Dodaj do ulubionych

DERMATOLOG - SZCZECIN

22.04.05, 18:39
Już od wielu lat mam trądzik i mam w związku z tym pytanie - czy moglibyście
dać mi namiary na dobrego i skutecznego dermatologa ze Szczecina? Z góry
dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: mamoniowa Re: DERMATOLOG - SZCZECIN IP: 62.69.200.* 22.04.05, 23:54
      Od kilku lat w razie potrzeby konsultuje sie z pania doktor Nelly Płońska,
      ktora przyjmuje w Medicusie i chyba w przychodni na ul B. Śmialego. Do tej pory
      kazda jej diagnoza byla trafna a metoda leczenia skuteczna. Moze i z tradzikiem
      poradzi....
    • Gość: Kasia Re: DERMATOLOG - SZCZECIN IP: *.szczecin.mm.pl 22.04.05, 23:54
      dr wesolowska - teraz nie mam jej namiarów ale jak chcesz więcej napisz
      noemi_kp@poczta.onet.pl
      • Gość: joannach1 Re: DERMATOLOG - SZCZECIN IP: *.bazapartner.pl 24.04.05, 15:05
        popieram-dr Wesołowska to mądry i co ważniejsze skuteczny :) wybór
        • Gość: norka- Re: DERMATOLOG - SZCZECIN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 17:27
          z dr Wesołowską przyjmuje dr Aleksandra Kostyrko- przychodnia na ul.
          Starzyńskiego
          • Gość: kawu Re: DERMATOLOG - SZCZECIN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 17:39
            dr Szamer, świetna pani dermatolog-alergolog,leczy tradzik rózowaty u mojej
            mamy i na prawdę widać efekty,choć tego rodzaju trądziku nie da się wytępić
            tylko zaleczyć.Jedyna lekarz,której metody leczenia przynosza efekty w postaci
            ładnej twarzy mojej mamy.Polecam
            • Gość: EWA Re: DERMATOLOG - SZCZECIN IP: 212.14.53.* 24.04.05, 18:52
              A gdzie dr Szamer przyjmuje?
              • Gość: gosc Re: DERMATOLOG - SZCZECIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 20:24
                ul. Boleslawa Smialego. Gabinety der-med??
                Popieram, dr Szamer slynie z tego, ze leczy z trudnego tradziku.
                Zadzwon na info tpsa, ustal nr i zarejestruj sie, bo z marszu raczej trudno.
                Przyjmuje od 14-19..

pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka