mlody.patriota 13.04.05, 17:45 Radni Szczecina na pogrzebie papieża za pieniądze z budżetu info.onet.pl/1081445,11,1,0,120,686,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Antyknajak Zwykłe gnoje. Szacunek dla Od Nowa i Lubińskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 18:04 POPiS i SLD rączka w rączkę. Przechrzta Mickiewicz to już nie szambo ale dno szamba. Samo dno ! Brawo Od Nowa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Zwykłe gnoje. Szacunek dla Od Nowa i Lubińsk IP: *.comnet.krakow.pl 13.04.05, 18:13 no i ktoś mi tu mówił ,że jest różnica między prawicą i lewicą. Jedna banda Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: Zwykłe gnoje. Szacunek dla Od Nowa i Lubińsk 14.04.05, 22:55 Powtórze. Mimo mojego związania z PO przyznam że jestem zażenowany (delikatnie mówiąc). Nie spodziewałem się tego po kimkolwiek z PO w Szczecinie. Przykre. JZ PS. Zgadzam się z Antyknajakiem. Tym razem pani profesor TL pokazała klasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas cytata IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.05, 18:15 "Tak jak setki tysięcy ludzi w kraju traktuję papieża jak ojca i przyjaciela. Na pogrzeb ojca i przyjaciela nie jedzie się w delegację. Jednak jeżeli ktoś traktuje pogrzeb jak pracę to delegacja się należy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: cytata IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.05, 21:37 pikna cytata. Pieniądze które miały iść na zmianę nazwy ulicy, proponuję przeznaczyć na tablicę z cytatą ;-) następnie umieścić ją na ścianie w sali obrad. i niech mi teraz któryś z radnych coś wspomni o wycieczkach Jurczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: cytata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 21:46 A dlaczego zaraz tylko Jurczyka a taki np : Mickiewicz, a Masłowska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: wycieczkowicze z Rady Miasta w Watykanie - sk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 21:47 Sk...syny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: wycieczkowicze z Rady Miasta w Watykanie - sk IP: 62.69.200.* 13.04.05, 22:29 ostro, oj ostro. czy niezbyt? mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: wycieczkowicze z Rady Miasta w Watykanie - sk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 20:00 Wiesz, jeśli to chodziłoby o nas to byłoby po bandzie ale jeśli chodzi o nich...hieny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Antyknajak IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.05, 08:29 Chodziło mi o poprzednie ekspedycje Jurczyka ;-) Też reprezentował Szczecin, mieszkańców. Jego wycieczki przynajmniej z założenia miały być inwestycja - przynieść pózniejszy zysk dla miasta ;-) Radni byli przeciwni a teraz robią to samo. Nawet gorzej, bo wymówkę maja żałosną zaprawdę. Potwornie w tym wszystkim razi mnie obłuda tych radnych. Niech powiedzą szczerze - jechaliśmy tam nie z potrzeby serca, ale w ramach obowiązków służbowych, szef kazał, więc delegacje się należą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL nieustanne biadolenie!!!! IP: *.szczecin.pl 14.04.05, 08:45 biadolicie,stękacie,jęczycie radny to radny tamto TO PO JAKĄ CHOLERĘ TAKIE BADZIEWIE WYBIERACJE !!!to co wybraliscie to macie.Ja nie stękam ,na oszołomów nie głosowałem i nie mam zamiaru!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anika31 XXL 14.04.05, 09:03 A ja głosowałam, a ze akurat mój nie wszedł to trudno, oceniać władze należy takie nasze demokratyczne prawo. I jeśli goście jadana wycieczkę za publiczne pieniadze dto draństwo stulenia, nie dlatego że budżet wydał nie wiem 30 czy 50 tys. złotych tylko dlatego że w oni w ogóle sie na takie wyjazd za publiczne pieniadze zdecydowali. Chodzi tu o wymiar poczucia społecznej odpowiedzialności. Wiesz to jest tak jabyś na koszt firmy robił przyjęcie komunijne dla dziecko, no bo skoro możesz to rozpisać w reprezentacje to czemu nie a jest to złodziejstwo - nie uważasz. o to tu mamy odpowiedzialnosc wobec wyborócw i poczucie moralnosci i jakiejś uczciwości wewnętrznej. No wiem wiem czego ja od polityków wymagam - poczucia uczciwoci! - utopia, ale co tam moze kiedyś się takich dochowamy którzy choc kulturę osobistą będą mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blitz Re: XXL IP: *.szczecin.pl 14.04.05, 09:24 Moze ktos poda skład całej delegacji,niech wyborcy poczytają...krytykuja Jurczyka za eskapady a sami czymią to samo i to za publiczne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: XXL IP: *.agro.ar.szczecin.pl 14.04.05, 09:43 1. Panie radny Dzikowski nikt pana nie zmuszał do wyjazdu jak pana nie stać na zapłacenie (jechali ludzie zarabiający dużo mniejsze pieniądze na własny koszt) WSTYD!!! arogancki i bezczelny. 2. Panów Jezryka i Mickiewicza nikt nie prosił o reprezentowanie nas na pogrzebie, myśmy sami się reprezentowali śpiąc w namiotach (nie w hotelach), jadąc autobusami i samochodami po 30 godz. (nie samolotami) 3. Panie Masłowska i Tokarzewska - mniej obłudnych łzawych deklaracji co do celu wyjazdu a więcej uczciwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokorny Re: wycieczkowicze z Rady Miasta w Watykanie - sk IP: *.idea.pl 14.04.05, 09:36 ja wcale nie chciałem, żeby p.Mickiewicz mnie tam reprezentował!!!- "Jestem dumny, że mogłem reprezentować szczecinian" - dodał Mickiewicz. Podkreślił, że każdy kto wyjeżdża w zagraniczną delegację otrzymuje publiczne pieniądze. "Miałem jechać ze smalcem?" - spytał retorycznie. - super bezczelność i arogancja!! Niech sobie narobi smalcu ze skwarkami i np. dyżuruje w Schronisku B.Alberta i na to daję mu zgodę na reprezentowanie mnie i innych szczecinian Odpowiedz Link Zgłoś
anika31 Re: wycieczkowicze z Rady Miasta w Watykanie - sk 14.04.05, 09:53 a tak przy okazji te 42 EUR chyba starczyło na obiadek ...hahaha ...no jak tu brać tych ludzi poważnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
gajowy_marycha Re: wycieczkowicze z Rady Miasta w Watykanie - sk 14.04.05, 20:40 Ja tylko nie rozumiem po co na pogrzebie oficjalna delegacja radnych ze Szczecina? Pojechala delegacja rzadu RP, pojechala delegacja poslow i to chyba wystarczylo. Rozumiem jeszcze delegacje (oficjalne) z Krakowa, czy Wadowic. Reszta urzednicza i samorzadowa, jesli chciala, powinna byla pojechac na wlasny koszt i reprezentowac wylacznie siebie. I jesli poslowie oplacili swoj wyjazd, to tym bardziej radni ze szczecina powinni byli to zrobic. Wstyd, wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: wycieczkowicze z Rady Miasta w Watykanie - sk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 20:47 Słowo wstyd dla tych paprochów nic nie znaczy, nie po raz pierwszy, drugi i trzeci - po prostu świnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Koniuszko Re: wycieczkowicze z Rady Miasta w Watykanie - sk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 20:58 gajowy_marycha napisał> Ja tylko nie rozumiem po co na pogrzebie oficjalna delegacja radnych ze Szczeci > na? Ja też tego nie rozumiem,tym bardziej że w większości olewają nauki JPII, przykładem jest ich wyjazd na koszt społeczności tego miasta a swoje funkcje w RM nie sprawują dla dobra tej społeczności tylko dla własnych prywatnych ,dorażnych korzyści lub jako jeden ze szczebli do dalszej kariery politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: wycieczkowicze z Rady Miasta w Watykanie - sk IP: 62.69.200.* 14.04.05, 21:08 marianie koniuszko; to co piszesz jest nieprawdą właśnie radni sprawuja swą funkcję dla dobra swych wyborców! swych wyborców! tak mówią. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Koniuszko Re: wycieczkowicze z Rady Miasta w Watykanie - sk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 21:14 Marianie Pażdziochu to prawda że tak mówią .Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś