Gość: play IP: *.teleton.pl 02.05.05, 13:37 Kimże jest człowiek o nazwisku Nadobny, piastujący wysoki stołek w Urzędzie Wojewódzkim. Czy ktoś może przybliżyć sylwetkę tego urzędniczego tytana kompetencji i kultury ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość spokojny dość Re: Urzędnik Nadobny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 15:19 he! he! zauważył Go ktoś??? z niecierpliwością czekam na opisy tego Osobnika :) jakże barwna i symptomatyczna dla naszych czasów postać... na razie powiem,że jest asystentem społecznym posła T. z choszczna i często pokazuje swoją legitymację... no, dalej proszę: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTOS Re: Urzędnik Nadobny IP: *.idea.pl 02.05.05, 15:24 Zaprzeczenie urzednika. Wyjatkowo wulgarny a wobe kobiet w szczegolnosci , po wypiciu zachuje sie po prostu jak zwierze. Kiedys wlasciciel sklepu "Leszek" przy Jagiellonskiej. Do pracy w Urzedzie wstawil Nadobnego osobiscie Dlugoborski jednaznacznie protegujac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: Urzędnik Nadobny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 19:45 Ja przepraszam, za tę puszkę Pandory...aleteż mi się o uszy obiło, że towarzysz N. niezbyt biegły w savuar vivrze a i donosić mu się zdarzało na potęgę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość spokojny dość no, no.... wciąż czekam na jakiś większy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 20:11 ...kaliber. a pancio zasługuje na to by pojechać. jeden z większych chamów na pomorzu.... who's next? Odpowiedz Link Zgłoś
tra_lala Re: no, no.... wciąż czekam na jakiś większy... 02.05.05, 20:14 no nie trzymaj nas w napieciu - mow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Re: Urzędnik Nadobny IP: *.devs.futuro.pl 03.05.05, 10:18 Jakże zadziwiająco łatwo popluć na przypadkowego człowieka na tym forum, prawda play? Po nazwisku to po pysku. Ale jak już decydujesz się na poplucie, to podawaj całą prawdę. Nie chcę bronić Nadobnego, ale małe sprostowanie gwoli prawdy i ścisłości: 1. Nie w Urzędzie Wojewódzkim, a w Marszałkowskim, 2. Nie wysoki stołek, a malutki taborecik w Wydziale Sportu - ot pionek po prostu od brudnej roboty, 3. Pozimomem kultury nie odbiega zbytnio od reszty SLD'ecji w UM, co oczywiście dobrze o nim nie świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość spokojny dość Re: Urzędnik Nadobny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 11:48 Kocie puszysty, prawie wszystko to prawda. oto: w urzędzie marszałkowskim-prawda nie stołek, a taborecik- nie całkiem prawda. decyduje w sprawach na których absolutnie się nie zna, reprezentuje urząd w sposób żenujący nawet jego znajomych. nadyma się jakby to nie taborecik był pod dupą, a wielkie tronisko. poziomem kultury nie odbiega... bo nie przystoi do jego zachowań słowo kultura. nadmie się jeszcze bardziej jak na wyższe stanowisko popchną weseli chłopcy posła T. wtedy boguśN "rządzić już będzie nie tylko polską północno- zachodnią / :) / jak dotychczas, lecz chyba europą środkową.... ... a po nazwisku? no bo postacią jest publiczną to MUSI się z tym liczyć :) ...czekam na dalsze "znaki szczególne" tej barwnej, choć wstydliwej postaci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: Urzędnik Nadobny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 13:02 Kocie, ja nie znam tego gościa ale to co usłyszałem na jego temat chciałem jedynie skonfrontować z forumowiczami. O żadnym pluciu mowy nie ma. Nie pluję na ludzi, których wcześniej nie pozam. Na koty też nie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc spokojny dość Re: Urzędnik Nadobny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 01:43 tu nie ma na kogo pluć. wystarczy jedna wspólna impreza,jakiś wyjazd w zaprzyjażnione kraje , lub w teren. ten facet sam sie opluje.... p.s. nie mam osobistych urazów. ja tylko znam, patrzę obserwuję, ubolewam, czasem mi wstyd.... bo znam :( Odpowiedz Link Zgłoś