaz, małe toto ;))))) ale wielkie duchem male jest piekne maly moze wiecej (cos mi sie chyba pokrecilo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuter Re: skuter w IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 07.05.02, 13:12 jottka napisał(a): > No fakt, mały donosicielu ;))) skad wiesz, ze jestem maly?:( >To teraz zwierz się nam, żebyśmy wiedzieli w > jakiej to Słusznej Sprawie doniosłeś. napisalem, ze tu nikt mnie nie lubi:( >Niektórym radio przeszkadza, gdy > pracują :))) ja mampodzielnosc uwagi , gdzies tak okolo wybuchu w czarnobylu mi sie zrobilo Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: skuter w 07.05.02, 13:16 ucho ci wyroslo??? cieszcie sie ze swoje odbiorniki mozecie wylaczyc ja mam szczekaczke na stale Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: skuter w 07.05.02, 13:20 franekkk napisał(a): > > ucho ci wyroslo??? > cieszcie sie ze swoje odbiorniki mozecie wylaczyc > ja mam szczekaczke na stale Jezu, gdzie Ty pracujesz?!!! To kołchoz albo coś gorszego... :((( A poza tym - skuter, ja lubię takich trójusznych, nigdy czegoś, ten - kogoś takiego nie widziałam, na pewno jesteś malutki, ale uroczy :))) Daj adres do tej audycji trójkowej, od razu napiszę, że to nieprawda, w naszym zoo jest miejsce dla każdego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuter Re: skuter w IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 07.05.02, 13:28 jottka napisał(a): > A poza tym - skuter, ja lubię takich trójusznych, nigdy czegoś, ten - kogoś > takiego nie widziałam, tak i mam na bereciku antenke > na pewno jesteś malutki, ale uroczy :))) oczywiscie , ze jestem uroczy > audycji trójkowej, od razu napiszę, że to nieprawda, w naszym zoo jest miejsce > dla każdego :))) nie chce do zoo znowu dzieci beda we mnie rzucac jedzeniem, nie chca bachory zrozumiec, ze bananow i ciastek nie pijam:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuter Re: skuter w IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 07.05.02, 13:20 franekkk napisał(a): > cieszcie sie ze swoje odbiorniki mozecie wylaczyc > ja mam szczekaczke na stale i krzyczy: szybciej szybciej pracowac nie lenic sie ... wiecej postow:) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: skuter w 07.05.02, 13:25 skuter trojuszny: slucha 3 oglada 3 je 3bit nie lubi 3miasta na pozegnanie gada 3maj sie (albo sie nie puszczaj na jedno wychodzi:) ulubiony film teksanska masakra pila mechaniczna 3 zeby pewnie tez ma 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: skuter w "3" :) IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 23.07.14, 01:38 podbijam Odpowiedz Link Zgłoś