Dodaj do ulubionych

Urzędnik Nadobny

IP: *.teleton.pl 02.05.05, 13:37
Kimże jest człowiek o nazwisku Nadobny, piastujący wysoki stołek w Urzędzie
Wojewódzkim. Czy ktoś może przybliżyć sylwetkę tego urzędniczego tytana
kompetencji i kultury ?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość spokojny dość Re: Urzędnik Nadobny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 15:19
      he! he! zauważył Go ktoś??? z niecierpliwością czekam na opisy tego
      Osobnika :) jakże barwna i symptomatyczna dla naszych czasów postać... na
      razie powiem,że jest asystentem społecznym posła T. z choszczna i często
      pokazuje swoją legitymację... no, dalej proszę:
    • Gość: KTOS Re: Urzędnik Nadobny IP: *.idea.pl 02.05.05, 15:24
      Zaprzeczenie urzednika. Wyjatkowo wulgarny a wobe kobiet w szczegolnosci , po wypiciu zachuje sie po prostu jak zwierze. Kiedys wlasciciel sklepu "Leszek" przy Jagiellonskiej. Do pracy w Urzedzie wstawil Nadobnego osobiscie Dlugoborski jednaznacznie protegujac.

• Gość: play Re: Urzędnik Nadobny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 19:45
        Ja przepraszam, za tę puszkę Pandory...aleteż mi się o uszy obiło, że towarzysz
        N. niezbyt biegły w savuar vivrze a i donosić mu się zdarzało na potęgę.
        • Gość: gość spokojny dość no, no.... wciąż czekam na jakiś większy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 20:11
          ...kaliber. a pancio zasługuje na to by pojechać. jeden z większych chamów na
          pomorzu.... who's next?
          • tra_lala Re: no, no.... wciąż czekam na jakiś większy... 02.05.05, 20:14
            no nie trzymaj nas w napieciu - mow!
    • Gość: Kot Re: Urzędnik Nadobny IP: *.devs.futuro.pl 03.05.05, 10:18
      Jakże zadziwiająco łatwo popluć na przypadkowego człowieka na tym forum, prawda
      play? Po nazwisku to po pysku. Ale jak już decydujesz się na poplucie, to
      podawaj całą prawdę. Nie chcę bronić Nadobnego, ale małe sprostowanie gwoli
      prawdy i ścisłości:
      1. Nie w Urzędzie Wojewódzkim, a w Marszałkowskim,
      2. Nie wysoki stołek, a malutki taborecik w Wydziale Sportu - ot pionek po
      prostu od brudnej roboty,
      3. Pozimomem kultury nie odbiega zbytnio od reszty SLD'ecji w UM, co oczywiście
      dobrze o nim nie świadczy.
      • Gość: gość spokojny dość Re: Urzędnik Nadobny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 11:48
        Kocie puszysty, prawie wszystko to prawda. oto:
        w urzędzie marszałkowskim-prawda
        nie stołek, a taborecik- nie całkiem prawda. decyduje w sprawach na których
        absolutnie się nie zna, reprezentuje urząd w sposób żenujący nawet jego
        znajomych. nadyma się jakby to nie taborecik był pod dupą, a wielkie tronisko.

poziomem kultury nie odbiega... bo nie przystoi do jego zachowań słowo kultura.

nadmie się jeszcze bardziej jak na wyższe stanowisko popchną weseli chłopcy
        posła T. wtedy boguśN "rządzić już będzie nie tylko polską północno-
        zachodnią / :) / jak dotychczas, lecz chyba europą środkową....

... a po nazwisku? no bo postacią jest publiczną to MUSI się z tym liczyć :)

...czekam na dalsze "znaki szczególne" tej barwnej, choć wstydliwej postaci...
      • Gość: play Re: Urzędnik Nadobny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 13:02
        Kocie, ja nie znam tego gościa ale to co usłyszałem na jego temat chciałem
        jedynie skonfrontować z forumowiczami. O żadnym pluciu mowy nie ma. Nie pluję na
        ludzi, których wcześniej nie pozam. Na koty też nie. Pozdrawiam.
        • Gość: gośc spokojny dość Re: Urzędnik Nadobny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 01:43
          tu nie ma na kogo pluć. wystarczy jedna wspólna impreza,jakiś wyjazd w
          zaprzyjażnione kraje , lub w teren. ten facet sam sie opluje....
          p.s. nie mam osobistych urazów. ja tylko znam, patrzę obserwuję, ubolewam,
          czasem mi wstyd.... bo znam :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka