Gość: Wyborca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 22:25 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marian Paździoch Re: Lubinska TAK !!! JACYNA NIE !!! IP: 62.69.200.* 30.05.05, 22:41 taaak? a to dlaczego? mp Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: Lubinska TAK !!! JACYNA NIE !!! 30.05.05, 22:55 just for fun to taka specjalna metoda na promocję naszej radnej skuteczna byłaby gdyby poza aparatem i dziennikarzami ktoś jeszcze czytał to forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: Lubinska TAK !!! JACYNA NIE !!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 23:06 nie da się ukryć..stałe grono ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYBORCA 1 Re: Lubinska TAK !!! JACYNA NIE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 23:17 KOMEDIA..NA CALEGO.ZAPLACI WYBORCA I SPOLECZENSTWO.JAK ZWYKLE.MILEJ ZABAWY Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: Lubinska TAK !!! JACYNA NIE !!! 30.05.05, 23:20 co i za co zapłaci bo nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca 1 Re: Lubinska TAK !!! JACYNA NIE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 00:27 Bos durny jak but z lewej nogi.Nic Ci juz nie pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: Lubinska TAK !!! JACYNA NIE !!! IP: 62.69.200.* 30.05.05, 23:14 myślę, że wtedy byłaby narażona na 'figure of fun' prawda? mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Lubinska TAK !!! JACYNA NIE !!! IP: 62.69.200.* 30.05.05, 23:56 Na przyklad ja nie zaliczam sie do zadnej z tych dwoch podanych przez ciebie kategorii. Czy mam przez to rozumiec, ze ty utozsamiasz sie z jedna z nich ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas nieprawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 23:40 nie jestem ani aparatem, ani dziennikarzem! Ani nawet wyborca nie jestem! Nie jestem kobietą! A czytam to forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re:i nie wierze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 23:41 nie uwierzę, że całe aparaty partyjne i dziennikarze pisuja tu tylko dla mnie jednego! Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: nieprawda 30.05.05, 23:42 wyjątki potwierdzają regułę ile was raz a jeżeli nie jesteś kobietą to jesteśmy w mniejszości co nie jest takie złe bo wybór większy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: nieprawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 00:06 a może prawda jest zupełnie inna! Dziennikarze sa tak zalatani za szmalem i tymi no tematami, czy tez wrabianiem kogos lub lansowaniem ewentualnie tuszowaniem, że nie maja czasu by tu zerknąc. Zreszta po błędach ortograficznych i formułowaniu zdań - nie wspomnę o logice - raczej wykluczam dziennikarzy! Zaś aparat ma tyle roboty teraz, bo to wybory, bo to afery, bo to zaraz zmiana w urzedzie i w urzedzie, że tez raczej lataja i załatwiają co sie da jeszcze załatwić sobie, a nie siedza na forum ... No, bo poziom błędów ortograficznych i logiki, to raczej ich nie wyklucza! A kobiety - tak kobiety siedza przy garach albo graja w golfa! Tez ich tu nie ma. Zreszta kobiety nie maja w sobie tyle agresji, ile sie tu przelewa! Kobiety tez wykluczam! No, to zostali nam męzczyźni. Tak, Ci prawdziwi to zajmuja sie kobietami - tymi od golfa! Albo dziecmi tych kobiet od garów, bo ktos musi! Zaraz, zaraz, to kim ja jestem?? A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś