Gość: play IP: *.teleton.pl 04.07.05, 12:31 że złowiłem rybę, nawet spora, z karpiowatych chyba. Czy to znaczy że powinienem jeść więcej ryb czy też czeka mnie coś miłego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiciara11 Re: Śniło mi się dzisiaj 04.07.05, 12:35 eee z pewnoscia bedzie zle, nic sie nie uda, same straty i klotnie czyli normalnie:-)) mimo to zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freudysta Re: Śniło mi się dzisiaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 12:49 jeśli ryba miała wielką płetwę grzbietową - podświadmie dążysz do stosunku oralnego z bratem swojej pierwszej żony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: Śniło mi się dzisiaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 19:15 A jednak sny się sprawdzają, na obiad była rybka zwana Pangą, pychotka. Zero uzgodnień, moja squaw sama to przywlekła. Słowo ! Odpowiedz Link Zgłoś
schutzengel1 panga jest lepsza od mięsa,wystarczy masło i veget 04.07.05, 19:22 też ją dzisiaj papusiałem, wspaniała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bosman Re: panga jest lepsza od mięsa,wystarczy masło i IP: *.arkonskie.v.pl 04.07.05, 20:12 ale jedna ważyła 270 kilo (panga) generalnie dobra jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: panga jest lepsza od mięsa,wystarczy masło i IP: 62.69.200.* 04.07.05, 23:40 no i co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: panga jest lepsza od mięsa,wystarczy masło i IP: *.teleton.pl 05.07.05, 06:59 Jak to co ? startuj po pangę i dołącz do nas !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: play, panga jest lepsza od mięsa? zalewasz... IP: 62.69.200.* 07.07.05, 08:15 miałem pangę na kolację. wstaję rano i nic a nic mi się nie śniło. pic na wodę z tą rybką. jak się opiję piwa, to dopiero mam sny! pozdrawiam serdecznie! mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka Re: Śniło mi się dzisiaj IP: *.teleton.pl 05.07.05, 07:48 Przepraszam Cię pley, ale jedzenie ryby z vegetą to czyste przestępstwo kulinarne :) Odpowiedz Link Zgłoś
schutzengel1 Re: Śniło mi się dzisiaj 05.07.05, 11:49 nie podzielam tego stwierdzenia, choć wiem ,że Vegeta zawiera sodowe dodatki. Panga ma jeszcze jedną zaletę, nie śmierdzi podczs smażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Śniło mi się dzisiaj IP: *.ksiazat.v.pl 05.07.05, 18:11 Te Play a po śnie liczysz dwadsat adin,dwadsat dwa ,może Ty jakiś Kaszpirowski. :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas be IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 18:32 panga bardzo niedobra, bardzo... ja tam wole jak juz takie wymyslone to turbot, ale generalnie fladra, sandacz, okonik, no łosoś, wegorz... no jasne że halibut ewentualnie i raz w roku karp! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: be IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 20:21 ja tam nie wiem, ja tam zwykły chłoporobotnik jestem ale mnie się nazwa strasznie spodobała no i małżonka tego zdechlaczka przytargała...wicie, rozumicie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: be IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 00:55 a to przepraszam! A taka panga to z Chin chyba...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka Re: Śniło mi się dzisiaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 21:04 To teraz mężczyźni już nie polują ? Odpowiedz Link Zgłoś
schutzengel1 Re: Śniło mi się dzisiaj 06.07.05, 05:24 śniło mi się, że włamuja mi sie do auta. Na szczęście był to tylko sen,ale od 2.30 jestem juz na nogach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: Śniło mi się dzisiaj IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 19:45 że na krzywoustego zostal deptak-z fontannami- i 50 kafejkami... Odpowiedz Link Zgłoś