Gość: SL IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 19:02 Ja daje 4:2 dla Poludniowych Amerykancow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JACEK Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. IP: 64.9.159.* 25.06.02, 23:26 Pewno i bedzie final miedzy Luftwaffe-Wermaht i Samba-Bossanowa , ale ja stawiam (troche z przekory,troszku z nadzieja) 3:2 DLA TURCJI !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
germanus Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. 26.06.02, 04:52 stawiam na final Niemcy-Turcja a wiec 1:0 lub 2:1 dla Turcji bo ... w Brazylii jeszcze nie bylem, a w Turcji przezylem wspaniale chwile dwa razy bylem tam na wakacjach przemierzajac kraj wzdluz i wszerz autostopem przemili ludzie, wszyscy stawiali mi obiad mimo iz byl ramadan Stasiu tez nic mi nie przeszkadzal (swoja droga jak oni to rozpoznaja, to nie wiem, bo na Polaka to ja nie wygladam) tyla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. IP: 212.244.77.* 26.06.02, 07:46 2 do zera dla hodowców kanarków. Na pewno... Odpowiedz Link Zgłoś
milseog koniec cyrku! 26.06.02, 08:44 po tym meczu brazylia wreszcie zmierzy sie z godnym siebie rywalem, ktory - podobnie jak ona- dotarl w to samo miejsce wykorzystujac te same metody - debilnych sedziow- czyli z korea. w finale zagraja niemcy z turkami, a niezaleznie od wyniku przez niemcy przetoczy sie fala zamieszek i niepokojow. poki co dzisiaj wygraja turcy. roznica jednej bramki.:))))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: koniec cyrku! 26.06.02, 08:55 milseog napisał(a): > poki co dzisiaj wygraja turcy. roznica jednej bramki.:))))) chcesz dostac w trabe od brata?:) Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: koniec cyrku! 26.06.02, 08:58 wiesz, nawet o nim nie pomyslalem.:) ide za glosem serca, a ono mi mowi, ze to juz koniec tych przebierancow. a bratu zawsze moge pozyczyc swoja koszulke z figo. jezyk ten sam, ale jaki ladny kolor:)))) pozdr, skuti Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: koniec cyrku! 26.06.02, 09:02 milseog napisał(a): >a bratu zawsze moge pozyczyc swoja koszulke z > figo. jezyk ten sam, ale jaki ladny kolor:)))) > pozdr, skuti a moze masz koszulke z klosem?:) a brazylijska zolta koszulka strasznie rozne laajace robactwo przyciaga:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: koniec cyrku! IP: 212.244.77.* 26.06.02, 09:08 skuter70 napisał(a): > milseog napisał(a): > >a bratu zawsze moge pozyczyc swoja koszulke z > > figo. jezyk ten sam, ale jaki ladny kolor:)))) > > pozdr, skuti > > a moze masz koszulke z klosem?:) > > a brazylijska zolta koszulka strasznie rozne laajace robactwo przyciaga:) To jak nie chcesz tej z figo to chetnie ja wezmę. Dzięki mil. Wielbicielka koszulek-mika. Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: koniec cyrku! 26.06.02, 09:17 aha! juz sie rozpedzam!:) ja tez lubie koszulki! najwyzej moglibysmy sie wymienic gdybys miala np. z van bastenem! a jak nie to zapomniej o tym pieknym bordo:) i lepiej sciagnij ten kanarkowy z siebie bo bedziesz kiepsko wygladac o 15.30:))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: koniec cyrku! 26.06.02, 09:42 o prosze przypomnialem sobie ze mils lubi wyskakiwac z damami na gole klaty:)) uwaga: dyza klata maly kanarek Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: koniec cyrku! 26.06.02, 09:46 franek, pewnych spraw nie nalezy przeginac:) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: koniec cyrku! 26.06.02, 10:00 dobra ograniczmy sie do tepienia rodakow leoncia i isaury swoja droga kto nie lubi:)) skuterek nie dawno wspominal jak fajnie jest nad ranem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: koniec cyrku! 26.06.02, 10:03 skuterek?:) no ladnie! nie znalem z tej strony kolegi:) ale wiesz franek, trzeba uwazac z kim. no pomysl tylko jak ja bym teraz przed toba wygladal?:))) ale, ze skuterek?:))) powaznie?:))) chyba zaczne pic zielona herbate:)) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: koniec cyrku! 26.06.02, 10:09 z kim jak z kim ale mike to chyba chwilowo skutecznie przeploszyles mika nie daj sie trzymamy kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: koniec cyrku! IP: 212.244.77.* 26.06.02, 10:21 franekkk napisał(a): > > z kim jak z kim ale mike to chyba chwilowo skutecznie przeploszyles > > mika nie daj sie trzymamy kciuki Nic nie rozumiem z tego waszego gadulstwa. Franek to to samo co skuter? A może mils to franek? Mr. Jackle - dr.Hyde? A może ja nie jestem ja? Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: koniec cyrku! 26.06.02, 10:23 Gość portalu: mika napisał(a): > Nic nie rozumiem z tego waszego gadulstwa chyba oboje jestesmy blondynki:( jakie "nad ranem"? Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: koniec cyrku! 26.06.02, 10:35 no wlasnie skuti, jakie "nad ranem"?:))) oj ladaco!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budrys Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. IP: *.sssa.com.pl 26.06.02, 09:45 stawiam na Turcję , w finale znów na Turcję , a wtedy jadę do Niemiec zobaczyć jak się cieszy mniejszość ( a może większość ) turecka ... Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. 26.06.02, 10:02 a wtedy niemieccy celnicy pochodzenia niemieckiego tak ciebie przetrzepia ze ci sie odechce jechac na oryginalny kebab Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. 26.06.02, 10:05 a jak juz cie przepuszcza to zanim sie przebijesz przez barykady kabab dawno ci wystygnie. ale i tak lepszy zimny kebab niz cieply wurst:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. 26.06.02, 10:09 Niech wygra Turecki (lubie te postac:)) A na serio to niech wygra Turcja bo: 1. sprawiedliwie wowczas ukarze kraj z nutriami w skladzie:) 2. bedzie ciekawie w finale i w Niemczech w jego trakcie:) 3. Radek Majdan jesli trafi znow do Turcji to bedzie mogl mowic ze to bardzo silna liga:) mils - uwazam ze niemiaszki mieli farta tylko w meczu ze stanami. reszta to solidny fussball:) pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. 26.06.02, 10:17 herr fußß, czy ja cos mowilem? ale skoro mnie wyzwales: to nawet jesli tylko w meczu ze stanami to i tak za duzo. dlatego do konca kibicuje turasom, nawet jesli w rzeszowie bedzie niespokojnie w czasie finalu. niech pokaza szwabom co znaczy radosny fußball a nie zegarmistrzostwo kwantowe?:))) franek: gdziez bym smial. poszla szukac koszulki z van bastenem:) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. 26.06.02, 10:20 rany!! to ona jest teraz bez koszulki??!!! i pomyslec ze orly odpadly i zostaly juz tylko jakies kanarki i wrony Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. 26.06.02, 10:22 a co ja przez kable widze czy jak? ech, a moglbym:) "zamienila mika na kanarka orlika" - tak mi sie zrymowalo:) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. 26.06.02, 10:38 do: mika: trzeba bylo byc na piwie to bys wiedziala ze trojca siweta (a nawet czworca bo jeszcze rabar) nie jest w jednej osobie mils: ty juz chyba nie taki orlik co skuter: nie pamietasz jak szrajbnales jak milo nad ranem nie sam?? a teraz wszystkich przepraszam ide odwiedzic krola na piechote i cholera nie mam nic ciekawego do czytania Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. 26.06.02, 10:41 no dobra, orlikiem nie jestem, ale zgrzybialym orlem tez nie:) i jeszcze nie raz na gole klaty bede mogl wyskoczyc:) a przyklad biore ze skutiego:) prowadz mistrzu:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. 26.06.02, 10:43 franekkk napisał(a): > skuter: nie pamietasz jak szrajbnales jak milo nad ranem nie sam?? ktos tu sobie z biednego zapracowanego czlowieka jaja robi:( Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. 26.06.02, 10:51 skuter, jakie jaja? no co ty! a tak "zapracowany" to ja tez chcialbym byc!:) ech.... Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. 26.06.02, 10:54 milseog napisał(a): > a tak "zapracowany" to ja tez chcialbym byc!:) ech.... dobra. ide zrobic herbatke Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. 26.06.02, 11:03 co herbatke, co herbatke?:))) coli bys sie napil! Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. 26.06.02, 11:12 milseog napisał(a): > co herbatke, co herbatke?:))) coli bys sie napil! herbate to mam za darmo a coli to mi nikt nie chce postawic:( Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. 26.06.02, 11:16 bo sie zadajesz z nieodpowiednimi ludzmi:) no powiedz, ze jak z nami siedziales to czules sie jak w rodzinie: i chalwa sie znalazla, browarek byl, a i cole jakbys chcial mogles miec w kazdej chwili. franek na pewno mial pare groszy wolnych:))) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk mam cie zboczeńcu 26.06.02, 11:41 watek krotki fajny i tresciwy szczegolnie w okolicach j:)) www.gazeta.pl/alfa/home.jsp? dzial=0511&forum=SZCZECIN&wid=1873044&aut=+skuter&aid=1873044 Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: mam cie zboczeńcu 26.06.02, 11:50 franekkk napisał(a): > > watek krotki fajny i tresciwy szczegolnie w okolicach j:)) oranyjulek ten od rana tego szukal dlaczego zboczencu? przeciez jest "kolezanka" a nie "kolega" Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. 26.06.02, 11:47 milseog napisał(a): > bo sie zadajesz z nieodpowiednimi ludzmi:) no powiedz, ze jak z nami siedziales > > to czules sie jak w rodzinie: ta rodzina to sie ciagle gdzies paletala i chalwa sie znalazla, browarek byl, a i cole > jakbys chcial mogles miec w kazdej chwili. franek na pewno mial pare groszy > wolnych:))) franek to nawet lyka lecha na sprobowanie nie dal:( Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. 26.06.02, 12:00 pkt widzenia zalezy od pkt "siedzenia" dla niektorych zboczencu kolezanka szklanka jak ci mialem dac lecha skoro zakupilem bosmana skuti chyba dlugo nad ranem do siebie dochodzil Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. 26.06.02, 12:02 franekkk napisał(a): > > jak ci mialem dac lecha skoro zakupilem bosmana ja nie mowie o tym co kupowales po drodze zeby ci sie lepiej prowadzilo tylko o tym co bylo w udojnipiwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. IP: 212.244.77.* 26.06.02, 12:04 skuter70 napisał(a): > franekkk napisał(a): > > > > > > jak ci mialem dac lecha skoro zakupilem bosmana > > ja nie mowie o tym co kupowales po drodze zeby ci sie lepiej prowadzilo tylko o > > tym co bylo w udojnipiwa > Wiecie co...ja tam juz wole swoich piłkarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaj69 Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.06.02, 11:58 moj piękny Ronaldo strzeli gola i będzie 1:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. IP: 212.244.77.* 26.06.02, 12:03 Gość portalu: asiaj69 napisał(a): > moj piękny Ronaldo strzeli gola i będzie 1:0 Ja to Twój? Jak to Twój???? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk :))) 26.06.02, 12:07 czy mozemy popatrzec jak sie bedziecie bily?? w kisielu?? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk :((( 26.06.02, 12:42 dobra odwoluje w kisielu poobrazaly sie wszystkie??? Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. 26.06.02, 12:48 Gość portalu: mika napisał(a): > Gość portalu: asiaj69 napisał(a): > > > moj piękny Ronaldo strzeli gola i będzie 1:0 > > Ja to Twój? Jak to Twój???? Ostatnio chyba kochałam Ronaldinho.... popraw jeśli źle pamięam :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. 26.06.02, 12:53 stettiner napisała: > Ostatnio chyba kochałam Ronaldinho.... popraw jeśli źle pamięam :)))) twarze rzecz gustu ale te zeby w brazylii chyba ortodoncja na nienajwyzszym poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. 26.06.02, 13:04 franekkk napisał(a): > stettiner napisała: > > > Ostatnio chyba kochałam Ronaldinho.... popraw jeśli źle pamięam :)))) > > twarze rzecz gustu > ale te zeby > w brazylii chyba ortodoncja na nienajwyzszym poziomie SORY!!!! SORY!!!!! to nie tak !!!!!! "kochałaś" miało być, że mika tak parę dni temu napisała- ja się do niczego nie przyznawałam! Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. 26.06.02, 13:19 ale sie niechcacy podswiadomie przyznalas milosc to piekne uczucie nie ma sie co go wstydzic i tego ronacostam tez Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. 26.06.02, 13:54 franekkk nie bądź taki mondry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. IP: 212.244.77.* 26.06.02, 13:14 stettiner napisał(a): > Gość portalu: mika napisał(a): > > > Gość portalu: asiaj69 napisał(a): > > > > > moj piękny Ronaldo strzeli gola i będzie 1:0 > > > > Ja to Twój? Jak to Twój???? > > Ostatnio chyba kochałam Ronaldinho.... popraw jeśli źle pamięam :)))) > Ronaldinho dostał czerwona kartke, Donovan pojechał do domu, więc może byc Ronaldo. Zwłaszcza,że wiem jak wyglada. Kisielek zjedzcie sobie sami,ja nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaj69 Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.06.02, 12:54 kisiel..... mniam, mniam...... propozycja? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. 26.06.02, 12:58 propozycja byla o 12.07 ale teraz mam chwile zwatpienia do meczu chyba przeczekam w kacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaj69 Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.06.02, 13:22 jedna brama od Ronaldo, druga od Rivaldo Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. 26.06.02, 13:26 Gość portalu: asiaj69 napisał(a): > jedna brama od Ronaldo, druga od Rivaldo mysliszz, ze az tak beda samobuje trzaskac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaj69 Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.06.02, 14:52 skuter70 napisał(a): > Gość portalu: asiaj69 napisał(a): > > > jedna brama od Ronaldo, druga od Rivaldo > > ZOBACZYSZ- mika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. IP: 212.244.77.* 26.06.02, 13:41 Ide na obiadek. Jak przyjde ma byc 1 do zera dla Ronaldo..tfu! dla Brazylii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. IP: 212.244.77.* 26.06.02, 14:17 Ten Rustu mógłby sie tak nie popisywac. Nic mu to nie da. I tak go nie zachcę.No chyba ,że asia69... Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. 26.06.02, 14:19 Gość portalu: mika napisał(a): > Ten Rustu mógłby sie tak nie popisywac. Nic mu to nie da. > I tak go nie zachcę. mika a tam w UW to zadnego wolnego faceta nie ma?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. IP: 212.244.77.* 26.06.02, 14:21 skuter70 napisał(a): > Gość portalu: mika napisał(a): > > > Ten Rustu mógłby sie tak nie popisywac. Nic mu to nie da. > > I tak go nie zachcę. > > mika a tam w UW to zadnego wolnego faceta nie ma?:) Nie wiem, rzadko tam bywam. Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. 26.06.02, 14:22 Gość portalu: mika napisał(a): > Nie wiem, rzadko tam bywam. i pewnie wlasnie dlatego ciagle Ci sie pilkarze snia:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. IP: 212.244.77.* 26.06.02, 14:26 skuter70 napisał(a): > Gość portalu: mika napisał(a): > > > Nie wiem, rzadko tam bywam. > > i pewnie wlasnie dlatego ciagle Ci sie pilkarze snia:( Niestety ostanio sen to dla mnie pewne święto. Tak krótko śpie ,że nawet nie ma czasu mi sie nic przysnic. Ale jakbym miała wybierac to wole sen o piłkarzu,a nie o ..np. rowerze czy innym zelaztwie. Zadowolony? Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. 26.06.02, 14:32 Gość portalu: mika napisał(a): > > Ale jakbym miała wybierac to wole sen o piłkarzu,a nie o ..np. a kolarz moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. IP: 212.244.77.* 26.06.02, 14:33 skuter70 napisał(a): > Gość portalu: mika napisał(a): > > > > Ale jakbym miała wybierac to wole sen o piłkarzu,a nie o ..np. > > a kolarz moze byc? Kolarze mają chude,ogolone nogi. Brrr..odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. 26.06.02, 14:39 Gość portalu: mika napisał(a): > > a kolarz moze byc? > > Kolarze mają chude,ogolone nogi. Brrr..odpada. cos ci sie myli, kolarze to maja zwykle grube nogi. a niektorych nie stac na zyletki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. IP: 212.244.77.* 26.06.02, 14:43 skuter70 napisał(a): > Gość portalu: mika napisał(a): > > > > > a kolarz moze byc? > > > > Kolarze mają chude,ogolone nogi. Brrr..odpada. > > cos ci sie myli, kolarze to maja zwykle grube nogi. > > a niektorych nie stac na zyletki Nie ogolony??Brr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. IP: 212.244.77.* 26.06.02, 14:24 Teraz juz jestem pewna-bedzie 1 do zera dla kanarków.Ten Recber Rustu w koncu podziurawi te łapy. Kto mu dał takie paskudne imię? Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. 26.06.02, 14:25 Gość portalu: mika napisał(a): > Teraz juz jestem pewna-bedzie 1 do zera dla kanarków.Ten Recber Rustu w koncu > podziurawi te łapy. Kto mu dał takie paskudne imię? beda karne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaj69 Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.06.02, 14:37 Gość portalu: mika napisał(a): > Ten Rustu mógłby sie tak nie popisywac. Nic mu to nie da. > I tak go nie zachcę.No chyba ,że asia69... .........sama sobie go weż......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. IP: 212.244.77.* 26.06.02, 14:39 Gość portalu: asiaj69 napisał(a): > Gość portalu: mika napisał(a): > > > Ten Rustu mógłby sie tak nie popisywac. Nic mu to nie da. > > I tak go nie zachcę.No chyba ,że asia69... > > .........sama sobie go weż......... Co?? Wroga? Nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaj69 Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.06.02, 14:38 no to jeszcze RIVALDO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Typy meczu Brazylia -Turcja.. IP: 212.244.77.* 26.06.02, 14:41 Gość portalu: asiaj69 napisał(a): > no to jeszcze RIVALDO A niee,dziekuję.Ja jestem (wbrew krążącym tu plotkom) bardzo mono-. Starczy mi Ronaldo. Zwłaszcza,że własnie sobie GOLNĄŁ. Brawo misiuuuu... Odpowiedz Link Zgłoś
milseog CO WY W NICH WIDZICIE? 26.06.02, 16:28 czego nie mamy na przyklad my?:))) zeby sie za jakimis nutriami ogladac! brrrrrr! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuter Re: CO WY W NICH WIDZICIE? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 19:24 milseog napisał(a): > czego nie mamy na przyklad my?:))) zeby sie za jakimis nutriami ogladac! > brrrrrr! > :)))) oj mils! mozesz wygladac jak Dawid a i tak przegrasz z nutria bo nutria ma najlepszy afrodyzjak na swiecie: zarabia w jednym meczu wiecej niz ty rocznie, ze o reklamach nie wspomne:) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: CO WY W NICH WIDZICIE? 26.06.02, 22:04 to moze sie zgadac i jakis afrodyzjak ukrasc np z banku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuter ZNOWU IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 22:07 franekkk napisał(a): > > to moze sie zgadac i jakis afrodyzjak ukrasc np z banku jestem ZAAAAA - znowu jakas AKCJA NA FORUM!!!! wspolnymi silami na pewno zrobimy skok stulecia i znowu bedzie o nas w gazetach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re:Jestescie nieromantyczni IP: 212.244.77.* 27.06.02, 08:44 Wszystko sprowadzacie do poziomu pieniędzy. Zero romantyzmu. Taki Ronaldo na pewno tyle nie gada o forsie. Dlatego ich lubimy...PAAAAAAAAA... Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re:Jestescie nieromantyczni 27.06.02, 08:54 idz idz my po pupie poklepiemy biede:(( Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re:Jestescie nieromantyczni 27.06.02, 08:58 Gość portalu: mika napisał(a): > Wszystko sprowadzacie do poziomu pieniędzy. Zero romantyzmu. > Taki Ronaldo na pewno tyle nie gada o forsie. Dlatego ich lubimy...PAAAAAAAAA.. jak bede mial szmal to sie bede bawil w reumatyzm - na razie nie marudz tylko opracuj jakis dobry plan Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re:Jestescie nieromantyczni 27.06.02, 09:45 to w kwestii formalnej w sprawie napadu na bank spotkanie forumowiczow pod zusem o umowionej godzinie zapewniam transport skuter zajalbys sie wytrychami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SL Re:Jestescie nieromantyczni IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.02, 13:22 Niesmialo zaczynajac ten watek chcialem tylko pobawic sie w hazardziste. A tu poszlo juz w ta strone!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 ciiiiiiii to t a j e m n i c a (n/t) 27.06.02, 13:26 Gość portalu: SL napisał(a): > Niesmialo zaczynajac ten watek chcialem tylko pobawic sie w hazardziste. A tu > poszlo juz w ta strone!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SL Re: ciiiiiiii to t a j e m n i c a (n/t) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.02, 13:37 Aha, ok, chopaki przyjmijcie mnie do kluby wtajemniczonych!! Nic nikomu nie powiem!! Obiecuje! A jak mnie przyjmiecie do swojej bandy to wam pokaze jak smakuje baniaczek babcinego wina owocowego.... Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 chlooooopaki jest baniaczek wina!!! 27.06.02, 13:40 Gość portalu: SL napisał(a): A jak mnie przyjmiecie do swojej bandy to wam pokaze jak > smakuje baniaczek babcinego wina owocowego.... jesli chodzi o baniaczek to na pewno chetni sie znajda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: chlooooopaki jest baniaczek wina!!! IP: 212.244.77.* 27.06.02, 14:08 skuter70 napisał(a): > Gość portalu: SL napisał(a): > > A jak mnie przyjmiecie do swojej bandy to wam pokaze jak > > smakuje baniaczek babcinego wina owocowego.... > > jesli chodzi o baniaczek to na pewno chetni sie znajda:) Jesli baniaczek MJOTU ewentualnie baniaczek cappucino to ja się juz znalazłam. A poza tym: pogadajcie se chłopaki: tu nikt nie podsłuchuje... Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: chlooooopaki jest baniaczek wina!!! 27.06.02, 14:10 chcesz uczestniczyc w podziale lupu musisz przyjsc na spotkanie w dodatku z wpisowym a zdrajcow spotka kara okrutna Odpowiedz Link Zgłoś