ulcia20046 28.05.05, 17:45 JAK NIGDY MAM OCHOTE NA PEPSI CO SADZICIE CZY MOZNA PIC W CIAZY CZY LEPIEJ NIE.BO WSZYSCY MI MÓWIA ZEBYM NIE PILA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isabelka20 Re: PEPSI? 29.05.05, 14:46 tak lepiej nie pic zadnych gazowanych swinstw.Ja sie przyznaje bez bicia pilam cole hektolitrami po prostu nie moglam wytrzymac i tak cala ciaze.Mysle ze to osobista sprawa kazdej z nas na co sobie pozwoli Odpowiedz Link Zgłoś
julia30bb Re: PEPSI? 29.05.05, 16:54 Ja nie piję żadnych gazowanych napojów w ciąży. Pozdrawiam Julia i 22 tyg. synek. Odpowiedz Link Zgłoś
mazuba Re: PEPSI? 29.05.05, 18:45 swietna na zgage. mozesz pic wszystko (oprocz alkoholu) tylko w rozsadnych (czytaj: malych) ilosciach. pozdr magda Odpowiedz Link Zgłoś
kama_msz Re: PEPSI? 29.05.05, 19:23 ja pilam litrami, bo ciagle mialam ochote:) w ogole mialam ochote na gazowane, a jaz zawsze robie to na co mam ochote:) hehe i na szczescie nie zaszkodzilo. zreszta spojrz na to z innej strony, w naszym jedzeniu jest i tak tyle chemii, ze jak sie pepsi napijesz, to ci nie zaszkodzi, nasz organizm juz sie przyzwyczail:) Odpowiedz Link Zgłoś