Dodaj do ulubionych

NOWE POLACZENIA Z LOTNISKA GOLENIÓW

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 20:48
Goleniow zapowiada konferencje prasowa jeden z punktow to:
1. Najbliższe plany dot. uruchamiania nowych połączeń lotniczych z Portu
Lotniczego Szczecin-Goleniów.

Czy ktos wie cos wiecej na ten temat? O jakiego przewoznika chodzi?
Obserwuj wątek
    • Gość: X-MAn Re: NOWE POLACZENIA Z LOTNISKA GOLENIÓW IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 16.05.05, 22:40
      Ja nic nie wiem na ten temat ale mam nadzieje ze uruchomia polaczenie do
      Londynu lub Brukseli
      • germanus Re: NOWE POLACZENIA Z LOTNISKA GOLENIÓW 17.05.05, 01:39
        wszystko jedno, przeciez to nie jest lotnisko, tylko pas startowy
        w dodatku bardzo niekorzystnie polozony

gdyby to ode mnie zalezalo...
        to szczecin od dawna mialby porzadne lotnisko w okolicach mierzyna lub rajkowa
        trudno uwierzyc? wlasnie dlatego, trzeba tylko nieco wyobrazni
        lotnisko z dojazdem autobusem miejskim! to by bylo cos, nie?
        z centrum miasta na lotnisko w 20 minut, albo krocej

eh, ludzie... ale z takim tumanem pelniacym role tymczasowego prezydenta i
        permanentnego lamacza prawa...
        • Gość: Gość Re: NOWE POLACZENIA Z LOTNISKA GOLENIÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 02:23
          Dla przykladu miasto Rzeszów ma obecnie drugi pod względem wielkości pas
          startowy w kraju (3200 m, jedynie Warszawa ma większy) i jest w trakcie
          rozbudowy terminalu (10 tys m.kw.). Od listopada Port Lotniczy Rzeszów będzie
          mieć regularne polączenia z Frankfurtem, Londynem, Krakowem, Warszawą oraz być
          może Barceloną i Rzymem. Miasto potrafilo zalatwic sobie 100 mln zl. na
          rozbudowę lotniska, w szybkim czasie doszlo do podpisania umow. Obecnie jest
          masa chetnych na loty do Frankfurtu i Londynu, więc uruchomienie następnych
          polączeń to kwestia czasu. A miasto które ma się za lepsze (nie wiadomo na
          jakiej podstawie) nie ma żadnego polączenia lotniczego poza lotami do Warszawy.
          • germanus Re: NOWE POLACZENIA Z LOTNISKA GOLENIÓW 17.05.05, 02:33
            zgadzam sie z ocena rzeszowa
            w latach 70, to byla gleboka obesrana (sorki) prowincja
            obecnie taka jest szczecin
            rzeszow kwitnie, doslownie i w przenosni
            takiego rynku i takich alej nie znajdzie sie w sz ze swieczka

ciagle i niezmiernie odsylam do "nedzy i poniewierki" przepowiedzianej przez
            Misia, zobaczycie, na co nam zejdzie
        • Gość: statystyk Czy ty Germanus w zyciu leciales samolotem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 11:52
          Albo chociaz byles na lotnisku w Goleniowie?

bo jak sie czyta cos takiego:
          "wszystko jedno, przeciez to nie jest lotnisko, tylko pas startowy"
          to raczej wyglada ze nie

lotnisko w goleniowie ma najladniejszy architektonicznie termianl po Lawicy.
          obecnie trwa budowa jego drugiej czesci o czym pewni etez osle nie wiec.

a zebys sie na przyszlosc nie osmieszal:
          www.airport.com.pl/galeria_IMG_0040.jpg
          www.airport.com.pl/galeria_ATR-42.jpg
    • Gość: szczetz Re: NOWE POLACZENIA Z LOTNISKA GOLENIÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 08:27
      buraku z jakiejś zapadłej dziury, wiedz że w czasie 1,15 h kazdy szczecinianin
      może znaleźć się na dwóch lotniskach przy których twoja śmierdząca wiocha razem
      z drugą zawszwinoną warszewczką to pikuś.
      • Gość: Signal Re: NOWE POLACZENIA Z LOTNISKA GOLENIÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 11:25
        Wszystko co możecie robić to chwalić się bliskością Niemiec. A do czego doszlo
        wasze miasto. To o was w kraju mówią "miasto buraków". Ta zapadla wiocha będzie
        miala 8 polączeń lotniczych od listopada.
    • Gość: szczetz Podziwiajcie metropolię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 11:34
      czy jesteś signal do zębów, czy raczej do butów typu walonki:)))
      www.worldcityphotos.org/Poland/POL-Rzeszow-erzeszowpl1.jpg
      • Gość: Signal Re: Podziwiajcie metropolię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 11:38
        Ciekawy link. Możesz podać dane statystyczne Twojej metropolii. Bo Rzeszów ma
        bezrobocie 9.0%, pensję 4 w kraju, wydatki inwestycyjne na jednego mieszkańca 2
        w kraju, międzynarodowy port lotniczy i wiele atutów zdobytych pracą i
        wysilkiem. Z wyśmiewania Polaków z innych regionów i podniecania się bliskością
        Niemiec niewiele wam przyszlo. Teraz jestescie miastem na szarym koncu.
        • Gość: statystyk Zabawne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 11:46
          Srednia UE = 100%

Rzeczpospolita:
          "Na samym dole rankingu europejskich regionów pozostają województwa:
          lubelskie (32 proc.), podkarpackie (32,6 proc.), warmińsko-mazurskie (35,1
          proc.), podlaskie (35,1) i świętokrzyskie (35,7 proc.).
          Natomiast Wielkopolska (47,1 proc.), Dolny Śląsk (47,4 proc.) i Zachodnie
          Pomorze (45,1 proc.) zbliżają się do połowy średniej rozwoju UE, choć Śląsk
          (50,6 proc.), dzięki rozwiniętemu od lat przemysłowi, zachowuje pozycję
          drugiego pod względem zaawansowania rozwoju województwa kraju."

W Rzeszowie bezrobocie jest nisie bo to region glownie wiejski i ludzie
          wegetuja w tych swoich drewnianych chatynkach majac jako zawod "rolnik" - przez
          co nie wchodza do statystyk.
          • Gość: Gdynianin Re: Zabawne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 11:53
            Po tym poście od razu widać że nigdy tam nie byleś. Dla Twojej wiadomości -
            jestem z Gdyni. W Szczecinie ostatnio bylem często (z przymusu). W Rzeszowie
            także. Oceniaj sobie miasto jak chcesz, ale to wlasnie woj. podkarpackie i
            opolskie znane są z wyjątkowo zadbanych miejscowości. W przeciwienstwie do po-
            PGRowskich ruin w zach-pom. Takich widokow jak tu (droga Stargard-Szczecin) nie
            spotkalem nawet na Ukrainie. To jest ludzki dramat. Gdybyś choć raz tam byl
            (naprawdę a nie "na potrzeby postu"), nie napisalbys ze sa tam drewniane chaty.
            Szczecinski kompleks to naprawdę ewenement - jak potomkowie zabużan cale życie
            poświęcają podniecaniu się swym miastem i gnojeniem kraju - im dalej na wschód
            tym bardziej. Nie ma z kim dyskutować, ciekaw jestem jak to ci się "świetnie"
            żyje. Jeśli to jest takie samo jak "rozwinięty Szczecin" albo "region z
            bogatymi i zadbanymi miejscowościami" to wspólczuję.
            • Gość: statystyk Re: Zabawne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 11:57
              Statystyki sa podane za Rzeczpospolita.

Zachodniopomorskie po Slaskim jest najbardzie ZURBANIZOWANYM woj. w kraju. Tzn.
              ze najmniejszy procent ludzi zyje na wsi - stad tez i ukryte bezrobocie (kiedy
              cala rodzina zyje z przydomowego ogrodka i emerytury babci) jest najnizsze.

Co do "zabugolskiego" pochodzenia to:
              a) tylko 27% ludnosci Szczecina pochodzi z kresow
              b) Lwow byl znacznie lepiej rozwiniety niz np. Krakow
        • Gość: statystyk Re: Podziwiajcie metropolię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 12:04
          > Ciekawy link. Możesz podać dane statystyczne Twojej metropolii. Bo Rzeszów ma
          > (...), pensję 4 w kraju, (...)

A to ciekawe - srednie place (dane za 2003):
          Szczecin - 2959,00 zl
          Rzeszow - 2240,00 zl

O czym my rozmawiamy???
    • Gość: szczetz Re: NOWE POLACZENIA Z LOTNISKA GOLENIÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 11:54
      a tymi samolotami będą latać na truskawki do hiszpanii i do azbestu na jackowie:)

w ubiegłotygdniowej kronice ogladałem felieton, w którym pokazano grupę ludzi z
      rzeszowszczyzny zbierających szparagi w pokoszalińskiej (sic!) wsi za 2,5 na
      godzinę, bo wśród miejscowych nie można było znaleźć chętnych.
      • Gość: Gdynianin Re: NOWE POLACZENIA Z LOTNISKA GOLENIÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 11:56
        Znam Rzeszowian który nie na Jackowie, a w Kanadzie i USA doszli bardzo daleko.
        Mają poziom życia o jakim Polacy mogą pomarzyć. I lepszy niż szczecińscy
        zmywacze niemieckich kibli.
        • Gość: statystyk Re: NOWE POLACZENIA Z LOTNISKA GOLENIÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 11:59
          > Znam Rzeszowian który nie na Jackowie, a w Kanadzie i USA doszli bardzo
          daleko.

sorry, ale tu niestety sie myslisz - wiekszosc sprzataczek ktore spotykam w usa
          pochodzi wlasnie ze wschodniej polski. najczescie nie znaja nawet slowa po
          angielsku. podobnie greenpoint - to zaglebie sledzikujacych.
    • Gość: Gdynianin Re: NOWE POLACZENIA Z LOTNISKA GOLENIÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 12:02
      Wschodni akcent to slyszalem dotąd w Bialymstoku i Szczecinie. W innych
      miastach o których rozmawiamy nie spotkalem się z nim. Zresztą moja
      przyjaciólka z Rzeszowa pracuje w Microsofcie i nie jest jedyną osobą z tego
      miasta, która ma tam wysokie stanowisko, więc chyba nie wmówisz mi że jest
      sprzątaczką. Ja w każdym razie kończę dyskusję, nie ma sensu się wnerwiać.
      • Gość: statystyk Re: NOWE POLACZENIA Z LOTNISKA GOLENIÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 12:07
        W Szczecinie jest prawie niemozliwe uslyszenie wschodniego akcentu - w
        przeciwnienstwie do np. Wroclawia (w czym nie ma obsoludnie nic zlego, bo to
        mowa ladny i melodyjna). U nas nastapilo za duze wymieszanie sie ludnosci z
        roznych czesci krajow.

A tak poza tym to spadaj prowokowac gdzie indziej. Tylko siadaj do gry z
        lepszymi kartami - to nie bedziesz zwiewal z podkulonym ogonem.
    • Gość: X-MAN Re: NOWE POLACZENIA Z LOTNISKA GOLENIÓW IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 17.05.05, 12:42
      Nie wiem o co tu sie klucic. Myslmy o rozwoju Polski i wszystkich ich regionow.
      Ja duzo latam po swiecie. Niestety tylko raz korzystalem z lotniska w
      Goleniowie. Jest malo polaczen, daleko od miasta, nie ma bezposredniego
      polaczenia komunikacja miejska. Chcial bym bardzo zeby sie rozwijalo.
      Najczesciej latam z Berlina. Nie prawda jest to ze dojedziesz tam w troche
      dluzej niz godzine bo musial bys jechac 150 km/g nie przejerzdzac przez granice
      i miasto. Jezeli nie ma korkow to dobrym czasem jest 2 i pol godziny. Do
      Goleniowa jest tylko pol. Mam nadzieje ze zostana uruchomione polonczenia do
      Londynu i Frankfurtu bo to sa jednak duzo lepsze huby niz Warszawa. Pozderawiam
      wszystkich !!!
      • Gość: Gregor Re: NOWE POLACZENIA Z LOTNISKA GOLENIÓW IP: *.utp.pl 17.05.05, 18:54
        Porównywanie Rzeszowa do Szczecina jest moim zdaniem nie na miejscu, no
        poprostu nie ta liga, bardziej na miejscu byłoby zestawienie Rezeszowa z np.
        Koszalinem.
        A co do sporu Statystyka z Gdynianinem, to Statytstyk podaje konkretne żródła i
        dane z kolei Gdyniani opiera się na tym, że był, widział itp. jak to mówiła
        moja polonistka a ja mam w wannie u-boota, więc trochę konkretów, a to, że
        widziałeś gdzieś rozwaloną chatkę o niczym nie świadczy, takich chatek są
        tysiące np. na trasie Szczecin-Warszawa we wszystkich województwach i o czym ma
        to niby świadczyć ?
        • Gość: Rafis Podobno IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 17.05.05, 19:24
          macie szanse na Ryanaira do Londynu :)

pzdr. z Wrocka.
        • Gość: res Re: NOWE POLACZENIA Z LOTNISKA GOLENIÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 20:15
          No dogiales koles.... nie ta liga;) Rzeszow jest o wiele przyjmniejszym miastem
          od Szczecina...
          • Gość: Obserwator Re: NOWE POLACZENIA Z LOTNISKA GOLENIÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 20:33
            Faktycznie nie ta liga - bezrobocie 17.0% (Szczecin) i 9.0% (Rzeszów),
            inwestycje na jednego mieszkańca - 4 miejsce Rzeszowa (na 18 wojewódzkich) i 16
            Szczecina. Liczba podmiotów gospodarczych w stosunku do liczby mieszkańców też
            jest inna. Odsetek studentów tak samo (w Rzeszowie 60 tys na 180 tys
            mieszkańców). Inwestycje zagraniczne - w Rzeszowie Pratt&Whitney,
            Lockhead&Martin, UTC, Novartis, Valeant, Cushman&Wakefield i inne. Park
            technologiczny, dolina lotnicza, ponad 100 mln na port lotniczy (pas startowy i
            terminal), podobna liczba w tym roku na przebudowę dróg i remonty budynków.
            Poczucie wyższości nad wszystkimi w Szczecinie już dawno straciło uzasadnienie.
            Czas chyba zejść na ziemię.
    • Gość: HS Re: NOWE POLACZENIA Z LOTNISKA GOLENIÓW IP: *.iscnet.pl 17.05.05, 21:57
      Kolego Signal vel Gdynianin vel Obserwator - po cóż te szczeniackie
      przepychanki ? Cieszymy się w Szczecinie w waszego pasa startowego, doliny
      lotniczej i megavaginy w samym centrum waszej przecudnej urody metropolii.
      Wierz mi, że jednak większośc Szczecnian nie przykłada do przytoczonych przez
      ciebie danych (w większości fałszywych) większej uwagi. Zabieraj koleżko
      zabawki i oddaj je głodującym w bieszczadzkich lasach dzieciom.
      • Gość: Obserwator Re: NOWE POLACZENIA Z LOTNISKA GOLENIÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:05
        I nawzajem. Nie ma o czym mówić.
        • Gość: Obserwator Re: NOWE POLACZENIA Z LOTNISKA GOLENIÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:06
          Chciałbym tylko abyś pokazał mi choć jedną fałszywą informację skoro oskarżyłeś
          mnie o kłamstwa.
    • go-go Re: NOWE POLACZENIA Z LOTNISKA GOLENIÓW 17.05.05, 22:23
      Zrozumiał. Widac bystrzak, pewnikiem po jednym z rzeszowskich "oxfordów" :)

Bez urazy. Bywam w Rzeszowie, taki sobie Gorzów z dwukrotnie większą ilością
      blokowisk. Niewiasty w większości przyodziane w białe bluzeczki z falbakami i
      granatowe plisowanki, zaś dzielni synowie ziemii rzeszowskiej w tureckie
      dżinsy, swetry z bałwankiem i mokasyny z kutasikami. Na ulicach królują Polonezy
      (middle middle class) oraz elity w Skodach Felicjach.
      Rzeszowszczyzna to to ostoja i kwintesencja polskiego obskurantyzmu i
      ciemnogrodu.

Ale, jak wida niektórym jest tam "sto razy lepiej" niż w Szczecinie. I chwała
      im za to.
      • Gość: szcze cin Re: NOWE POLACZENIA Z LOTNISKA GOLENIÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:27
        no coz.... a ja szcze.... na szczecin;p
      • Gość: Obserwator Re: NOWE POLACZENIA Z LOTNISKA GOLENIÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:33
        Opis godny pożałowania. Podobnie jak całe wasze miasto, mające ładne
        poniemieckie centrum a w pozostałych częściach będące skansenem komunizmu. Nie
        wiem co masz do ubioru ludzi w tym mieście, ja w tureckich dżinsach nie chodzę
        tylko w firmowych (większość kupiona nawet poza Polską). Pieniędzy wystarcza mi
        na wszystko i problemów tego typu nie mam. W przeciwieństwie do wielu ludzi ze
        Szczecina. A co do samochodów, największa ich ilość na jednego mieszkańca jest
        właśnie tam. I nie są to jak u was samochody odkupione z Niemiec. Porażająca
        jest wasza nienawiść i pogarda do wszystkiego, ale to taki mały fenomen
        socjologiczny - syndrom przesiedleńca. Gdybyście otworzyli oczy i zobaczyli w
        jakim syfie żyjecie, może zaczelibyście coś z tym robić. Co do szkół, lepiej
        nie mówić o waszym "uniwersytecie" który jest najgorszy w kraju. Cóż,
        generalnie schematyczny Szczecinianin to człowiek mający problemy z polską
        mową, nie mający pojęcia o swoim kraju, za to dobrze znający wschodnie landy
        Niemiec, mający wszystko w pogardzie i zapatrzony w swe miasto. Niezdolny też
        do normalnej dyskusji, potrafiący jedynie wyśmiewać i przytaczać "argumenty"
        oparte na stereotypach. Widać na kimś trzeba wyładować frustracje za poniżenia
        ze strony Niemców. Nie nasza to wina że mieszkacie w syfie. Kompleksy wobec
        Szczecina mogłem mieć dopóki go nie zobaczyłem. I to tyle mojego pisania
        (skomentujecie to w schematyczny dla siebie sposób że uciekłem), po prostu nie
        ma z kim rozmawiać. Nie ten poziom.
    • go-go Re: NOWE POLACZENIA Z LOTNISKA GOLENIÓW 17.05.05, 22:41
      No i wyszły z ciebie upiory i polactwo wprost z zastępów moherowych beretów
      ojca Tadeusza.
      Włącz sobie Radyjo i kontempluj słowa swojego Mistrza.

Bez odbioru.
      • Gość: Obserwator Re: NOWE POLACZENIA Z LOTNISKA GOLENIÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:42
        Wiedziałem że śledzie nie mają zdolności do merytorycznej dyskusji. Katolikiem
        nie jestem ale mimo wszystko, żal mi tego typu osób. To chyba bieda powoduje
        takie frustracje w człowieku. Ja tego nie zaznałem.
        • Gość: res Re: NOWE POLACZENIA Z LOTNISKA GOLENIÓW IP: 82.177.98.* 17.05.05, 22:56
          Dziwni jestescie, nie wiem do czego prowadzi ta przepychanka. azde miasto jest
          inne i nie ma co polemizowac, które bardziej metropolitarne. bo do metropolii
          Rzeszowowi jak i nieco ponad dwukrotnie wiekszemu Szczecinowi brakuje dużo. nie
          o to chodzi niech rozwijają sie obydwa miasta. A tym Szczecinianom którzy w
          Rzeszowie nie bywają albo byli dawno temu niech po prostu sie nie wypowiadają
          głupio i nie wyskakują z jakimiś polonezami na ulicach i innymi sweterkami bo
          to tylko swiadczy ze jeżeli tu byli to pewnie w 1990 roku. Pozdrawiam
    • Gość: szyszek RYANAIR DO LONDYNU IP: *.server.ntli.net 18.05.05, 00:39
      Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że będzie to Ryanair z lotami do
      Londynu. Trudno w tej chwili zgadywać szczegóły, bo dziś konferencje poza
      Szczecinem odbędą się w Bydgoszczy, Gdańsku i Rzeszowie. Nie wiadomo, czy na
      wszystkich lotniskach uruchamia loty ten sam przewoźnik.
      Więcej szczegółów rano na:
      www.tanielatanie.net
      • Gość: szyszka Re: RYANAIR DO LONDYNU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 05:20
        www.pasazer.com/czytaj.php?lp=747
        • Gość: Lewobrzeze Szczecin super IP: *.bb.online.no 18.05.05, 08:34
          Witajcie,przejrzalem sobie Wasza wymiane mysli. Powiem jedno:mieszkam w
          Szczecinie od 15 lat. Byl okres ze to miasto bylo dobre, rozwijalo sie, bylo
          przyjazne ludziom i biznesowi. Dzis to miasto umiera a chyba w zasadzie juz
          umarlo. Wiem jedno, moja przeprowadzka do Szczecina byla najgorsza decyzja w
          zyciu, to ku..kie miasto i wlasnie z niego uciekam. Tam nie da sie normalnie
          zyc. Nie wyobrazam sobie gorszego miasta do zycia w Polsce obecnie. Po prostu
          zadupie wielkie. Jak powiedziam JWP Prezydent tego miasteczka "to wiocha z
          tramwajami" - tylko je odroznia od wiochy zapadlej, choc 400tysiecznej.
    • enancjo Re: .. zmienic zarzad lotniska .. 18.05.05, 10:24
      .. gdyz jest nadal polityczny i od wielu lat ten
      sam i nie jest w stanie wybudowac zadnych stalych
      polaczen dla naszego miasta i regionu .. a tymczasem
      gdzie indziej w Polsce mamy rozwoj tego typpu uslug ...

.. kiedys ( tak z 10 lat temu ) szczecin byl miastem
      ktore mialo jako jedno z pierwszych miast w Polsce
      polczenie z Wroclawiem,Krakowem, Szwecja( chyba Malmoe )
      i Hamburgiem, i to na bazie starego budynku ..
      .. z jakis powodow to zaorano .. i posadowiono na lotnisku
      zarzad ktory od tamtej pory tylko wybudowal lotnisko i nie
      stworzyl zadnych nowych stalych polczen, ktore trwale
      (np chociaz rok) sluzyly regionowi ..

Enancjo
      • Gość: Gregor Re: .. zmienic zarzad lotniska .. IP: *.utp.pl 18.05.05, 19:36
        Produkcja butów, sznurówek, czołgów, wyrobów czekoladopodobnych, ciągnikówi Bóg
        wie czego jeszcze najwyższa jest w Rzeszowie, nie nodajce spokój z tym
        Rzeszowem bo pęknę ze śmiechu :)
        Nie ta liga panowie, nie ta liga.............
        ale popieram i gratuluję wasz bardzo pozytywny stosunek do swojej małej
        ojczyzny, czego niestety brakuje w Szczecinie, mieście, które najczęściej
        mieszane jest z błotem przez własnych mieszkańców !
        • signal00 Re: .. zmienic zarzad lotniska .. 18.05.05, 19:50
          "Nie ta liga" ma 5 połączeń lotniczych a wspaniały Szczecin zaledwie 2.
          • Gość: Gregor Re: .. zmienic zarzad lotniska .. IP: *.utp.pl 18.05.05, 23:17
            A więc dobrze, ta liga a co więcej nawet wyższa bardzo ubolewam, że nie
            mieszkam w tej znanej i bogatej europejskiej metropoli jaką jest Rzeszów :(
            • Gość: Signal Re: .. zmienic zarzad lotniska .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 00:51
              W najlepszym wypadku w Szczecinie jest taka sama beznadzieja, choć w ostatnim
              czasie gdy porównuję te miasta to wydaje mi się że jest po prostu gorzej. Nie
              mówiąc już o porównaniach Szczecina do Poznania czy Krakowa - to jest dopiero
              przepaść.
              • styro Re: .. zmienic zarzad lotniska .. 19.05.05, 22:08
                Jak dzieci normalnie - po co sie obrzucac blotem? Co wam to daje? zazdroscicie,
                ze Rzeszow ma wiecej polaczen? Za to macie piekny terminal i robcie wszystko,
                zeby przyciagnac do siebie przewoznikow. Z obrzucania sie wyzwiskami nic
                dobrego nie wyjdzie....
                • Gość: Gregor Re: .. zmienic zarzad lotniska .. IP: *.utp.pl 20.05.05, 11:27
                  Ja nikogo nie obrażam, a co do wypowiedzi Signala o Krakowie i Poznaniu, to
                  owszem zgodzę się co do Grodu Kraka, ale co do Grodu Pyry, to miasto to jest
                  mocno przereklamowane. I nie wiem gdzie niby jest ta przepaść.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka