pudrowany_pieknis 29.12.04, 07:47 Duch w narodzie jednak nie ginie. Szkoda mi tego czlowieka, bo to zapewne biedny i chory umyslowo zboczylas. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pejsik Re: Podglądacz w centrum handlowym w Szczecinie IP: 62.69.200.* 29.12.04, 10:29 Cholera. Nie znasz dnia ani godziny:) Czy nad przebieralniami tez sa podwieszane sufity:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Podglądacz w centrum handlowym w Szczecinie IP: *.chello.pl 29.12.04, 11:39 no żesz w morde...właśnie się szykowałem na eskapadę po rurach a tu taki amator mi spalił plan :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuy Re: Podglądacz w centrum handlowym w Szczecinie IP: *.pl / 213.199.233.* 29.12.04, 12:13 Po co ? Obejżyj se Big Brathera albo inne badziewie i będzie to samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogrf Re: Podglądacz w centrum handlowym w Szczecinie IP: *.pl / 213.199.233.* 29.12.04, 12:12 Jaki zboczylas. Normalny Polak i Europejczyk. A co powiesz o tych palantach co oglądaja Big Brathera i inne tego typu popaprane programy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: old.sailor Re: Podglądacz w centrum handlowym w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 12:18 no po prostu piekne :)) ludzie nie przestana mnie zadziwiac nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
pejsik Big Brother nie Big Brather 29.12.04, 13:42 skoro juz strzezemy polskiej ortografii, to miejmy oko tez na angielska:) swoja droga interesuje mnie co go sklonilo do tego - czy gole pupy tych pan, czy sam fakt zalatwiania przez nie potrzeb fizjologicznych. a to takich stron w internecie nie ma, zeby to nie ryzykowac zdrowia, zycia i pieniedzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyfer Re: Podglądacz w centrum handlowym w Szczecinie IP: *.spx.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 14:38 Nazwisko i adres do prasy !!!! To go oduczy do końca zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agawa Do Lucyfera IP: *.espol.com.pl 29.12.04, 15:30 To się nazywa siła popędu!!! Nie chciałabym być na miejscu tej pani, gwarantowana niechęć do podwieszanych sufitów i publicznych toalet na długo. W sumie współczuję im obojgu. Niestety wydaje się, e postraszenie tego mężczyzny to dość skuteczny sposób na to, żeby zaprzestał podglądactwa. Ale żeby zaraz dane ujawniać?? Ludzie by go zjedli.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weteran Re: Ze tez mnie nikt nie chce juz podgladac...ntx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 21:17 amator, nie wiedzial ze w turzynie sa kiepskie sufity? jak by poszedl do galaxy to by nie spadl :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Ze tez mnie nikt nie chce juz podgladac...ntx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 23:33 Może Juszczenko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czaplin Re: Podglądacz w centrum handlowym w Szczecinie IP: *.client.comcast.net 30.12.04, 04:49 Sikasz? usmiechnij sie! Jestes w ukrytej kamerze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lindsay Re: Podglądacz w centrum handlowym w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 10:47 Zastanawia mnie, czy to był jednorazowy INCYDENT czy on częściej tam przychodził popatrzeć na panie? Nie jeden raz korzystałam z tamtej toalety ... powinni wystąpić na drogę sądową "za straty moralne" tej biednej podglądanej kobiety!!! Odpowiedz Link Zgłoś