poste_restante 23.05.05, 14:33 www.wszechpolacy.pl/t.php?id=985 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anamar Re: biedne dziecko:(((((((((((((((((((((((((( 23.05.05, 16:30 cholera,jak oni po tak malutkim dziecku poznali,że to wszechpolak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: biedne dziecko:(((((((((((((((((((((((((( IP: *.pl / 213.155.191.* 23.05.05, 16:48 fakt... z takim imieniem.. :-///// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: biedne dziecko:(((((((((((((((((((((((((( IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.05, 19:06 Wiedziałam, że wszechpolacy to nacja wyższa ;-) Dopiero co się urodził i już biega ;-) Gdzież nam pospolitym do nich... Z drugiej strony jak tak szybko zaczynają biegać to może szybciej nastąpi zmęczenie materiału i wyginą jak dinozaury... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: biedne dziecko:(((((((((((((((((((((((((( IP: *.chello.pl 23.05.05, 20:36 Jakaś ściema. Gigantycznie duży noworodek :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: biedne dziecko:(((((((((((((((((((((((((( 23.05.05, 21:36 czysty rasowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: biedne dziecko:(((((((((((((((((((((((((( IP: 62.69.200.* 23.05.05, 21:50 Wszechpolacy nadaja dzieciom imiona po przebiegnieciu jakiego dystansu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: biedne dziecko:(((((((((((((((((((((((((( IP: *.ksiazat.v.pl 23.05.05, 21:59 Mają już Bolka teraz muszą sobie "wyszechpolić" Lolka :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz Re: biedne dziecko:(((((((((((((((((((((((((( 23.05.05, 22:04 przecież to tylko dziecko, nie zasługuje na drwiny z powodu przekonań politycznych rodziców,do których mają zresztą prawo w wolnym kraju. Choć nawet z przekonań politycznych można robić lepszy użytek.... rośnij brzdącu na porządnego człowieka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: biedne dziecko:(((((((((((((((((((((((((( IP: *.ksiazat.v.pl 23.05.05, 22:06 a kto tu z dziecka drwi! Wszyscy się cieszymy że nas więcej:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: biedne dziecko:(((((((((((((((((((((((((( IP: 62.69.200.* 23.05.05, 22:17 Jakie drwiny ? Jestem ciekawa po tym, co przeczytalam na tej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: biedne dziecko:(((((((((((((((((((((((((( 24.05.05, 08:49 Swego czasu graliśmy (jako młódź SLD-owska) w piłkę nożną z poprzednikami młodzieżówki LPR. Było dość dawno, moja primogenitura miała jakieś 3 lata, a że młódź prawicowa była nastoletnia, to się primogenitura do nich garnęła (bez mojego sprzeciwu:)) ). I wyobraź sobie felek, że coś zaiskrzyło. Otóż młódź prawicowa zwróciła się do 3-latka temi słowy: "Fajny z ciebie mały komuszek" :)) Odpowiedz Link Zgłoś