teddybear1 22.04.05, 18:39 Już od wielu lat mam trądzik i mam w związku z tym pytanie - czy moglibyście dać mi namiary na dobrego i skutecznego dermatologa ze Szczecina? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mamoniowa Re: DERMATOLOG - SZCZECIN IP: 62.69.200.* 22.04.05, 23:54 Od kilku lat w razie potrzeby konsultuje sie z pania doktor Nelly Płońska, ktora przyjmuje w Medicusie i chyba w przychodni na ul B. Śmialego. Do tej pory kazda jej diagnoza byla trafna a metoda leczenia skuteczna. Moze i z tradzikiem poradzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: DERMATOLOG - SZCZECIN IP: *.szczecin.mm.pl 22.04.05, 23:54 dr wesolowska - teraz nie mam jej namiarów ale jak chcesz więcej napisz noemi_kp@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joannach1 Re: DERMATOLOG - SZCZECIN IP: *.bazapartner.pl 24.04.05, 15:05 popieram-dr Wesołowska to mądry i co ważniejsze skuteczny :) wybór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norka- Re: DERMATOLOG - SZCZECIN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 17:27 z dr Wesołowską przyjmuje dr Aleksandra Kostyrko- przychodnia na ul. Starzyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawu Re: DERMATOLOG - SZCZECIN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 17:39 dr Szamer, świetna pani dermatolog-alergolog,leczy tradzik rózowaty u mojej mamy i na prawdę widać efekty,choć tego rodzaju trądziku nie da się wytępić tylko zaleczyć.Jedyna lekarz,której metody leczenia przynosza efekty w postaci ładnej twarzy mojej mamy.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: DERMATOLOG - SZCZECIN IP: 212.14.53.* 24.04.05, 18:52 A gdzie dr Szamer przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: DERMATOLOG - SZCZECIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 20:24 ul. Boleslawa Smialego. Gabinety der-med?? Popieram, dr Szamer slynie z tego, ze leczy z trudnego tradziku. Zadzwon na info tpsa, ustal nr i zarejestruj sie, bo z marszu raczej trudno. Przyjmuje od 14-19.. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś