mikolaj7 30.05.02, 21:39 czemu ucieklas z krakforum? ponarzekalismy i juz tesknimy :))) a zaraz sie szykuje psotkanie postmajowkowe, nawet dwa, a Ty milczysz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka Re: Jottko! 30.05.02, 22:16 Nicpodobnego, było czytać uważnie wątki na stronie, na kilku się nawet bodaj dziś rano wypowiadałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Jottko! 30.05.02, 22:17 jottka napisał(a): > Nicpodobnego, było czytać uważnie wątki na stronie, na kilku się nawet bodaj > dziś rano wypowiadałam. bardzo spokojnie, jak na Ciebie :))) a dzisiaj poszlo ok. 400 postow, wiec napewno znajdizesz cos nowego do wytkniecia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Jottko! 30.05.02, 22:22 Bo ja jestem spokojny człowiek i tylko moje rozsądne uwagi niektórych doprowadzają do furii :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzek Re: Jottko! IP: 212.244.79.* 31.05.02, 09:29 "Psotkanie" jest bardzo interesującą propozycją ;) czuję, że chciałbym tam być i tez trochę popsocić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naim Re: Jottko! IP: *.telan.pl 03.06.02, 12:05 Niczym lodołamacz LENIN kruszę lody niepewności i ośmielam się zapytać : Czy coś Ci wiadomo w temacie grupy BOOM (nie znam prwidłowej pisowni więc z góry przepr.)? Mam duży sentyment do ich utworów i poszukuję coś więcej na ich temat, włącznie z nagraniami. Dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Jottko! 03.06.02, 22:35 Gość portalu: naim napisał(a): > Niczym lodołamacz LENIN kruszę lody niepewności i ośmielam się zapytać : > Czy coś Ci wiadomo w temacie grupy BOOM (nie znam prwidłowej pisowni więc z > góry przepr.)? Mam duży sentyment do ich utworów i poszukuję coś więcej na ich > temat, włącznie z nagraniami. Dzięki za pomoc. mnie? nie, ale zapraszam na krakforum, tam jest tomcrac, paru innych bardziej obeznanych... (wg mnie przynajmniej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naim Re: Jottko! IP: *.telan.pl 04.06.02, 09:43 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: naim napisał(a): > > > Niczym lodołamacz LENIN kruszę lody niepewności i ośmielam się zapytać : > > Czy coś Ci wiadomo w temacie grupy BOOM (nie znam prwidłowej pisowni więc > z > > góry przepr.)? Mam duży sentyment do ich utworów i poszukuję coś więcej na > ich > > temat, włącznie z nagraniami. Dzięki za pomoc. > > mnie? nie, ale zapraszam na krakforum, tam jest tomcrac, > paru innych bardziej obeznanych... (wg mnie przynajmniej) Dzięki, wykonam odpowiednie ruchy naim Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Jottko! 03.06.02, 22:57 Naim, ale ja nie bardzo wiem, o co chodzi.. Może jakieś bliższe szczegóły dostarczysz, to ja się wtedy odpowiedzialnie rozejrzę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naim Re: Jottko! IP: *.telan.pl 04.06.02, 09:39 jottka napisał(a): > Naim, ale ja nie bardzo wiem, o co chodzi.. Może jakieś bliższe szczegóły > dostarczysz, to ja się wtedy odpowiedzialnie rozejrzę :))) Przemówiłaś. I tu me serdeczności płyną ( choć pod prąd, ale bystro) rzekami i kanałami na Kanoniczą ,Gołębią, Kazimierz - do Ciebie i wszystkich Krkusków. Ale, grupę - zespół Boom (Bum ?) znam tylko z radia i akademickich wieczorków bez udziału kaowca. W tym czasie niepodzielnie grało i spiewało się Wojnowską, Bukowinkę z "Zajączkiem" w roli głównej, "Brylantowe spinki" z hitem o morzu. Prawdopodobnie zawitali na FAMĘ. W repertuarze Pawlikowska ? Harasymowicz ? Czas trwania: pierwsza połowa lat 70-tych. W Szczecinie istniało ARP (Akademickie Radio Pomorze), była to niemalże instytucja. Mieli tam potężne archiwum, lecz nikomu nie przyszo zachować coś dla potomnych. Wszyskie Famy, kabaretony... łza się w oku kręci. Słońce, słońce w ramionach Czy twego ciała kryształ pełen Owoców białych , gdzie zdrój zielony tryska Gdzie oczy miękkie w mroku Tak pół mnie , a pół Bogu Uniosę je, przeniosę, ja ramionami, głosem W czas daleki, wysoko, w obcowaniu... To jeden z moich ulubionych kawałków. Gdzie Oni są ? Odpowiedz Link Zgłoś