IP: 193.19.146.* 05.03.05, 01:17
Poszukuje w Szczecinie klubu w którym z koleżankami mogłybyśmy potańczyć
flamenco..proszę o więcej informacji.
Obserwuj wątek
    • Gość: play Re: flamenco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 13:25
      Dobra ale o co Ci chodzi ?
      • Gość: r Re: flamenco IP: 193.19.146.* 05.03.05, 15:01
        o namiary na klub, szkółkę, warsztaty, grupę, osobę...
        • caramelka Re: flamenco 05.03.05, 19:01
          Też bym chciała... :)
          • caramelka Re: flamenco 06.03.05, 20:57
            Tylko odświeżam... :)
            Może jednak ktoś coś wie, gdzie można tańczyć w Szczecinie flamenco?
            • Gość: r Re: flamenco IP: 193.19.146.* 06.03.05, 22:20
              i ja zaglądam tu co jakiś czas...
              • Gość: Seris Re: flamenco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 12:26
                12 i 13marca w ramach "PROGESSTERONU"są różne warsztaty,m.in.flamenco.
                www.dojrzewalnia.pl/oferta/progressteron-5/szczecin/program.html
                • caramelka Re: flamenco 07.03.05, 14:31
                  Właśnie też zanalazłam ten PROGRESSTERON i weszłam tu, żeby to napisać.
                  Wielkie dzięki!!! Ale kończą się już wolne miejsca...
                  Wyczytałam tam, że pani, która tańczy flamenco, Agata Burska, jest instruktorką
                  w DK "Kolejarz". Może tam też są tańce flamenco. Dowiem się idam znać.
                  Pozdrawiam :)
                  • caramelka Dodaję link, bo zapomniałam :) 07.03.05, 14:32
                    www.dojrzewalnia.pl/oferta/progressteron-5/szczecin/z1225.html
                  • Gość: gość r Re: flamenco IP: 193.19.146.* 13.03.05, 18:14
                    Carmelko, dowiedziałaś się czegoś więcej o lekcjach w Kolejarzu? Na dojrzewalni
                    też grzebałam w zeszłym tygodniu ale 4 dyszki za 2 czy 3 godziny tańca to lekka
                    przesada...byłaś tam?
                    • Gość: Seris Re: flamenco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 19:22
                      Ja byłam:-)2godziny to bardzo mało na nauczenie się czegokolwiek,ale
                      wystarczająco dużo,by rozbudzić apetyt na więcej.Jak powiedziała Agata,po
                      wakacjach dopiero ruszy nowa grupa.A informacji o niej szukać należy na stronie
                      (która jeszcze nie jest aktywna):
                      www.flamenco.szczecin.pl
                    • caramelka Re: flamenco 14.03.05, 14:29
                      Witam,
                      wybieralam sie na Progressteron, ale niestety rozchorowalam sie i musialam
                      anulowac rezerwacje.
                      Jak Seris pisze ponizej, troche malo czas na nauczenie sie flamenco.
                      Mamy juz namiar i po wakacjach mozemy zaczynac.
                      Ale fajnie!
                      Aha, w Kolejarzu nie dowiadywalam sie jeszcze o nic, ale chyba juz nie musze,
                      bo Seris wszystko napisala.
                      Pozdrawiam, pa :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka