Dodaj do ulubionych

PROKURATOR GENERALNY POLSKI bada.......

IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 17.06.02, 18:13
Prokuratura bada konta i majatek "mafi" z Pruszkowa oraz innych miast Polski.
Szanowny Prokuratorze prosze o zbadanie kont i majatku bylych i obecnych
urzednikow z miasta Szczecina.
Zachodzi duze prawdopodobienstwo nielegalnego wejscia w posiadanie duzych kwot
pieniedzy jak rowniez majatku trwalego oraz ruchomego przez urzednikow ze
Szczecina.
Spoleczenstwo naszego miasta pamieta ich jako przecietnych obywateli a nawet
takich ktorzy w dziurawych lapciach chodzili.
Obecnie ci przedstawiciele coraz bardziej ubogiego Szczecina posiadaja
majatek wielokrotnie przekraczajacy ich legalne dochody.
Czesto panie prokuratorze wdarli sie tak mocno i gleboko w struktury wladz
miasta Szczecina ,oraz powiazani sa takimi ukladami ,ze zadna mafia im nie
dorowna.
Przyszlosc naszego miasta lezy w pana rekach oraz zdecydowanym dzialaniu.
Proponuje proste rozwiazanie podsumowac majatek z roku 1989 z rokiem 2002 i
wyciagnac wnioski.
Obserwuj wątek
    • Gość: jj Re: PROKURATOR GENERALNY POLSKI bada....... IP: 195.94.211.* 17.06.02, 18:26
      Pani prokurator raczej. W Polsce minister sprawiedliwosci (obecnie Piwnik) to
      jednoczenie prokurator gen. Pomylilo Ci sie z prokuratorem krajowym......
      • Gość: Laufer 1 Szanowna Pani Prokurator proszę jeszcze o .... IP: *.xtra.pl 17.06.02, 19:11
        Pragnę uzupełnić prośbę Gryfa do Pani Prokurator o zbadanie majątku obecnych i
        byłych urzędników i polityków szczecińskich nabytych bez pokrycia w dochodach
        (PIT), o :
        - zbadanie przez Panią Prokurator żródeł róznego rodzaju pożyczek polityków i
        urzędników szczecińskich, co na świecie nazywa się popularnie "praniem
        pieniędzy", które jakoby mają sankcjonować fakt posiadania tak dużych pieniędzy.
        Wiem , że czasami pokrycie nabytego przez szczecińskiego polityka , urzędnika
        majątku ma miejsce poprzez różnego rodzaju fikcyjne pożyczki.
        Jedną z bardzo interesujących pożyczek zaprezentował zresztą (obszernie pisał o
        tym Głos Szczeciński) sam Minister i Poseł Piechota pożyczając bodajże
        200.000.zł od konsula honorowego Bangla Deszu. Pan konsul tak lubi Pana
        Ministra, że pożyczył mu tę kasę na 2 lata be żadnych odsetek.(Kto płaci
        podatek dochodowy panie Gawron?)
        W USA za taki numer zniknąłby z życia publicznego. A u nas to jawne i legal ot
        co.
        Ma również prośbę do Pana Dyrektora Izby Skarbowej, szefa Policji podatkowej i
        3 Urzędu Skarbowego :

- Kto powinien zapłacić podatek dochodowy (przypadek posła Piechoty) od
        dochodu polegającego na tym, że otrzymał nieoprocentowaną pożyczkę. W/g mojego
        stanu wiedzy to pożyczkodawca czyli Minister Piechota. To on osiągnął dochód.
        Chyba, że w tym kraju oskarżać można tylko Opozycję Panie Gawron, a prawo jest
        tylko dla maluczkich. A jak Pan sądzi panie Antoni.
        • Gość: Gryf Re: Szanowna Pani Prokurator proszę jeszcze o .... IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 17.06.02, 21:10
          W kwesti formalnej - przepraszam za przejezyczenie.
          Ministrem sprawiedliwosci jest kobieta.
          Prokuratorem krajowym jest mezczyzna.
          Mysle ze pracy starczy dla obojga.
          • Gość: Gryf Re: Szanowna Pani Prokurator proszę jeszcze o .... IP: *.kobylanka.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 22:45
            Gryf - czy sadzisz, ze jakis prokurator zaglada na Forum Szczecin. Nie lepiej
            jest takie prosby kierowac bezposrednio do adresata?
            Po co piszesz kilkadziesiat watkow typu "wszyscy kradna". Przy czym na wiele z
            nich odpowiadasz sobie po chwili sam - nie tak dawno prowadziles dyskusje z
            samym soba w watku "Przebrzydala szumowino ! ! ! " - to bylo wrecz zalosne...
            • Gość: Gradus Poprzedni post nie jest autorstwa Gryfa !!! IP: *.kobylanka.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 22:48
              nie wiem czemu jako autor poprzedniego postu pojawil sie Gryf. Tak naprade to
              napisalem to ja - Gradus :). Moze Gryf ma na mnie taki wplyw, ze juz
              zapomnialem jaka mam ksywe? :).

Pozdro.
              • Gość: Gryf Re: Ten post jest autorstwa Gryfa !!! IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 17.06.02, 23:47
                Czesc Gradus to ja Gryf taka przyjalem ksywke .Gryf i koniec.
                Gryf jak na pewno wiesz to skrzyzowanie lwa i orla- to jest wlasnie Gryf.
                Gryf to rowniez symbol naszego miasta. A najbardziej znany Gryf a wlasciwie
                Gryfus kryje sie w maskotce mojego[naszego] ukochanego klubu Pogon Szczecin.
                Prosze nie przejmuj sie tak bardzo tym co piszesz ,szkoda zoladka.
                Dzieki za pozdro.To pisal Gryf do Gradusa [tez fajna ksywka].
                . Gryf
                • Gość: Gradus Re: Ten post jest autorstwa Gryfa !!! IP: *.kobylanka.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 00:30
                  Gryf i Ty mi mowisz, ze szkoda zoladka? :) Przeciez to Ty dostajesz bialej
                  goraczki (i rozstroju zoladka?) jak piszesz o polityce - przynajmniej tak to
                  wyglada jak sie czyta Twoje wypowiedzi ;)
                  Wyluzuj troche i zachowaj sily na dopingowanie Pogoni. Moze jak liga sie
                  zacznie to odpoczniesz troche od polityki.

Do zobaczenia na Twardowskiego no i moze na meczach wyjazdowych :)
                  Pozdrowienia
                  • Gość: Tomik Re: Ten post jest autorstwa Gryfa !!! IP: *.ncr.com 18.06.02, 07:25
                    Gryfu, Gradus, Panowie!! Szkoda zdrowia na politykę! :))) Piszę
                    to "jajjakobyły" lekarz:))) Prokuratorom pracy pewnie nie zabraknie długo, ale
                    w większości spraw "winnych" nie będzie, niestety. Czym innym jest coś
                    wiedzieź, lub się domyślać - czym innym udowodnić w sądzie.Kiedy startuje liga
                    by the way ?? :)))
    • skuter70 Re: PROKURATOR GENERALNY POLSKI bada....... 18.06.02, 09:19
      Gość portalu: Gryf napisał(a):
      .
      > Szanowny Prokuratorze prosze o zbadanie kont i majatku bylych i obecnych
      > urzednikow z miasta Szczecina.

szanowny Gryfie prosimy wyslac powiadomienie o przestepstwie do prokuratury a nie
      na forum bo prokuratura forum nie czyta
      • Gość: Gryf Re: PROKURATOR GENERALNY POLSKI bada....... IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 18.06.02, 18:02
        Dobrze.
      • Gość: Laufer 1 Pisać w tych tematach, które akceptuje Skuter 70 IP: *.xtra.pl 18.06.02, 21:04
        skuter70 napisał(a):

> Gość portalu: Gryf napisał(a):
        > .
        > > Szanowny Prokuratorze prosze o zbadanie kont i majatku bylych i obecnych
        > > urzednikow z miasta Szczecina.
        >
        >
        > szanowny Gryfie prosimy wyslac powiadomienie o przestepstwie do prokuratury a n
        > ie
        > na forum bo prokuratura forum nie czyta

A skąd Ty to wiesz, że Prokuratura nie czyta Forum ? Możesz odpowiedzieć?
        A może zapomniałeś dodać słówka "sądzę, że nie czyta"

Sabri Bekdas też być może nie czyta , a o Pogoni piszą
        Prezydent też być może nie czyta, a Forumowicze piszą.

W sumie wniosek Twój jest interesujący. Niech wszyscy piszą do .... a nie piszą
        na tym Forum. No, za wyjątkiem oczywiście tematów, które Ty "ukryty komuszku"
        zaakceptujesz.A może tak na Berdyczów ?

• Gość: Gradus Re: Pisać w tych tematach, które akceptuje Skuter 70 IP: *.kobylanka.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 21:29
          Oj Laufer 1 jestes nie na czasie. Bekdasa juz w Pogoni nie ma. A poza tym
          raczej nikt nie kieruje (kierowal) swoich prosb czy grozb do Bekdasa poprzez
          forum.
          • jottka Re: Pisać w tych tematach, które akceptuje Skuter 70 18.06.02, 21:42
            A poza tym skutera przecież już dawno franekkk zdemaskował! To Gonzo we własnej
            osobie :)))
          • Gość: Laufer 1 Obejrzyj Post-y z Pogonią,Gradusku i powiedz sorry IP: *.xtra.pl 18.06.02, 23:25
            Gość portalu: Gradus napisał(a):

> Oj Laufer 1 jestes nie na czasie. Bekdasa juz w Pogoni nie ma. A poza tym
            > raczej nikt nie kieruje (kierowal) swoich prosb czy grozb do Bekdasa poprzez
            > forum.
            Oj Gradus. Co ja się z Tobą mam. Chcesz argumetów , proszę:
            1. Bekdas sprzedał akcje warunkowo i nie jest to transakcja w pełni skonsumowana
            poza tym to nie o to chodziło przesledż dokładnie dyskusję.
            2. Obejrzyj Post-y z Pogonią i zauważ, że to co stwierdziłeś, że "nikt na Forum
            nie kierował swoich próśb i gróżb do Sabriego" mija się po prostu z prawdą.I to
            delikatnie pisząc.
            Jak już obejrzysz te Post-y z Pogonią, to mam nadzieję, że się zarumienisz i nie
            będziesz "wał' i powiesz sorry Laufer 1
            OK?

• Gość: Gradus Lauferku mily.... IP: *.kobylanka.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 23:53
              Mily Lauferku. Jesli piszesz cudzyslow to znaczy, ze mnie cytujesz. Wiec
              sprawdz czy zacytowales mnie dokladnie. I teraz chyba ty Lauferku sie
              powinienes zarumienic. Zauwaz, ze dodalem slowo "raczej" przed tym co Ty
              zacytowales. Nie mam zamiaru Ciebie za nic przepraszac. A juz szczegolnie
              Ciebie. Mozesz mnie wyzywac od komunistow, SLDowcow i mimo, ze to dla mnie
              bylaby obelga to g. mnie to obchodzi. Lauferku masz mozg przezarty jakims
              niesamowitym jadem. Moze Ci cos w zyciu nie wyszlo i dlatego wszedzie widzisz
              zlodziejstwo i winne tych przebrzydlych "ich". Sproboj cos zmienic w naszej
              rzeczywistosci a nie ciagle tylko pier.. jakies bzdury. Kandyduj w wyborach
              samorzadowych. Przeciez jestes szlachetnym czlowiekiem wiec ludzie sie na Tobie
              poznaja. Zostan radnym Szczecina i pokaz tym wszystkim dupkom jak trzeba
              rzadzic. Bardzo bym sie ucieszyl gdybys zaprowadzil porzadek w naszym miescie.
              Przeciez Ty wiesz jak to zrobic... wiec do roboty LAUFERKU.

A co so Bekdasa to aktualnie nie ma on nic do gadania w klubie.
              • Gość: Pogodny pier.., G... i inne . Internet dotarł już na wieś! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.02, 10:18
                Gość portalu: Gradus napisał(a):

> Mily Lauferku. Jesli piszesz cudzyslow to znaczy, ze mnie cytujesz. Wiec
                > sprawdz czy zacytowales mnie dokladnie. I teraz chyba ty Lauferku sie
                > powinienes zarumienic. Zauwaz, ze dodalem slowo "raczej" przed tym co Ty
                > zacytowales. Nie mam zamiaru Ciebie za nic przepraszac. A juz szczegolnie
                > Ciebie. Mozesz mnie wyzywac od komunistow, SLDowcow i mimo, ze to dla mnie
                > bylaby obelga to g. mnie to obchodzi. Lauferku masz mozg przezarty jakims
                > niesamowitym jadem. Moze Ci cos w zyciu nie wyszlo i dlatego wszedzie widzisz
                > zlodziejstwo i winne tych przebrzydlych "ich". Sproboj cos zmienic w naszej
                > rzeczywistosci a nie ciagle tylko pier.. jakies bzdury. Kandyduj w wyborach
                > samorzadowych. Przeciez jestes szlachetnym czlowiekiem wiec ludzie sie na Tobie
                >
                > poznaja. Zostan radnym Szczecina i pokaz tym wszystkim dupkom jak trzeba
                > rzadzic. Bardzo bym sie ucieszyl gdybys zaprowadzil porzadek w naszym miescie.
                > Przeciez Ty wiesz jak to zrobic... wiec do roboty LAUFERKU.
                >
                > A co so Bekdasa to aktualnie nie ma on nic do gadania w klubie.

Pir..., g..... i inne. Stary przejdż na stronę o Pogoni. Nie spełniasz kryteriow
                cywilizacyjnych.

• skuter70 Re: pier.., G... i inne . Internet dotarł już na wieś! 19.06.02, 10:27
                  pogodny, gdyby nie wies nie mialbys chlebka swojego powszedniego

> Pir..., g..... i inne.

Szczesc Boze
                • Gość: Gradus Re: pier.., G... i inne . Internet dotarł już na wieś! IP: *.kobylanka.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 10:34
                  Pogodny myslisz, ze jak mieszkasz na Pogodnie to jestes lepszy ode mnie bo ja
                  mieszkam w Kobylance? Jestes jednak prymitywnym przyglupem.
                  A tak poza tym to nie mieszkam w Kobylance tylko na Niebuszewie. Niestety albo
                  moze na szczescie nie moglem sobie wybrac adresu jaki mi przydzielila TPSA. Na
                  szczescie bo przy okazji wylazi buractwo takich prymitywow jak Pan Pogodny.

Pozdro.
        • Gość: skuter czuje sie doceniony IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 21:50
          Gość portalu: Laufer 1 napisał(a):

> A skąd Ty to wiesz, że Prokuratura nie czyta Forum ? Możesz odpowiedzieć?
          > A może zapomniałeś dodać słówka "sądzę, że nie czyta"

ciesze sie, ze wytknales mi ten blad, na przyszlosc sie poprawie. Czlowiek uczy
          sie cale zycie.

> Sabri Bekdas też być może nie czyta , a o Pogoni piszą
          > Prezydent też być może nie czyta, a Forumowicze piszą.

jesli Gryf chce _powaznie_ zainteresowac prokurature a wydaje mi sie, ze chce, to
          niech pisze do prokuratury, jesli ja chce _poplotkowac_ o Pogoni to pisze na forum

> W sumie wniosek Twój jest interesujący. Niech wszyscy piszą do .... a nie piszą
          > na tym Forum.

A Ty uwazasz, ze lepiej odwrotnie?
          Jesli zobaczysz, ze ktos wlamuje sie do czyjegos domu to napiszesz o tym na forum
          zamiast zawiadomic policje? Na pewno i tak wlamuja sie do jakiegos komucha.

> No, za wyjątkiem oczywiście tematów, które Ty "ukryty komuszku"
          > zaakceptujesz.

chcialem jeszcze dodac, ze jestem rowniez Zydem, cyklista i Murzynem, bylem
          harcerzem, mam hemoroidy i zeza, obecnie zajmuje wysokie stanowisko w UW, ktore
          zalawil mi szwagier, kwiatow i czekoladek nie pije, tak naprawde to ja
          wykonczylem stocznie, mialem tez swoj udzial w przegranej naszej druzyny na
          mundialu.

pozdrawiam serdecznie

ps
          bylbym zapomnial: jestem rowniez pedalem

• jottka Re: czuje sie doceniony 18.06.02, 22:04
            Ale to, że jesteś gonzem, nadal usiłujesz ukryć przed okiem publiczności :((
            Jednakowoż Czuwamy :)))
          • Gość: Laufer 1 Nadajesz się na polskiego polityka IP: *.xtra.pl 18.06.02, 23:31
            >
            > chcialem jeszcze dodac, ze jestem rowniez Zydem, cyklista i Murzynem, bylem
            > harcerzem, mam hemoroidy i zeza, obecnie zajmuje wysokie stanowisko w UW, ktore

> zalawil mi szwagier, kwiatow i czekoladek nie pije, tak naprawde to ja
            > wykonczylem stocznie, mialem tez swoj udzial w przegranej naszej druzyny na
            > mundialu.

> ps
            > bylbym zapomnial: jestem rowniez pedalem
            >
            No to kariera polityczna przed Tobą. Masz prawie wszystkie cechy na polskiego
            polityka.Prawie , bo jeszcze jeżdzić autem "po pijaku" jak immunitetowi posłowie.
            A żydzi? To zbyt mądry naród aby wyrażał takie poglądy.
            Natomiast Twoja "sztuczka oratorska" jest rodem z piaskownicy.
            • skuter70 Re: Nadajesz się na polskiego polityka 19.06.02, 08:09
              Gość portalu: Laufer 1 napisał(a):

> Natomiast Twoja "sztuczka oratorska" jest rodem z piaskownicy.

czuje , ze zostaniemy przyjaciolmi

i przychylam sie do zdania Gradusa, chetnie bede na Ciebie glosowal w wyborach
              samorzadaowych

pozdrwiam
              • Gość: Tomik Re: Nadajesz się na polskiego polityka IP: *.ncr.com 19.06.02, 14:57
                Jak czytałem tę dyskusję, musiałem uważać żeby mi ktoś piachu do oczu nie
                nasypał lub nie zdzielił w łeb wiaderkiem ! :) Ale szkoda, że znowu było
                więcej ad personam niż ad rem.... I te brzydkie słowa..., w porządnej
                piaskownicy??? :))
                • skuter70 Re: Nadajesz się na polskiego polityka 19.06.02, 15:04
                  Gość portalu: Tomik napisał(a):

> Jak czytałem tę dyskusję, musiałem uważać żeby mi ktoś piachu do oczu nie
                  > nasypał lub nie zdzielił w łeb wiaderkiem ! :) Ale szkoda, że znowu było
                  > więcej ad personam niż ad rem.... I te brzydkie słowa..., w porządnej
                  > piaskownicy??? :))

kto sie lubi temn sie czubi
                  • Gość: Tomik Re: Nadajesz się na polskiego polityka IP: *.ncr.com 19.06.02, 15:39
                    Skuterku! No to ja nareszcie rozumiem... Baranek boży ze mnie i myslałem, że
                    się kłócicie :))))
    • Gość: Gryf Re: PROKURATOR GENERALNY POLSKI bada....... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.06.02, 21:54
      Gość portalu: Gryf napisał(a):

> Prokuratura bada konta i majatek "mafi" z Pruszkowa oraz innych miast Polski.
      > Szanowny Prokuratorze prosze o zbadanie kont i majatku bylych i obecnych
      > urzednikow z miasta Szczecina.
      > Zachodzi duze prawdopodobienstwo nielegalnego wejscia w posiadanie duzych kwot
      > pieniedzy jak rowniez majatku trwalego oraz ruchomego przez urzednikow ze
      > Szczecina.
      > Spoleczenstwo naszego miasta pamieta ich jako przecietnych obywateli a nawet
      > takich ktorzy w dziurawych lapciach chodzili.
      > Obecnie ci przedstawiciele coraz bardziej ubogiego Szczecina posiadaja
      > majatek wielokrotnie przekraczajacy ich legalne dochody.
      > Czesto panie prokuratorze wdarli sie tak mocno i gleboko w struktury wladz
      > miasta Szczecina ,oraz powiazani sa takimi ukladami ,ze zadna mafia im nie
      > dorowna.
      > Przyszlosc naszego miasta lezy w pana rekach oraz zdecydowanym dzialaniu.
      > Proponuje proste rozwiazanie podsumowac majatek z roku 1989 z rokiem 2002 i
      > wyciagnac wnioski.

Ale sie boja !
      Po dokladnej analizie wszystkich odpowiedzi nabralem przekonania o dokladnym
      trafieniu tego tematu.
      Musze Wam drodzy adwersarze powiedziec ze dla dobra naszego miasta musza
      nastapic aresztownia--chociazby takich urzednikow ktorzy przyjezdzali do domow
      zainteresowanych inwestowaniem poza prawem badz bez przetargow.
      Nie wspomne tu o spolce dwoch takich co rzadzili Szczecinem i robili co im sie
      zywnie podobalo a robili to tylko i wylacznie w swoim interesie majac nas
      mieszkancow po prostu gdzies.
      • Gość: rychu Re: PROKURATOR GENERALNY POLSKI bada....... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.06.02, 22:53
        Zawsze można zapytać Pana Prezydenta Dużyńskiego z jakich pieniędzy buduje
        rezydencję na kilkuhektarowym terenie nad jeziorem Binowo. Jeżeli pensja
        wiceprezydenta wynosi miesięcznie ok. 7 tys. złotych netto, to na taką
        inwestcję trzeba pracować minimum dziesięć lat , bez wydania złotówki na
        cokolwiek innego. Prosty rachunek : 7.000,00 x 12 m-cy x 10 lat = 840.000,00
        zł. Jest to kwota minimalna na wybudowanie takiej posiadłości. Jest zrozumiałe,
        że przy zmianach zarządu miasta za Jurczyka i Koćmiela - Jasiu Dużyński zawsze
        zostawał. Chłopak umie się dzielić a przy okazji zawsze prosi o pokwitowanie.
        Należałoy przypomnieć, że wszystkie dokumenty na zarząd przez 7 lat
        przygotowywał niejaki Edmund Runowicz zwany Ed - koń, który mówi. Ich wspólna
        wiedza jest bezcenna. To nie znaczy, że nieprzeliczalna, tylko tak cenna!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka