Gość: Krysia sznar IP: *.dip.t-dialin.net 11.04.05, 19:27 Halo ludzie kto pamie;ta stargardzka; Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rene Re: r.57 sz.Plonia, halo kto tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 19:04 Pamiętam Płonie ale też Śmierdnice,Jeziorany i chłopaków z Dąbia<gryfińska>,tylko jakie lata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Re: r.57 sz.Plonia, halo kto tam IP: *.dip.t-dialin.net 17.04.05, 14:54 lata 70-81 a tam teraz auto szybka' szose zbudowali unikon, rzeka i lasy do zdunowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rene Re: r.57 sz.Plonia, halo kto tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 18:55 To chyba te same fale. Odpowiedz Link Zgłoś
basiag2001 Re: r.57 sz.Plonia, halo kto tam 06.03.06, 23:05 Witaj.Chodzilysmy razem do klasy.Zenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia SZ. Odezwij sie jeszcze raz Zenia IP: *.pools.arcor-ip.net 10.03.06, 19:33 Halo znasz mnie wiesz bylo 30 lecie w 2002 a ja nie bylam na spotkaniu ty z.w. ta co z Andrzej.Grz. wiesz ja zagranica, od praie 25 lat Odpowiedz Link Zgłoś
basiag2001 Re: Odezwij sie jeszcze raz Zenia 10.04.06, 00:13 Witaj Tak bylo spotkanie.Czas tak szybko leci.Tak my z Andrzejem jestesmy malzenstwem juz od ponad 25ciu lat.A co u Ciebie?Gdzie mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia s. Halo ja tu-Krysia IP: *.pools.arcor-ip.net 10.04.06, 19:15 ja mieszkam za zgranica, w niemczech kolo Stuttart dokladnie 40 kilometrow na wschöd od st. naprawde jestes' ta z ploni ja mam jeszcze zdjecia z tych lat a w polsce ostatnio bylam latem 04 w wielgowie ja teraz sie inaczej nazywam ale tu nie bede dokladnie podawala a möj tata umarl) mama jeszcze z+yje moja cala rodzina jest tu pozdrawiam Krysia sz. a jak tam w ploni kto jeszcze mnie pamie,ta bo z Danka, nie mam juz* kontaktu Odpowiedz Link Zgłoś
basiag2001 Re: Halo ja tu-Krysia 07.05.06, 23:32 Witaj ponownie Mysle,ze wszyscy Cie pamietaja.My z Andrzejem bez problemu.Ja pracuje w szkole w Ploni i dalej tu mieszkamy.Ktos mowil,ze mieszkasz w Niemczech.Na co dzien spotykam nasze kolezanki i kolegow.Pozdrawiam Cie serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Re: Halo ja tu-Krysia IP: *.pools.arcor-ip.net 08.05.06, 18:59 ja mam computer w domu i moge, codziennie wiadomos*ci wysylac*/ ja tez* bym chciala z kolez*ankami z dawnych lat rozmawiac*/ ale niestety za daleko/ jeszcze dwa lata i piedziesia,tka w listopadzie u mnie. u mnie pogoda od pa,czotku maja pie,knai sloneczna ale dzis to jest poniedzialek chyba przyjdzie böZ+a/ ciemno sie zrobilo moje dzieci chodza, do gymnasium jeszcze w 11 klasie i w 7 klasie / piszcie!!!! i nie tak latwo ze franzuskim i angielski tez* maja; Odpowiedz Link Zgłoś
basiag2001 Re: Halo ja tu-Krysia 08.05.06, 23:25 My tez mamy komputer w domu.A nasza corcia, Basia konczy juz studia i pracuje jako stewardesa.Mamy tylko jedna corke.Ty masz troche mlodsze dzieci widze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Re: Halo Zenia !!! IP: *.pools.arcor-ip.net 09.05.06, 13:32 moje dzieci nastolatki bo ja dopiero po trzydziestce mama, zostalam,ale nie jestem z tego smutna möj ma,Z* pracuje jako majster w fabryce gdzie auto czesci robia; kola-felgi-, ja opiekuje sie natomiast moja, chora, mamma, i tes*ciowa; ona tez* chora Samolotem bylis*my juz* na urlopie w hiszpani i nad czarnym morzem a Dorotka moja najmlodsza siostra w mexico byla i w egipcie Odpowiedz Link Zgłoś
basiag2001 Re: Halo Zenia !!! 29.05.06, 23:05 To fajnie.My tez dzieki Basi podrozujemy,a Basia to juz zupelnie bo wiadomo jak jest w tej pracy.Ja pracuje jako nauczycielka.Pozdrawiam Cie. Odpowiedz Link Zgłoś