ex 09.05.05, 05:37 oby tylko nadanie temu miejscu sakralnego charakteru nie wykluczylo spedzania tam czasu i relaksu w czasie dobrej pogody. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enancjo Re: Lifting Jasnych Błoni .. ktos wzial BAKSZYSZ? 09.05.05, 10:11 .. co za glupota .. trawa wschodzi w ciagu 14 do 21 dni i pozniej potrzebuje okolo 2 miesiecy na ukorzenienie .. a do BC zostalo 20 dni .. czyli ludzie i tak zadepcza i ugniota te PLN 30000 naszych podatkow !!! .. ktos tu komus KIT wciska ... Enancjo .. nie MYDLIC OCZEK ... Odpowiedz Link Zgłoś
gigiart Liftigowi jasnych błoni mówie zdecydowane NIE!!! 09.05.05, 18:24 co za bzdura!!!!!!Taka kasa w błoto!!! Po co to komu??? Chyba po to Mcherowe Berety będą sie cieszyć!!! Jako podatnik niechce aby za moje pieniądze robiono coś takiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: Liftigowi jasnych błoni mówie zdecydowane NIE IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.05, 19:19 może skoro nie można w UM zatrudnić fachowców, to niech chociaż osoby, które biora forsę za pomysły kogoś się poradzą. Ile czasu trawa wschodzi, to wie każdy działkowiec. No można też wykonać telefon do AR, choćby anonimowy ;-). Poza tym tych prac nie wykona urzędnik tylko jakaś firma mająca związek z zielenią. Czy taka się znajdzie? Zaryzykuje powtórne prace w ramach gwarancji? ;-) No chyba że chodzi o to aby stryjek zarobił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Lifting Jasnych Błoni IP: *.pl / 213.155.191.* 09.05.05, 20:54 Matko święta... dajcie sobie spokój z kwiatkami!! Zróbcie najpierw te cholerne alejki!! Przeciez to katorga po nich chodzić.. wiem,co mówię,bo chodzę nimi 4 razy w togodniu od 4 lat.. Tak się wkurzyłam,gdy przeczytałam artykuł,ze nawet nie chce mi się pisac konkretów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-23 Re: Lifting Jasnych Błoni IP: *.devs.futuro.pl 10.05.05, 08:23 dyć prezio Jurczyk jest działkowcem i to podwójnym, napewno wie co robi z tym dosiewaniem trawy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: Lifting Jasnych Błoni IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.05, 08:32 A on w ogóle wie, że tam ma być trawa dosiana? Bo tumanów kurzu przez tyle lat nie widział. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Lifting Jasnych Błoni 10.05.05, 09:01 mnie tam podoba sie przede wszytskim pomysl zmiany nawierzchni na alejkach. najwyzsza pora! Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Lifting Jasnych Błoni 10.05.05, 10:26 .. zwirek na alejkach trzeba zmienic, ale tez i trzeba cos zrobic dla kolejki (ktora jest atrakcja dzieciakow), a ktora wazy ca 600-900 kilo i to ona w duzej mierze rozgniotla w pyl alejki .. dlatego w nowym rozwiazaniu zwykly zwirek to za malo, gdzy po jednym sezonie znow bedzie problem .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś