Dodaj do ulubionych

XXL i zaczepialski zrejterowali:((

25.03.05, 09:03
W Magnoli zalkoholizowali się jedynie xyz-xyz i ja_aska, choć XXL zakilnał
się, że przyjadzi, a zaczepialskiego kusiłem.
Obserwuj wątek
    • Gość: XXL Re: XXL i zaczepialski zrejterowali:(( IP: *.szczecin.pl 25.03.05, 09:04
      Ja byłem,to Was nie było(-:
      • xyz-xyz Re: XXL i zaczepialski zrejterowali:(( 25.03.05, 09:15
        A aska tak wypatrywała. Wstyd obywatelu!
        • Gość: XXL Re: XXL i zaczepialski zrejterowali:(( IP: *.szczecin.pl 25.03.05, 09:54
          Jak mówiłem,byłem,ten mały,rudy,zezowaty kurdupel co siedział przy stoliku w
          kąciku i pił mleko to ja,nie widzieliscie mnie(-;
          • Gość: TNT Re: XXL i zaczepialski zrejterowali:(( IP: 212.160.165.* 25.03.05, 10:00
            toz jestes w moim typie!
            • Gość: XXL Re: XXL i zaczepialski zrejterowali:(( IP: *.szczecin.pl 25.03.05, 10:05
              O rany nareszcie kogoś zainteresowałem!Serdeczne dzięki,chociaż ostatnio
              czytałem że na wiosnę 2005 takie kurduple...... mają mieć branie to jest trendy
              (-:
              • Gość: TNT jestem bez szans... IP: 212.160.165.* 25.03.05, 10:11
                xxl - straszne rzeczy opowiadasz... do tej pory mialam szanse tylko u takich
                jak Ty a teraz jest to typ trendy i wszystkie dlugonogie blondyny rzuca sie...
                i co ze mna???:-((
                • Gość: XXL Re: jestem bez szans... IP: *.szczecin.pl 25.03.05, 10:14
                  Spoko,spoko,blondynki nie w moim typie a długonogie to juz wogóle ,także mamy
                  szansę(-;,oboję
                  • Gość: TNT Re: jestem bez szans... IP: 212.160.165.* 25.03.05, 10:24
                    no to koniecznie musimy sie umowic na kakao - zanim zmienisz zdanie i zaczniesz
                    gustowac w pieknych kobietach:-))
                    • Gość: TNT Re: jestem bez szans... IP: 212.160.165.* 25.03.05, 11:32
                      chyba juz po ptakach... XXL zmienil zdanie... :-)))
    • zaczepialski trochę słabo kusiłeś - nawet godziny i ulicy nie 25.03.05, 10:14
      podałeś. Powiedz lepiej że chciałeś się z ja_aską umówić i mnie jako wabik wykorzystałeś a teraz się uwiarygadniasz :-)))
      • Gość: XXL Re: trochę słabo kusiłeś - nawet godziny i ulicy IP: *.szczecin.pl 25.03.05, 10:19
        Własnie,ulicy nie podał,ja w internecie najbliższy lokal Magnolia znalazłem w
        Ustroniu,zerwałem się z pracy,walnołem 400 km z hakiem i dopiero jak wróciłem
        dziś rano koleś mi powiedział że Magnolia jest na Piastów (-;i jeszcze mnie o
        nieuczciwość posądza się(-:
        • xyz-xyz Re: trochę słabo kusiłeś - nawet godziny i ulicy 25.03.05, 10:20
          Magnolia jest obok Novotelu.
          • Gość: Ziuta z baru obok Re: trochę słabo kusiłeś - nawet godziny i ulicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 22:30
            To jasne jak ksieżyc w nowiu, że do Magnolii obok Novotelu, bo gdzie mieliby
            latać zatrudnieni i podopieczni z czerwonego ratusza?!
      • xyz-xyz Re: trochę słabo kusiłeś - nawet godziny i ulicy 25.03.05, 10:20
        Taaaa. Bez zaczepialskiego aska na pewno powiedziałby mi "nie nada";). Po
        świętach będzie browar w składzie: aska, albet, fugazi i ja. Reflektujesz?
        • Gość: XXL Re: trochę słabo kusiłeś - nawet godziny i ulicy IP: *.szczecin.pl 25.03.05, 10:26
          A ja)-:
          • Gość: XXL Re: trochę słabo kusiłeś - nawet godziny i ulicy IP: *.szczecin.pl 25.03.05, 10:33
            A ja)-:,chłopaki pójdę z Wami....
            • ja_aska Re: trochę słabo kusiłeś - nawet godziny i ulicy 25.03.05, 10:53
              1. chłopaki i dziewczyny - kobiałka jestem.
              2. magnolia jest na dworcowej 19
              3. nie było kurdupla i nie było dużego.
              4. ja piję mocniejsze rzeczy.
              5. spotkanie będzie!
              • zaczepialski ja_asko :-))) 25.03.05, 11:08
                jakiego kurdupla i jakiego dużego?
                jakie mocniejsze rzeczy?
                kiedy to spotkanie konkretnie?
                xyz pewnie cię wczoraj zanudził :-)))?
                • Gość: XXL Re: ja_asko :-))) IP: *.szczecin.pl 25.03.05, 11:35
                  Kurdupel.....to ja a mocniejsze rzeczy to spiryt(-:
                  • ja_aska zaczepialski 25.03.05, 12:07
                    kurdupel albo gigsnt to XXL - nie wiem jak wygląda.
                    a spotkanie będzie po świętach - termin do negocjacji.
                    xyz mnie nie zanudził. my dyskutujemy zawzięcie:-)
                    • Gość: XXL )-: IP: *.szczecin.pl 25.03.05, 12:12
                      kurdupel,kurdupel,nie można delikatniej,nie wyrosnięty,zfilcowany,drobny,duży
                      inaczej a nie odrazu kurdupel.Kurdupel ale z takim .......(-:
                    • Gość: mamoniowa Re: zaczepialski IP: 62.69.200.* 25.03.05, 21:58
                      W sprawie spotkania, to ja jestem chetna :-)Zdaje sie juz kiedys byla o tym
                      mowa, ale nie wiem czy doszlo do realizacji pomyslu.
                      • Gość: XXL spotkanie IP: *.ksiazat.v.pl 25.03.05, 23:08
                        Tylko lokum jakieś spokojne i zakaz politykowania(-:
                        • Gość: mamoniowa Re: spotkanie IP: 62.69.200.* 25.03.05, 23:17
                          Zawsze mnie uczono,ze nalezy unikac tematow zwiazanych z polityka, wiara i
                          pieniedzmi przynajmniej w niektorych sytuacjach, bo one najczesciej dziela.
                          Zgadzam sie z toba w zupelnosci !!!!Zero polityki!!!
                          • Gość: XXL Re: spotkanie IP: *.ksiazat.v.pl 26.03.05, 22:16
                            Gość portalu: mamoniowa napisał(a):
                            > Zgadzam sie z toba w zupelnosci !!!!Zero polityki!!!

nasi politycy to są przeciez ZERO na święta przebrali się za pisanki jaja
                            trochę nieforemne ale (-:
                            • Gość: mamoniowa Re: spotkanie IP: 62.69.200.* 27.03.05, 18:11
                              i do tego pewno zbuki.
              • jacek.zienkiewicz Re: trochę słabo kusiłeś - nawet godziny i ulicy 25.03.05, 12:21
                To gdzie jest ta Magnolia, na Piastów czy na Dworcowej?
                A może są dwie?
                JZ
                • Gość: TNT Re: trochę słabo kusiłeś - nawet godziny i ulicy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.05, 18:22
                  podajcie date i godzine i czy bedziecie mieli w butonierkach gozdzika jako znak
                  rozpoznawczy:-))
            • Gość: MYCHA Re: trochę słabo kusiłeś - nawet godziny i ulicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 22:31
              Zdrajca! Naleweczkę wypiję sama.
              • Gość: XXL Re: trochę słabo kusiłeś - nawet godziny i ulicy IP: *.ksiazat.v.pl 27.03.05, 12:22
                Przecież nie byłem!!!!!!!!!!!!!!!!Naleweczkę pijemy po pierwszym
                kwietnia.rozmawiałem w piątek z M.
                Pozdrwiam światecznie
    • Gość: mamoniowa propozycja !!! IP: 62.69.200.* 27.03.05, 21:52
      Skoro jest wiecej chetnych do spotkania, proponuje kilka dni wczesniejustalic
      miejsce i godzine. Kilka dni wczesniej, aby ewentualnie byl czas do
      pertraktacji :-) Albo, aby uniknac przepychanki, od razu awansowac jedna osobe
      do rangi organizatora. Unikniemy w ten sposob sytuacji, ze ja dzisiaj nie moge,
      ze zla godzina.
      Organizator moze byc samozwanczy:-)
      • ja_aska Re: propozycja !!! 29.03.05, 10:11
        Magnolia jest na ul. Dworcowej 19.
        spotkanie popieram jak najbardziej.
        • Gość: mamoniowa Re: propozycja !!! IP: 62.69.200.* 29.03.05, 22:06
          Nigdy nie bylam w tej Magnolii,w kazdym razie mnie pasuje. Ale widze, ze jakos
          nie ma poki co entuzjazmu. W takim razie Aska same sie spotkamy :-)Moze w
          przyszlym tygodniu ?
        • Gość: mamoniowa Re: propozycja !!! IP: 62.69.200.* 29.03.05, 22:06
          Nigdy nie bylam w tej Magnolii,w kazdym razie mnie pasuje. Ale widze, ze jakos
          nie ma poki co entuzjazmu. W takim razie Aska same sie spotkamy :-)Moze w
          przyszlym tygodniu ?
          • ja_aska Re: propozycja !!! 30.03.05, 12:44
            z tobą zawsze. w końcu lubisz FaithnoMore
            • xyz-xyz Re: propozycja !!! 30.03.05, 13:43
              A ja lubię browar i faruki. I co ty na to ja_aska?
              • ja_aska Re: propozycja !!! 30.03.05, 13:46
                ja na to z chęcią:-)
                • Gość: XXL Re: propozycja !!! IP: *.ksiazat.v.pl 31.03.05, 22:56
                  Może lepiej jechać do Kołobrzegu,jest super,byłem wczoraj, są swietne lokale
                  nad samym morzem.Było mi wstyd za naszą wioskę ):
                  • Gość: mamoniowa Re: propozycja !!! IP: 62.69.200.* 31.03.05, 23:08
                    Zblizajaca sie rocznica tak cie natchnela ? :-) Oj, chyba jeszcze troche za
                    zimno na zaslubiny w morzem he he
                    • Gość: XXL Re: propozycja !!! IP: *.ksiazat.v.pl 31.03.05, 23:30
                      fakt,zimno było jak cholera (;
                      • Gość: mamoniowa Re: propozycja !!! IP: 62.69.200.* 31.03.05, 23:37
                        tym bardziej, ze tam woda jest zawsze zimna
            • Gość: Blitz Re: propozycja !!! IP: *.szczecin.pl 01.04.05, 10:37
              Ja tez lubię Faith no more:-)
              • ja_aska Re: propozycja !!! 13.04.05, 12:04
                Blitz to fajnie:-)
                Co z naszym, moi drodzy, spotkaniem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka