Gość: blum IP: *.devs.futuro.pl 12.05.05, 11:17 NARESZCIE MOZE KTOS POWSTRZYMA ABSURDALNE POMYSLY MARIANA J. A O INWESTRORACH Z USA ZALATWIONYCH PRZEZ MARIANA TRZEBA ZAPOMNIC I WYBIC SOBIE Z GLOWY MLOTKIEM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enancjo Re: jakie BRAWO .... 12.05.05, 11:31 .. jakie brawo .. chlop raczej zaczyna myslec o nastepnej kadencji i przy rozwalce swego zaplecza stawia sie .. pod publike .. .. nie oceniam jego dzialania dotad jako skutecznego .. stad mam powyzsze watpliowsci co do pobudek nim kierujacych .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: jakie BRAWO .... 12.05.05, 11:32 następna kadencja za półtora roku. nie musi się wyginac. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: jakie BRAWO .... 12.05.05, 11:46 .. jak tracisz zaplecze .. bo sie rozpadlo .. to musisz popracowac nad wlasnym wizerunkiem .. z dnia na dzien nie da rady tego zrobic .. a jesc trzeba .. to i kazdy spektakl jest teraz pomocny .. zwlaszcza przy tak prostej w obrobce materii jaka jest nasz obecny w Piers Denty .. .. byc moze rzeczony mierzy wyzej .. chece byc jego nastepca .. .. reasumujac . nie widzisz nic w tym dziwnego, ze przez 2,5 roku akceptuje wszystko a teraz nie, .. w koncu budzet miasta wykazal oszczednosci, czyli niezaleznie ze dotyczy to Jurczyka, nie bylo rozrzutnosci .. ( teoretycznie ) .. .. dla mnie to oczywiste ze cos jest na rzeczy .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: jakie BRAWO .... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.05, 12:14 Może jest i coś na rzeczy, ale nie umniejsza to EFEKTU ostatnich decyzji Stopyry. Odpowiedz Link Zgłoś
gradus2004 Re: BRAWO PANIE STOPYRA 12.05.05, 12:17 ale delegacje do Rzymu to radnym podpisal?? Odpowiedz Link Zgłoś