ksanta 28.06.05, 15:07 uważajcie na dilerów z ul. Boh.Warszawy obiecują a później nie dotrzymują słowa nic na gębę nie podpisujcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gradus2004 Re: drewnikowski:citroen-uwazajcie! 28.06.05, 15:53 > nic na gębę nie podpisujcie!!! a jak sie na gebe podpisuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytrynka.dilerka Re: drewnikowski:citroen-uwazajcie! IP: 212.* / 212.160.162.* 28.06.05, 16:42 ha ha ha Ciebie czyli Tobie obiecali ,obiecali i co dotrzymali słowa.Bo ja podpisałam umowę i na koniec się dowiedziałam ,że autko dostanę za ha ha ponad miesiąc.Wspomnę,że przy umawianiu i namawianiu..skutecznym...autko prawie już miałam w garażu.Ale Ty to pewnie pracownik,,,,pytasz jAK SIĘ PISZĘ NA GĘBĘ dobrze to wiesz!! Odpowiedz Link Zgłoś
gradus2004 Re: drewnikowski:citroen-uwazajcie! 28.06.05, 16:46 Gość portalu: cytrynka.dilerka napisał(a): > ha ha ha Ciebie czyli Tobie obiecali ,obiecali i co dotrzymali słowa.Bo ja > podpisałam umowę i na koniec się dowiedziałam ,że autko dostanę za ha ha > ponad miesiąc.Wspomnę,że przy umawianiu i namawianiu..skutecznym...autko prawie > już miałam w garażu.Ale Ty to pewnie pracownik,,,,pytasz jAK SIĘ PISZĘ NA > GĘBĘ dobrze to wiesz!! jeszcze nigdy nie kupowalem Citroena... w umowie masz jakis termin odbioru... przeczytaj co podpisalas i jakie sa zobowiazania obu stron. Jesli umowa jest dla Ciebie krzywdzaca to zawsze mozesz isc do rzecznika konsumentow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blotka Re: drewnikowski:citroen-uwazajcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 21:29 Dokładnie!!! Zanim cos podpiszesz to najpierw to przeczytaj. Jesli nie rozumiesz - daj mądrzejszemu. Po co masz potem płakać i wylewać żale na forum ... Odpowiedz Link Zgłoś
rafal262 Re: drewnikowski:citroen-uwazajcie! 30.06.05, 03:54 Mądrala !!! mam taki sam problem uzgadniasz z dilerem, krtóry mówi o cyt"ostatnich modelach w promocji" umowa do podpisania 31 maja a w umowie "około 50" ale cyt."mamy takie narzucone terminy z góry" ale autko będzie max 2 tyg. i co mądrala/blotka?? nie podpiszesz w dniu 31 maja kiedy nie ma mozliwości już zmiany marki? a czekam 1,5 miesiąca i dowiaduję się że dzisiaj jeszcze auto nie ma w kraju, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: drewnikowski:citroen-uwazajcie! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.06.05, 05:17 zupelnie nie jaram, wybaczcie niedzisiejszym pewnie ale czy to znaczy, ze: - auta, ktore kupujecie, nie ma na placu i nie bedzie przygotowane na jutro, gora pojutrze (bo dodatkowe zabezpieczenie podwozia)? - auto, ktore (np) specjalnie zamawiacie (bo chcecie rozowe lusterka z ku..kami), nie bedzie dostarczone do dilera w ciagu dwoch tygodni? - cokolwiek placicie zanim dostaniecie auto? - w ogole cokolwiek placicie? czy raczej bierzecie na 36, w porywach 48, zeroprocentowych rat? jezeli na jedno z tych pytan odpowiedzieliscie TAK, to mowicie dilerowi, by sie walil i idzcie do innego w ogole nie kojarze, gdzie problem i dlaczego ktos jeszcze kupuje cytryne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: drewnikowski:citroen-uwazajcie! IP: *.teleton.pl 30.06.05, 07:53 Fakt, ostatnie naprawdę fajne cytryny to może jeszcze Xantie, reszta niestety już ani fasonu ani magii ... Odpowiedz Link Zgłoś