Gość: Prezes IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 28.05.05, 10:32 Droga pani Masojć, a pieniędzy dla nauczycieli którzy kilkadziesiąt godzin stracili na odciskanie tyłków w komisjach maturalnych to już nie zarezerwowano? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosia nauczyciele-emeryci IP: 217.96.3.* 28.05.05, 20:51 Kurczę, jak sobie pomyślę, że mam pracować w szkole do 65 roku życia, to mi się żyć odechciewa. Nie to, że nie lubię swojej pracy czy pracy w ogóle, wręcz przeciwnie. Ale na samą myśl, że z reumatyzmem, korzonkami, zgarbiona, pomaraszczona, po amputacji piersi, w chusteczce i z laseczką na głowie będę pomykać do rzeszy młodych nie rozumiejących już mnie (i vice versa) ludzi- wnuków, to aż za głowę się łapię. Bedą za mną chyba wołać "Babciu!" Chyba czas zmienić zawód, bo gdzie indziej nikt przynajmniej nie będzie się ze mnie wtedy śmiał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_ska1 w UM nie udzielają żadnych informacji!!! IP: *.my.domain / 213.25.107.* 30.05.05, 15:36 To jakieś wierutne bzdury. Wodę z mózgu robią ludziom.Pani z wydziału poinformowała, że nie będą dostępne informacje dot. tego gdzie składać podania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Jest praca dla młodych nauczycieli IP: 217.153.73.* 02.06.05, 15:52 Właśnie z wracam z UM, niestety nie ma pracy dla młodych nauczycieli!!! W kadrach zostałam poinformowana,iż UM nie posida inforamcji o wolnych etatach a o zatrudnieniu decyduje dyrekcja szkoły. I po co było robic nadzieję......... Odpowiedz Link Zgłoś