Gość: mirka Re: Pokemony a Lokomotywa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.01, 21:41 jestem pelen podziwu,dla piszacych.Brawa za wytrwalosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brock Liga Pokemon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.01, 22:56 Znalazlem Was przypadkiem,szukam fanow kart, mam duze zbiory,chetnie pogram lub sie wymienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OF.JENNY Re: Liga Pokemon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.01, 23:01 Gość portalu: Brock napisał(a): > Znalazlem Was przypadkiem,szukam fanow kart, mam duze zbiory,chetnie pogram lub > > sie wymienie HEJ,HEJ PRZYJDZ DO COLOSSEUM W PIATEK, BEDE TAM OD 18:00 BUZKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: James Re: Liga Pokemon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.01, 17:04 napisz mi prosze w jakie dni gracie w klubie i czy wiesz cos o olimpiadzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brock Re: Liga Pokemon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.01, 17:27 Sluchajcie fani pokemon, zakladam na forum oddzielny wątek, by oddzielic sie od fermentu w tym katalogu. Zakladajac go celowo nie zaczalem tematu, aby niczego nie sugerowac-tak jak to uczyniono tutaj.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PISZCZYK Re: Pokemony a Lokomotywa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.01, 23:24 DO TEJ PORY BYLEM NORMALNYM OBYWATELEM, ALE OD NIEDAWNA MOJ SPOKOJ ZAKLOCIL TEMAT NA KTORY NATRAFIAM DOSLOWNIE WSZEDZIE,WCHODZAC DO SKLEPU, CZYTAJAC GW, WC ROWNIEZ TRAFIAJAC NA SLADY POKEMANIAKOW.CZY KTOS MI WYJASNI KTO JEST WIEKSZYM POKEMANIAKIEM DZIECI CZY DOROSLI ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta_W Re: Pokemony a Lokomotywa IP: 212.14.11.* 23.05.01, 19:19 Mam nadzieje ze choc jedna osoba zauwazyla iz impreza ta przyniesie napewno wiele uciechy dzieciaczkom z domu dziecka w Zdrojach i napewno nikt nie bedzie ich tam czestowal narkotykami (tracicie czas na takie glupie dysputy). lokomotywa posiada nie najlepsza renome ale wielkosc sali i inne jej walory napewno stanowily priorytet w wyborze tego klubu.Zabawa napewno bedzie przednia wiec zapraszam wszystkich, zabierzcie dzieciaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARCIN Re: Pokemony a Lokomotywa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.01, 12:04 Gość portalu: Marta_W napisał(a): > Mam nadzieje ze choc jedna osoba zauwazyla iz impreza ta przyniesie napewno > wiele uciechy dzieciaczkom z domu dziecka w Zdrojach i napewno nikt nie bedzie > ich tam czestowal narkotykami (tracicie czas na takie glupie dysputy). > lokomotywa posiada nie najlepsza renome ale wielkosc sali i inne jej walory > napewno stanowily priorytet w wyborze tego klubu.Zabawa napewno bedzie przednia > > wiec zapraszam wszystkich, zabierzcie dzieciaki. Marto, zapraszajac wszystkich na impreze, odnosze wrazenie ze jestes organizatorem imprezy.Jezeli tak jest to dziwie sie dlaczego nigdzie nikt nie pisze o tak waznej sprawi, jaka jest pomoc dzieciom z Domu Dziecka. Mowcie o tym glosno i wszedzie, bo odnosze wrazenie, ze priorytety zostaly pogubione, a rozmowa o imprezie zeszla delikatnie mowiac na zle tory. Sam wychowalem sie w domu dziecka i wiem o czym pisze, nie zorientowanych zapraszam do takiego, zapewniam ze wystarczy piec minut rozmowy z dzieciakami, a wszystko stanie sie jasne.TAM POTRZEBNA JEST KAZDA POMOC! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Pomnik Colleoniego IP: 194.195.43.* 25.05.01, 10:49 Sorki ze nie na temat ale widze ze to forum jest b. popularne a wlasnie o naglosnienie sprawy chodzi. Zajrzyjcie prosze do tematu "Pomnik Colleoniego", a takze na strone dzisiejszej GnP. To wazna inicjatywa i sprobujmy wygrac te sprawe dla naszego miasta. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrum Re: Pokemony a Lokomotywa IP: *.*.*.* 25.05.01, 16:04 Pokemony to masowe badziewie, a lokomotywa też święta nie jest. Tylko tak dalej, a wkrótce pikachu będzie brany pod powiekę albo do nosa. Ufo było, ale pokemony to szczyt. Juz samo oglądanie bajki przez niewtajemniczonych powoduje halucynacje i wizje. Dobry materiał dla psychologów, co wyrośnie z pokemaniaków, bawiących się od najmłodszych lat w lokomotiwie.....Robota dla kapitana żbika....Ochhh gdzie Kajko i Kokosz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Pokemony a Lokomotywa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.01, 13:50 Gość portalu: chrum napisał(a): > Pokemony to masowe badziewie, a lokomotywa też święta nie jest. Tylko tak > dalej, a wkrótce pikachu będzie brany pod powiekę albo do nosa. Ufo było, ale > pokemony to szczyt. Juz samo oglądanie bajki przez niewtajemniczonych powoduje > halucynacje i wizje. Dobry materiał dla psychologów, co wyrośnie z > pokemaniaków, bawiących się od najmłodszych lat w lokomotiwie.....Robota dla > kapitana żbika....Ochhh gdzie Kajko i Kokosz SZANOWNY KONSUMENCIE, KROTKO- BREDNIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwik(a) Re: Pokemony a Lokomotywa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.01, 22:19 hi,hi! dobre! gratulacje! masz więcej nawet jadu niż ja a zawsze uważałam się za mistrzynię w tej dziedzinie! Nie poskąpila bozia poczucia humoru,no no... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Pokemony a Lokomotywa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.01, 11:13 ten redaktor to debil njgdy tam nie byl a pisze bzdury zamknijmy Boguslawa bo tam "PRROCHY" chodza caly dzien 7 razy w tygodniu A dilerzy 1 czerwca zbieraja sie w RZECZYWISTOSCI wiec lokomotywa bedzie wolna chyba ze twoi 7 letni wyslannicy kupia towar i ci go dostarcze a TY go wciagniesz i napiszesz kolejne wypociny REDAKTORKU OBUDZ SIE masz dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadzia Re: Pokemony a Lokomotywa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 08:58 ...a pikachu jest taki słodki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASH Re: Pokemony a Lokomotywa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 18:49 Gość portalu: Jadzia napisał(a): > ...a pikachu jest taki słodki... ...SŁODZIUTKI... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelni Re: Pokemony a Lokomotywa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 09:09 chyba w piatek przeczytalem wyjasniene jednego z organizatorow dotyczace imprezy dla dzieci w slawnym juz klubie. Szkoda , ze Gazeta ofiarowala mu tak malo miejsca i to na podrzednej stronie, z tego co pamietam ten caly szum wywolany zostal przez artykul z pierwszej strony. Na zarzuty szanowny dziennik znalazl wiecej lepszego miejsca niz na odpierajace argumenty.Ale do takich zachowan Gazeta zdazyla nas juz przyzwyczaic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyber Re: Pokemony a Lokomotywa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 11:57 Jestem informatykiem, matematykiem. Moje wiadomości na temat Pokemonów kończą się na świadomości ich istnienia w kreskówce, nic poza tym. Z pewnością wynika to z faktu, że nie mam dzieci ani czasu na oglądanie telewizji, a gdybym nawet miał, nie byłyby to z pewnością bajki dla dzieci. Jednak razu pewnego „wpadłem” na tę kontrowersyjną kreskówkę. Najzabawniejszy jest chyba fakt, że zorientowałem się z czym mam do czynienia dopiero po kilku dobrych minutach bajki. „Myślę sobie, że ta zima kiedyś musi minąć, zazieleni się...” Tak samo jak minie szum wokół tematu, w którym nie widzę nic zdrożnego i godnego aż takiej uwagi, jaką jej się poświęca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZYTELNI Re: Pokemony a Lokomotywa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 15:40 Gość portalu: cyber napisał(a): > Jestem informatykiem, matematykiem. Moje wiadomości na temat Pokemonów kończą > się na świadomości ich istnienia w kreskówce, nic poza tym. Z pewnością wynika > to z faktu, że nie mam dzieci ani czasu na oglądanie telewizji, a gdybym nawet > miał, nie byłyby to z pewnością bajki dla dzieci. Jednak razu pewnego „wp > adłem” > na tę kontrowersyjną kreskówkę. Najzabawniejszy jest chyba fakt, że > zorientowałem się z czym mam do czynienia dopiero po kilku dobrych minutach > bajki. „Myślę sobie, że ta zima kiedyś musi minąć, zazieleni się...” > ; Tak samo > jak minie szum wokół tematu, w którym nie widzę nic zdrożnego i godnego aż > takiej uwagi, jaką jej się poświęca. ZGADZAM SIE, DODAM TYLKO ZE PAN JACHIM, JAK CZESTO MU SIE ZDARZA MIAŁ GORSZY DZIEN I KLASY ZNÓW MU ZABRAKŁO, A SZKODA BO DRUGIM NACZELNYM gw MOZNA BY SPODZIEWAĆ SIE CZEGOŚ WIĘCEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Pokemony a Lokomotywa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.01, 00:29 Dlaczego GW klamie????? Zmienia wypowiedz pani z rady osiedla????? Cytuje mamk ktura byla na imprezie zorganizowanej przez Klub lokomotywa inie wspomina o tym???? Na kturej imprezie "NA WALACH,W PARKU "obowiazuje zakaz palenia????? A na sali palili chyba dorosli????? Co do palaczy w WC prosze odwiedzic jakakolwiek szkole Panie REDAIKTORZE wiecej prwwdy. Prosze o ODPOWIEDZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Re: Pokemony a Lokomotywa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 08:20 Bylam z dzieckiem na zabawie z Pokemonami w Lokomotywie i musze powiedziec, ze samo miejsce mi sie podoba.Moglam bezpiecznie puscic corke, a sama obserwowac wszystko z antrsoli. Czy na Jasnych Bloniach byloby to mozliwe?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Poprosze o wyjasnienie... IP: 213.77.91.* 04.06.01, 17:03 lokomotywa. cos tam wiem, ale do jasnej ciasnej co to sa te Pokemony? Moze mi ktos wyjasnic? Nie mam czasu ani checi na TV, a nie bardzo wiem o jakich grach i modzie jest mowa? Czemu wszyscy dostali swira na tym punktcie? :) Ktos powiedzial powyzej, ze jejgo tata porownal to do Zalogi Dżi. Czy to mozliwe aby wokol kreskówki bylo tyle zamieszania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHRIS Re: Poprosze o wyjasnienie... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 08:39 Gość portalu: kuku napisał(a): > lokomotywa. cos tam wiem, ale do jasnej ciasnej co to sa te Pokemony? > Moze mi ktos wyjasnic? Nie mam czasu ani checi na TV, a nie bardzo wiem o > jakich grach i modzie jest mowa? Czemu wszyscy dostali swira na tym punktcie? : > ) > Ktos powiedzial powyzej, ze jejgo tata porownal to do Zalogi Dżi. Czy to > mozliwe aby wokol kreskówki bylo tyle zamieszania? TO NIE JEST TAKA ZWYKLA KRESKOWKA, TO PIERWSZA BAJKA KTORA ZOSTALA DOPRACOWANA DO PERFEKCJI NIE TYLKO POD WZGLEDEM GRAFICZNYM, CZY DZWIEKOWYM (TAK JAK BAJKI DISNEY'A) ALE ROWNIEZ ZOSTALA ZNAKOMICIE SPRZEDANA - TO MAJSTERSZTYK MARKETINGU. NIE MA NA SWIECIE DZIECIAKA, KTORY BY NIE ZNAL SLOWA POKEMON, MALO TEZ O TAKICH RODZICOW I WLASCIWIE O TO CALA AFERA... Odpowiedz Link Zgłoś
kuku Re: Dzieki za wyjasnienie........ 05.06.01, 09:08 Tak sadzilem, ale gdzies gleboko mialem nadzieje ze to faktycznie cos "inspirujacego" dzieciaki.... jak widac wszystko mozna sprzedac, Britney S., Pokemony, cokolwiek...... Gratulacje dla szefów promocji i PR tej firmy, co to wpadał na pomysł produkcji tego! Milego dzionka wszytkim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SŁAWNY Re: Pokemony a Lokomotywa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 09:32 Ja Marcin Górka, zdrowy na ciele niekoniecznie na umyśle, czepiam się jak pijany płotu tego tematu, bo może ktoś mnie zauważy, bo niczego tak nie pragnę jak sławy, no chyba tylko tego, żeby lizać tyłek vice naczelnemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAULA Re: Pokemony a Lokomotywa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 21:06 Gość portalu: SŁAWNY napisał(a): > Ja Marcin Górka, zdrowy na ciele niekoniecznie na umyśle, czepiam się jak > pijany płotu tego tematu, bo może ktoś mnie zauważy, bo niczego tak nie pragnę > jak sławy, no chyba tylko tego, żeby lizać tyłek vice naczelnemu. CZYZBYS BYL TYM DUPKIEM OD ARTYKULOW O POKEMANIAKACH?1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZCZERY Re: ad sławnego Górki IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 21:17 Ciekawe, czym sie skonczy lizanie tyłka vice GW, po zwyciestwie klanu Sawki w mistrzostwach Ligi Pokemon. Czasami Sława trwa krótko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Pokemony a Lokomotywa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 10:38 Bylem na dniu dziecka w klubie Lokomotywa i mialem szostke dzieci pod opieką; własne , brata i przyjaciela. Musze powiedziec, ze pierwszy raz moglem naprawde swobodnie usiasc, zamowic kawe i patrzec w sufit. Dzieci byly bezpieczne i zagrozenia yu opisywane sa wyssane z palca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacper Re: the end IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 17:34 czas chyba zamknac ten temat, swoje 5 minut juz mial... Odpowiedz Link Zgłoś