Dodaj do ulubionych

drewnikowski:citroen-uwazajcie!

28.06.05, 15:07
uważajcie na dilerów z ul. Boh.Warszawy
obiecują a później nie dotrzymują słowa
nic na gębę nie podpisujcie!!!
Obserwuj wątek
    • gradus2004 Re: drewnikowski:citroen-uwazajcie! 28.06.05, 15:53
      > nic na gębę nie podpisujcie!!!

a jak sie na gebe podpisuje??
      • Gość: cytrynka.dilerka Re: drewnikowski:citroen-uwazajcie! IP: 212.* / 212.160.162.* 28.06.05, 16:42
        ha ha ha Ciebie czyli Tobie obiecali ,obiecali i co dotrzymali słowa.Bo ja
        podpisałam umowę i na koniec się dowiedziałam ,że autko dostanę za ha ha
        ponad miesiąc.Wspomnę,że przy umawianiu i namawianiu..skutecznym...autko prawie
        już miałam w garażu.Ale Ty to pewnie pracownik,,,,pytasz jAK SIĘ PISZĘ NA
        GĘBĘ dobrze to wiesz!!
        • gradus2004 Re: drewnikowski:citroen-uwazajcie! 28.06.05, 16:46
          Gość portalu: cytrynka.dilerka napisał(a):

> ha ha ha Ciebie czyli Tobie obiecali ,obiecali i co dotrzymali słowa.Bo ja
          > podpisałam umowę i na koniec się dowiedziałam ,że autko dostanę za ha ha
          > ponad miesiąc.Wspomnę,że przy umawianiu i namawianiu..skutecznym...autko
          prawie
          > już miałam w garażu.Ale Ty to pewnie pracownik,,,,pytasz jAK SIĘ PISZĘ NA
          > GĘBĘ dobrze to wiesz!!

jeszcze nigdy nie kupowalem Citroena...

w umowie masz jakis termin odbioru... przeczytaj co podpisalas i jakie sa
          zobowiazania obu stron. Jesli umowa jest dla Ciebie krzywdzaca to zawsze mozesz
          isc do rzecznika konsumentow.
          • Gość: blotka Re: drewnikowski:citroen-uwazajcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 21:29
            Dokładnie!!! Zanim cos podpiszesz to najpierw to przeczytaj. Jesli nie
            rozumiesz - daj mądrzejszemu. Po co masz potem płakać i wylewać żale na
            forum ...
            • rafal262 Re: drewnikowski:citroen-uwazajcie! 30.06.05, 03:54
              Mądrala !!! mam taki sam problem
              uzgadniasz z dilerem, krtóry mówi o cyt"ostatnich modelach w promocji"
              umowa do podpisania 31 maja a w umowie "około 50" ale cyt."mamy takie
              narzucone terminy z góry" ale autko będzie max 2 tyg. i co mądrala/blotka??
              nie podpiszesz w dniu 31 maja kiedy nie ma mozliwości już zmiany marki?
              a czekam 1,5 miesiąca i dowiaduję się że dzisiaj jeszcze auto nie ma w kraju, ha!
              • Gość: mimi Re: drewnikowski:citroen-uwazajcie! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.06.05, 05:17
                zupelnie nie jaram, wybaczcie niedzisiejszym pewnie
                ale czy to znaczy, ze:
                - auta, ktore kupujecie, nie ma na placu i nie bedzie przygotowane na jutro,
                gora pojutrze (bo dodatkowe zabezpieczenie podwozia)?
                - auto, ktore (np) specjalnie zamawiacie (bo chcecie rozowe lusterka z
                ku..kami), nie bedzie dostarczone do dilera w ciagu dwoch tygodni?
                - cokolwiek placicie zanim dostaniecie auto?
                - w ogole cokolwiek placicie? czy raczej bierzecie na 36, w porywach 48,
                zeroprocentowych rat?

jezeli na jedno z tych pytan odpowiedzieliscie TAK, to mowicie dilerowi, by sie
                walil i idzcie do innego
                w ogole nie kojarze, gdzie problem
                i dlaczego ktos jeszcze kupuje cytryne?
    • Gość: play Re: drewnikowski:citroen-uwazajcie! IP: *.teleton.pl 30.06.05, 07:53
      Fakt, ostatnie naprawdę fajne cytryny to może jeszcze Xantie, reszta niestety
      już ani fasonu ani magii ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka