Gość: Kacha IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.02, 18:36 Jeśli masz coś do powiedzenia - napisz: www.szczecin.pl/urzad/formularz.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zibi Re: Zgłaszanie uwag, pytań i komentarzy dotyczący IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.07.02, 20:41 Spadać z Forum. Jest strona Urzędu Miasta i tam można sobie pisać. Tylko po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Zgłaszanie uwag, pytań i komentarzy dotyczący IP: 64.9.159.* 27.07.02, 20:48 Ok Kacha, ja tam wyslalem paste z mojego postu o Dniach morza, zobaczymy czy mi odpowiedza, taraz tak, cos mi sie wydaje ze znasz gryfcia/\!!! zalatw by tam pisal a nie na forum!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: Zgłaszanie uwag, pytań i komentarzy dotyczący IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.02, 22:09 Gość portalu: zibi napisał(a): > Spadać z Forum. To była porada dla takich jak ty :( Kiedy JACEK ma uwagi i pytania - najpierw stara się uzyskać wiedzę u źródła. Tobie, podobnie jak gryfkowi chodzi o to aby systematycznie poszczekać. I właśnie taka jest różnica pomiędzy facetem a szczekajacymi kundlami. Wszystko ci się niepodoba ale w zamian nie masz nic do zaproponowania. Wspierając publicznie panią Jacynę-Witt robisz jej tylko krzywdę. Choć jesteś tylko zakłamanym klonem paranoika to kiedy tu przebywasz - faktycznie nie chce się nawet tu zaglądać. Miotaj się sam ze sobą. Spadam! Kacha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laufer 1 Spadaj IP: *.xtra.pl 27.07.02, 22:35 Gość portalu: Kacha napisał(a): > Gość portalu: zibi napisał(a): > > > Spadać z Forum. > > To była porada dla takich jak ty :( > Kiedy JACEK ma uwagi i pytania - najpierw stara się uzyskać wiedzę u źródła. > Tobie, podobnie jak gryfkowi chodzi o to aby systematycznie poszczekać. > I właśnie taka jest różnica pomiędzy facetem a szczekajacymi kundlami. > Wszystko ci się niepodoba ale w zamian nie masz nic do zaproponowania. > Wspierając publicznie panią Jacynę-Witt robisz jej tylko krzywdę. > Choć jesteś tylko zakłamanym klonem paranoika to kiedy > tu przebywasz - faktycznie nie chce się nawet tu zaglądać. > Miotaj się sam ze sobą. > Spadam! Spadaj! Jak ta spadająca gwiazda. Trochę arogancka, że z wrażenia zapomniałem pomysleć życzenie.Nic dziwnego, że lubi JACKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Zgłaszanie uwag, pytań i komentarzy dotyczący IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.07.02, 23:39 No to spadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laufer 1 Odpowiedż dla Kachy IP: *.xtra.pl 27.07.02, 22:37 Gość portalu: Kacha napisał(a): > Jeśli masz coś do powiedzenia - napisz: > www.szczecin.pl/urzad/formularz.htm A wrzucałaś kiedyś kamień w studnię. Odpowiedz Link Zgłoś