Dodaj do ulubionych

POLSKA-PORTUGALIA - typy i uzasadnienia

05.06.02, 10:41
Tylko krótko proszę, no i proponuję by odpowiadać cytując, dopisując się do
listy. DOPUSZCZALNY KRÓTKI KOMENTARZ (2,3 linijki max)
W ten sposób spojrzenie na ostatni wątek da nam cały bukmacherski przegląd
sytuacji:

Bawimy się?

POLSKA-PORTUGALIA

1. Koala typuje ("z bólem serca") 1:4
Portugalia przy tak dziurawej naszej obronie strzeli kilka bramek
pomimo "boskich" wyczynów DUDKA, ale przy ich stylu gry nastawionej na atak,
polot i finezję gry, troche sie odkryją. GENERALNIE OBYM SIĘ MYLIŁ!

2. ...
Obserwuj wątek
    • skuter70 Re: POLSKA-PORTUGALIA 0:2 05.06.02, 10:45

moze nawet 1:2
      portugalczycy beda sie oszczedzac na dalsze mecze

• Gość: mika Re: POLSKA-PORTUGALIA 0:2 IP: 212.244.77.* 05.06.02, 10:52
        1 do 3 dla Portugalców. Niech sobie chłopaki pograją...
        • Gość: mika Re: POLSKA-PORTUGALIA 1:3 IP: 212.244.77.* 05.06.02, 10:53
          Ehh..ta kobieca przewrotność..
    • koala_ OBSie czekamy na głos 05.06.02, 10:59
      koala_ napisał(a):

> Tylko krótko proszę, no i proponuję by odpowiadać cytując, dopisując się do
      > listy. DOPUSZCZALNY KRÓTKI KOMENTARZ (2,3 linijki max)
      > W ten sposób spojrzenie na ostatni wątek da nam cały bukmacherski przegląd
      > sytuacji:
      >
      > Bawimy się?
      >
      > POLSKA-PORTUGALIA
      >
      > 1. Koala typuje ("z bólem serca") 1:4
      > Portugalia przy tak dziurawej naszej obronie strzeli kilka bramek
      > pomimo "boskich" wyczynów DUDKA, ale przy ich stylu gry nastawionej na atak,
      > polot i finezję gry, troche sie odkryją. GENERALNIE OBYM SIĘ MYLIŁ!
      >
      > 2. ...

A może by tak OBS zatypował, bo ostatnio jakość zamilkł tajemniczo :)
      • Gość: mika Re: OBSie czekamy na głos IP: 212.244.77.* 05.06.02, 11:04
        >
        > A może by tak OBS zatypował, bo ostatnio jakość zamilkł tajemniczo :)

Obs sie na mnie obraził, bo nie odebrałam cubsa. Nie miałam czasu naprawdę!
        Obs, where are You?
      • bbury Re: Polska - Portugalia 2:1 05.06.02, 11:06
        Optymista ze mnie co nie ?
        Ale dodam tyle że w meczy z korełą typowałem 0:2 ... i miałem rację. W pracy
        wszyscy się na mnie wkurzali że wykrakałem :) ale jak widać po prostu miałem
        rację. obym i tym razem miał :)))
        • bbury Re: Polska - Portugalia 2:1 05.06.02, 11:08
          PS wygląda że mam rację bo właśnie USA styrało Portugalię i strzeliło im gola.
          Czyżbym powiniem się był pozakładać ??? :)
          • Gość: mika Re: Polska - Portugalia 2:1 IP: 212.244.77.* 05.06.02, 11:32
            bbury napisał(a):

> PS wygląda że mam rację bo właśnie USA styrało Portugalię i strzeliło im gola.
            > Czyżbym powiniem się był pozakładać ??? :)

Juz jest 2 do kółka dla Jankesów.
            Bury..jak to się skonczy?
            • bbury Re: Polska - Portugalia 2:1 05.06.02, 11:38
              na moje oko jest 3:0 :)
              • bbury Re: Polska - Portugalia 2:1 05.06.02, 11:39
                a teraz 3;1 :)
                • Gość: mika Re: Polska - Portugalia 2:1 IP: 212.244.77.* 05.06.02, 11:49
                  bbury napisał(a):

> a teraz 3;1 :)

Gdzie masz podgląd?
                  Ja patrze w interii. Tam sa fajne animacje bramek too.
                  • Gość: HSPS Re: Polska - Portugalia 0:4 IP: 5.2.1R1D* / 141.202.246.* 05.06.02, 12:00
                    USA wygrywa co prawda 3-1, ale są lepsi od Korei, Portugalczycy zresztą też.

Co do typu bburego: nie wierzę, żeby Portugalia strzeliła w jednym meczu 2
                    samobójcze.
                    • Gość: mika Re: Jankesi poszli na lunch IP: 212.244.77.* 05.06.02, 12:04
                      Ja tak na wszelki wypadek komentuje ,jesli ktoś nie ma podglądu...
                      Typuje ,że to sie skonczy na 4 do 2,a WY?
                      • bbury Re: Jankesi poszli na lunch 05.06.02, 12:08
                        Najlepszy podgląd jest w I programie polskiego radia . Jest też na UKF bodajże
                        96,3 ale zazębia się z jakimś innym radiem więc trudno znaleźć. Co do portali
                        to onet i wp też mają swoje "nadawanie"
                        Wynik USA wygra - to pewne. Wynik jest mniej istotny :)
                        • jottka Re: Jankesi poszli na lunch 05.06.02, 12:22
                          Na forumsport jest już wątek o kwiatkach komentatorskich

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
                          dzial=0511&forum=SPORT&wid=2034130&aid=2034130&layout=2

I tamże piękny cytat z (chyba) Toamszewskiego - jakby trafili do bramki, to
                          byłby gol! To tak a propos rozważań nad wynikami :))))
                    • Gość: A&Z Re: Polska - Portugalia 0:4 IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 10.06.02, 17:52
                      Gość portalu: HSPS napisał(a):

> USA wygrywa co prawda 3-1, ale są lepsi od Korei, Portugalczycy zresztą też.
                      >
                      > Co do typu bburego: nie wierzę, żeby Portugalia strzeliła w jednym meczu 2
                      > samobójcze.

Brawo HSPS.
                      No i spelnil sie twoj typ 0-4.

• neph Re: Polska - Portugalia 2:1 05.06.02, 12:22
                    Gdzie znaleźć te animacje na stronach interii...

Gość portalu: mika napisał(a):

> bbury napisał(a):
                    >
                    > > a teraz 3;1 :)
                    >
                    > Gdzie masz podgląd?
                    > Ja patrze w interii. Tam sa fajne animacje bramek too.

• Gość: mika Re: Polska - Portugalia 2:1 IP: 212.244.77.* 05.06.02, 12:35
                      neph napisał(a):

> Gdzie znaleźć te animacje na stronach interii...
                      >
                      Zdaje sie ,że gdzieś sie chowaja w czasie meczów. Łatwo je znależć.Spróbuj
                      później.
                      A wynik Jankesi-Portugalcy juz..juz..blizej moich przepowiedni...
                      • Gość: HSPS Re: 85 minuta nadal 3:2 IP: 5.2.1R1D* / 141.202.246.* 05.06.02, 12:42
                        Ale tempo w jakim grają obie drużyny jest wręcz niesamowite.
                        • Gość: HSPS Re: 3:2 dla USA IP: 5.2.1R1D* / 141.202.246.* 05.06.02, 12:51
                          ALE JAJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          • aszczecin Re: 3:2 dla USA 05.06.02, 16:51
                            Gość portalu: HSPS napisał(a):

> ALE JAJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mialo byc tak ...

Jerzy Engel:
                            "Plan na dzis jest taki:
                            Dziesieciu bialych ma pilnowac, zeby jeden czarny
                            dokopal jedenastu zóltym tak solidnie, zeby zzielenieli!"

A bylo tak :
                            Dziesieciu bialych zzielenialo patrzac jak zólci poczerwienieli z radosci,
                            ze zrobili dwa razy cos czego ani zaden czarny ani bialy na boisku nie zrobil!
                            • Gość: uotr Polska 1:3 Portugalia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 23:38
                              Dudek bedzie cuda wyczynial na bramce, ale z Hajtą obrona bedzie dziurawa.
                              Na szczecie obrona i bramkarz portugalski sa niewiele lepsi, wiec honorowy
                              padnie dla naszych.
                              • Gość: JACEK Re: Polska 1:0 Portugalia IP: 64.9.159.* 06.06.02, 00:29
                                I ZEBY MI TU KURDE ZADNYCH INNYCH WYNIKOW NIE BYLO , POWTARZAM RAZ JESZCZE, ENGEL SLUCHAJ,
                                JEDEN DO ZERA DLA POLSKI!!!!!!!
                                • Gość: pestroy Re: Polska 3:2 Portugalia IP: *.devs.futuro.pl 06.06.02, 00:40
                                  uzasadnienie - po tym co pokazała dzisaj obrona portugalska
                                  • Gość: gabi Polska 2:2 Portugalia IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 00:46
                                    ...siebie warci....
                                    • Gość: JACEK Re: Polska 2:2 Portugalia IP: 64.9.159.* 06.06.02, 00:55
                                      Do wszystkich jak gabi!! Jak polska wygra( nie tam zremisuje) to niewiarki powinny publiczne Hakakiri popelnic!!!!!
                                      A jak polacy przegraja, ty ci co mowili ze wygraja , beda musieli publicznie powiedziec.....o kurde, nie wyszlo!!!!!!!
                                      tak se mysle.......
                                      • Gość: gabi Re: Polska 2:2 Portugalia IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 15:09
                                        Polacy Jacku, Polacy - więcej szacunku

< do wszystkich jak gabi!!
                                        wszyscy jak gabi? chyba przesadziłeś...)
                                    • Gość: pestroy Re: Polska 3:2 Portugalia IP: *.devs.futuro.pl 06.06.02, 01:07
                                      uzasadnienie nr 2 - ... a po nocy przychodzi dzien...
                                      • franekkk Re: Polska X : X Portugalia 06.06.02, 02:07

a czy to ma jakies znaczenie
                                        po tym jak sie okazalo ze jedzacy psy sa lepsi od jedzacych swinie??
                                        pogon sie konczy polska sie konczy
                                        przynajmniej w tym roku sa wybory:))
                                        • Gość: Tomik Re: Polska 1 : 3 Portugalia IP: *.ncr.com 06.06.02, 07:17
                                          Dawno nie byłem tak optymistyczny... :))) Po przegranej ze Stanami dla
                                          Portugalczyków to będzie mecz o wszystko, jak się sprężą to nasze "orzełki"
                                          sobie nie polatają raczej... :))
                                      • skuter70 Re: Polska 3:2 Portugalia 06.06.02, 07:23
                                        Gość portalu: pestroy napisał(a):

> uzasadnienie nr 2 - ... a po nocy przychodzi dzien...

a po mundialu kolejny
                                        pan listkiewicz powiedzial: obawiam sie, ze portugalczycy sie teraz zdenerwuja
                    • Gość: mika Re: Polska - Portugalia 2:1-neph IP: 212.244.77.* 06.06.02, 08:20
                      neph napisał(a):

> Gdzie znaleźć te animacje na stronach interii...
                      >
                      Neph..sorki. Pomięszało mi się. Te fajne ludziki w animacjach oglądam w gazecie
                      wyb.Na stronie tytułowej znajdziesz. pa.
                      • Gość: A&Z Re: Polska - Portugalia 1-2 IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 06.06.02, 17:55
                        2-1 dla Portugali i zeby tylko na dwoch bramkach sie skonczylo.Wiekszosci z
                        tych panow juz dziekujemy.Za starzy,za slabi,leniwi z syndromem Andrzeja Goloty.
                        A co do USA-team wynik na pewno zaskakujacy ale nie postawa
                        zawodnikow.Ogladalem ich mecze sparingowe i grali dokladnie tak samo jak z
                        Portugalia.Nawet w przegranym meczu z Holandia 0-2 kilka razy bramkarz
                        holenderski mial wielkiego farta.
                        U mnie w pracy wiekszosc hamburgerow [amerykanow]jest niesamowicie podjarana .
                        W srode rano o wyrazenie opini na temat tego co sie stalo zwracali sie glownie
                        do mnie[dla nich jestem ekspertem swiatowej klasy w dziedzinie soccera].
                        A wygadalo to mniej wiecej tak:
                        ___Slyszales USA wygralo ,ale sensacja ,co ty na to itd.
                        - a z kim wygrali
                        ___ yyyyyyy,eeeeee,aaaa???(czekaja na pytania pomocnicze z mojej strony,robia
                        glupie miny ale ja twardo wpatruje sie w ich oczy i udaje ze tez sie
                        zastanawiam)
                        - moze z Paragwajem (rzucam na podpuche)
                        ___ yyyy chyba nieee , ale z jakims dobrym zespolem wygrali a czy Paragwaj jest
                        dobry ?
                        - Paragway jest bardzo dobry!!!To musial byc na 100% Paragwaj!!!
                        ____ o to chyba byl Paragway albo jakas inna Brazylia.
                        Wtedy wielki i glosny smiech z mojej strony i po chwili dodaje :
                        - A nie Portugalia
                        ____O yea !You are right! Portugal,yea baby Portugal!

Scenariusz byl w 99% taki sam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka