Dodaj do ulubionych

SKANDAL - ORGANIZACJA 3 MAJA W SZCZECINIE

IP: 212.14.53.* 03.05.05, 18:18
Uważam, że to wielki skandal aby uroczystości 3 Majowe pod Pomnikiem Czynu
Polaków odbywały się w taki sposób. Trwały one kilka minut. Bez przemówień,
wojska - to skandal !!!!!!!!!!!!!!!
Jak widać miejcem magazyniera jest magazyn, a nie fotel prezydenta!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: do Ewy Re: SKANDAL - ORGANIZACJA 3 MAJA W SZCZECINIE IP: 217.153.6.* 03.05.05, 18:26
      Skandal? Nadużyważ słów Ewa Ewa z Baden Baden. Dobrze, że tak skromnie! Jeżeli
      sami obywatele nie organizują nic to nieba widocznie potrzeby albo jestśmy
      kiepscy ze społeczeństwa obyatelskiego. Natomiast wieńsce, kwiaty, przemówienia
      wystarczyły w telewizji z Warszawy
      • Gość: EWA Re: SKANDAL - ORGANIZACJA 3 MAJA W SZCZECINIE IP: 212.14.53.* 03.05.05, 19:51
        Widocznie mamy inne zdania na ten temat. Uważam, że każda społezność powinna
        brać udział w uroczystościach patriotycznych, bo przy okazji młodzi uczą się
        historii. Uroczystość jaką zorganizował Urząd Miasta Szczecina to błazenada. Po
        prostu brak słów.
        Inaczej przeżywa się biorąc czynny udział w imprezie, a inny oglądając TV.
        Pogoda wszak dopisała. Tylko niedopisali jak zwykle w takich chwilach włodarze
        miasta. Nikt nie napisał przemówienia Marianowi , a on sam niewiedział co
        napisać.
        Podejrzewam, że gdyby zaproponować ZHR lub ZHP to zorganizowaliby uroczystość
        godną Rocznicy.

• Gość: kotrudy Re: SKANDAL - ORGANIZACJA 3 MAJA W SZCZECINIE IP: *.ksiazat.v.pl 03.05.05, 20:06
          patriotyzm to wielkie słowo. chyba za duże jak dla mnie. ..."prawdziwych
          patriotów już nie ma"...:)
          mnie wystarczy lokalny patriotyzm, w tym czyny a nie pomniki
          • Gość: labatt Re: SKANDAL - ORGANIZACJA 3 MAJA W SZCZECINIE IP: *.hsd1.fl.comcast.net 03.05.05, 20:08
            :)))))
    • Gość: janek Re: SKANDAL - ORGANIZACJA 3 MAJA W SZCZECINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 11:11
      Chciłem dziecku pokazać uroczystość. Autobus spóźnił się kilka minut i
      pokazałem jak wygląda pomnik. Ludzie już sie rozchodzili.
      Nic dodać nic ująć
      WSTYD!!!!!!!!!!
      • Gość: Zuza Re: SKANDAL - ORGANIZACJA 3 MAJA W SZCZECINIE IP: *.astro.net.pl / *.astro.net.pl 04.05.05, 13:34
        Trzeba było podczas referendum pujść z dzieckiem do urny wyborczej i pokazać jak
        demokratycznie wywala sie magazyniera ze stanowiska i teraz nie było by wstydu.
        • Gość: Marian Paździoch Re: do spragnionych przemówień.... IP: 62.69.200.* 04.05.05, 22:11
          jedźcie na kubę!
          tam doznacie tego szczęścia,
          do syta.
          a nawet więcej.

mp
          • Gość: H56 Uroczystości były przeniesione do Gryfina IP: *.comnet.krakow.pl 05.05.05, 11:08
            była msza, hymn, wojsko, wieńce i wielki piknik. Pieniądze przeznaczone na
            uroczystości 1-go i 3 maja w Szczecinie, zostały wykorzystane na zapłacenie kar
            które nałożył na stolicę województwa, Sąd za nieudaczność Mariana Jurczyka.
        • Gość: janek Re: SKANDAL - ORGANIZACJA 3 MAJA W SZCZECINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 12:21
          brałem czynny udział w referendum. Głosowałem za odwołaniem Jurczyka z funkcji
          prezydenta miasta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka