Dodaj do ulubionych

Hej STUDENT1 obraziłeś sie na nas?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 10:56
Taka ważna dyskusja o liscie Pani,
i w ogóle o partyjnosciach...
a Ciebie nie ma!

Jak co to przepraszam, za te moje grypsere - jak pisałeś!

Hej, dawaj przywal mi albo komuś!
Hej, przeciez my tylko nicki i to tylko taka zabawa!
Obserwuj wątek
    • xyz-xyz Re: Hej STUDENT1 obraziłeś sie na nas? 21.03.05, 11:03
      Studen chyba nie może, bo zdarł gardziołko na meczu. Zimno było a student nie
      był ubrany odpowiednio do aury. Lepiej już ubrana (cieplej) była MJW.
      Długowłosy i brodaty student miał tylko dość lekką kurtkę i na dodatek
      niezapiętą;)
      • tuner Re: Hej STUDENT1 obraziłeś sie na nas? 21.03.05, 11:04
        Student milczy, bo sie przestraszył, że mu Zienkiewicz po mordzie da!
        • Gość: Antyknajak Re: Preferencje Jacka Z. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 11:19
          Jacek i owszem kawał chłopa jest ale zdecydowanie preferuje rozmowę i
          argumentację nawet w ostrej, dynamicznej formie.
          • Gość: Karolkiewicz. Student-odwazny inaczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 11:25
            Proponuje uważniej czytac wpisy na forum. Student najpierw przyjał wyzwanie, a
            potem stchórzył. teraz udaje, że go nie ma czekając aż wszyscy zapomna. Pewnie
            za jakis czas pojawi sie, jakby nigdy nic.
            • Gość: bystry-jak-h2owklo Re: Student-odwazny inaczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 14:22
              albo zmieni nick na Karolkiewicz
              • Gość: Karolkiewicz. Re: Student-odwazny inaczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 14:28
                Fakt, to w jego stylu.
        • jacek.zienkiewicz Re: Hej STUDENT1 obraziłeś sie na nas? 21.03.05, 22:46
          Bez przesady! Słabszych i młodszych nie bije! A w zasadzie to w ogóle nikogo nie
          bije. :-)
          Pozdrawiam
          JZ
    • Gość: TNT Re: Hej STUDENT1 obraziłeś sie na nas? IP: 212.160.165.* 21.03.05, 16:12
      a co to za persona ten student?
      • Gość: andreas Re: Hej STUDENT1 obraziłeś sie na nas? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.05, 16:26
        to taka postać, czy raczej nick
        specyficzny i bardzo utozsamiany z partyjnoscia Od Nowa...
        bardzo wszystkich atakuje
        i dośc lapidarnie acz ostro i personalnie bardzo komentuje,
        oczywiscie zawsze pro Od Nowie! i jej szefostwu...
        nie wiem czy dobrze okresliłem?

Mnie akurat nie lubi,
        a raczej jak pisze nie rozumie mojej grypsery...
        wiec moze nie jestem zbyt obiektywny w opisie tego nicka
        • Gość: Marian Paździoch Re: Hej STUDENT1 obraziłeś sie na nas? IP: 62.69.200.* 21.03.05, 21:06
          pewnie se pojechał gdzieś, może za granice. do irlandii albo na ukraine?

mp
        • Gość: TNT Re: Hej STUDENT1 obraziłeś sie na nas? IP: 212.160.165.* 25.03.05, 14:55
          dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz - jestem nowa na forum i dobrze wiedziec z
          kim sie rozmawia. A ty jakie ugrupowanie reprezentujesz?
          • Gość: andreas hm ja? jakie ugrupowanie? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.05, 15:59
            miło witac nową!
            Jakie pytasz ugrupowanie ja?
            Hm, formalnie nie należę nigdzie,
            znaczy do stowrzyszenia sportowego tylko jednego!
            Nie utozsamiam się z zadnym ugrupowaniem politycznym!
            Byc moze jakieś jest zbiezne z moimi pogladami,
            ale raczej watpię...

Chciałbym napisać, że repezentuje czy prezentuje
            zdrowy rozsadek - ale to bym mocno przesadził,
            choć bym chciał zeby tak było! Staram się.

Chyba reprezentuje tylko moje poglady!
            Nie nicka, tylko moje prawdziwe!
            Nie odgrywam tu pod nickiem jakiejs postaci,
            takie sa moje nieokrzesane mysli...

A TY?
            • Gość: TNT Re: hm ja? jakie ugrupowanie? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.05, 18:25
              andreas - jestem niezalezna osoba publiczna... nie sympatyzuje obecnie z zadna
              partia... gdyz nie widze na rynku politycznym krzty przyzwoitosci - moze
              zalozymy PARTIE ZDROWOROZSADKOWYCH?:-))
              • Gość: TNT Re: hm ja? jakie ugrupowanie? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.05, 18:08
                no i chyba andreas nie chce zakladac nowej partii....:-( trudno:-))
    • Gość: mamoniowa Re: Hej STUDENT1 obraziłeś sie na nas? IP: 62.69.200.* 21.03.05, 21:17
      nie wywoluj wilka z lasu :-)
    • student1 Re: Hej STUDENT1 obraziłeś sie na nas? 21.03.05, 21:57
      jak mi miło że brakuje wam moich wpisow
      wrociłem
      zrelaksowany
      wyjeżdzony
      opity piwskiem
      obżarty
      narty to jest to
      polecam wszystkim frustratom forumowym mały wypad na przedłużony łykend
      jutro startuję z komentarzami
      dzisiaj muszę odpocząć po odpoczynku
      • Gość: mamoniowa Re: Hej STUDENT1 obraziłeś sie na nas? IP: 62.69.200.* 21.03.05, 22:10
        Gdzie szusowales ?
        • Gość: Marian Paździoch Re: Hej STUDENT1 obraziłeś sie na nas? IP: 62.69.200.* 21.03.05, 22:21
          nie męcz go, daj mu wytrzeźwieć, wiem jak to boli.
          mp
          • Gość: mamoniowa Re: Hej STUDENT1 obraziłeś sie na nas? IP: 62.69.200.* 21.03.05, 22:28
            samo pijanstwo akurat nie boli. Boli dopiero pozniej. Takze nie dajac mu
            wytrzezwiec, jakby nie bylo, wyswiadczam mu przysluge.
            • Gość: Marian Paździoch Re: Hej STUDENT1 obraziłeś sie na nas? IP: 62.69.200.* 21.03.05, 22:49
              no, nie wiem. pisał, że opity piwskiem jest, czyli wczorajszy.
              teraz odparowuje a to boli. znam to uczucie bardzo dobrze.
              zlituj sie mamoniowa student też człowiek, choć jeszcze nie 'herbatnik'
              mp
              • Gość: mamoniowa Re: Hej STUDENT1 obraziłeś sie na nas? IP: 62.69.200.* 21.03.05, 22:53
                myslisz, ze ja nie znam ?Co prawda teraz nie dopuszczam do sytuacji typu " o
                jeden most za daleko", ale drzewiej, w studenckich czasach roznie bywalo....
                Niech zatem student spi snem sprawiedliwego.
                • Gość: Marian Paździoch Re: Hej STUDENT1 obraziłeś sie na nas? IP: 62.69.200.* 21.03.05, 23:06
                  powiem krótko. należy mu się, odpoczynek i już. dobrze, że nawet JZ mu
                  przebaczył.
                  jak sie obudzi, to nie to, że nie bedzie miał kogo w morde lać, ale nawet
                  wyzywać. bedzie mu się zdawało, że jeszcze się nie obudził.

mp
                  • jacek.zienkiewicz Re: Hej STUDENT1 obraziłeś sie na nas? 21.03.05, 23:12
                    Alez Marianie, ja nie mam Studentowi czego wybaczać. Trudno się obrażać na
                    niego, bo nieczęsto można w pełni poważnie traktować to co napisze. A sprawa z
                    boksem była inicjatywą Studenta!
                    Pozdrawiam
                    JZ
                    • Gość: mamoniowa Re: Hej STUDENT1 obraziłeś sie na nas? IP: 62.69.200.* 21.03.05, 23:21
                      O rany!!! Moze ostatni oscarowy film tak go zainspirowal ?
                      • jacek.zienkiewicz Re: Hej STUDENT1 obraziłeś sie na nas? 21.03.05, 23:28
                        To kolejny Rocky dostał Oskara? Mamoniowa niezalewaj?!
                        JZ
                        • Gość: mamoniowa Re: Hej STUDENT1 obraziłeś sie na nas? IP: 62.69.200.* 21.03.05, 23:34
                          O przepraszam, zalany to jest student (wedlug MP )
                          • jacek.zienkiewicz Re: Hej STUDENT1 obraziłeś sie na nas? 21.03.05, 23:40
                            O'k cofam nie zalewaj. Zamieniam na nie ściemniaj. Ale co z tym rocky'm i Oskarem?
                            JZ
                            • Gość: mamoniowa Re: Hej STUDENT1 obraziłeś sie na nas? IP: 62.69.200.* 21.03.05, 23:51
                              Alez ja nie sciemniam. Co ty mi tu imputujesz , hę ? Pomyslalam jedynie o
                              filmie "Million dollar baby"
                              • jacek.zienkiewicz Re: Hej STUDENT1 obraziłeś sie na nas? 21.03.05, 23:53
                                A to przepraszam, nie jestem zorientowany. Tego filmu nie widziałem
                                Pozdrawiam
                                JZ
                                • Gość: andreas Re: Hej STUDENT1 obraziłeś sie na nas? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 23:55
                                  po polskiemu to "Za wszelka cene"
                                  • jacek.zienkiewicz Re: Hej STUDENT1 obraziłeś sie na nas? 21.03.05, 23:57
                                    Myślę że do Studenta bardziej pasuje "Nie ma mocnych"
                                    JZ
                                    • Gość: mamoniowa Re: Hej STUDENT1 obraziłeś sie na nas? IP: 62.69.200.* 21.03.05, 23:59
                                      alez on "za wszelka cene " stara die dowiesc swoich racji
                              • Gość: andreas a może IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 23:54
                                a może bardziej będzie tu "Zatańcz ze mną"...
                                no to zalezy, z kim?
                                • jacek.zienkiewicz Re: a może 21.03.05, 23:55
                                  Kurczę też nie widziałem.
                                  JZ
                                  • Gość: mamoniowa Re: a może IP: 62.69.200.* 21.03.05, 23:58
                                    "Garden State", moze ten kojarzysz ?Mnie sie podobal.
                                    • jacek.zienkiewicz Re: a może 21.03.05, 23:59
                                      Niestety. Rzadko chodzę do kina bo nie bardzo mam kiedy. A na kino to trzeba 3
                                      godziny poświęcić i to "ciurkiem".
                                      Ale spróbuje nadrobić zaległości i trochę sie odchamić.
                                      Pozdrawiam
                                      JZ
                                      • Gość: mamoniowa Re: a może IP: 62.69.200.* 22.03.05, 00:02
                                        jakie kino ? :-)
                                        • jacek.zienkiewicz Re: a może 22.03.05, 00:04
                                          Takie normalne z filmami. Nie miałem na myśli Wiadomości ani relacji z Komisji
                                          Śledczych. :-)
                                          JZ
                                          • Gość: mamoniowa Re: a może IP: 62.69.200.* 22.03.05, 00:07
                                            oczywiscie, tyle, ze usilowalam zasugerowac inny sposob zapoznawania sie z
                                            nowosciami kinowymi, mianowicie w domowym zaciszu.
                                            • jacek.zienkiewicz Re: a może 22.03.05, 00:17
                                              No można, ale to nie to samo. W kinie inaczej się ogląda, jest inna atmosfera
                                              (o ile to nie multikino, w którym tylko źrą i siorbią, brrr). Ale są jeszcze
                                              stare dobre kina z tradycja i dobrym repertuarem. Ja z tych co jeszcze traktują
                                              kino jako światynię sztuki. A w domu to tak czy siak telewizja.
                                              Pozdrawiam
                                              JZ
                                    • Gość: andreas a do wszystkich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 00:00
                                      do wszystkich naszych politykierów u władzy, to pasuje
                                      "Ogrodnik"...
                    • Gość: Marian Paździoch Re: Hej STUDENT1 obraziłeś sie na nas? IP: 62.69.200.* 22.03.05, 07:32
                      tak czy owak jacku, myślę że to pani wiosna ma taki pozytywny wpływ na
                      nastroje, pozytywne myślenie, i życzliwość wszystkich forumowiczów tego wątku.
                      pozdrawiam serdecznie! mp
                      • Gość: Antyknajak Re: a pticy pajut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 07:35
                        pani wiosna ma taki pozytywny wpływ na
                        > nastroje, pozytywne myślenie, i życzliwość wszystkich forumowiczów tego wątku.
                        > pozdrawiam serdecznie! mp

O kurcze. Jak obecność w tym wątku jest dowodem na życzliwośc to natychmiast
                        się wpisuję.
                        Z wiosennym pozdrowieniem
                        Antyknajak
                        • Gość: Karolkiewicz. Re: a pticy pajut, szto student tchórz nastojaszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 10:30
                          Tak czy siak Student okazał się tchórzem Najpierwstraszył, że "da po mordzie",
                          gdy spotkał się z człowiekiem, który powiedział "ok, gdzie i kiedy" najpierw
                          odgrażał się, a w końcu uciekł i udaje, że nie ma sprawy. Mocny tylko w gębie,
                          ot co!
                          • anamar Re: a pticy pajut, szto student tchórz nastojaszc 22.03.05, 11:41
                            jak to mówią,krowa,która głośno ryczy,mało mleka daje...
                          • jacek.zienkiewicz Re: a pticy pajut, szto student tchórz nastojaszc 22.03.05, 18:39
                            No, że nie chciał się lać to rozumiem, ale czemu zamilkł i nawet nie
                            odpowiedział ani na Forum, ani na maila, ani nie skorzystał z podanego numeru
                            telefonu to nie rozumiem.
                            Mógł bardziej dyplomatycznie zamknąć sprawę.
                            Pozdrawiam
                            JZ
                            • anamar Re: a pticy pajut, szto student tchórz nastojaszc 23.03.05, 11:32
                              jak to czemu?bo stchórzył!a tak się odgrażał...
                              • jacek.zienkiewicz Re: a pticy pajut, szto student tchórz nastojaszc 25.03.05, 01:32
                                Ale na Forum się pojawił, przy czym do moich wypowiedzi nie ma już żadnych
                                zastrzeżeń, więc może masz rację. Ale chyba nie wziął tego "wyzwania" na serio.
                                Pozdrawiam
                                JZ
                                • student1 Re: a pticy pajut, szto student tchórz nastojaszc 25.03.05, 08:33
                                  wirtualny student1 ustalił wirtualne spotkanie w wirtualnej przestrzeni z
                                  realnym jackiem zienkiewiczem
                                  a następnie obił go
                                  oczywiście wirualnie
                                  wirualną ręką studenta1 realny jacek zienkiewicz będzie obrywał często
                                  bo tak to jest z realnymi postaciami w wirtualnym świecie
                                  a wirualnemu studentowi1 to realny pan jacek zienkiewicz może to co majster
                                  kazał zapisać Jasiowi
                                  oczywiście wirtualnie
                                  • anamar Re: a pticy pajut, szto student tchórz nastojaszc 25.03.05, 10:13
                                    student1 napisał:

> wirtualny student1 ustalił wirtualne spotkanie w
                                    wirtualnej .....................................................................
                                    .......itp,itd...a prawda jest taka,że jesteś studencie POSPOLITYM TCHÓRZEM!
                                  • Gość: andreas uwaga grypsuje do studenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 10:20
                                    Student1 wiesz to... prawda, że wiesz...
                                    Ty nie jestes wirtualny - wiesz to?
                                    Zbyt jestes identyfikowalny na tym forum!
                                    Byc może przez to zamilkłeś, bo taki swobodny nick wirtualny,
                                    ale tak bardzo identyfikowalny - moze narobic wiecej szkody,
                                    swoim ulubieńcom, więcej szkody, niz mysli, że robi im przysługę!
                                    • anamar Re: uwaga grypsuje do studenta 25.03.05, 14:36
                                      Gość portalu: andreas napisał(a):

> ale tak bardzo identyfikowalny - moze narobic wiecej szkody,
                                      > swoim ulubieńcom, więcej szkody, niz mysli, że robi im przysługę!
                                      ................................................................................
                                      ...łojoj!święte słowa...
                                      • absztyfikant Re: uwaga grypsuje do studenta 25.03.05, 14:37
                                        Na psychiatre chyba juz za pozno?:)
                                  • jacek.zienkiewicz Re: a pticy pajut, szto student tchórz nastojaszc 25.03.05, 14:02
                                    Wirtualny Studencie1
                                    Jeżeli nawiązujesz do Kabaretu Dudek to zapomniałeś dodać że większość tego co
                                    piszesz należy podkreślić "wężykiem", a sam czasami zachowujesz się
                                    jak "kelner". Ale przyznać Ci trzeba, że antagonistom Od Nowy przeciwstawiasz
                                    się siłom i godnościom osobistom.
                                    Pozdrawiam
                                    JZ
                                    • Gość: Marian Paździoch Re: a pticy pajut, szto student tchórz nastojaszc IP: 62.69.200.* 25.03.05, 14:44
                                      jako ciekawostke zawodowe se to zapisz, student!

pozdrawiam serdecznie świątecznie! mp
                      • jacek.zienkiewicz Re: Hej STUDENT1 obraziłeś sie na nas? 22.03.05, 18:36
                        Ano Marian na pewno. Po taaaakiej dłuuuugiej zimie jak słonko podgrzało
                        ociupinkę to i humor lepszy, i kobiety ładniejsze, i czerwone mniej w oczy
                        kłuje, a i czarne tak bardzo nie drażni. Jednak aby zachować dobry nastrój i
                        życzliwość nie można czytać gazet i oglądać lub słuchać jakichkolwiek
                        wiadomości.
                        Pozdrowionka
                        JZ
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka