Dodaj do ulubionych

ZERO TOLERANCJI -aha!ha!ha!ha!ha!!!!!!!!

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.07.02, 17:56
...powiedzial nowy minister sprawiedliwosci, ha! ha! ha!
Milera niech rozliczy za te glupie 300 tys dolcow ha! ha! ha!
Kwasniwskiego za reklame i za zonke ha! ha! ha!
Kolodke za nielegalnie wybudowany dom ha! ha! ha!
oraz wielu wielu innych ah !ha! ha !ha!
I urzednikow ze Szczecina aha! ha! ha!
Obserwuj wątek
    • Gość: Laufer 1 Też mnie ta wypowiedż "rzuciła na kolana" n/t IP: *.xtra.pl 06.07.02, 20:57
      • Gość: Gryf Re: Też mnie ta wypowiedż IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.07.02, 22:04
        Szanowny {kochany} panie ministrze sprawiedliwosci my mieszkancy Szczecina i
        Ziemi Szczecinskiej bardzo uprzejmie pana prosimy aby rozpoczal akcje "Zero
        Tolerancji"od pn/zach naszego kraju.Przyjmujac ze wskazowki zegara
        sprawiedliwosci znajduja sie: godzinowa na miescie Koszalin a minutowa na
        Szczecinie pozostalo ostatnie piec minut aby zdazyc przed zaglada naszego
        panstwa z punktu widzenia prawa.Pracy bedzie pan mial wiele. Krotka
        podpowiedz ulatwi panu dzialanie.Niech pan poprosi o albumy rodzinne ze
        zdjeciami obecnych i tych ktorzy odeszli od waladzy w Szczecinie z lat 70 i
        80 zobaczy pan zwyklych przecietnych a nawet biednych ludzi.W zadziwiajacy
        sposob ludzie ci nie produkujac rzadnych dobr materialnych dorobili sie fortun
        piastujac wysokie urzedy w Szczecinie.
        • Gość: Kostia Gryf. Powaliło Cię ? IP: *.xtra.pl 08.07.02, 07:01
          Gryf, czyżbyś szukał zbawienia modląc się do diabła.
          No chyba, że to tak przewrotnie wypowiedziane.
          • Gość: Gryf Zero tolerancji??? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.07.02, 21:28
            Dzisiaj bedac w urzedzie odwiedzilem mojego znajomego na "stolku".Powiedzial mi
            co nastepuje;" te ale z tym Janikiem to jaja sobie robia,Miller prawdopodobnie
            jego pierwszego zwolni po tej calej zadymie no wiesz ze stocznia i tymi
            aresztowaniami , to taki koziol ofiarny . Ale w urzedzie jest za to nerwowa
            atmosfera bo ci co siedza moga sypac. A jak wiesz to wielu ludzi duzo wiedzialo
            w miescie na ten temat i wielu czerpalo zyski itd itp".
            • Gość: JACEK jottka IP: 64.9.159.* 12.07.02, 21:34
              jottka czy kupilas juz ta ksiazke???
              • jottka Re: jottka 12.07.02, 22:03
                yyy??? nie przyswajam
                • mikolaj7 Re: jottka 12.07.02, 22:06
                  jottka napisała:

> yyy??? nie przyswajam

hie, hie ;-)))
                  • Gość: JACEK Re: jottka IP: 64.9.159.* 12.07.02, 22:07
                    ja ci tytul wyslalem emailem!!!!
                    • jottka Re: jottka 12.07.02, 22:12
                      au, już sprawdzam :)
                      • jottka jacek, 12.07.02, 22:17
                        no przeczytałam, ale trochę się boję taką książkę na adres domowy ci wysyłać :))
                        w końcu jesteś mężczyzna żonaty i dzieciaty, może weź to pod uwagę
                        • Gość: JACEK Re: jacek, IP: 64.9.159.* 12.07.02, 22:19
                          czy to prawda z w ostsnim rozdziale oni wszyscy rozpoznali miejsce??????
              • Gość: Laufer 1 To nie jest O.K. IP: *.xtra.pl 12.07.02, 22:25
                Gość portalu: JACEK napisał(a):

> jottka czy kupilas juz ta ksiazke???

Jak będziesz miał kiedyś pretensje z Jottką, że ktoś Ci zepsuje Twój wątek to
                przypomnij sobie co tutaj zrobiłeś. Bo znowu będziesz udawał niewiniątko.
                To nie jest O.K.
                • Gość: Gradus Jacek celnie trafil !!!! IP: *.kobylanka.sdi.tpnet.pl 13.07.02, 00:09
                  Buhahaha - znowu Jacek bardzo celnie trafil !!!! - az kolega Laufer1 sie
                  zdenerwowal...
                  • Gość: JACEK Re: Jacek celnie trafil !!!! IP: 64.9.159.* 13.07.02, 00:13
                    Najgorsze jest to ze, jak sie utnie tylko kawalek to balans wyjdzie na zero , gradus juz mial ten problem i poszedl do
                    apteki..... ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka