Gość: prof. Ciekawski IP: 212.160.165.* 31.05.05, 19:36 W niedzielę odbyło się czwarte spotkanie organizacji pozarządowych POD PLATANAMI. Wyraź swoją opinie! Dziękuję! Prof. Ciekawski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xmaya Re: POD PLATANAMI - co sądzicie? 31.05.05, 20:02 coz, mnie z racji zboczenia, podobalo sie stoisko japonskie :) w sumie, w trakcie szybkiego przejazdu rowerem niewiele wiecej zdazylam zauwazyc (szczegolowo) :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Re: POD PLATANAMI - co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 20:21 Wspaniala imprzea, jedna z niewielu ktora mozna rozpropagowac w Poslce (chociaz z drugiej strony bardziej wydaje mi sie ze powinismy ja rozwijac przy pomocy naszych niemieckich sasiadow. Na prawde bardzo fajna rzecz i super ze sie coraz lepiej rozwija. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: POD PLATANAMI - co sądzicie? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.05, 20:26 W tym roku nie byłam. Uważam, że sam pomysł po prostu super. Tylko dlaczego w długi weekend, gdy wiele osób wyjeżdza, bądź wybiera działki, ogródki. W sumie, to we wrześniu przydałaby się podobna, dotycząca zajęć pozalekcyjnych dla dzieci i młodzieży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: POD PLATANAMI - co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 20:44 Idea jest jak najbardziej OK ale : - nie o tej porze roku, raczej już na jesieni, - formuła się nieco wyczerpała, wiel powtórek z poprzednich lat, trochęubogo, coraz ubożej... - warto zastanowić się nad ożywieniem tej imprezy, samo chodzenie od stoiska do stoiska jest nudnawe Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: POD PLATANAMI - co sądzicie? 31.05.05, 23:22 Ciekawa impreza i uważam ,że powinno być takich jak najwięcej,abyśmy nie stali się całkiem kulturalną pustynią.Niestety z powodu długiego weekendu,poszedłem tam dopiero w niedzielę późnym popołudniem,ale i tak było warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Krych Re: POD PLATANAMI - co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 23:37 Chciałabym powiedzieć, że byłam dzień wcześniej, w sobotę, na imprezie zorganizowanej przy Jasnych Błoniach w lodziarni Castelarii. Namówił mnie brat - i bardzo się cieszę, że poszłam tam z synkiem. To było naprawdę udane popołudnie. Na imprezie poinformowano nas, że sprawozdanie z imprezy będzie na stronie internetowej i jak dzisiaj sprawdziłam, to jest. Zainteresowanym podaję adres www.euk.anba.foxnet.pl Kasia Krych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prof. Ciekawski Re: POD PLATANAMI - co sądzicie? IP: 212.160.165.* 01.06.05, 08:43 dzieki, może ktos jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prof. Ciekawski Re: POD PLATANAMI - co sądzicie? IP: 212.160.165.* 02.06.05, 09:24 Może ktoś jeszcze - temat taki nieciekawy??? Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: POD PLATANAMI - co sądzicie? 02.06.05, 17:34 .. fajna impreza, ale bylo nudno .. szczerze nie wiem jakiemu celowi to sluzy .. co oprocz pokazanie sie ze istnieja chcialy przez swoja obecnosc osiagnac .. te organizacje .. dodatkowo .. smrodek grila, zjezdzalnie dla dzieci .. maly handelek, troche gadania jakby o niczym .. wystepy artystyczne, duzo halasu ... raczej jarmark tak wyglada ... .. sadze ze takie spotkania powinny miec jakis temat przewodni i konczyc sie jakims efektem .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś