Dodaj do ulubionych

Dojazd na Love Parade

IP: *.erathia.szczecin.pl 07.07.02, 17:23
Chcialbym ze swoja Pania dotrzec 13.07 do Berlina na LP no i oczywiscie pozniej
wrocic. Niezbyt usmiecha nam sie podroz pociagiem, i bylibysmy zainteresowani
dojazdem tam i z powrotem innym srodkiem transportu. Poniewaz nie zamierzamy
kontynuowac zabawy w zadnym z klubow, chcemy wracac po paradzie do Szczecina,
ale nie nad ranem (co oferuje np. ta firma ktora oplakatowala cale miasto
rozowymi ogloszeniami). Wiec jesli ktos dajmy na to ma jakies wolne miejsca w
BUSie czy samochodzie, i chce obnizyc koszty transportu to bardzo by nam to
pasilo ;-).
Obserwuj wątek
    • Gość: REKIN Re: Dojazd na Love Parade IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 07.07.02, 22:38
      Szkoda czasu na taką pojebaną imprezę, daruje sonie razem ze swoją panią.
      • Gość: Art Re: Dojazd na Love Parade IP: *.comgraph.com.pl 08.07.02, 10:26
        REKIN sie skupil i naklepal(a):
        > Szkoda czasu na taką pojebaną imprezę, (...)
        Wiesz, nie jadę tam pierwszy raz, więc pozwolę sobie się z tobą nie zgodzić.
        Powiem więcej - jestem pod wielkim wrażeniem panującej tam atmosfery. Mógłbyś
        może zasugerować jakąś alternatywną, "piknikową" zabawę dla każdego?
        • Gość: REKIN Re: Dojazd na Love Parade IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 08.07.02, 14:47
          Gość portalu: Art napisał(a):

> REKIN sie skupil i naklepal(a):
          > > Szkoda czasu na taką pojebaną imprezę, (...)
          > Wiesz, nie jadę tam pierwszy raz, więc pozwolę sobie się z tobą nie zgodzić.
          > Powiem więcej - jestem pod wielkim wrażeniem panującej tam atmosfery. Mógłbyś
          > może zasugerować jakąś alternatywną, "piknikową" zabawę dla każdego?

A czy love parade, jest dla każdego ? Czy tylko dla ludzi potocznie zwanych
          plastikami ?
          • Gość: Art Re: Dojazd na Love Parade IP: *.erathia.szczecin.pl 08.07.02, 21:53
            > A czy love parade, jest dla każdego ? Czy tylko dla ludzi potocznie zwanych
            > plastikami ?
            No wlasnie bedac pierwszy raz bardzo sie zdziwilem widzac np. przekroj wiekowy
            bawiacych sie osob. Tak impreza u nas bylaby nie do pomyslenia, ze wzgledu
            wlasnie na fakt ze byliby na niej obecni tylko "wystrzeleni" osobnicy ;-). Znam
            sporo osob w najmniejszym stopniu nie identyfikujacych sie z techno-kultura
            bawiacych sie tam niezle. Hardcorowi "plastikowcy" jak raczyles sie wyrazic
            zreszta odcinaja sie od tej imprezy. A to komercha, a to za duzo ludzi, a to
            pedaly i ludzie "niekumaci". Ja tam polecam, chocby po to by zerknac na
            organizacje, uczestnikow, koloryt najwiekszej, gigantycznej wrecz imprezy w
            centrum Europy

Art
    • Gość: JACEK Re: Dojazd na Love Parade IP: 64.9.159.* 08.07.02, 21:57
      Gość portalu: Art napisał(a):

> Chcialbym ze swoja Pania dotrzec 13.07 do Berlina na LP no i oczywiscie pozniej
      >
      > wrocic. Niezbyt usmiecha nam sie podroz pociagiem, i bylibysmy zainteresowani
      > dojazdem tam i z powrotem innym srodkiem transportu. Poniewaz nie zamierzamy
      > kontynuowac zabawy w zadnym z klubow, chcemy wracac po paradzie do Szczecina,
      > ale nie nad ranem (co oferuje np. ta firma ktora oplakatowala cale miasto
      > rozowymi ogloszeniami). Wiec jesli ktos dajmy na to ma jakies wolne miejsca w
      > BUSie czy samochodzie, i chce obnizyc koszty transportu to bardzo by nam to
      > pasilo ;-).

My ze znajomymi z krakowa( beda w szczecinie) jedziemy na LOVE PARADE malym autobusikiem, jak sie chcesz
      zalapac to pisz!!!!
      • Gość: Art Re: Dojazd na Love Parade IP: *.erathia.szczecin.pl 09.07.02, 09:42
        > My ze znajomymi z krakowa( beda w szczecinie) jedziemy na LOVE PARADE malym aut
        > obusikiem, jak sie chcesz
        > zalapac to pisz!!!!
        No to pisze - nie ukrywam ze odezwala sie do mnie jedna osoba z wolnymi miejscami
        ale, nigdy nic nie wiadomo - moze u was bedzie atrakcyjniej ;-).
        Pchnij mi maila na art_gol@kki.net.pl - to uzgodnimy cos blizej :-).

Art
        • Gość: JACEK Re: Dojazd na Love Parade IP: 64.9.159.* 09.07.02, 15:02
          Skontaktuj sie z forumowym frankkiem, on ma ten autobusik i razem ze swarozycem organizuja wyprawe na love
          parade, ja jade jako gosc.
          • Gość: jottka Re: Dojazd na Love Parade IP: *.net.autocom.pl 09.07.02, 15:08
            jacek, ja nic nie mówię, ale franekkk pozwolił ci tak tym busem
            rozporządzać? :))
            • skuter70 Re: Dojazd na Love Parade 09.07.02, 15:10
              Gość portalu: jottka napisał(a):

> jacek, ja nic nie mówię, ale franekkk pozwolił ci tak tym busem
              > rozporządzać? :))

przepraszam ale wszystkie miejsca juz zajete-musialem obiecac skrzynke
              krolewskiego:(
            • Gość: JACEK Re: Dojazd na Love Parade IP: 64.9.159.* 09.07.02, 15:10
              Sama sie na wyjazd wepchalas na sile!!!! Jak bedziesz sie zachowywala tak jak w zeszlym roku ,na paradzie, to
              juz nigdy nie bede z toba gadac!!!!!
              • Gość: jottka Re: Dojazd na Love Parade IP: *.net.autocom.pl 09.07.02, 15:14
                no co, no co? moralny się znalazł :(( to nie ja usiłowałam tańczyć na
                autostradzie
              • Gość: JACEK Re: Dojazd na Love Parade IP: 64.9.159.* 09.07.02, 15:18
                Boze tak sie ciesze na ten wyjazd (boze,to tylko taki przecinek ,swarozyc ;-) taki jestem juz podekscytowany!!!!
                ale bedzie super!!! O ile jottka sie znowu nie upije!!!!!
                • Gość: jottka Re: Dojazd na Love Parade IP: *.net.autocom.pl 09.07.02, 15:22
                  w razie czego będziesz mnie musiał do domu odwozić, a to kawałek..
                  • skuter70 Re: Dojazd na Love Parade 09.07.02, 15:24

> w razie czego będziesz mnie musiał do domu odwozić?

zona moze nie byc zachwycona jak sobie jacek zacznie jotki zwozic
                    • Gość: jottka Re: Dojazd na Love Parade IP: *.net.autocom.pl 09.07.02, 15:26
                      a ty to od razu wszystko musisz wypaplać :(( będziesz leciał na piechotę za tym
                      busem, specjalnie poproszę swarożyca

albo frankkka :))
                      • Gość: JACEK Re: Dojazd na Love Parade IP: 64.9.159.* 09.07.02, 15:31
                        Swarozyc mi mowil se jak skuter nie wywali tego nowego symbolu toyoty to z nim zerwie kontakty i nie pojedzie,
                        zymbol mu za bardzo krzyz przypomina!!!!
                        • Gość: jottka Re: Dojazd na Love Parade IP: *.net.autocom.pl 09.07.02, 15:33
                          i miał rację. mnie się czepiasz, a nie widzisz, jaki się skuter ostatnio
                          zrobił :(( forsę na szmatki zaczął wyrzucać, jeszcze dobrze, że mnie kosmetyków
                          nie podbiera
                          • Gość: JACEK Re: Dojazd na Love Parade IP: 64.9.159.* 09.07.02, 15:36
                            Ale te szmaty to ma bossskie , tak mu zazdroszcze !!!!!
                          • skuter70 Re: Dojazd na Love Parade 09.07.02, 15:38

> i miał rację. mnie się czepiasz, a nie widzisz, jaki się skuter ostatnio
                            > zrobił :(( forsę na szmatki zaczął wyrzucać, jeszcze dobrze, że mnie kosmetyków
                            >
                            > nie podbiera

kobieto idzicie lepiej obiad gotowac bom glodny

• Gość: jottka Re: Dojazd na Love Parade IP: *.net.autocom.pl 09.07.02, 15:40
                              no dobrze, dobrze, brutalny się od razu robi :(( a paprykarz kupiłeś?
                              • skuter70 Re: Dojazd na Love Parade 09.07.02, 15:46

> no dobrze, dobrze, brutalny się od razu robi :(( a paprykarz kupiłeś?

jak ostatnio kupilem to nawet kot spluwal z obrzydzeniem
                                • Gość: jottka Re: Dojazd na Love Parade IP: *.net.autocom.pl 09.07.02, 15:49
                                  to co chcesz jeść?!! nie będę robić jajecznicy trzeci raz z rzędu!!! idź sobie
                                  na hotdoga :(
                                  • franekkk Re: Dojazd na Love Parade 09.07.02, 23:42

- plofe pana a ja wiem co sie popfulo
                                    - no to powiedz w koncu
                                    - a popful sie autobuffrankkka
                                    • Gość: JACEK Re: Dojazd na Love Parade IP: 64.9.159.* 09.07.02, 23:47
                                      franekkk napisał(a):

>
                                      > - plofe pana a ja wiem co sie popfulo
                                      > - no to powiedz w koncu
                                      > - a popful sie autobuffrankkka

He he he, myslalem ze sie tu posikam ze smiechu jak przeczytalem to : plofe pana i popful !!!!! super lmao!!!!!!!
                                      • franekkk Re: Dojazd na Love Parade 09.07.02, 23:50

a co ci tak zapyzialy poludniowy redneku do smiechu
                                        nie ma autobusa nie ma parady
                                        z gwiazdorstwa nici
                                        • franekkk Re: Dojazd na Love Parade 09.07.02, 23:52

a widzisz zapomnialem spytac - co u kalafiora?, kibice nie poganiaja:)
                                        • Gość: JACEK Re: Dojazd na Love Parade IP: 64.9.159.* 09.07.02, 23:53
                                          Przestan, ja tu pisac nie moge bo sie caly czas smieje z tego popflulo i plofe, ;-)))))))))))))))))))))))
                                          dawno juz sie tak nie obsmialem!!!!!!!!!1 super, super
                                    • jottka Re: Dojazd na Love Parade 09.07.02, 23:52

to będziemy machać łapą na stopa :))) wystawimy kecaja na wabia
                                      • franekkk Re: Dojazd na Love Parade 10.07.02, 00:01

o na kecaja to zlapiemy (a moze na kecajowatego kalikwiata?:)
                                        • jottka Re: Dojazd na Love Parade 10.07.02, 00:02

zważywszy na charakter imprezy, to może być sporo amatorów :)

to może skuter?
                                          • Gość: JACEK Re: Dojazd na Love Parade IP: 64.9.159.* 10.07.02, 00:05
                                            Ja nigdzie na skuterze nie bede jechal, autobusikiem tylko!!!!

ps kiedys mialem komara,potem,motorynke i wreszczie ukochanego simsona ot i cala milosc do skuterow!!! ;-))))
                                          • franekkk Re: Dojazd na Love Parade 10.07.02, 00:06

moze skuter co??
                                            nie oprze sie powabom dżeka?
                                            e skuter to nie kierowca on ma tylko rowerowa
                                            • Gość: JACEK Re: Dojazd na Love Parade IP: 64.9.159.* 10.07.02, 00:10
                                              No to jak sie ubieramy na Love Parade??? oh, ja nie mam co na siebie wlozyc!!! oh oh oh
    • Gość: asiaj69 Re: Dojazd na Love Parade IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.07.02, 11:44
      4329170 telefon do biura podróży, mają jeszcze wolne miejsca, sprawdziłam to
      • Gość: Art Re: Dojazd na Love Parade IP: *.comgraph.com.pl 09.07.02, 17:46
        Dziekuje bardzo :-).
        BTW ogladam prognoze pogody - i o ile teraz jest bosko, to na sobote UWAGA: Ma
        padac :-(. Wiec jakby co, to warto sie zaopatrzyc w cos przeciwdeszczowego. Jesli
        ktos bedzie zwracal uwage na takie pierdoly ;-).
    • franekkk Re: Dojazd na Love Parade 10.07.02, 00:07

to co w koncu??

a moze pojedziemy pociagiem
      • jottka Re: Dojazd na Love Parade 10.07.02, 00:12

tam to się na takich platformach przemieszcza :)
        • franekkk Re: Dojazd na Love Parade 10.07.02, 00:15

wlasnie w co sie ubrac zeby bylo fajnie zdejmowac
          e
          a moze cos plastikowego co wy na to??
      • franekkk Re: Dojazd na Love Parade 10.07.02, 00:29

kecaj przyznaj sie ze od dziecka marzyles zeby pojechac na lawparadeu

eh kiedys to byly parady w tym berlinie oj byly
        wypasione
        • jottka Re: Dojazd na Love Parade 10.07.02, 00:35

w plastiku jest za gorąco :(
          • franekkk Re: Dojazd na Love Parade 10.07.02, 00:37

nie czytalas ze bedzie lalo??
            • jottka Re: Dojazd na Love Parade 10.07.02, 00:42

no widywałam wprawdzie takie zdjęcia pań w mokrej folii, ale to może jednak niech
              sie skuter w to ubiera :)

nałożę buty rybackie, a nad resztą jeszcze pomyślę
            • Gość: JACEK Re: Dojazd na Love Parade IP: 64.9.159.* 10.07.02, 00:43
              Jako wielki wielbiciel Love Parade nie wyobrazam se wyjazdu na skuterze czy tez pociagiem, tylko wesoly i
              kulturowo progresywny w swej ambiwalentnej koncepcji kwietysow (dotychczas wulgaryzowanej) autobusik
              mi pasuje!!!!!!

tylko ze ja nie mam co na siebie wlozyc, franekk idziemy na zakupy??
              • jottka Re: Dojazd na Love Parade 10.07.02, 00:44
                a ja?? ja mam tylko te buty, no mnie też zabierzcie!
                • Gość: JACEK Re: Dojazd na Love Parade IP: 64.9.159.* 10.07.02, 00:54
                  Jottka tylko w butach???? Nie ,nie, Gryf czerwony sie zrobi ze wstydu i do tego to jego uczulenie!!!!!!!
                  • jottka Re: Dojazd na Love Parade 10.07.02, 00:57

przecież własnie chcę coś do nich kupić!

powiem twojej żonie :)
                    • Gość: JACEK Re: Dojazd na Love Parade IP: 64.9.159.* 10.07.02, 01:02
                      Musimy koniecznie isc razem na zakupy, w jakim kolorze jest ci dobrze??? Ja uwielbiam czerwony, podkresla
                      moja linie i do tego moje oczy przy tym sa zabojcze, kochana, juz sie nie moge doczekac!!!!
                  • Gość: JACEK Re: Dojazd na Love Parade IP: 64.9.159.* 10.07.02, 00:58
                    Jottka ty jedziesz , tak czy siak to jest Love Parade i wszystkich trzeba kochac , nawet jottki!!!! he he he he
                    ps ja tylko czekam na taniec na autostradzie!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka