Dodaj do ulubionych

Podglądacz w centrum handlowym w Szczecinie

29.12.04, 07:47
Duch w narodzie jednak nie ginie. Szkoda mi tego czlowieka, bo to zapewne
biedny i chory umyslowo zboczylas.
Obserwuj wątek
    • Gość: pejsik Re: Podglądacz w centrum handlowym w Szczecinie IP: 62.69.200.* 29.12.04, 10:29
      Cholera. Nie znasz dnia ani godziny:) Czy nad przebieralniami tez sa
      podwieszane sufity:)
      • Gość: ja Re: Podglądacz w centrum handlowym w Szczecinie IP: *.chello.pl 29.12.04, 11:39
        no żesz w morde...właśnie się szykowałem na eskapadę po rurach a tu taki amator
        mi spalił plan :)
        • Gość: tuy Re: Podglądacz w centrum handlowym w Szczecinie IP: *.pl / 213.199.233.* 29.12.04, 12:13
          Po co ? Obejżyj se Big Brathera albo inne badziewie i będzie to samo
    • Gość: ogrf Re: Podglądacz w centrum handlowym w Szczecinie IP: *.pl / 213.199.233.* 29.12.04, 12:12
      Jaki zboczylas. Normalny Polak i Europejczyk. A co powiesz o tych palantach co
      oglądaja Big Brathera i inne tego typu popaprane programy
      • Gość: old.sailor Re: Podglądacz w centrum handlowym w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 12:18
        no po prostu piekne :))
        ludzie nie przestana mnie zadziwiac nigdy
        • pejsik Big Brother nie Big Brather 29.12.04, 13:42
          skoro juz strzezemy polskiej ortografii, to miejmy oko tez na angielska:)

swoja droga interesuje mnie co go sklonilo do tego - czy gole pupy tych pan,
          czy sam fakt zalatwiania przez nie potrzeb fizjologicznych. a to takich stron w
          internecie nie ma, zeby to nie ryzykowac zdrowia, zycia i pieniedzy
    • Gość: Lucyfer Re: Podglądacz w centrum handlowym w Szczecinie IP: *.spx.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 14:38
      Nazwisko i adres do prasy !!!! To go oduczy do końca zycia.
      • Gość: Agawa Do Lucyfera IP: *.espol.com.pl 29.12.04, 15:30
        To się nazywa siła popędu!!! Nie chciałabym być na miejscu tej pani,
        gwarantowana niechęć do podwieszanych sufitów i publicznych toalet na długo. W
        sumie współczuję im obojgu. Niestety wydaje się, e postraszenie tego mężczyzny
        to dość skuteczny sposób na to, żeby zaprzestał podglądactwa. Ale żeby zaraz
        dane ujawniać?? Ludzie by go zjedli..
        • baba_w_oknie Ze tez mnie nikt nie chce juz podgladac...ntx 29.12.04, 16:28
          • Gość: weteran Re: Ze tez mnie nikt nie chce juz podgladac...ntx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 21:17
            amator, nie wiedzial ze w turzynie sa kiepskie sufity? jak by poszedl do galaxy
            to by nie spadl :D
          • Gość: x Re: Ze tez mnie nikt nie chce juz podgladac...ntx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 23:33
            Może Juszczenko?
    • Gość: czaplin Re: Podglądacz w centrum handlowym w Szczecinie IP: *.client.comcast.net 30.12.04, 04:49
      Sikasz? usmiechnij sie! Jestes w ukrytej kamerze ;)
    • Gość: lindsay Re: Podglądacz w centrum handlowym w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 10:47
      Zastanawia mnie, czy to był jednorazowy INCYDENT czy on częściej tam
      przychodził popatrzeć na panie? Nie jeden raz korzystałam z tamtej toalety ...
      powinni wystąpić na drogę sądową "za straty moralne" tej biednej podglądanej
      kobiety!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka