Dodaj do ulubionych

Windows, Hausner i Zyta Gilowska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 17:12
Hausner oficjalniezaproponował Zycie Gilowskiej aby wpisała się do PD.
Mam szerszy pomysł.
Proponuję aby w Windows zastąpić słowo "kosz" słowem "PD". Tam też będzie się
kierowac zbiory do usunięcia
Obserwuj wątek
    • xyz-xyz Re: Windows, Hausner i Zyta Gilowska 24.05.05, 08:42
      E tam jedna Gilowska i juz kosz. Czym więc POPiS? Tam cały AWS i PC się
      wpisał.:))
      • zaczepialski w śmietniku SLD jest pół PZPR-u i 3/4 SdRP :-)) 24.05.05, 09:12
        • xyz-xyz Re: w śmietniku SLD jest pół PZPR-u i 3/4 SdRP :- 24.05.05, 09:42
          1. Pod względem członkostwa byłych członków PZPR to twoja partia nie różni się
          znacząco od SLD.
          2. SdRP to akurat partia, którą darzę sentymentem. Czego o AWS czy PC nie powie
          żaden działacz PiS.
          3. Jak tow. Jania znalazł robotę w Zarządzie Portów?
          • zaczepialski Odnieś się do śmietnika SLD a nie zmieniasz temat 24.05.05, 09:58
            Zapytaj pana Janie - pewnie z pół zycia pracuje w Porcie. Dlaczego towarzysz? Odpowiedz jak Napieralski dostał swoją "pierwszą" pracę w Urzędzie Wojewódzkim, Wojcieszek w Urzędzie Morskim, Wijas w Książnicy Pomorskiej, Zakładach Chemicznych Police, Jerzyk w MPO, JURAS w UM :-)))? Oboje wiemy że to tylko początek długiej listy synekur politycznych tzw. "Lewizny".
            • xyz-xyz Re: Odnieś się do śmietnika SLD a nie zmieniasz t 24.05.05, 11:38
              Zapytaj pana Janie - pewnie z pół zycia pracuje w Porcie.

Tak jak p. Juras (całe życie zawodowe, nim został członkiem SLD, a Napieralski
              poznał jego siostrę). O tym sam Juras na forum pisał, a co kolega zaczepialski
              raczył przemilczeć.

Jerzyk pracował w MPO zanim został radnym z SLD. Pewnie Pan Grab w BGK został
              zatrudniony w drodze konkursu...
              Nie wiem co z Wojcieszkiem bo sprawy nie znam, jednak pan Leszek Droździel
              został zapewne wiceburmistrzem Choszczna w podobny sposób w jaki swoją fuchę
              obją Wojcieszek.
              Napieralski był doradcą Wojewody na tej samej zasadzie co twoja partyjna
              koleżanka pani Agatka Kujath (traz jest jej jakoś inaczej), jest asystenką pani
              wiceprezydent Miasta.

Pan Tomasz Karusewicz - pracownik Mariana i członek Rady Nadzorczej TBS chyba
              niczym się od Wijasa nie rózni?

Oboje wiemy że to tylko początek dł
              > ugiej listy synekur politycznych tzw. "prawych i sprawiedliwych".
              • Gość: Lesba Re: Odnieś się do śmietnika SLD a nie zmieniasz t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 17:41
                A jakie to ma znaczenie kto pracował w MPO a kto w SB?
    • enancjo Re: Windows, Hausner i Zyta Gilowska 24.05.05, 09:33
      .. szkoda kobiety, ale za glupote trzeba placic, zwlaszcza
      ze koncepcja gospodarczo - ekonomiczno - finansowa Pani ZG
      nie pasowala do ukladu PISPO...
      .. widac zwyciezyla i zostala zastosowana i to przez prawice
      stara komusza 'jeszcze' zasada,ze kariere moga robic tylko
      Ci na ktorych mamy tzw haka ( sa latwo usuwalni )...
      .. wspolczuje tez Pani ZG .. ale tez i nagrody FAIR PLAY nie
      mozna dac, ... wielka szkoda, bo lubilem jej riposty ..

.. a co do WINDOWS to kosz lepiej nazwac HAUSNER a PDeciarzy
      poki co to FARYS WNUKI ..

Enancjo
      • Gość: XXL Re: Windows, Hausner i Zyta Gilowska IP: *.szczecin.pl 24.05.05, 09:44
        Mam inną propozycję co do WINDOWSA:
        HAUSNER-SZAMBOHAUSNER
        A
        PDECIARZY-PDEFEKALIKI
      • xyz-xyz Re: Windows, Hausner i Zyta Gilowska 24.05.05, 09:44
        Spora część kasy PiS pochodzi właśnie z tego źródła... zapytaj
        zaczepialskiego:))))
        • zaczepialski jakiej kasy? jakiego źródła? czekam na rozwinięcie 24.05.05, 10:06
          • Gość: XXL Re: jakiej kasy? jakiego źródła? czekam na rozwin IP: *.szczecin.pl 24.05.05, 10:11
            jakiej kasy? jakiego źródła? czekam na rozwinięcie
            Autor: zaczepialski

może nie rozwiniesz?:)))
            • zaczepialski xyz pluje i nie odpowiada juz na dwa listy w tym 24.05.05, 10:17
              wątku - PRZYTKAŁO lewiznowca
              • xyz-xyz Re: xyz pluje i nie odpowiada juz na dwa listy w 24.05.05, 11:39
                Niektórzy pracują kolego zaczepialski i nie zawsze mają czas by odpowiadac na
                towje posty:)
              • xyz-xyz Re: xyz pluje i nie odpowiada juz na dwa listy w 24.05.05, 11:41
                Owszem zaczepialski kiedy się pisze o szwindlach twoich kaczych druhów to są
                banialuki, kiedy ty spamujesz o SLD, to najczystsza prawda:))))
                • xyz-xyz Re: xyz pluje i nie odpowiada juz na dwa listy w 24.05.05, 11:52
                  Sorka pomyliłem wątki.
          • xyz-xyz Re: jakiej kasy? jakiego źródła? czekam na rozwin 24.05.05, 10:40
            Ekspertyzy dla pp. posłów.
            • zaczepialski jakie ekspertyzy? co ze śmietnikiem SLD? 24.05.05, 10:47
              • xyz-xyz Re: jakie ekspertyzy? co ze śmietnikiem SLD? 24.05.05, 11:23
                "Otóż każdy z posłów PiS-u dostaje na swoje biuro 9 tys. zł i ma się z tego
                rozliczyć. Ma za to np. zatrudnić asystentów. Tak się jednak dziwnie składa, że
                posłowie PiS ich nie zatrudniają (przynajmniej nie etatowo). Co zatem robią z
                kasą? Otóż na zlecenie centrali PiS zamawiają różnorakie ekspertyzy.
                Ekspertyzy, których nikt na oczy nie widział. Przynajmniej dużej części z nich.
                Średnio każdy poseł PiS wydaje miesięcznie na rzeczone ekspertyzy 2 tys. zł, co
                daje blisko 50 tys. miesięcznie (ot, i mamy domniemaną zapłatę za jeden spot
                reklamowy), a rocznie – 600 tys. zł.
                A jednak część tych pieniędzy nie jest przeznaczana na reklamę, lecz m.in. na
                ekspertyzy. Tyle że – według nas – jest to korumpowanie państwowych urzędników
                służby cywilnej. Tych, którzy mogą się później przydać. Modelowe postępowanie
                partii braci Kaczyńskich jest bowiem takie: przychodzi np. Ujazdowski do
                urzędnika i mówi: – Panie Kowalski, jest pan dla nas nadzwyczaj cenny. Pańska
                wiedza według nas warta jest... i tu pada cena za tzw. ekspertyzę lub odczyt.
                Mało który Kowalski nie da się skusić argumentami „prawych i sprawiedliwych”. W
                ten sposób PiS pozyskał już w tej chwili całą armię urzędników, którzy w
                przyszłości będą spolegliwymi wykonawcami Kaczych poleceń i pomogą im przejąć
                władzę. W cywilizowanych krajach, do których Polska przynajmniej formalnie
                należy – takie kupowanie urzędników służby cywilnej przez partie polityczne
                jest ścigane przez prawo.
                Według naszych szacunków, Prawu i Sprawiedliwości udało się w ten sposób kupić
                blisko 30 ważnych urzędników w państwie. Na nasz koszt.
                Czy to wszystko? Ależ skąd! Otóż każdy z 44 posłów PiS ma tzw. ryczałt na
                samochód. Ryczałt ten u Kaczorów wynosi średnio 3 tys. zł miesięcznie. Jego
                rozliczenie polega jedynie na oświadczeniu posła Kowalskiego: wydałem tyle a
                tyle."
                • zaczepialski ale bełkot pewnie cytat z Trybuny lub Nie :-) aSLD 24.05.05, 11:41
                  ze swoim smietnikiem nadal czeka na twoje wyjaśnienie :-))). Ciekawe dlaczego twoi geniusze z SLD nie ścigaja tych opisywanych przez ciebie "przestępstw" czyżby byli na usługach Kaczyńskich? Dzisiaj masz chyba zły dzień co klikniesz w klawiaturę to się ośmieszasz xyz-ecie. To jak partie polityczne wydają pieniądze jest rokrocznie badane i od tego uzaleznione jest finansowanie parti w roku przyszłym. Twoje "zarzuty" raczej nie wytrzymują zderzenia z PKW - no chyba że piszesz o własnym doświadczeniu w SLD - jesli tak jest to powinnes na swoich kolesi donieść do prokuratury. Tam pewnie bedzie powstanie wydział wyłącznie ds. SLD
                  • xyz-xyz Re: ale bełkot pewnie cytat z Trybuny lub Nie :-) 24.05.05, 11:51
                    ze swoim smietnikiem nadal czeka na twoje wyjaśnienie :-))).

Patrz wyżej:))

Ciekawe dlaczego t
                    > woi geniusze z SLD nie ścigaja tych opisywanych przez ciebie "przestępstw"
                    czyż
                    > by byli na usługach Kaczyńskich?

Od ścigania są odpowiednie instytucje. Zdaje się, że PKW coś o spotach
                    kaczorzych wspominała.

Dzisiaj masz chyba zły dzień co klikniesz w kl
                    > awiaturę to się ośmieszasz xyz-ecie.

Twoje nerwowe reakcje przeczą temu:))

Tam pewnie bedzie powstanie wydział wyłącznie ds. SLD

Tak kiedy pan Zero Zero obejmie funkcję. Będzie tak jak z kolega ze studiów
                    pana Zbysia?
                    • zaczepialski opowiedz o wesołym autobusie KWACH 7 miesięcy 24.05.05, 12:12
                      przed wyborami prezydenckimi, opowiedz o bilbordach Borowskiego "Prawy człowiek lewicy" (durne hasło)- PKW jakoś wtedy i teraz przysypia - a ty tego nie komentujesz.
                      Te instytucje zarządzane w większości przez kolesi z SLD albo są kiepsko zarządzane albo nie ma sprawy którą postulujesz. Moje reakcje są spokojne ty nerwowo przebierasz nóżkami w obawie przed rządami prawa i sprawiedliwością - pewnie masz się czego bać skoro prowadzisz taką wielomiesięczną kampanię nienawiści najczęściej posługując się kłamstwami pomówieniami sugestiami i cytatami z NIE oraz Trybuny dawniej Ludu. Nie zauważasz BELKI w swoim oku a innym zarzucasz źdźbło. OPOWIEDZ O SYNEKURACH SWOICH KOLESI POLITYCZNYCH częściowo juz przezemnie wymienionych.
                      • xyz-xyz Re: opowiedz o wesołym autobusie KWACH 7 miesięcy 24.05.05, 12:36
                        opowiedz o bilbordach Borowskiego "Prawy człowiek
                        > lewicy" (durne hasło)- PKW jakoś wtedy i teraz przysypia - a ty tego nie komen
                        > tujesz.
                        Skomentowałem a`propos 1-majowego uczestnictwa SDPL. Przemilczałeś tak jak w
                        kwestii Jurasa.

> Te instytucje zarządzane w większości przez kolesi z SLD albo są kiepsko
                        zarząd
                        > zane albo nie ma sprawy którą postulujesz.

W PKW są kolesie z SLD?? Żarty sobie robisz? Nie ma sprawy bo są te instytucje
                        zarządzane przez twoich kolesi. A sprawa kupowania ekspertyzami jest
                        udowodniona. Przykład: sedzia Celaj, który orzekał w sprawie FOZZ, jest
                        ekspertem PiS. To jest horrendum (jak mówił Rokita).

Moje reakcje są spokojne ty nerwowo
                        > przebierasz nóżkami w obawie przed rządami prawa i sprawiedliwością

Spokojne? "Bełkot Trybuny i NIE" itp. Zaczepialski nie ściemniaj. Zarzucałeś mi
                        drzewiej, że bronię SLD. Ty bronisz PiS, choć nie jest lepsze od SLD.

pewnie ma
                        > sz się czego bać skoro prowadzisz taką wielomiesięczną kampanię nienawiści
                        najc
                        > zęściej posługując się kłamstwami pomówieniami sugestiami i cytatami z NIE
                        oraz
                        > Trybuny dawniej Ludu.

Wskaż mi kłamstwo w sprawie PiS, które podałem albo ugryź się w język. To, że
                        coś jest wydrukowane w Trybunie albo w NIE nie oznacza, że to kłamstwo. Nie
                        słyszałem by Kaczory pozwały te gazety do Sądu. Bardzo jest wygodnie mówić,
                        że "to kłamstwa NIE, bo w NIE drukowane". Przykłady tych kłamstw proszę.
                        A czy czegoś się boję? Tak boję się powtórki z Konstytucji kwietniowej, która
                        twoi kolesie szykują.

Nie zauważasz BELKI w swoim oku a innym zarzucasz źdźbło

Zauważam dwóch zakłamanych Kaczorów w Twoim:)))

OPOWIEDZ O SYNEKURACH SWOICH KOLESI POLITYCZNYCH częściowo juz przezemnie wym
                        > ienionych.

Opowiedziałem o synekurach twoich kolesi, co jak zwykle przemilczałeś:)))))
                        • zaczepialski Ten dialog to jak walenie głową w mur. Nikogo 24.05.05, 13:04
                          nie bronię zwłaszcza jak nie ma przed czym. Zauważam jedynie skale twojego problemu z Kaczyńskimi - stawiam teze że to już jednostka chorobowa.
                          Ja poruszam tematy związane z SLD dlatego że jako obywatel mam prawo mieć oczekiwanie że partia rządząca będzie odpowiedzialnie rządzić moim krajem. Od 4 lat jak otwieram codziennie gazetę jest jakiś skandal związany z SLD. Jak PiS czy PO bedą rzadzić też będę miał takie oczekiwanie. PS: to nie są moi kolesie
                          Kończę swój udział w tym wątku bo dialog z tobą do niczego konstruktywnego nie prowadzi. Ostatnio coraz częściej niestety
                          • xyz-xyz Re: Ten dialog to jak walenie głową w mur. Nikogo 24.05.05, 14:10
                            Nikogo nie bronię zwłaszcza jak nie ma przed czym.

No tak, to że Kaczor unika sprawy z Wchowskim, to czary mary. To, że wspiera
                            fundacje ludzi, za związki z którymi inkryminuje innych, to "wymysł NIE", to że
                            łamie ordynację wyborczą to wymysł "moich z SLD" w PKW, to że podległe mu
                            spółki komunalne kupują luksusy za 100 tys Euro, to fikcja, to że wydają szmal
                            na "ekspertyzy" to też wymysł, tak ja Celaj ekspert PiS. Asystenci są jak
                            najbardziej etatowi, tak jak Karusewicz u Sauka. Kompromitujesz się tym
                            dziecięcym zaprzeczaniem oczywistym faktom. Tak ja przemilczasz synekurki
                            twoich kolesi, hoć zarzucasz je moim kolesiom:)))
                            Jakież to prawe i sprawiedliwe. I zdrowe jednostkowo:))

Ja poruszam tematy związane z SLD dlatego że jako obywatel mam prawo mieć oczek
                            > iwanie że partia rządząca będzie odpowiedzialnie rządzić moim krajem.

Ja zaś poruszam szwindle PiS, gdyż jako obywatel mam prawo żądać by partia,
                            która zbudowała swoja pozycję na totalnej krytyce partii wobec siebie
                            opozycyjnej, nie kompromitowała się szwindlami nie odbiegającymi od tych, które
                            piętnuje u innych. Zwłaszcza, że ma ochotę rządzić moim krajem w sposób
                            autorytarny.

Od 4 lat > jak otwieram codziennie gazetę jest jakiś skandal związany z SLD.

Ja zaś od jakiegoś czasu otwieram gazetę i codziennie widzę jakiś skandal z PiS.

krajem. Od 4 lat
                            > jak otwieram codziennie gazetę jest jakiś skandal związany z SLD. Jak PiS czy
                            P
                            > O bedą rzadzić też będę miał takie oczekiwanie.

Ja zaś ma już takie oczekiwania dzisiaj. Mam prawo?

PS: to nie są moi kolesie.

Ja zaś jestem Królową Brytyjską.:))))

Kończę swój udział w tym wątku bo dialog z tobą do niczego konstruktywnego nie
                            > prowadzi.

Zwłaszcza, że nie masz możliwości zaargumentowania swoich racji inaczej, jak
                            dziecinnym zaprzeczaniem oczywistym faktom i zarzucaniem kłamstwa bez dania
                            racji.

Ostatnio coraz częściej niestety.

Coraz częściej niestety dlatego, że Kaczory pokazują kim są. A nie mając nic na
                            ich obronę pozostaje wycofanie się z dyskusji zarzucając nieokreślone kłamstwa.
                        • zaczepialski Ten dialog to jak walenie głową w mur. Nikogo 24.05.05, 13:04
                          nie bronię zwłaszcza jak nie ma przed czym. Zauważam jedynie skale twojego problemu z Kaczyńskimi - stawiam teze że to już jednostka chorobowa.
                          Ja poruszam tematy związane z SLD dlatego że jako obywatel mam prawo mieć oczekiwanie że partia rządząca będzie odpowiedzialnie rządzić moim krajem. Od 4 lat jak otwieram codziennie gazetę jest jakiś skandal związany z SLD. Jak PiS czy PO bedą rzadzić też będę miał takie oczekiwanie. PS: to nie są moi kolesie
                          Kończę swój udział w tym wątku bo dialog z tobą do niczego konstruktywnego nie prowadzi. Ostatnio coraz częściej niestety
                        • xyz-xyz Re: opowiedz o wesołym autobusie KWACH 7 miesięcy 25.05.05, 11:06
                          Chodzi oczywiście o sędziego Kryże. Sedziemu Celajowi zwracam honor:)
    • Gość: fuj Re: Windows, Hausner i Zyta Gilowska IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 14:18

• Re: O C E N I A N I E MATURY Z M A T E M A T Y IP: *.aster.pl / *.aster.pl
      Gość: egzaminator 19.05.2005 21:19 + odpowiedz

Wszystkie prace, w których będzie brakowało punkcika, będą sprawdzane jeszcze
      raz przez innego egzaminatora w celu znalezienia tego punkcika. Tak jest nie
      tylko z matematyki
      • kurde.felek Re: Windows, Hausner i Zyta Gilowska 25.05.05, 12:21
        Rany, ale słońce grzeje w tej Brukseli, aż mózgi się lasują! Fuj - czy aby Ci
        się wątki nie pokiełbasiły!!!Jak tam dysputa na temat finansów i budżetu w
        2006r. Udała się?! "Punkciki" były w porząsiu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka