Gość: kaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 20:08 Witam i mam pytanie.Cy może ktoś wskazać mi miejsce w którym tanio i przytulnie można spędzić sylwestrową noc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pst-pst Re: Tani Sylwester? 21.12.04, 20:22 Własne (czyjes?) lozko z butelka szmpana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Tani Sylwester? IP: 213.155.167.* 21.12.04, 20:47 no wlasnie napiszcie cos na temat wolnych miejsc imper sylwestrowych w szczecinskich klubach i lokalach.Tez jestem zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: US Re: Tani Sylwester? IP: *.zol.univ.szczecin.pl 25.12.04, 19:53 Bractwo z Uniwersytetu Szczecińskiego bawi się w Domu Marynarza (dawnym!) Będzie czadowo!Zgłoszenia tamże, Solaris... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Tani Sylwester? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 21:36 właśnie chodzi o to żeby znaleźć to łóżko w miare tanio i w przytulnym mirjscu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pejsik Re: Tani Sylwester? IP: 62.69.200.* 22.12.04, 01:53 Troche pozno na szukanie taniego miejsca jeszcze z mila atmosfera. Niektorzy zabieraja sie juz za to we wrzesniu / pazdzierniku, chyba jednak pozostaje to lozko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barman cafe galerya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 19:37 Ale nie wiem czy są jeszcze wolne bilety. 150zł od osoby to może nie najtaniej,ale napewno fajne towarzystwo tam przychodzi.i kameralniej niż na MTesie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: Tani Sylwester? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.04, 21:23 ja też nie mam ochoty na bal ale fajne, klimatyczne miejsce z dobrym zegarem i butlą szampanka, czemu nie...może spotkamy się po prostu na ulicy, ktoś przytarga jamnika, ja płyty, a reszta zależy od nas ? ...no i trzeba postarać się o 220 V. AC oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś