Dodaj do ulubionych

Piast Szczecin - SMS Sosnowiec 3:0

IP: *.pl 19.03.05, 06:59
Gratulacje dla całej ekipy Piasta :) No to szykują się transfery na
ekstraklasę, a i średnia wzrostu w Piascie podskoczy :) A tak przy okazji,
Panie Prezesie, to Agnieszka Bednarek ma nie 179 cm wzrostu, ale jak na
środkową przystało 186 cm !!!! No i młoda rozgrywająca się przyda, bo
wspaniała Irina Archangielska wygrywa na luzie z przeciwniczkami, ale ze
zdrowiem nie wygra - patrz Białystok :(. Ona powinna zasiąść u boku Taczały
na fotelu trenerskim :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ikf Re: Piast Szczecin - SMS Sosnowiec 3:0 IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 19.03.05, 08:19
      ikf to najlepsze studia w polsce! dziewczyny beda bardzo zadowolone:)
      • Gość: Terri Re: Piast Szczecin - SMS Sosnowiec 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 10:38
        Brawo dziewczyny a zwłaszcza Kasia Bury, która wczoraj błyszczala i Kinga
        Kasprzak. Trzymam kciuki powodzenia ;)))
    • Gość: regi Re: Piast Szczecin - SMS Sosnowiec 3:0 IP: 217.153.73.* 19.03.05, 17:32
      WOJTKU TAK SIE SKLADA ZE WZROST W SIATKOWCE TO NIE WSZYSTKO!!!MOZE I TA
      BEDNAREK MA 186CM WZROSTU ALE PRZY NASZYCH SRODKOWYCH WE WCZORAJSZYM MECZU
      WYGLADALA NA BARDZO MALA SIATKARECZKE!!NASZEJ MARLENCE BEDZIE MOGLA PIŁECZKI
      PODAWAĆ.ARCHANGIELSKAJA NATOMIAST NIECH IDZIE NA EMERYTURĘ,NAWET 16-LATKA
      LEPIEJ ROZGRYWA WCZORAJ DAŁA POPIS!!MOŻE KTOŚ Z SALPSU JĄ WEŻMIE??
      • Gość: misiu Re: Piast Szczecin - SMS Sosnowiec 3:0 IP: 195.117.218.* 20.03.05, 10:00
        regi - nic nie wiesz o siatkówce
    • Gość: fazi Re: Piast Szczecin - SMS Sosnowiec 3:0 IP: 217.153.73.* 19.03.05, 18:40
      hmm,zastanawia mnie jak można wzmacniać zespół który ma grać w ekstraklasie,
      zawodniczkami zespołu, który zajmuje jedno z ostatnich miejsc w serii B !!!!???
      może dać szansę gry zawodniczkom, które wprowadzą Piasta do serii A i wzmocnić
      je jedną lub dwoma zawodniczkami z "wyższej półki".
    • Gość: Teo Re: Piast Szczecin - SMS Sosnowiec 3:0 IP: 217.153.73.* 19.03.05, 20:54
      Oj Wojtuś Wojtus!!!Widzę kolego że znasz sie na siatkówce tak jak ja na
      dorożkarstwie w Cinach!!!Pamiętaj, że wzrost to nie wszystko!!!Liczy się
      dynamika, szybkość, zwinność , wytrzymałość a wzrost to tylko jedne z licznych
      dodatków mogących być dodatkowym atutem!Myślę , że na Twoim obecnym etapie
      pisanie komentarzy do gazety "BRAVO" to max!!!Pozdrowionka.
      • Gość: fiki Re: Piast Szczecin - SMS Sosnowiec 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 22:46
        dziewczynki poza kasprzak i kuchczynska szykowac sie do 2 ligi nadchodzi silna
        zmiana z sms ktora w 1 lidze do zwyciestwa poprowadzi taczala z archangielska
        • Gość: miki Re: Piast Szczecin - SMS Sosnowiec 3:0 IP: 217.153.73.* 20.03.05, 12:59
          Fiki zamiana 4 dziewczyn z pierwszego miejsca na czwórkę z z miejsca z dołu
          tabeli!!!!!!!!Gościu Ty wiesz co to jest wzmocnienie?Zostawiłeś aż dwie
          dziewczyny z składu PIASTA a reszta na boisku to statystki?Jak Archangielska ma
          byc tak dobrym trenerem jak rozgrywa to lepiej niechz godnością zakończy swoją
          karierę!!
    • Gość: misiu Re: Piast Szczecin - SMS Sosnowiec 3:0 IP: 195.117.218.* 20.03.05, 08:55
      "Rozmawialiśmy z rodzicami zawodniczek i oni wyrażają zgodę, aby dziewczyny
      studiowały w Szczecinie - mówi Adam Kulbiej, prezes Piasta." - ta informacja
      jest nieprawdziwa , nitk nie rozawial z rodzicami ani zawodniczkami.
    • Gość: wojtek Re: Piast Szczecin - SMS Sosnowiec 3:0 IP: *.pl 20.03.05, 18:52
      Na siatkówce znam się rzeczywiście mniej niż średnio, ale za to doskonale znam
      się na pieniądzach :) Za kasę wyłożoną na trzy juniorki z SMS-u można kupić co
      najwyżej jedną "dorosłą" (albo przekwitłą) gwiazdę I ligi serii B kobiet. Wybór
      należy do kasjera klubu :) A każdy klubowy kasjer kupuje w "Media-Markt" :).
      Wracając do siatkówki. Fakt, że SMS dołuje w tabeli, znaczy że zespół gra
      słabo. A siatkówka to gra zespołowa. Zespół stanowią zawodniczki, trenerzy,
      działacze, pieniądze i organizacja. Z tych dwóch meczy w sezonie z udziałem
      SMS, które widziałem, wiem tylko jedno, napewno tym dziewczynom nie brakuje
      umiejętności, kondycji i chęci do gry (każda z nich trenuje siatkówkę 8-10 lat,
      są wybrane z całej Polski przez fachowców). Czego brakuje tej drużynie nie
      wiem. W ubiegłym roku prawie ten sam skład (tylko chyba z innym trenerem)
      zakończył IB na bodajże 4 miejscu. Tak więc brakuje tam czegoś innego, np. na
      www.siatka.org opisano dość szeroko jak SMS oddał mecz walkowerem Skrze
      Bełchatów (podobno komuś się kartki w kalendarzu skleiły czy bus nawalił tuż
      przed wyjazdem), no comments.
      • Gość: dziwne Re: Piast Szczecin - SMS Sosnowiec 3:0 IP: 217.153.73.* 20.03.05, 19:26
        wojtku to co piszesz jest bardzo dziwne??jak mogłeś widzieć dwa mecze w tym
        sezonie w wykonaniu drużyny SMS-u??????może Ty jesteś menagerem tych młodych
        dziewczyn i bardzo zależy Ci żeby je gdzieś wcisnąć!!apropos drużyna SMS nigdy
        nie miała tak słabego rocznika!!!a to co tyczy sie gry lepiej jedną ale co
        będzie mogła pomóc drużynie a nie pięć na ławkę!!!policz ile taka młoda
        kosztujeone nie maja kart na ręke cennik możesz znależć na str PZPS!!
        • Gość: wojtek Re: Piast Szczecin - SMS Sosnowiec 3:0 IP: *.pl 20.03.05, 20:41
          Niestety nie jestem menedżerem SMS :( Raz widziałem przypadkowo mecz w Łodzi ze
          Startem (troche sie jezdzi po Polsce) no i raz w Szczecinie. A zwyczajnie mi
          ich żal: nie mają swoich kibiców i nawet na ich mecze w Sosnowcu przychodzi
          najwyżej 30 osób (z czego połowa to koleżanki ze szkoły - informacja z
          www.sportowefakty.pl), klub to nie klub tylko szkoła :( Rocznik może i nie
          najsilniejszy, ale jak już pisałem, wcześniej ktoś te dziewczyny wybrał i pare
          lat szkolił.
          Cennika zawodników na stronie PZPS nigdy nie było, nie ma i nigdy nie bedzie.
          Kasjer nie pozwoli !!! A PZPS ma najgorsza strone internetowa ze wszystkich
          związków ogólnopolskich :( Przy okazji zapytam, czy Piast ma swoją strone www,
          bo amatorzy z ALPS mają ?
    • Gość: grudi Re: STRONA Piasta Szczecin IP: *.teleton.pl 20.03.05, 21:15
      Strona internetowa PIASTA SZCZECIN będzie uruchomiona za ok. 2 tygodnie.
      Jesteśmy w trakcie załatwiania formalności. Mam nadzieję, że będę w stanie
      zaprosić wszystkich na stronę już przed ostatnim meczem z TPS Rumia 9-go
      kwietnia.
    • Gość: gaywer Re: Piast Szczecin - SMS Sosnowiec 3:0 IP: *.pl / 195.117.208.* 22.03.05, 10:06
      Jak znam życie do Piasta dojdą jakies ofermy które juz nigdzie sie nie załapią
      (ale pompa bedzie jak w Pogoni z brazylijczykami) Czytałem ze wypowiedzi
      prezesa odnośnie rozmów z rodzicami i zawodniczkami są nieprawdziwe i bym sie
      nie zdziwił w tym klubie to standard .Mam nadzieje ze zostaną te które awans
      wywalczą i pokażą ze potrafią grac na jeszcze wyższym poziomie. Przydałby sie
      bardziej rozgarnięty trener , działacze jak przestaną "mijać sie z
      rzeczywistością " chyba to ogarną ,dziewczyny wiedza ze seria A to szansa na
      promocje i beda walczyc .Powodzenia
      • Gość: kibic Re: Piast Szczecin - SMS Sosnowiec 3:0 IP: 212.14.38.* 22.03.05, 12:50
        Trener zachował sie bardzo nieodpowiedzialnie (brak profesjonalizmu),
        oglaszając przed końcem rozgrywek ligowych zakup nowych zawodniczek. Wypowiedzi
        jego świadczą o tym, że zupełnie niedocenia tych zawodniczek, które kosztem
        swojego zdrowia, czasu,szkoły poświęciły bardzo wiele na to aby zespół znalazł
        się tak wysoko w ligowych rozgrywkach. Bardziej się martwi przyszlością
        dziewczyn z Sosnowca niż ze Szczecina. Czy Pan panie trenerze nie ma w swojej
        drużynie zawodniczek, które zdają maturę, które wybierają się na studia, a może
        chcą założyć rodzinę? A jak zawodniczki przegrają ostatnie mecze to jak będzie?
        Jak się przekonaliśmy na naszej drużynie pogoni zakup zawodników niczego nie
        załatwi? Trenerzy Pogoni niech się przejdą na amatorską ligę piłki noznej tam
        znajdą talenty, młodych chętnych chłopaków i to również polecam trenerowi
        Piasta. Panie trenerze za pana plecami jest Chemik Police, są dziewczyny z
        innych mlodszych drużyn, które mają nie mniej talentu niż dziewczyny z
        Sosnowca - one tylko urosły. Nigdy nie słyszeliśmy, aby drużyna SMS-u , a
        bierze udział i w turniejach iędzynarodowych odegrała jakąś rolę. Sama Kinga
        Kasprzyk wypowiedziała się w Kronice, że chce o tej przygodzie zapomnieć. Bo
        też o niej w tym składzie nic nie było słychac. Żeby błysneła talentem. Widać
        wieć że wzrost to nie wszystko. To są tylko duże dziewczyny. Całą czarna robotę
        wykonują te sprytne z polotem i ogromna wolą walki dziewczyny. Nasze
        szczecinianki. I my kibice właśnie je chcemy podziwiać na parkietach piłki
        siatkowej. Trochę rozwagi.
        • Gość: piłkarz Re: Piast Szczecin - SMS Sosnowiec 3:0 IP: *.pomorzany.v.pl 23.03.05, 00:36
          Panie Trenerze: po transfery do amatorskiej ligi piłki nożnej! tam są być może
          małe dziewczyny, ale sprytne! "Trochę rozwagi" Panie Trenerze!
        • Gość: kibic I Re: Piast Szczecin - SMS Sosnowiec 3:0 IP: 195.117.218.* 23.03.05, 21:06
          zycze dziewczyna jak najlepiej , ale utrzymaja sie maksymalnie jeden sezon w
          serii A
          bo bez wmocnienia obecnego skladu nie ma szans na wiecej, badzmy realistami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka