Dodaj do ulubionych

REWOLUCJA W SZCZECINIE

IP: *.swipnet.se 04.07.02, 07:07
Cala polska ldnosc tego niemieckiego miasta wysylamy tam skad przybyli ich
przodkowie.Czyli na tereny dzisiejszej Ukrainy.
Proponuje zostawic z 50 000 tysiecy tych pracowitych, uczciwych i tworczych.
Do Szczecina powraca ludnosc luteranska z Zachodu.
Cala ta polska masa cwaniakow i dresiarzy, zlodziejaszkow won.
Piekne polki wymalowane, w butach na koturnach i z zaniedbanym uzebieniem
wysylamy do Kazachstanu i Uzbekistanu ewentualnie jako podsciolki dla
talibanow.
Obserwuj wątek
    • skuter70 Re: REWOLUCJA W SZCZECINIE 04.07.02, 08:08
      Gość portalu: MICHAL napisał(a):

> Cala polska ldnosc tego niemieckiego miasta wysylamy tam skad przybyli ich
      > przodkowie.Czyli na tereny dzisiejszej Ukrainy.

OK jedz.
    • spik Re: REWOLUCJA W SZCZECINIE 04.07.02, 08:25
      Gość portalu: MICHAL napisał(a):

> Cala polska ldnosc tego niemieckiego miasta wysylamy tam skad przybyli ich
      > przodkowie.Czyli na tereny dzisiejszej Ukrainy.
      > Proponuje zostawic z 50 000 tysiecy tych pracowitych, uczciwych i tworczych.
      > Do Szczecina powraca ludnosc luteranska z Zachodu.

Ja jestem "pracowity, uczciwy i tworczy".
      Mogę zostać ?

> Cala ta polska masa cwaniakow i dresiarzy, zlodziejaszkow won.
      > Piekne polki wymalowane, w butach na koturnach i z zaniedbanym uzebieniem
      > wysylamy do Kazachstanu i Uzbekistanu ewentualnie jako podsciolki dla
      > talibanow.

Czy można zaostawić sobie jedną taką polkę.
      Uzębienie ma na prawde przecudne
      • Gość: Tomik Re: REWOLUCJA W SZCZECINIE IP: *.ncr.com 04.07.02, 09:49
        Wpędzasz mnie w kłopoty Michal... Moi przodkowie przybyli tu z Kujaw.... I co
        ja teraz biedny pocznę....na Ukrainie?? Ale jedź, bracie jedź, a w uzębienie
        nie będe Ci zaglądał, wybacz!
        • Gość: malky byle tylko nie jak w 1917... IP: *.uni-rostock.de 04.07.02, 10:57

hmmm... ja tez, nie powiem, kocham swoje miasto. Nie wiem tylko dlaczego wsrod
          moich polskich krajan w Szczecinie panuje przekonanie, ze za Niemca to bylo
          nie wiadomo jak fajnie. Czasy prosperity tak naprawde skonczyly sie na
          Ackermanie i w XX wieku to naprawde sami Niemcy nie spowopdowali tu nie wiadomo
          jakiego boomu gospodarczego i kulturalnego. Kogo wiec tu sprowadzac?

Ps. Aha! jeszcze jedno, kto przeprowadzi weryfikacje czy ja z moim uzebieniem i
          innymi fajnymi cechami sie nadaje na "porzadnego luteranina"?
          • Gość: Swarozyc Re: byle tylko nie jak w 1917... IP: *.telia.com 04.07.02, 12:19
            Na terenach bylej NRD tzn zachodniej Slawii zyja potomkowie zgermanizowanych
            plemion slowianskich, w wiekszosci protestanci (wyjatek gorne Luzyce- okropni
            katolicy)Jezeli tylko uzebienie maja OK to - witajcie bracia!
            • Gość: Robert O w morde nozem IP: *.tnt2.anchorage.ak.da.uu.net 04.07.02, 16:04
              Ty pieprzony Michale, ty zbuku niedokonczony, ty ofiaro pijackich orgi swego
              ojca, ty mnie pacholku bedziesz wyganial z MOJEGO miasta. Jak ci sie bezebna
              szczurza mordo Szczecin niepodoba, to wont stad ale jak najszybciej, bo jak
              jakims cudem ktos ciebie zlokalizuje to bedzisz jedna mokra plama na
              szczecinskim bruku. A od naszych dziewczyn i ich uzebienia to wara ci raz
              nazawsze pomiocie kazachstansko - tybetanski.
              • Gość: MICHAL Re: O w morde nozem IP: *.swipnet.se 04.07.02, 17:21
                Gość portalu: Robert napisał(a):

Achtung .Roberta i jego kobite-miotle usunac natychmiast z pieknego
                niemieckiego miasta Szczecina.
                Wykonac natychmiast.

>

• Gość: Swarozyc Re: O w morde nozem IP: *.telia.com 04.07.02, 20:42
                  Michas a ty do kosciola katolickiego w szwecji nie chodzisz?
            • Gość: JACEK Re: byle tylko nie jak w 1917... IP: 64.9.159.* 11.07.02, 01:55
              Gość portalu: Swarozyc napisał(a):

> Na terenach bylej NRD tzn zachodniej Slawii zyja potomkowie zgermanizowanych
              > plemion slowianskich, w wiekszosci protestanci (wyjatek gorne Luzyce- okropni
              > katolicy)Jezeli tylko uzebienie maja OK to - witajcie bracia!

Ja wiedzialem ze taki post walniesz, Swarozyc !!!!! Nawet nie wiesz jak mi Pakuza przypominasz,he,he,he,mam na
              mysli takie swoiste podejscia do tematow w watkach!!! I za to cie cenie,
              a teraz powtarzaj za mna, Ojcze nasz,ktorys jest, w ........ ;-)))))))
        • Gość: Gryf Re: REWOLUCJA W SZCZECINIE IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.07.02, 22:10
          Gość portalu: Tomik napisał(a):

> Wpędzasz mnie w kłopoty Michal... Moi przodkowie przybyli tu z Kujaw.... I co
          > ja teraz biedny pocznę....na Ukrainie?? Ale jedź, bracie jedź, a w uzębienie
          > nie będe Ci zaglądał, wybacz!

A nie z Łodzi ???
          • Gość: Tomik Re: REWOLUCJA W SZCZECINIE IP: *.ncr.com 05.07.02, 08:04
            Nie Gryfu! Moi Dziadkowie (ze strony Ojca) przyjechali tu w 1945 z okolic
            Piotrkowa Kujawskiego. Z Łodzi byli rodzice mojej Mamy, ale oni do końca tam
            mieszkali. Ale spostrzegawczy jesteś :)))

Pozdro:))
    • Gość: hafro Re: REWOLUCJA W SZCZECINIE IP: *.hafro.is / *.hafro.is 04.07.02, 20:56
      No i co zrobimy z tymi kosciolami, pseudo-nowoczesnymi klockami, które
      pozostana po katolikach? Protestanci takich nie uzytkowuja.
      • Gość: Swarozyc Re: REWOLUCJA W SZCZECINIE IP: *.telia.com 04.07.02, 21:06
        Jak pisalem w innym watku: Zamienic na muzea ateizmu, wzglednie na przytulki
        dla "ubogich duchem" (i cialem) ktorych tak duzo produkuje kosciol katolicki.
      • Gość: malky uzytkuja, tyle ze coraz rzadziej... IP: *.uni-rostock.de 05.07.02, 09:58

> No i co zrobimy z tymi kosciolami, pseudo-nowoczesnymi klockami, które
        > pozostana po katolikach? Protestanci takich nie uzytkowuja.

jak to nie... stary... nie masz pojecia jakie "klocki" protestanci w polnocnych
        niemczech i Stanach stawiaja... Kosciol na Pogodnie to arcydzielo sztuki w
        porownaniu z tymi cudami architektury XX wieku.

• Gość: MICHAL Re: uzytkuja, tyle ze coraz rzadziej... IP: *.skane.se 10.07.02, 22:39
          Z powodu upalu odwoluje Rewolucje w Szczecinie.
          • mikolaj7 Re: uzytkuja, tyle ze coraz rzadziej... 10.07.02, 22:59
            no jasne - znalazl swoj pe... watek w Krakowie. glupek.
            oblesny na dodatek.
            • Gość: MICHAL Re: uzytkuja, tyle ze coraz rzadziej... IP: *.skane.se 11.07.02, 00:43
              mikolaj7 napisał:

> no jasne - znalazl swoj pe... watek w Krakowie. glupek.
              > oblesny na dodatek.
              MIMO GORACA MIKOLAJOWI SIE CHCE.............
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka