Dodaj do ulubionych

Niech żyje nowa partyja !!!

16.02.05, 04:18
serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,2554555.html
Obserwuj wątek
    • absztyfikant A oto zdjęcie partyjnego aktywu 16.02.05, 07:11
      forum.emiasto.com.pl/files/PMB.JPG
      • henio56 Partia Moherowych Beretów - PMB 16.02.05, 09:49
        PMB-nawiedzeni przetłumaczą ten skrót jako Partia Matki Boskiej, he,he.
        Ciekawym zjawiskiem jest , przymusowe logowanie się, gdy chodzi o tematy
        kościelne.
      • zaczepialski zakładam fabrykę mocherowych beretów :-))) 16.02.05, 10:00
        nowa moda nadchodzi :-)))
    • Gość: mamoniowa Re: Niech żyje nowa partyja !!! IP: 212.244.77.* 16.02.05, 09:57
      kolejna wersja narodowego socjalizmu?
      • 0rhplus Re: Niech żyje nowa partyja !!! 16.02.05, 10:12
        Nie naśmiewałbym się, ale zastanowił...
        Startowałem w ostatnich wyborach do Rad Osiedlowyh. I co? Choć osobiście
        rozniosłem kilka kilogramów ulotek, nie przebiłem się, gdyż nie było mnie na
        liście parafialnej "szanowanych mieszkańców dzielnicy" rozdawanej w dniu
        wyborów przez aktywistów PMB przed kościołem po każdej mszy św..
        Przy obecnym nastawieniu do wyborów myślących trzeźwo, frekwencja jest do
        przewidzenia. A wtedy PMB może spłatać figla...
        Miej nas Boże w opiece przed ortodoksami religijnymi.
        • ja_aska Re: Niech żyje nowa partyja !!! 16.02.05, 10:15
          maryjniacy, wszechpolacy. lprowcy, endecy - ku..wa co się dzieje?
          • Gość: mamoniowa Re: Niech żyje nowa partyja !!! IP: 212.244.77.* 16.02.05, 10:36
            Polska dla Polakow, to sie dzieje !!!
            • henio56 ciekawe czy mogę być prawdziwym Polakiem 16.02.05, 10:57
              mama ze wschodu ,tata z zachodu, antyklerykał, ateista, bezpartyjny,
              euroentuzjasta. Karwa, dobrze,że mam chociaż Kościuszkowski nos.
              • Gość: mamoniowa i tu sie mylisz.... IP: 212.244.77.* 16.02.05, 11:11
                henio56 napisał
                dobrze,że mam chociaż Kościuszkowski nos.

Moj drogi, o tym to juz Ojciec Dyrektor zadecyduje , he he he

• swarozyc Aska 16.02.05, 14:23
            ja_aska napisała:
            maryjniacy, wszechpolacy. lprowcy, endecy - ku..wa co się dzieje?
            '''''''''''''''''''''''''''''''
            Jak juz nie bedziesz mogla wytrzymac, to Cie zaadoptuje i wywioze do Szwecji.
            Bedziesz spala miedzy mna a zona..
            • Gość: J Re: Aska IP: 217.98.72.* 16.02.05, 14:30
              Słusznie, chwaliła się gdzieś, że ma niezłe cycki...
              • Gość: mamoniowa Re: Aska IP: 212.244.77.* 16.02.05, 15:44
                No i bardzo slusznie, bo swarozyc lubi sobie cycki poogladac
        • Gość: mamoniowa Re: Niech żyje nowa partyja !!! IP: 212.244.77.* 16.02.05, 10:34
          Sek w tym, ze ja sie nie nasmiewam, pozwolilam sobie na te uwage, poniewaz
          naduzywanie slowa "narodowy",skojarzylo mi sie z tym co mialo miejsce w
          ubieglym stuleciu u naszych sasiadow. Bardzo latwo dac ludziom pozywke
          wykorzystujac sytuacje i nimi manipulowac.
          • Gość: Lan Niech żyje nowa partia! IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 16.02.05, 16:44
            Sek w tym, że pożywkę i sytuację wytworzyły w Polsce dotychczasowe rządy. W
            Niemczech faszyzmowi wystarczyło 20% bezrobocie. Zmiany są potrzebne. Przegniły
            dom lepiej nieraz podpalić, aniżeli czekać, aż się zawali na głowę. Dlatego
            czynnie poprę nową partię, chociaż nie lubię klepać zdrowasiek, a do kościoła
            chodzę raz na kilka lat.
            • Gość: Antyknajak Re: Niech żyje nowa partia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 17:34
              Nie mówię, że bardzo popieram ten pogląd. Jednak logika w tym jest !
            • Gość: mamoniowa Re: Niech żyje nowa partia! IP: 62.69.200.* 16.02.05, 21:33
              Czy popierasz kazda nowa partie? Przeciez kazda z nich rzuca na zer motlochowi
              te sama kaszanke. Wszyscy chca nowej silnej Polski, beda walczyc z bezrobociem,
              uzdrowia sluzbe zdrowia, zlikwiduja korupcje itp.itd.
              Powiedz, ile z tych obietnic, zostalo zrealizowanych przez jakakolwiek partie?
    • Gość: Antyknajak Partia z błogosławieństwem ojca dyrektora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 10:21
      Cała zaściankowa, zacofana Polska. Takie ich prawo.
      Określam ten ruch jako bolszewizm rzymsko-katolicki.
      • Gość: be Re: Partia z błogosławieństwem ojca dyrektora IP: *.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 12:27
        dobrze że jeszcze nie musimy im wtórować okrzykiem-NIECH ŻYJĄ NIECH ŻYJĄ NIECH
        ŻYJĄ..A M E N ...
        • Gość: Marian Paździoch Re: Partia z błogosławieństwem ojca dyrektora IP: 62.69.200.* 16.02.05, 19:51
          dlaczego niestosowne bluźnierstwa towarzyszą powstaniu nowej, być może jedynie
          sprawiedliwej parti?
          przecież nie wiecie jaka będzie?
          pogaństwo może się przefarbować? wierzący nie?

mp.

El Zayat:
          Jeżeli ktoś jest niewierzący
          nigdy nie wiadomo w co uwierzy.
    • Gość: H56 LPR się wali ,to trzeba zorganizować coś nowego IP: *.comnet.krakow.pl 16.02.05, 20:11
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=20190427&a=20190427 w Krakowie
      ćwierkają, ze ten szczecinianin wymieniony w artykule bedzie zakładał Partię
      Moherowych Beretów w Szczecinie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka